Goldman Sachs hyökkäsi Islantiin – valuutta suuntaa kriisivuosien tasolle!

Kuten pitkin kevättä olemme uutisoineet, Islannin nationalistisella finanssipolitiikalla toteutettu talousihme on vaarassa, sillä juutalaisen Goldman Sachsin johtama ulkomaalainen saalistajalauma on päästetty maahan. Kruunun kurssi suuntaa jo kohti kriisivuosien lukemia!

Noin 10 vuotta sitten puhjenneen pankkikriisin jälkeen Islanti sulki rajat ulkomaalaiselta velkarahalta, mikä johti nopeaan vaurastumiseen – pankit eivät päässeet enää vetämään välistä, vaan raha kiersi kotimaisten yritysten, työntekijöiden ja kuluttajien välillä. Islantilainen yrittäjyys alkoi kukoistaa ja koko kansa pääsi nauttimaan siitä.

Useat islantilaispäättäjät ovat tahtoneet viedä nationalistisen talouspolitiikan entistä pidemmälle ja kansallistaa jopa maan rahanluontijärjestelmän. Tämä merkitsisi lähihistorian merkittävintä itsenäisyysharppausta koko Euroopassa.

Maaliskuussa alkoi kuitenkin vaikuttaa siltä, että globalistit olivat voittamassa Islannin sisäisen finanssitaistelun. Maa ilmoitti luopuvansa pääomakontrolleista, mikä merkitsi suomeksi sitä, että vaarallinen ulkomaalainen velkaraha päästettiin taas tulvimaan Islantiin (ja samalla islantilaisten säästöt hupenivat ulkomaille). Näin edellinenkin kriisi alkoi.

Velkarahan mukana tulivat tietysti pankkiirit. Hyökkäystä johti muutaman hedgerahaston kanssa liittoutunut Goldman Sachs, joka osti heti merkittävän osuuden Arion Bankista, joka on finanssikriisissä kaatuneen Kaupthing-pankin seuraaja.

Goldmanin joukko havittelee jopa enemmistöosuutta Arionista, joka on tällä hetkellä Islannin tärkein pankki! Kyseessä on Islannin historian suurin ulkomainen pääomasijoitus. Poliittisesta korruptiosta kuuluisa Goldman aikoo ottaa Islannin rahamaailman haltuunsa varmistaakseen, ettei hallitus jatka nationalistista talouspolitiikkaa.

Ulkomaalaisten pankkien lobbaajina toimineet niin sanotut talousviisaat väittivät islantilaisille, että Goldman ja kansainvälinen velkatulva tulisi ottaa avosylin vastaan, sillä vain näiden avulla Islanti voisi ylläpitää vakaata valuuttakurssia.

Kuten olemme kuitenkin aiemmin uutisoineet, länsimaiden arvostetuimmat ”talousviisaat” ovat yleensä ammattivalehtelijoita, joiden tehtävä on levittää finanssieliitin propagandaa poliittisen päätöksenteon manipuloimiseksi.

”Talousviisaiden” mukaan Goldmanin ja muiden rahoitusjättien tekemät investoinnit estäisivät sen, että Islannin valuutta ponnistaisi liian korkealle. ”Kummallista” kyllä, Financial Timesin (FT) mukaan todellisuus on ollut päinvastainen – valuuttakurssi on vain jatkanut vaarallista nousuaan!

Iceland-Monetary-Reform-Create-Money-No-Banks-Required-01

Islanti alistetaan riippuvaiseksi ulkomaalaisesta rahasta ja tuotannosta?

Vaikka pankkiirien propaganda väitti, että Islannin kruunun kurssi tulisi laskemaan pääomakontrollien poistamisen seurauksena, on kruunun kurssi suhteessa dollariin nyt korkeimmillaan sitten finanssikriisin! Islantilaisille valehdeltiin röyhkeästi.

FT:n mukaan Islannissa onkin kummasteltu, miten vastikään finanssikriisistä toipuneen maan hallitus kehtaa myydä tärkeimmän pankin Goldman Sachsille. Olihan Goldman edellisen finanssikriisin pääsyyllinen. Eikö hallitus ole nyt romuttamassa kaiken, minkä islantilaiset ovat kuluneiden vuosien aikana vaivalla rakentaneet?

FT uutisoi, että islantilaiset pelkäävät, että Goldmanin johtama joukko tekee Arionista lopulta jälleen kriisipankin ryöväämällä sen varat ja tuhoamalla näin sen riskienhallintakyvyn. Monien mielestä Goldmania ei kiinnosta lainkaan islantilaisen yhteiskunnan hyvinvointi ja tulevaisuus – Goldman tahtoo vain ryövätä ja korruptoida.

Globalistien argumentit ovat osoittautuneet huijaukseksi. Rajojen avaaminen pankkiireille ei pelastanut kruunua. Kun valuutan kurssi nousee liian korkeaksi, islantilainen tuotanto näivettyy, sillä kotimainen kysyntä rapistuu ja ulkomaalaisten tuontitavaroiden kysyntä sen sijaan kasvaa.

Goldmanin johtamassa Islannissa rahanvalta pysyisi tiukasti ulkomaalaisten pankkiirien käsissä. Kotimainen teollisuus puolestaan ajettaisiin alas, jotta Islannista tulisi kokonaan riippuvainen ulkomaalaisesta tuonnista. Mitä riippuvaisempi Islanti on ulkomaista, sen parempi globalistien kannalta.

Goldman Sachsin strategia on aina ollut keinotekoisten kriisien luominen. Kriisien puhjetessa pankkiirit kahlitsevat uhrinsa lopulliseen velkavankeuteen tarjoamalla ”pelastuslainoja”, joita uhri ei lopulta koskaan voi maksaa takaisin. Nähtäväksi jää, onko tämä myös Islannin tuleva kohtalo.

Islannin olisi pitänyt ymmärtää, ettei koronkiskojia voida häätää vain tietyksi määräajaksi, minkä jälkeen nämä tekevät ”parannuksen” ja palaavat tekemään eettistä bisnestä. Koronkiskojat on häädettävä lopullisesti.

 

Lue myös:

Globalismi yhdistää: vasemmiston romanssi Goldman Sachsin kanssa!
Goldman Sachs rahoittaa järjestelmällisesti sionistien terrorismia Palestiinassa
Kreikkaa uhkaillut juutalaisjohtaja valitsi uudeksi kohteekseen Islannin
Islanti: rikosilmoituksia rahaa väärentävistä yksityisistä pankeista
Haastaako Islanti yksityisten pankkien ylivallan?

5 kommenttia

 1. Islanti on talousalueena merkityksetön, mutta esimerkkinä nationalistisen talouspolitiikan eduista se on globalisteille vaarallinen tai ainakin harmillinen.
  Vähän ihmetyttää tuo globalistien vimma alistaa koko maapallo otteeseensa. He eivät arvosta minkäänlaista diversiteettiä, vaan ihmiskunnan totaalinen orjuutus raha- ja velkavetoiselle järjestelmälle on heidän tinkimätön tavoitteensa.
  Vaikka globalisaatio tuottaisikin ”kasvua ja työllisyyttä” ja vaurautta (mitä se ei tuota), se olisi järjestelmänä äärettömän yksitoikkoinen ja kaiken henkisyyden ihmisistä ulos puristava. On kuitenkin syytä olettaa, että globalismin taustalla on joku vielä ikävämpi motiiivi, joka saattaa olla nykymuotoisen ihmiskunnan hävittäminen kokonaan pois maapallon pinnalta. Että siitä vaan kaikki Suomenkin vasemmistolaiset ja muut ääliöt kehumaan Macronin voittoa Ranskassa.

  Plusääni(45)Miinusääni(0)
  1. Sen todellisen ”eliitin” jäsenet ovat uskonnollisia fanaatikkoja, talmudisteja (eli saatananpalvojia) jotka uskovat messiaansa (Antikristuksen) tulevan vasta kun kaikki ei-juutalaiset ovat täydellisesti alistettuja ja aivottomia orjia. Tästä NWO:ssa oikeasti on kyse, ei niinkään pelkästään vallasta ja rahasta. Raha ei merkitse näille tyypeille paljonkaan, he tietävät ettei paperirahalla ole itseisarvoa. Kaikessa on kyse lähes kaikkien ei-juutalaisten hävittämisestä ja loppujen muuttaminen eläimellisiksi orjiksi.

   Rapparit ovat tässä tärkeässä roolissa, mutta heidät tuhotaan muiden ei-juutalaisten kanssa. Ahneuksissaan nämä idiootit eivät sitä tosin tajua.

   Plusääni(15)Miinusääni(1)
   1. Sopiiko kysyä, miksi pidät talmudisteja/ sionisteja saatananpalvojina? Eikö olisi paljon loogisempaa ajatella, että juutalaiset ja heidän kätyrinsä palvovat juutalaista jumalaa Jahvea/ Jehovaa? Vai onko ”saatananpalvoja” joku epämääräinen yleiskäsite, mitä käytät kaikista ei-kristityistä?

    Plusääni(0)Miinusääni(2)
 2. Oikeiston uusliberalostiglobalistit ovat uhka mille tahansa valtiolle, sillä he ovat varastamassa kansallisvaltiolta, velkaannuttamassa ja tätä kautta yksityistämässä ja ostamassa kansallisomaisuuden pilkkahintaan. En ymmärrä miksi ihmiset lankeavat tähän samaan paskaan kerta toisensa jälkeen, vaikka näkee miten Islanti selvisi susien hyökkäykseltä nimenomaan estämällä uusliberalistiglobalistien toimet. Tietenkin suuri raha ja sen takana oleva kokomusta rahavalta hyökkäävät heti kun mahdollista ja sijoittavat tähän operaatioon paljon resursseja, kysehän on NWO:n saattamisesta voimaan kaikkialla. Islanti oli vaarallinen esimerkki joka pitää saada uudelleen rahaeliitin banksterien hallintaan.

  Plusääni(15)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat