Finlayson ja Helsingin Sanomat markkinoivat homoutta ja sadomasokismia nuorille

Kulttuurimarxistien viime vuonna valtaaman Finlayson-tekstiiliyrityksen mainos Helsingin Sanomien kannessa on suututtanut suomalaisia. Mainoksessa ylioppilaslakkiin pukeutunut poika makaa sängyssä sadomasokistista homoa esittävän peiton alla.

Aiheesta uutisoinut MV-lehti muistuttaa, että juutalaisen Erkon suvun omistaman Sanoma-yhtiön tuloskehitys kyntää pohjamutia. Helmikuussa Helsingin Sanomat uutisoi itse aiheesta: ”[Sanoma-] Yhtiön liiketappio ilman kertaluonteisia eriä oli vuoden viimeisellä neljänneksellä 5,6 miljoonaa euroa. Vuosi sitten vastaavaan aikaan liiketulos oli 12,3 miljoonaa euroa voitollinen.”

finlaysonhesarihomo

Yksi syy Sanoman syöksykierteeseen on se, että yhtiön omistamat tiedotusvälineet valehtelevat jatkuvasti suomalaisille yhteiskunnallisesti arkaluontoisista aiheista, kuten maahanmuutosta ja isänmaallisista poliittisista liikkeistä (1, 2). Helsingin Sanomat ei edes yritä esittää edustavansa kansan syvien rivien etua, vaan se on omaksunut ylimielisen ja holhoavan kulttuurimarxilaisen opettajan roolin: ”Kansa on typerää, joten sitä täytyy suojella vaaralliselta tiedolta!”

Myös Finlayson on saanut lunta tupaan sairaan mainoskampanjansa vuoksi. Mainoksessa on ärsyttänyt suomalaisia paitsi sen brutaali seksuaalinen kuvasto niin myös asiakkaille valehtelu. Markkinointi&Mainonta lehti uutisoi tänään, että potentiaalisia asiakkaita oli johdettu harhaan usealla eri tavalla. Helsingin Sanomissa ilmoitettu alennus ei koskenut mainoksessa kuvattua tuotetta. Toisin kuin asiakkaiden annettiin ymmärtää, alennustuotteita myytiin vain yhdessä myymälässä. Lisäksi alennustuotteita oli saatavilla erittäin rajoitettu määrä. Asiakkaita viilattiin linssiin. Mutta eihän Finlayson olekaan tunnettu vahvasta bisnesetiikastaan.

Mainoshuijauskohun lisäksi Finlaysonin toimitusjohtaja Jukka Kurttila oli tänään julkisuudessa myös Magneettimedia-lausuntojensa vuoksi. Kauppalehden haastattelussa Kurttila ja Finlaysonin johtoporras kertoivat vastustavansa sananvapautta, mikäli sananvapaus uhkaa Israelin valtion poliittisia intressejä: ”Pidämme vakavana ongelmana, jos Suomessa saa jatkaa tämän [Magneettimedian] tyyppistä vihakirjoittelua.” Finlaysonin Petri Pesonen toteaa, että sionismin vastustaminen on ”pahuutta”: ”Jos ihmisellä on mahdollisuus taistella pahaa vastaan, on se hänen yhteiskuntavelvollisuutensa.”

Onko Israelin sotarikosten vastustaminen "pahuutta"?
Onko Israelin sotarikosten vastustaminen ”pahuutta”?

Kauppalehden haastattelussa Kurttila valehtelee ottaneensa yhteyttä Juha Kärkkäiseen ennen kuin hän päätti lopettaa tavaratoimitukset Kärkkäinen-tavarataloyhtiölle. Todellisuudessa Kurttila nimenomaa ei halunnut olla tekemisissä Juha Kärkkäisen kanssa tavarataloyhtiön kanssa viestiessään, kuten artikkelissamme ”Korkein oikeus asettui sionismin puolelle sananvapautta vastaan” osoitetaan. Kysymys kuuluu, miksi Kurttila haluaa valehdella? Miksei hän uskaltautunut dialogiin Magneettimedian entisen päätoimittajan kanssa vaan sumuttaa mieluummin asiakkaitaan rakentaessaan itsestään brändiä Suomen yritysmaailman ihmisoikeussoturina?

Ja osataan sitä paremmissakin piireissä. Suomen suurlähetystö liittyi tämän vuoden ”Pride”-marssiin Bukarestissa ja muistutti kaikille suomalaisille äänestäjille, kenen joukoissa poliittinen eliitti maassamme seisoo. Alla kuvia suurlähetystön Facebook-sivuilta, jotta muistaisimme, miksi Suomi tarvitsee täydellisen suunnanmuutoksen.

bukarest3 bukarest4bukarest1 bukarest2

 

Lue myös: Vasemmiston ja pedofiilien yhteinen synkkä historia

4 kommenttia

 1. Homosaatio etenee valtavin harppauksin, mutta niin etenevät Jumalan tuomiotkin. Te tulette saamaan kansana perusteellisen selkäsaunan sillä tämänkaltainen perversio ei tule jäämään huomiotta. Sitten ei tulla valittamaan asiain tilasta, jos niin teette, tulette saamaan selkäsaunan toistamiseen ja se on vielä pirumpi kuin ensimmäinen. Tämä on kova puhe, mutta se menee kovalle kansalle. Nyt laitetaan kova kovaa vastattain.

  Plusääni(10)Miinusääni(3)
 2. Ehkä kuvaavaa tässä on että Finlaysonin KAIKKI tuotanto on nykyään ulkomailla (mutta suomalaista ”designia”, lukee kotisivuilla). On muita samalla alalla toimivia yrityksiä joilla vielä on tuotanto Suomessa (eivätkä pakkosyötä homopornoa/sadomasoa*).

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 3. HS=Hiv-Syöpä

  Finlayson+HS=100% AIDS guaranteed!!!

  Kyllä toi Kurttila päästi niin pahoja freudilaisia lispahduksia (sic!), että paljasti itsensä vähintäänkin vajaaälyiseksi.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 4. Joku seksuaalipervertikkohan tuo Kurttila on aivan taatusti. Jos ei, syön hatullisen aitoa neekerin paskaa.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat