Epäkunnioitusta kuolleita kohtaan

Juutalaistaustaisen venäläisen oppositiopoliitikko Boris Nemtsovin kuolema on synnyttänyt yllätyksetöntä poliittista keskustelua Euroopassa. Juutalaiset lähteet ovat syyttäneet tapauksesta tietysti ”antisemitismiä”. Magneettimedia tulee kirjoittamaan tällä viikolla aiheesta lisää. Johdannoksi olemme kääntäneet kahden vuoden takaisen artikkelin, jossa käsitellään reaktioita juutalaisoligarkki Boris Berezovskin kuolemaan.

”Lähes kaikki liberaalin opposition johtajat ovat joko täysin tai osittain juutalaisia.”
– Michael Edelstein, Moskovan valtionyliopisto.

Boris Abramovich Berezovski kuoli äskettäin hämärissä olosuhteissa. Hän oli kääntynyt juutalaisuudesta ortodoksikristityksi. Forbesin mukaan hän ansaitsi 3 miljardia dollaria hallinnoidessaan valtion varoja ystävänsä Boris Jeltsinin presidenttikaudella, joka oli myös juutalaista sukua. Hän salli yhdeksän oligarkin, Yhdysvaltain keskuspankin, Harvardin lahjoitusrahaston ja muiden ryöstää Venäjän kansalaisilta 240 miljardia dollaria. Yhdeksästä oligarkista kahdeksan sattui olemaan juutalaisia.

chabad putin

Paljon on kirjoitettu juutalaisten oligarkkien ja Vladimir Putinin huonoista väleistä. Suurin osa epäsuosioon joutuneiden oligarkkien omistuksista luovutettiin kuitenkin Rothschildeille. Vain harva mainitsee sitä tosiasiaa, että Berezovski rahoitti myös Putinin poliittista puoluetta ja tapasi hänet viisi kertaa vuotena ennen Putinin valtaannousua. Berezovski on nyt poissa, mutta uusi Venäjä on päättänyt kieltää ”holokaustin” epäilyn lailla. Holokaustirevisionismin väitetään ”halventavan kuolleiden muistoa”.

Euroopan unionin huhutaan kaatuvan eurokriisiin. Itse olen kutsunut järjestelmää Rothschild-unioniksi. Joku on ehdottanut liittoa Saksan ja Venäjän välille ja luonnollisesti niitä palvelevien valtioiden välille. Saksassa on jo lakeja, jotka kieltävät holokaustista keskustelun tai sen kiistämisen. Viranomaiset ovat vanginneet useita tutkijoita vuosien varrella. Liikkeellä on useissa valtioissa aloitteita samaistaa Israelin vastainen kritiikki antisemitismiin, jolloin olisi laitonta sanoa israelilaisten tekevän väärin hyökätessään palestiinalaisia kouluja vastaan fosfori- ja rypälepommein.

Onko palestiinalaislapsien puolustaminen sotarikoksilta muuttumassa rikokseksi? Useilla opiskelijakampuksilla juutalaisryhmät haluaisivat leimata Israelin kritisoinnin rikolliseksi vihapuheeksi. Voitte kuvitella, mitä sionistiset tuomarit ja lakimiehet tekisivät, jos antisemitismistä tulisi viharikos. Kuinka korruptoituneiksi oikeusistuimet ovatkaan muuttuneet! Yhdysvalloissa sikhi seisoi kotipihallaan päässään perinteinen turbaani. Sivistymätön rasistinen poliisi huuteli hänelle luullen miehen olevan arabi. Sikhi ei ollut tehnyt mitään. Poliisi ryntäsi miehen pihaan ja löi tätä pampulla. Sikhi yritti puolustautua iskuilta nostaen kädet kasvojensa eteen. Poliisi pidätti sikhimiehen viranomaisen väkivaltaisesta vastustamisesta. Tuomioistuin tuomitsi sikhin rikoksesta. Tämä on Amerikan arkipäivää nykyään. Meillä on jo sionistiset tuomioistuimet, jotka tekevät elämän vaikeaksi Israelin vastustajille. Holokaustirevisionismin kieltäminen olisi jälleen uusi naula sananvapauden arkkuun.

Palestiinalaista arkea.
Palestiinalaista arkea.

Meidän täytyy toki kunnioittaa asianmukaisesti kuolleitamme. Missä on muistomerkki miljoonille suuren laman aikana nälkään kuolleille? Venäläinen tilastotieteilijä Boris Borisov on arvioinut 3–7 miljoonan amerikkalaisen kuolleen nälkään noiden kauheiden vuosien aikana. Yhdysvalloissa oli niihin aikoihin monen muun ongelman lisäksi heikko tilastointi, joten sen tarkempaan lukuun ei ole mahdollista päästä.

Haluaisin nähdä edes yhden senaattorin tai kongressiedustajan olevan tarpeeksi rohkea kohottamaan monumentin niille miljoonille amerikkalaisille, jotka kuolivat nälkään keskuspankin ollessa ”liian kiireinen” auttamaan; keskuspankki haali kaiken varallisuutemme ja antoi sen miljardööreille.

Eikö ole epäkunnioittavaa kuolleita kohtaan, jos unohdamme kaikki ne miljoonat ihmiset, jotka kuolivat nälkään ahneiden pankkiirien takia tai sotiessaan muiden sotia ensimmäisessä ja toisessa maailmansodassa, Koreassa, Vietnamissa, Kamputseassa, Laosissa, Irakissa, Afganistanissa ja sodassa terroria vastaan 9-11 iskujen takia? Maailmansodissa me taistelimme Neuvostoliiton juutalaishallinnon puolesta ja luodaksemme juutalaisvaltio Israelin. Pitääkö meidän unohtaa ne 58 miljoonaa, jotka kuolivat toisessa maailmansodassa sen jälkeen, kun Japanin keisarilta evättiin antautumisoikeus 1936 ja Saksan armeijalta antautumisehdot maaliskuussa 1939?

Liittoutuneiden pommitusten uhreja toisessa maailmansodassa.
Liittoutuneiden pommitusten uhreja toisessa maailmansodassa.

Vastaavasti Venäjällä ei tunnuta arvostavan asianmukaisesti miljoonia bolševikkieliitin murhaamia uhreja. Vasta äskettäin Israelissa julkaistussa artikkelissa puhuttiin ”Stalinin juutalaisista”, jotka tappoivat ainakin 25 miljoonaa ei-juutalaista. Artikkelin kirjoittaja sanoi, että opiskelijat voivat valmistua israelilaisesta lukiosta kuulematta koskaan nimiä Jagoda tai Kaganovich. Nämä olivat juutalaisia neuvostojohtajia, jotka tappoivat kymmeniä miljoonia ei-juutalaisia, muun muassa 10 miljoonaa ukrainalaista. Nyt juutalaiset lobbausryhmät haluavat tehdä Venäjällä holokaustihuijauksesta puhumisesta rikoksen sekä käyttää lakia suojelemaan Israelia sotarikostensa kritiikkiä vastaan.

”Vihapuheen” kriminalisointi auttaa sionisteja pääsemään kuin koira veräjästä, mutta se ei tule suojelemaan esimerkiksi palestiinalaisia Israelin murhanhimoiselta politiikalta.

 

Alkuperäinen artikkeli julkaistu englanniksi Video Rebel –verkkosivuilla 8.4.2013.

 

Lue myös: Maailman holokaustit

3 kommenttia

 1. _________________________________

  Arto Lauri 102. Burn-up in the limit


  ——–

  Arto Lauri 101. Harrisburg, Faraday engine


  ————–

  Miksi valtiot valitsee tuulivoiman?
  tuulitulee tuulitulee tuulitulee

  Länsi Suomi lehdessä luettu julkaisu 26.02.2015:
  Ydinvoimayhtiöiden kiinnostus rakentaa Fennovoima-1, OL-3-4 ja lo-3 kaltaisia ydinvoimaloita on laskenut olemattomiin. Miksi? Ydinyhtiöiden vastaus kiinnostuksen puutteeseensa on selvä. Nykyisillä ydinsähköstä saatavan 3,5snt/kWh laskeviin hintoihin ei ole yksinkertaisesti taloudellisesti kannattavaa rakentaa! Kerrotaan ydinvoimateollisuudesta suoraan.

  Toimittajan kysyessä miksi vastaavasti tuulivoimaloita rakennetaan ja myös halutaan rakentaa? Vastaus tulee kuin hyllyltä. ”Tietenkin myös valtio haluaa tukea energian muotoa jonka tuottama kWh hinta on vain 5snt/kWh. Paljon mieluummin kuin yli 3- kertaa kalliimmaksi tulevaa 15snt-37,5snt/kWh maksavaa MOX/ ydinvoimaa.”

  Näihin keskusteltuihin energialajien hankkeitten painavaksi lisäkriteeriksi on myös EU:n sakkosanktiot. Siitä, että Eurooppaan tulisi rakentaa oikeasti puhdasta uudisenergian kapasiteetteja. Ilman, että maanosa olisi 100% riippuvainen Venäjän isotooppilaitoksista ja uraanin tuonneista Euroopan uraanikaivosten lakattua kokonaan 2008.
  —————

  Hinta 350- kertainen

  Hämmästyttävää tässä ydinvoimassa on sen energia negatiivisesti tuotetun energian silkka raaka HINTA!

  Vaikka laskisimme perus kWh hinnaksi nykyisen sähkön 3,5snt/ kWh, niin ydinvoimalle se tekee jo näin 3,5snt* 350= 12,25e/kWh!!!!!!!!!!!!

  . Kuka ylipäätään on ollut aikoinaan niin sekaisin, että edes aloitti tekemään ydinvoimaa tällaisilla hinnoilla. Varsinkin kun kaikilla muilla tunnetuilla energian muodoilla ei hinta ole kuin 3-10snt/kWh.
  ———-

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Vähän kevennystä:

  Viikonloppuna luonani vieraili vanha venäläinen tuttuni. Ei mikään putinisti ja sionistien nuolija, vaan oikea kunnon kansallismielinen.

  Vietettiin viikonloppua, vertailtiin aseistusta, tiirailtiin kiikarikiväärin tähtäimestä. 🙂

  Välipalaksi isännän tuomaa kirkasta, laadukasta venäläistä vodkaa, suolakurkkua hunajaan kastettuna ja lopuksi blinejä kaviaarilla. Ja ai niin, paistettiin myös sieniä pannulla. Älkää kysykö minkälaisia, uskoin vieraan sanaa.

  Oltiin samaa mieltä maailman tilanteesta ja vieraani kertoi tietoisuuden kasvavan kansallismielisissä piireissä naapurissammekin. Aivan kaikkia täysipäisiä ihmisiä ei saatu tapetuksi Kaganovichin toimesta. Vastarinta elää!

  Lieneekö sitten noista sienistä johtuvaa vai muuta harhaa, mutta näinkin sitten seuraavan yönä aidosti psykedeelisen unen.

  Kerronkin siitä nyt tässä:

  ”Unessani Israelin ylle oli kasvanut Suurten Sienten Metsä. Sieniä nousi maasta korkealle, korkealle, taivaisiin asti kymmeniä ja taas kymmeniä. Ne olivat uskomattoman kauniita, väriltään kirkkaan oranssisia ja ne näkyivät maailman ääriin. Ihmeellistä!

  Lisäksi Valitun kansan ihmiset olivat muuttuneet Varjoiksi. Tämä oli merkillistä ja kiehtovaa. Rabbista oli jäljellä vain Varjo. Hänen ääntään ei kuulunut, vaikka Varjo liikkui vielä. Merkillistä!

  Lisäksi maailma oli muuttunut. Velka oli poistunut joukostamme. Velkaa ei ollut, oli vain Oma Raha. Sadunomaista!

  Kaikkialla vallitsi Rauha ja Ihmisillä Oli Hyvä Tahto.”

  Amen.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 3. Rituaalimurhat

  Mitä juutalaiset itse sanovat omasta kultistaan?

  Ritualistic Child Sacrifice in the USA
  https://www.youtube.com/watch?v=3lWQEp94L5s

  Zionist Rabbi abe finkelstein & James Wickstrom
  https://www.youtube.com/watch?v=XpRxzHmeQR8

  Onko heidän väitteisiinsä mitään historiallisia evidenssejä?

  Miksi juutalainen menestyy: Juutalaisen viha lapsia kohtaan
  http://www.heinola.org/~patato/jew-3-3.html

  The History of Jewish Human Sacrifice
  http://www.thewatcherfiles.com/jewish_sacrifice.htm

  Anciet jewish child sacrifice rituals exposed
  https://www.youtube.com/watch?v=udBF1xeuOmg

  Mitä aiheeseen – Child Snuff Porn Ring – tulee niin on vaikea löytää aihetta käsitteleviä videoita, mutta luulenpa, että jos niitä löydettäisiinkin, niin monet teistä oksentaisivat.

  Kaikkien tiedossa lienee kuinka nämä samaiset `ulkomaalaistaustaiset` pyörittävät maailmalla tuottoisaa seksiorjabisnestä, jossa suurimmaksi osaksi entisen rautaesiripun takaa tuotetaan noin 50 tuhatta valkoista seksiorjaa vuosittain. Tämän orjakaupan keskus sijaitsee Jerusalemissa.

  Eli näin – käytetään romeo-tekniikkaa kun isketään mahdollinen `julia`. Julia houkutellaan ulkomaille tuottoisan ammatin varjolla tms. Sitten hänet yllätetään, viedään passit ja henkilöpaperit, eristetään, raiskataan ja hakataan niin paljon ja usein kunnes hänen tahtonsa murtuu. Tämän jälkeen hänestä tehdään `työläinen`.

  Tämä liiketoimi on osoittautunut tuottoisammaksi kuin huumekauppa, koska sama keho voidaan laittaa ansaitsemaan samankin vuorokauden aikana yli kaksikymmentä kertaa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat