Tietovuoto: George Soros vaatii tiukempaa Internet-sensuuria

Tuoreet tietovuodot paljastavat, että juutalainen talousrikollinen ja miljardööri George Soros pyrkii korruption avulla tiukentamaan länsimaista Internet-sensuuria.

Aiheesta uutisoi Zero Hedge, jonka mukaan Yhdysvalloissa Internetin valvonta on lokakuussa siirtymässä liittovaltiolta yksityiselle sektorille, ICANN-nimiselle yhtiölle (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers).

Aiemmin liittovaltio on vastannut muun muassa tärkeimmistä domain- ja IP-järjestelmistä. Internetin yksityistämisestä päätettiin kuitenkin maaliskuussa 2014, ja pian hanke on viety maaliin. Monet kehityksestä huolestuneet kansalaisjärjestöt pyrkivät nyt hidastamaan verkon yksityistämistä oikeuskanteella.

Zero Hedge kirjoittaa, että George Sorosin Open Society –järjestö näkee verkon yksityistämisessä arvokkaan tilaisuuden. Sorosin mukaan hallitusten on perustettava ”kansainvälinen viranomainen”, joka päättäisi siitä, ”millainen sisältö on otettava pois Internetistä ja minkä voi säilyttää”.

Sorosin mukaan tietoa tulisi sensuroida tai sallia sillä perusteella, tukeeko se hänen kulttuurimarxistista visiota ”avoimesta yhteiskunnasta”. Zero Hedgen tiedot perustuvat DCLeaks-vuotosivuston asiakirjaan “2014 Proposed strategy”, jossa kartoitettiin Open Societyn strategiaa.

Sorosin orwellilaisen logiikan mukaan Internetiä on sensuroitava ”sananvapauden suojelemiseksi”. Open Society julistaa, että Internetin sananvapaus on erityisen tärkeä poliittinen ase Kiinan kaltaisia Yhdysvaltoja (ja Israelin hegemoniaa) uhkaavia valtioita vastaan.

Open Societyn mukaan ”epädemokraattiset” voimat uhkaavat kuitenkin liberaalien Internet-käyttäjien auvoa, minkä vuoksi Internet-viranomaisten on lobattava toisinajattelijoiden sananvapautta esimerkiksi Kiinassa ja sen sijaan toisinajattelijoiden sensurointia länsimaissa.

Tällä tavoin edistetään kansainvälistä ”avoimen yhteiskunnan” ihannetta.

 

Lue myös:

Soros-paljastukset jatkuvat: korkeimman oikeuden manipulointia monikulttuurisuuden nimissä
Video: Juutalaiset Internet-sensuurin takana
Israel haluaa rakentaa kansainvälisen sensuuriliiton Internetiin

8 kommenttia

 1. Tuon äijän on pakko olla SAATANAN reinkarnaatio.

  Plusääni(19)Miinusääni(2)
 2. Tiina Wiik lyö kosher sinetin tähän ja hyväksyy. Kaikki Israel kritiikki on bannattava. Koska valittu kansa ja pyhä maa.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 3. Yrjö voi vetäistä vitun päähänsä ja paeta vuorille:)

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. ”Internetiä on sensuroitava ”sananvapauden suojelemiseksi”. Tällä tavoin edistetään kansainvälistä ”avoimen yhteiskunnan” ihannetta. ”

  Pitihän se arvata, että jossain vaiheessa ne pureskelevat kielensä rikki.

  On aika selvää, että kohta täälläkin on käsillä jokin vahva totalitaristinen järjestely, jota yritetään väsätä tämän ”terrorismin vastaisen taistelun” ja ”rauhan” luomisen keskelle. Kuitenkin tämä ihmisvoimainen suvaitsevaisuus synnyttää vain suvaitsemattomuutta niitä kohtaan, jotka eivät alistu tähän uuden maailmanjärjestyksen rakenteeseen. Syntyy vihaa, vainoa sekä pelottava valvova yhteiskuntajärjestelmä, joka ei suvaitse tässä järjestelmässä ”rauhanrikkojia”.

  Näköjään tätä järjestelyä rakennetaan jo.

  On hyvin vielä muistissa, että ihminen luonnollisessa tilassaan on aina ollut valmis jopa tappamaan ”rauhan” ja ”rakkauden” nimissä. Neuvostoliitossakin oli kaikilla lähes täydellinen tasa-arvo, joskin jotkut olivat tasa-arvoisempia kuin toiset.

  Rauhaa ei voi syntyä valheen, pimeyden tai riivaajahenkien vallassa olevien maailmankatsomusten yhteydessä.

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2016/07/15/ihmismielen-uhma-jossa-pelolle-ei-ole-sijaa/

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. Mordorin Silmä on siis kääntänyt katseensa vapauden viimeiseen linnakkeeseen.
  Sauron kun jyrähtää niin Amerikan kannat kopsahtaa. Saas nähdä milloin Suomessakin Siionin örikit alkavat laulaa herralleen valitusvirttä siitä kuinka internet tarjoaa välineen ainoille sensuroimattomille mediumeille MV!!??-lehdelle, Uber-uutisille ja Magneettimedialle.
  Toivottavasti koskaan ei tarvitse toivottaa näille kolmelle upealle mediumille R.I.P.!

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. MV lehti & Uber on kyllä sionistien äänitorvia ihan vain tiedoksi .

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat