Kreikkaa uhkaillut juutalaisjohtaja valitsi uudeksi kohteekseen Islannin

World Jewish Congressin johtaja Ronald Lauder on mies, jonka toimenkuvaan kuuluu muun muassa kokonaisten valtioiden kovistelu ja rahankiristys. Lauderin tuorein uhri on Islanti.

Viikko sitten uutisoitiin, että Islannin pääkaupunki Reykjavik alkaa boikotoida rikollisvaltio Israelin tuotteita. Israel on perustamisestaan 1948 lähtien toteuttanut väkivaltaista etnistä puhdistusta miehitetyssä Palestiinassa, minkä vuoksi maailmalla on jo 7 miljoonaa palestiinalaispakolaista.

Rikollisen juutalaisvaltion ulkoministeri alkoi syytellä islantilaisia välittömästi boikottiuutisesta kuultuaan. Israelin mukaan Islanti on ”vihan tulivuori”, jossa ”vihataan pelkästä vihaamisen ilosta”.

 

Vaatimuslistalla ”taistelu” ja ”dramaattinen” anteeksipyyntö

Nyt myös pahamaineinen kansainvälisesti toimiva juutalaislobbari Ronald Lauder on korottanut ääntään. Lauder puuttui kuuluisalla röyhkeydellä Islannin sisäpolitiikkaan ja vaati maan hallitusta kumoamaan pääkaupungin päätöksen. Lisäksi hän vaati ”dramaattista julkista elettä”, jolla Islanti voisi lohduttaa boikottiuutisista mielensä pahoittaneita sionistijuutalaisia.

Lauder uhkaili Islantia ja totesi, että mikäli hallitus ei kumoa pääkaupungin päätöstä, tulee Islannin maine kokemaan kovan kolhun maailmalla. European Jewish Congress ilmoitti samalla valmistautuvansa täysimittaiseen oikeussotaan Reykjavikia vastaan. EJC:n johtaja Moshe Kantorin mukaan on ”vastoin kansainvälisiä lakeja” protestoida Israelin sotarikoksia vastaan boikottikampanjalla.

Moshe Kantor vihjaili samalla, että todennäköisesti boikotti ei johdu Israelin valtioterrorismista ja sotarikoksista vaan siitä, että Reykjavikin kaupunginvaltuuston jäsenet vain sattuvat vihaamaan juutalaisia sydämensä pohjasta. Kantorin mukaan juutalaisten on aloitettava nyt ”taistelu” Islantia vastaan.

Erityisen mielenkiintoista uutisissa on se, että juutalaisjärjestöt ovat Gazan teurastuksen jälkeen toistuvasti väittäneet Euroopassa ja esimerkiksi Suomessa, ettei niillä ole mitään tekemistä Israelin politiikan tai sionismin kanssa. Kun pienen valtion pieni pääkaupunki aloittaa oikeutetun boikotin, nousevat lännen suurimmat juutalaisjärjestöt kuitenkin yhtenä rintamana puolustamaan sionistista miehittäjää.

Rasistinen rabbi Kenneth Cohen alkoi välittömästi haukkua islantilaisia ja vaatia maan tuhoamista ydinasein. Jos islantilaiset olisivat puhuneet juutalaisista ja Israelista Cohenin sanoin, olisi siitä syntynyt vuosisadan rasismikohu.
Rasistinen rabbi Kenneth Cohen alkoi välittömästi haukkua islantilaisia ja vaatia maan tuhoamista ydinasein. Jos islantilaiset olisivat puhuneet juutalaisista ja Israelista Cohenin sanoin, olisi siitä syntynyt vuosisadan rasismikohu.

 

Edellinen uhri oli Kreikka

Lauderin edellinen uhri oli Kreikka, jonka tilanteesta kirjoitimme tiistaina artikkelissa ”Kreikka ja petos nimeltä demokratia”. 2013 kansallismielinen Kultainen aamunkoitto –puolue alkoi saada yhä enemmän demokraattista kannatusta hallituksen surkean talous- ja maahanmuuttopolitiikan vuoksi. Lauderin mielestä Kultaisen aamunkoiton suosion kasvu ei kuitenkaan ollut juutalaisten etujen mukaista, joten hän matkusti Kreikkaan ja vaati, että puolue murskattaisiin.

Vain viisi päivää vierailun jälkeen poliisi aloitti suuren operaation puoluetta vastaan ja pidätti lukuisia sen johtajia. Monet heistä pääsivät tutkintavankeudesta vasta tänä vuonna.

Tämän vuoden tammikuussa ”vainojen uhrien muistopäivänä” Lauder piti puheen, jossa hän vetosi kansainväliseen juutalaisyhteisöön. Lauder ohjeisti kansainvälistä juutalaisyhteisöä vaatimaan paikallisilta hallituksilta lisää rahaa taisteluun ”antisemitismiä” vastaan. Puhe herätti huomiota juuri siksi, että Lauder ei kehottanut juutalaisia suojelemaan itse itseään, vaan vaatimaan lisää tukea diaspora-maiden veronmaksajilta.

Pian Suomen hallitus ilmoittikin lahjoittavansa 100 000 euroa meidän suomalaisten veronmaksajien rahaa Helsingin juutalaisseurakunnalle.

 

Järjestö ulottuu Suomeen

Suomessa World Jewish Congressia sekä European Jewish Congressia edustaa Suomen Juutalaisten Seurakuntien Keskusneuvosto (1, 2). Neuvosto on muun muassa Magneettimediasta tehtyjen rikosilmoitusten takana. 2012 puheenjohtaja Gideon Bolotowsky uhosi sanomalehti Kalevalle, että hänen järjestönsä tekee säännöllisin väliajoin poliisille tutkintapyyntöjä ajatusrikoksista: ”Ne ovat johtaneet aina sakkotuomioihin ja takavarikoihin.”

Eilen uutisoitiin, että Keskusneuvosto on kutsunut sisäministeri Petteri Orpon keskustelemaan muun muassa Magneettimediasta, kivääriyhdistys NRA:sta sekä Suomen Vastarintaliikkeestä. Orpo on tunnettu siitä, että hän on antanut Suomen hukkua tänä syksynä hallitsemattomaan pakolaistulvaan.

Myös Suomen juutalaisyhteisö on antanut lukuisia julkilausumia, joissa on vaadittu rajojen avaamista muukalaisille. Jos joku sen sijaan kritisoi Israelin politiikkaa muukalaisia vastaan, on hän patologinen antisemitisti, joka saa World Jewish Congressin vihan ja talouspakotteet harteilleen. Kaksinaamaista.

 

Lue myös:

Haastaako Islanti yksityisten pankkien ylivallan?
Israel saa steriloida pakolaiset – Suomi ei

9 kommenttia

 1. Tuntuu turhalta nuo kansalais aloitteet vaikka niitä jo jokusen kuukauden käynyt kirjottelee alle! Taitaapi iso joukku väkisin eduskuntaa olla ainoo vaihtoehto!

  Suomalaisille gulakit pian ja juutalaiset ja somalit vartio päälliköiksi niihin!! Norjakin romuttuu vauhdilla vaikka öljy rahoja on! Saas nähä koska islannissa esimmäinen mossadin isku vähän niin norjassa tapettiin mossadin toimesta! Oli kuulemma pääministeri anellu, mutta natohan norjaa pitää komennossa ei siellä norskeilla ole mitään valtaa! Tais norja yrittää ulos natostakin jos oikein ymmärtänyt!

  http://paavotajukangas.com/2015/09/18/ruotsalaisteinien-kiristaminen-kouluissa-rajahti-kasiin/

  Tällästä ne suvakit haluaa omille lapsilleen! On ne kuutamolla!!

  Suomessa jos kouluissa rupeavat eläimet kiristämään, niin suomalaiset kasaan ja jokainen mukiloitava! Eivät usko kuín väkivaltaa ja onhan se jo nähty!

  Plusääni(19)Miinusääni(0)
 2. 11/9/2001-iskuihin sekaantunut Lauder vaati myös muuta maailman juutalaisyhteisöiltä. Turvallisuusrahonen vaatimisen lisäksi oli painostettava isäntämaiden hallitukset kieltämään holokaustin epäileminen ja juutalaisvastaiset esitykset ja sensuroimaan netti. Juutalaisyhteisöt eri puolilla maailmaa alkoivat välittömästi kampanjoida näin. Tietysti puhe 27/1 oli vain osa jo kauan suunniteltua kampanjaa, johon kuuluivat osaltaan Charlie Hebdo ja muut FF-iskut. Mutta Lauder on korkealla juutalaishierarkiassa ja on kia myös ollut visioimassa Siionin Viisaiden strategiapöydissä ja antamassa salaisia määräyksiä.

  Plusääni(28)Miinusääni(0)
 3. Kyllä on syytäkin olla huolissaan. Gatestone institute 18.9.15. Migrants’ rape epidemic. Saksassa monin paikoin poliisi on kieltäytynyt julkaisemasta turvapaikanhakijoiden rikoksia, koska ei haluta syytä massamaahanmuuton kritiikille. Turvapaikanhakijoista 80 % on miehiä, joten raiskauksia tapahtuu vastaanottokeskuksissa, esim. pakolaismies raiskasi 13-vuotiaan muslimitytön. Koska naisia on vähän, kertoo Baierin radio, että turvapaikkaa hakevat naiset myyvät seksiä 10:llä eurolla. Münchenin turvapaikkakeskuksissa poliisi sulkee silmänsä prostituutiolta ja keskittyy vain aseiden ja huumeiden etsintään. Saksalaisnaisten raiskauksista on tullut jokapäiväisiä: Hamm, Hellbronn, Karlsruhe, Bad Kreuznach, Dresden, München…

  Eläimet työssä siellä! Odotellaas 3000 asukkaan paikkakunnalle kun rupeaa pikku tytöt helisemään, niin eiköhän joka kunnassa kerätä äijät yhteen ja jokainen elukka kuoppaan!

  Plusääni(28)Miinusääni(0)
 4. Ihmiset jätetty näiden armoille. Suomessakin lopetetaan Packalenin mukaan rikostilastointi ja tuomioistuinten tilastoinnit, jotta mamurikolisuus saatasisiin salattua. Ruotsi on väärentänyt tilastojaan jo vuosia. Kyseessä on brutaali ja melko alaston kansanmurha jo.

  Plusääni(32)Miinusääni(0)
  1. Repen viestiin at 17.58

   Surkeaan jamaan siis suomalaiset miehet (+ ohessa naiset) ovat maansa päästäneet, hehän ovat perustuslain 2§:n mukaan vuosikymmeniä olleet ainoat valtiaat tässä maassa: ”Valtiovalta Suomessa kuuluu kansalle.” Niin surkeaan, että vaikuttaa siltä, ettei tässä maassa miehiä koskaan ole ollut olemassakaan. Maa on vihollisille TÄYSIN auki, naiset ja tytöt raiskataan, kansanmurha uhkaa, itsenäisyys luovutettu pois jne.

   Ja nyt, kun pissat on housuissa, tämä ensimmäisen luokan narttujen joukko (suomalaiset miehet) vinkuu joka paikassa kuin siat teuraalle vietäessä.

   Kuinka tuolle vinkunalle saataisiin loppu? Luulen, että vinkuna loppuu hyvinkin pian.

   Plusääni(15)Miinusääni(0)
   1. Olen jo tovin rukoillut Venäjää maahamme. Suomalaiset pelkäävät Venäjää enemmän kuin mitään muuta. Jumalan pelkoa tässä maassa ei enää ole ensinkään, vaikka Jumala on kauhistava vihassaan, Kristus Jeesus peljättävä tuomioissaan, jotka ovat yli-inhimilliset. Jos ohitatte Kristuksen, Lopettakaa nukkuminen ja aloittakaa loputon öinen kävely. Älkää erehtykö syömäänkään, sillä se vain pidentää piinaa.

    Plusääni(0)Miinusääni(2)
 5. Joo näinhän se repe tulee menemään suomessakin! Poliisi johto on vapareita täynnä! Erikoisia ”suomalaisia” nämä vaparit kun ajavat agendaansa eteenpäin vaikka suomalaisia kohdellaan kuinka rumasti!

  Eikö magneettimedia ole kauan aikaa yrittänyt herättää ketä kaiken takana! Nyt saa tämä aivokuollut kansa sitä mitä tilasi! Salaliitto sivusto kuullut jo vuosia 🙂 :)! Tämähän on ollut iät ajat suomen paras media! No mvlehti myös hyvä!!

  https://365faktaa.wordpress.com/

  Tässä hyvä blogi myös!!!

  Meinaavatko nämä vaparit ja muu eliitti muuttaa pois suomesta juutalaisten järjestämiin eliitti tiloihin ja sitten heidätkin gojimeina niitataan! Ovathan nuo tyhmiä ja ahneita kun eivät tajua, että ovat jutkuille aina ala arvoisia!

  Plusääni(25)Miinusääni(0)
 6. Nobelit ovat aivan kuten Hollywood-gaalat: koukkunokat antamassa pystejä koukkunokille.

  Tulipahan taas kerran todistettua että tällä valehtelevalla murhaajasakilla ei ole rahtuakaan moraalia.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 7. ON NÄÄ $UOM€N JUUtaLO$€T/KAN$ANMURHAAJAT/PA$KAM€DIA/$UPO$IAT TYHMIÄ KUN N€ €IVÄT V I € L Ä (kään) YMMÄRRÄ $ITÄ €TTÄ JO P€LKÄT N U M € R O T K I N ….OVAT JO NIITÄ VA$TAAN…..

  $INÄH€TK€NÄ KUN 10℅ $UOMALAI$ITA NÄK€VÄT NIITT€N VALH€ITT€N LÄPI ( KA$VAA €XPON€NTTIONAALI$€$TI) NIIN NÄÄ PA$KIAI$€T $AAVAT JUO$TA H€NK€N$Ä €D€$TÄ !!!!

  JA $ILLOIN NIITT€N 24 PAN$$ARIM€R$UT ($INUN V€RORAHAT) €IVÄT RIITÄ NIILL€…..KAIKILL€ !!!!!!

  Plusääni(7)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat