Unkari kielsi 20 holokaustirevisionistista verkkosivua!

Unkaria pidetään tiukan maahanmuuttopolitiikkansa vuoksi yleensä kansallismielisenä mallimaana, mutta hallituksen viimeisin hyökkäys holokaustirevisionisteja vastaan paljastaa kytevän korruption.

Lukuisat juutalaiset ja unkarilaiset verkkosivut uutisoivat tällä viikolla, että Unkari on päättänyt kieltää noin 20 verkkosivua siksi, että ne paljastavat ”holokaustin” olevan historiallinen valhe.

Tuomioistuin päätti, että unkarilaisilta tietokoneilta tullaan Pohjois-Korean mallin mukaisesti estämään pääsy sivuille, joissa on juutalaisia ärsyttävää materiaalia. Hungary Todayn mukaan verkkosivuilla mainostetaan kirjaa, joka osoittaa, etteivät kansallissosialistit murhanneet juutalaisia järjestelmällisesti toisessa maailmansodassa.

Unkarin poliisi aloitti myös rikostutkinnan kirjan julkaisijaa vastaan. Tutkinta jouduttiin lopettamaan, koska epäilty elää tällä hetkellä ulkomailla. Mikäli hän palaa kotimaahansa, saattaa hän joutua juutalaisten tunteiden loukkaamisen vuoksi jopa kolmeksi vuodeksi vankilaan.

Unkarissa kansallismieliset vihaavat maan hallitusta, vaikka esimerkiksi pääministeri Viktor Orbán on vakuuttanut monet eurooppalaiset maahanmuuttovastaisilla lausunnoillaan sekä raja-aitaprojektilla.

Orbán kutsui hiljattain maahan tunkeutuvia laittomia siirtolaisia ”myrkyksi”, josta ei ole lainkaan hyötyä vaan ainoastaan haittaa: ”Jos joku tarvii siirtolaisia, ottakoot. Mutta älkää pakottako meitä ottamaan niitä vastaan, sillä me emme tarvitse niitä.”

Ikävä kyllä hallituksen tiukka maahanmuuttopoliittinen linja ei ole heijastunut muuhun politiikkaan.

refugee19_3440612k

”Tiukat sananvapauslait eivät riitä”

Unkarin tiukat sananvapauslait eivät kuitenkaan ole olleet holokaustilobbylle tarpeeksi. Kansainvälinen juutalaisyhteisö on pyrkinyt kiristämään Unkarilta rahaa ”holokaustin” varjolla.

Järjestäytyneet juutalaiset vetosivat hiljattain Yhdysvaltojen hallitukseen, kun Unkari ei suostunut antamaan ilmaista rahaa kiristäjille, jotka väittivät olevansa ”holokaustiselviytyjiä”.

2010 joukko juutalaisia nosti ryhmäkanteen Unkarin valtiota sekä valtiollista rautatieyhtiöitä vastaan. Juutalaisten mielestä sekä hallituksen että yhtiön olisi tullut maksaa heille tähtitieteellisiä korvauksia. He väittivät Unkarin rautateitä käytettäneen ihmiskuljetuksissa ”tuhoamisleireille” toisen maailmansodan aikana.

Amerikkalainen piirituomari Beryl Howell kuitenkin totesi Unkarin ja rautatietyhtiön syyttömiksi mihinkään rikokseen. Howell asetti sanansa erittäin varovasti ja totesi kanteen nostaneille juutalaisille, että Yhdysvaltojen tuomioistuimessa on kovin turhaa puida toisella mantereella monta kymmentä vuotta sitten tapahtuneita asioita – etenkin, kun syytettynä on kokonainen valtio.

Fidesziä radikaalimpi Jobbik

Orbánin Fidesz-puoluetta tiukempaa linjaa edustaa Jobbik, joka on maan kolmanneksi suurin puolue.

2013 Jobbik järjesti suuren protestimielenosoituksen äärisionistista painostusjärjestö World Jewish Congressia vastaan. Hallitus yritti estää mielenosoituksen, mutta Jobbik piti pintansa.

Jobbikin johtaja Gábor Vona totesi tuolloin, että juutalaisten vaikutusvallan lisääntyminen Unkarissa olisi suuri taloudellinen ja ulkopoliittinen turvallisuusriski. Jobbik on ottanut usein kantaa Israelin vainoamien palestiinalaisten puolesta.


George Soros on rahoittanut Fidesziä ja Orbánia

Myös Jobbikia on kritisoitu hampaattomuudesta. Varsinaista oppositiota edustaa puolisotilaallinen Unkarin Kansallinen Rintama, MNA, joka on jatkoa toisen maailmansodan aikaiselle kansallissosialistiliikkeelle (katso videot yllä).

Länsieurooppalaisille ja amerikkalaisille ”Orbán-faneille” kirjoittanut unkarilainen kansallissosialisti summasi 2013 Orbánin todelliset saavutukset:

 • Orbán johti aiemmin kommunistista nuorisoliikettä.
 • Orbán on kieltänyt suuren osan nationalistisymboleista.
 • Orbán on tuonut mustalaislobbausjärjestöt lähemmäs poliittisen päätöksenteon ydintä.
 • Unkarissa ”holokaustin muistopäivä” on nykyään kansallinen pyhäpäivä.
 • Koululaiset pakotetaan vierailemaan Simon Wiesenthal –keskuksen rahoittamassa Terrorin talo –holokaustimuseossa.
 • Kansallismieliset järjestöt on pyritty tuhoamaan tai soluttamaan poliiseilla.

Vaikka unkarilaistaustainen juutalainen monikulttuurifanaatikko George Soros onkin vastustanut retoriikan tasolla Orbánin maahanmuuttopolitiikkaa, on pääministerin Fidesz-puolue nauttinut vuosien ajan Sorosin rahoituksesta.

Yksi Sorosin rahoittamista poliitikoista on Budapest Beaconin mukaan Orbán itse!

 

Lue myös: Nationalistipuolueen jäsen olikin juutalainen – täyskäännös politiikassa

4 kommenttia

 1. Orban on juutalainen. Tämä asia on selvitetty ajat sitten. Unkarihan kielsi muutama vuoisi sitten totuuden esiintuomisen holohoaxin suhteen. Siellä on tuomittu rehellisiä ihmisiä ja jopa pakotettu keskitysleirivierailulle aivopesuannokselle. Varmaankin tehoaa…

  Lisäksi juutalaiset keskusjärjestöt ovat kokoustaneet maassa ja silloin poliisi esti mielenosoitukset kovin ottein. Unkari sitten teki, mitä kokouksessa esitettiin eli siis määrättiin.

  Unkarin hehkutus esim. MV-massan taholla muistuttaa jotain persumölinää.

  Plusääni(16)Miinusääni(1)
 2. Juutalainen ja raha ”On sinnä sellainen pari, oli kylmä taikkapa vari. Kumpikin paikkansa ties”.
  Enpä ihmettelisi, vaikka juutalaiset haluaisivat itse uuden ”Holokaustin” vain sen takia, että silllä tienaa niin Mooseksen hyvin.
  Sitäpaitsi selväpäisten Raamatun Vanhan Testamentin tuntijoiden tietona on se, että… Juutalaisten eli ”Valitun kansan” kokemat erilaiset ”kurimukset” ovat vain ja ainoastaan heidän Jumalansa asettamia rangaistuksia syystä, että juutalaiset ovat rikkoneet ja tehneet syntiä sekä etenkin toimineet ”Liittosopimuksen” vastaisesti noudattamatta jättämällä asetettuja sopimusehtoja. Kristityt yksinomaan ovat kärsineet ja kärsivät Kristinuskon eli uskonsa tähden. Juutalaisten ”kärsimykset” johtuvat yksinomaan heidän oman kovapäisyytensä, ylpeytensä, omahyväisyytensä, valheidensa, petollisuutensa, rahanahneutensa, joka menee Jumalastakin ohi, uskontonsa käskyjen ja tapojen laiminlyönneistä sekä harhaoppisista ”tulkinnoistaan” eli laiskuudesta noudattaa pilkun tarkasti Tooran uskonharjoittamiselle säädettyjä lakeja.
  Tämähän taas saattaa mennä jonkun hilseen yli, mutta menköön.

  Plusääni(4)Miinusääni(3)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat