Historioitsija: juutalaiset lobbasivat tiukempien sananvapauslakien puolesta jo 1700-luvulla

Juutalaisen historioitsijan Raphael Mahlerin mukaan juutalaiset pyrkivät rajoittamaan eurooppalaisten ilmaisunvapautta jo Ranskan vallankumouksen tyrskyissä.

Aiheesta uutisoi ensimmäisenä Diversity Macht Frei –blogi, joka oli tutkinut Mahlerin kirjaa A History of Modern Jewry (1, 2).

Juutalaiset olivat Ranskan vallankumoukseen asti eläneet hyvin eristäytynyttä ghettoelämää. Ranskan säätyjen yleiskokouksessa 1789 juutalaiset saivat kuitenkin äänensä kuuluviin, sillä he saivat kirjoittaa valituskirjelmiä (Cahiers de Doléances) vallanpitäjille.

Mielenkiintoista kyllä, valituskirjelmiä tehtailleet juutalaiset olivat erityisen halukkaita rajoittamaan ranskalaisten sananvapautta. Mahlerin mukaan 1700-luvun juutalaiset tahtoivat kieltää juutalaisia ”halventavat” termit virallisissa asiakirjoissa!

Modernina aikana sananvapauden kaventamisvaatimukset ovat vain koventuneet, kuten osoitamme artikkelissa ”Miksi kirjoitamme juutalaisista” (kohta 9).

Mahler nautti elämänsä aikana suurta suosiota juutalaisissa piireissä. Hän opetti juutalaisten historiaa Puolassa, Yhdysvalloissa ja Israelissa. Hän oli myös johtava sionistiaktivisti.

 

Lue myös:

Unkari kielsi 20 holokaustirevisionistista verkkosivua!
Tietovuoto: George Soros vaatii tiukempaa Internet-sensuuria
Video: Juutalaiset Internet-sensuurin takana
Israel haluaa rakentaa kansainvälisen sensuuriliiton Internetiin

3 kommenttia

    1. Kyllä mä Tiinan videoita ja blogieja jaksan seurata, vaikka hän on väärää mieltä juutalaiskysymyksessä. Jotenkin kohtuutonta Junes Lokkaa, Tiina Wiikkiä ym. haukkua siionisteiksi. Kyllä he aidosti isänmaan etua ajavat, eivät vain näe kokokuvaa vielä. Jos vastustat haittamaahanmuuttoa niin vastustat juutalaisten agendaa vaikka et sitä tiedostaisikaan. Magneettimedian lukija heittelee samalla tavallasiionistikorttia kuin suvakit natsikorttia. Itsellänikin meni jonkin aikaa ennenkuin tajusin mitö rottia judet on.

      Plusääni(0)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat