Goldman Sachs painostaa Italiaa pelastamaan rikollispankit ja pysymään EU:ssa

Juutalainen Goldman Sachs –rikollispankki yrittää manipuloida Italian senaatin asemaan ja perustuslakiin liittyvää kansanäänestystä. Kriittinen talousjulkaisu Wolf Street uutisoi, että monikansalliset pankit pelkäävät kuollakseen negatiivista äänestystulosta.

Goldman julkaisi tuoreeltaan 14-sivuisen raportin, jonka mukaan italialaisten täytyy kannattaa kansanäänestyksessä perustuslaillista lakiuudistusta. Mikäli italialaiset eivät tottele, voi poliittinen kuohunta aiheuttaa rikollisille pankeille suuria taloudellisia tappioita. Taustalla kummittelee Italian pankkikriisin aikapommi.

Goldmanin raportissa varoitetaan, että mikäli lakiuudistus ei mene läpi, eivät omiin talousrikoksiinsa hukkuvat italialaispankit välttämättä saisikaan yleisen poliittisen hajaannuksen vuoksi niille kaavailtuja mittavia pelastuspaketteja.

Mikäli italialaispankkeja ei pelasteta, voisi pankkien osakkeiden sekä Italian valtionobligaatioiden kurssin romahtaminen tehdä rumaa jälkeä Goldmanin kaltaisten ylikansallisten pankkien taseissa. Italialaisten on toisin sanoen äänestettävä kansanäänestyksessä perustuslakiuudistuksen puolesta, jotta Goldman Sachs ei menettäisi rahaa.

Wolf Street tiivistää Goldmanin raportin: tarkoituksena on pelotella italialaiset kansanäänestystä puuhailevan pääministeri Matteo Renzin, kansainvälisen pankkisektorin sekä Euroopan unionin puolelle. Mikäli italialaiset eivät tottele Goldmania, Renziä ja EU:ta, tekevät he raportin mukaan käytännössä taloudellisen itsemurhan.

italy-is-now-even-more-anti-eu-than-the-uk

Wolf Streetin mukaan Italian lähitulevaisuus ei näytä valoisalta. Pankkien osakkeet ovat jo nyt romahtaneet, ja Italian keskuspankin velat muiden euromaiden pankeille ovat räjähtäneet käsiin.

Vaikka kansanäänestyksessä on muodollisesti kyse esimerkiksi senaatin asemasta, käydään sen liepeillä kiivasta kamppailua globalistisen EU-eliitin ja EU-vastaisen kansan välillä.

EU-vastaiset italialaiset tulevat äänestämään valtaosin lakiuudistusta vastaan, minkä vuoksi esimerkiksi Goldman tahtoo painostaa italialaisia äänestämään uudistusten puolesta.

 

Lue myös:

Harhaanjohtavat stressitestit ja korruptio vauhdittavat pankkikriisiä
EKP-johtaja tahtoo lahjoittaa veronmaksajien rahat Italian pankkiireille
Miksi Italian pankit ovat Euroopan seuraava kriisipesäke
JP Morgan tahtoo rahastaa Italian pankkikriisillä
Korruptioskandaali: EKP ei hoida pankkikriisiä vaan rahoittaa yksityisiä yrityksiä

5 kommenttia

 1. Joka hallitsee rahaa hallitsee maailmaa
  Who Controls the Money Controls the World

  Tässä selkeä ja helppotajuinen esitys miten meitä hallitaan.

  Catherine Austin Fitts ryhtyi paljastamaan miten mätä järjestelmä on.
  Hän joutui kymmeneksi vuodeksi viranomaisten hampaisiin.

  ”What I can continually do is just print money. Give myself more money. Lower the value of your money by printing more. No matter how hard working you are or how succesful you are I can always end up buying you for free.”

  Plusääni(22)Miinusääni(0)
  1. Presidentti John F. Kennedyn puhe jossa hän varoittaa kansaa taustalla toimivista voimista joiden valta ulottuu kaikkialle yhteiskuntaan, eli järjestöistä jotka ovat enemmän tai vähemmän salaisia, mutta joiden vaikutus ulottuu kaikkialle yhteiskuntaan. Tämä puhe kannattaa kuunnella ennen kuin katsoo ylläolevan nauhan. Miten oikeassa Kennedy olikaan! Missä tilanteessa ollaan nyt!

   Tässä keskeinen ote hänen puheesta:

   ”For we are opposed around the world by a monolithic and ruthless conspiracy that relies on covert means for expanding its sphere of influence–on infiltration instead of invasion, on subversion instead of elections, on intimidation instead of free choice, on guerrillas by night instead of armies by day. It is a system which has conscripted vast human and material resources into the building of a tightly knit, highly efficient machine that combines military, diplomatic, intelligence, economic, scientific and political operations.

   Its preparations are concealed, not published. Its mistakes are buried not headlined. Its dissenters are silenced, not praised. No expenditure is questioned, no rumor is printed, no secret is revealed.”

   (This is a portion of the speech that President John F. Kennedy gave at the Waldorf-Astoria Hotel on April 27, 1961. ”The President and the Press” before the American Newspaper Publishers Association.)

   Jim Garrison joka avasi uudelleen Presidentti John F. Kennedyn murhatutkimukset kirjoittaa kirjassaan JFK Avoin Tapaus :

   ”Lisäksi tiedustelukeskuksen toimitilat, jotka olivat vapaamuurarien temppelinä tunnetussa tummanharmaassa rakennuksessa St.Charles Avenuen korttelissa 300, sijaitsivat vain muutaman korttelin päässä. * Myös FBI sijaitsi 1960-luvun alussa vapaamuurarien temppelissä.

   Plusääni(10)Miinusääni(0)
 2. Tähän sopii tuoda esille Henry Fordin tuotoksesta ”Kansainvälinen juutalainen – Maailman tärkein kysymys” seuraava ote:

  ”Jos siis juutalaiset olisivat pysyneet Palestiinassa Mooseksen lain alaisena valtiota pitävänä kansana, niin olisivat he tuskin saaneet sitä rahamiesleimaa, jonka he sittemmin ovat hankkineet. Juutalainen ei koskaan rikastunut toisesta juutalaisesta. Uudempanakaan aikana eivät he rikastuneet toisistaan, vaan isäntäkansoistaan.” (Werner Söderström Oy, 1924, sivu 19).

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 3. Ainoa kriisi mikä noilla pankeilla on – on uskottavuuskriisi.

  Sillä vain idiootti saa sellaisen yrityksen taloudellisiin vaikeuksiin, jolla on oikeus luoda rahaa tyhjästä.

  Meille yritetään edelleen uskotella, että pankit lainaavat jostain muualta saamansa rahaa, ja ”nyt kassa on tyhjä!”, ”Tarvitaan äkkiä uutta pääomaa yhteiskuntien takaamana, jotta koko järjestelmä ei romahda.”, ”Nyt on kriisi”, ja niin edelleen. Täyttä soopaa !

  Jopa jo EKP :n sivuilla myönnetään, että kyllä tämä heidän yksityinen rahakartellinsa luo uutta rahaa ja pääomittaa itse itsensä tyhjästä luodulla rahallaan.
  https://www.ecb.europa.eu/explainers/tell-me-more/html/what_is_money.fi.html

  Pankeilta ei siis ulos lainattava pääoma lopu, sillä pankkien kassa on kuin pohjaton kaivo. Se on tyrehtymätön lähde. Oikea rahasampo.

  Kuka siis enää uskoo, että pankit eivät enää osaakaan käyttää tätä tähän asti käyttämäänsä rahanluonti oikeuttaan, ja omaa rahakartelliaan omaksi hyväkseen ja luoda itse sitä ilmoittamaansa puuttuvaa pääomaa itselleen, kuten ovat tehneet tähänkin asti, ja lainata sitä rahaa sitten esimerkiksi toisilleen ? Näin niiden taseet tulisivat taas ”terveeksi” ja mitään ”pelastuspaketteja” ja pääomitusta yhteiskuntien taholta ei enää tarvittaisi.

  Tässä pankkikriisissä on kysymys enää uskottavuudesta. Tämä on täydellistä narripeliä.

  Ei edes tarvita mitään talletussuojarahastoja.

  Talletussuojarahaston ainoa tarkoitus on huijata ihmisiä luulemaan, että pankissa on ”oikeaa” rahaa eikä bittejä tietokannoissa, jotka on ”korvattavissa” suoraan tietokoneen näppäimistöltä ilman minkäänlaista summa rajaa.

  Kiristyskeino, eli ”vaara” yksityisissä liikepankeissa olevien yleisötalletusten tuhoutumisesta pitäisi eliminoida muilla keinoin. Esim. perustamalla kuntapankkeja tms. johon ihmiset voisivat siirtää talletuksensa turvaan. Pelkästään tälläisen mahdollisuuden olemassa olo, vesittää tämän yksityisen rahakartellin konkurssilla uhkailu kiristyskeinon.

  Noilla kaikenlaisilla tempuilla ja ”asiantuntija” -lausunnoilla saadaan ihmiset vain luulemaan, että pankit toimivat ainoastaan rahan välittäjinä, ja että ne lainaavat vain jostain muualta saamansa rahaa, tai tallettajien rahaa, tai valtion luomaa rahaa. Mutta, ne ovat kartellissa keskenään ja luovat itse lainaamansa pääoman tyhjästä ilmasta keräämättä sitä mistään.

  Kyseinen toiminta on Suomen kansan ja sen edustajien laillisesti hyväksymää, se on laillistettua rahanväärennystoimintaa, tämän yksityisen BIS -keskuspankkikartellin omistajien hyväksi.

  Pitäisi ymmärtää sekin asia, että valtiolla ei ole enää edes omia pankkitilejä maksuliikenteensä hoitamiseen tai talletustensa säilömiseen. Valtiomme rahaliikenne kulkee vain ja ainoastaa yksityisten liikepankkien (esim. Nordea) tilien kautta, ja suoraan minkään valtion viraston omalle tilille et voi maksaa esim. veroja tai sakkoja.

  Tämä siis jo pelkästään on tavallaan yksityisissä käsissä oleva vaarallinen kartelli (mafia), jolla voidaan kiristää valtioita, esim. ns. systeemikriisin nimissä, kuten nyt Italialle tehdään. On typerää, ettei näin yksinkertaiselle asialle ole kuin valtion raha- ja maksuliikenne ole edes varajärjestelmää.

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2016/07/30/eurooppaa-ravistelevan-taloudellisen-kriisin-syy/

  Hyvinvointiyhteiskunnan pyörittämiseen ei oikeasti tarvita ollenkaan ulkomaanvelkaa. Vaihdonvälineen – eli rahan suvereeni valtio voi aina luoda itse. Kestävyysvaje -potaska on tämän kv. rahanlainaajakartellin BIS harjoittamaa riistopolitiikkaa ja pelkkää talousterrorismia.
  http://ebolakani.blogspot.fi/2013/11/kestavyysvajeena-kerrotun-valheen-ainoa.html

  Aivan kuin suvereeni valtio ei voisi lainata rahaa itse itsellensä, jos ylipäätään pitää jotain niin keinotekoista asiaa kuin fiat -muotoinen raha jostain lainata ! Koska myöskään tämä ulkomailta lainaksi otettu raha ei ole yhtään ihmeellisempää kuin bittejä tietokannoissa.
  http://ebolakani.blogspot.fi/2011/10/esitetaan-yksinkertainen-kysymys.html

  Yksi valtion virasto tai tilitoimisto voisi muutaman työtunnin aikana luoda muutamalla tietokoneen näppäimistön näppäilyllä esim. Suomen pankin tilille ja muutamien kuntapankkien tileille saman rahamäärän mitä nyt ulkoa vuosittain lainaksi otetaan, hoitaa kirjanpidon ja jne. Bittimuotoisen fiat – rahan luomiseen tyhjästä ei tarvita kv. liikepankkeja, IMF:ää, BIS-rahakartellia ja luottoluokittajia.

  Yksi puoluepolitiikasta irrallaan oleva valtion virasto, tai jopa keskikokoinen tilitoimisto voisi periaatteessa hoitaa koko valtiomme rahahuollon, toimien ikäänkuin mekaanisesti. Liikkeellä oleva rahamäärä, ja siitä johtuva inflaatio/deflaatio -sykli olisi täten jopa paremmin kontrollissa kuin nyt, koska kaikki luotu raha olisi tarkkaan kirjattu ylös, ja liika kierrossa olevaa raha olisi vedettävissä pois kierrosta esim. haittaveroilla tms.

  Meitä huijataan hienoilla talousteorioilla ja ”talousasiantuntijoiden” puheilla luulemaan, että raha on ikäänkuin jokin ehtyvä luonnonvara, mutta se ei sitä ole. Nykyinen fiat raha on keinotekoisista keinotekoisin asia mitä ihminen on ehkä koskaan keksinyt.

  Jos inflaatiosta puhutaan, niin kyllä yksityisten liikepankkien rahanluonti on jo nyt aihettanut tänne hirvittävän inflaation, esim. asumisen hintaan. Se on suurin ns. kustannuskilpailukyvyttömyyden syy. Mutta näistä asioistahan ei edes puhuta. Pitäisi alkaa puhumaan totuutta.

  Sillä, kaikki taloudellinen valittelu raha- ja pankkijärjestelmämme ulkopuolella on asian ohi puhumista. Olisi tartuttava todelliseen syyhyn.

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2013/08/04/yksityiset-liikepankit-luovat-myontamansa-lainat-tyhjasta-miksi-tasta-vaietaan/

  Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat