Iltalehden toimittaja unelmoi EU-vastaisten poliitikoiden ”neutronipommittamisesta”

Valemedia Iltalehden politiikantoimittaja Tommi Parkkonen on herättänyt kummastusta Twitter-viestillään, jossa hän fantasioi EU-kriitikoina tunnettujen Nigel Faragen ja Donald Trumpin neutronipommittamisesta.

Ironista kyllä, Parkkonen kirjoitti pommiviestinsä aikana, jolloin valtamedia julkaisee päivä toisensa jälkeen itkunsekaisia uutisia ”vihapuheesta” sekä EU- ja monikulttuurisuuskiihkoilevan eliitin kärsimistä ”uhkauksista”.

Parkkonen kommentoi EU-vastaisen Ukip-puolueen entisen johtajan Nigel Faragen twiittiä, jossa tämä kertoi illastavansa Donald Trumpin kanssa. Parkkonen kommentoi tapaamista sanoin: ”neutronipommi on itse asiassa varsin mainio keksintö, jota on käytetty aivan liian vähän.”

Vaalivoittonsa jälkeen lukuisia EU-kriittisiä kannanottoja tehnyt Donald Trump tapasi välittömästi Faragen, mikä suututti unionia kiihkeästi rakastavia liberaaleja toimittajia.

Faragen kanssa järjestetty tapaaminen oli selkeä osoitus siitä, että Trump aikoo myös vaalien jälkeen säilyttää hyvät välit EU-vastaiseen liikkeeseen. Tämä saattaa vauhdittaa unionin hajoamista ja kasvattaa nationalismin suosiota Euroopassa.

Faragen Ukip-puolue on kuitenkin saanut kansallismielisissä piireissä ristiriitaisen vastaanoton siksi, että puolueen sisällä vaikuttaa voimakas sionistilobby.

Kuten viime kesänä uutisoimme, ei Farage itse ole silti osa sionistilobbyn kovaa ydintä. Ukipin pahimmat sionistit ovat vastustaneet Faragea siksi, että tämä on ”liian” maahanmuuttovastainen ja ottanut jopa kantaa pankkien poliittista ylivaltaa vastaan.

tommi parkkonen bonnier ehdokas

Pesunkestävä agendajournalisti

Parkkonen on tunnettu kulttuurimarxisti, joka on nyt Iltalehden mukaan ehdolla juutalaisen Bonnierin perheen Suuren journalistipalkinnon saajaksi. Aiemmin Bonnier on palkinnut muun muassa amfetamiinikohusta tunnetun Jessikka Aron.

Bonnier-palkinto sopisi täydellisesti Parkkoselle, joka ei pidä ideologista kynttiläänsä vakan alla. Tunnetuimpia Bonnier-toimittajia on nimittäin juutalainen Peter Wolodarski, joka on lanseerannut ”agendajournalismi”-termin.

Bonnier-mediaan kirjoittavan Wolodarskin mukaan ”agendajournalismi” on sitä, että toimittajat ovat avoimesti puolueellisia ja sensuroivat kainostelematta esimerkiksi tietoja maahanmuuttajien rikostilastoista. Onkin melko hämmentävää, että valemedia Yle on jopa Wolodarskin kannanottojen jälkeen yrittänyt inttää, ettei pohjoismaalaisilla toimittajilla ole mitään ”agendaa”.

Parkkonen on osoittanut some-kirjoittelullaan olevansa pesunkestävä agendajournalisti, joten mies on Bonnier-palkintonsa ansainnut.

 

Lue myös:

Valtamedia valehtelee Trumpin maahantulolaeista – suomalaiset saavat liikkua vapaasti
Valtamedia sensuroi ”rasisminvastustajan” väkivaltatuomion
Valtamedia jatkaa itsenäisyyspäivän väkivaltaisuuksien valkopesua
Valtamedia puolustelee Helsingin väkivaltaista maahanmuuttajajengiä
Valtamedia ja poliisi suojelevat Helsingissä kirjakauppaan hyökännyttä homoaktivistia

7 kommenttia

  1. ”Itsenäisyyspuolue sanoutui irti Hellevigin kommenteista ja ilmoitti lopettavansa hänen kampanjansa tukemisen, minkä jälkeen Hellevig ilmoitti vetäytyvänsä vaaleista.”

   Parkkonen vissiin jatkanee töissään normaalisti?

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 1. Olisiko tuossa vinhaa perää että trump ja farage+muut toimijat heidän takanaan,koittavat saada uutta ukrainan kaltaista sotaa pystyyn?

  Väittämä:
  onko nämä nationalisti puolueet silmälumetta siinä mielessä että kaikki ruohonjuuri tasosta nousseet,(ja syystäkin nousseet), olevat puolueet ovat infiltroiutu tai tahallaan kasvatettu isoiksi nimiksi jotta kun ja tai sota syttyy niin saadaan sitten kaikki kansallismieliset tapettua yhdellä iskulla.

  kaikki nationalistit sitten tappaisivat toisensa ja siionistit saisivat rauhassa jatkaa lampaitten kaitsintaa.

  Toisaalta jos katso tuota aikasempaa breitbartin milo Yiannopoulosin:sista tehtyä artikkeliä(https://magneettimedia.com/kaksi-tunnettua-juutalaista-pedofiilikohun-keskella/)
  niin siinä tulee mieleen että nationalistiset ruohonjuuri tason toimintaa infiltroidaan ja sitten tuhotaan skandaalilla,
  ja tällä lailla toiminta leimataan ja toiset ihmiset jotka hauaisivat liittyä nationalisteihin eivät nytten tohdikkaan leimaamisen pelosta liittyä.

  milosta löytyy yuo tube videoita jossa hän väittelee feministien kanssa.https://www.youtube.com/results?search_query=milo+feminist+debate+

  Tuntuu olevan taktiikka;Hallitse ja Hajoita.
  Luulempa että tuolla debatoimisella hän on saannut massoja kannattamaan itseään.

  Trumpin taktiikka saattaa olla samanlainen:
  näyttää siltä että hän antaa kuvan itsestään nationalistisena ja sitten kun aika koittaa niiin takki kääntyy kokonaan.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 2. Eu:ssa hölmöt mepit puuhaa puun polton kieltämistä ja uusia asetuksia vaikeuttamaan kansalaisten arkea, Samaan aikaan Ruotsissa poltetaan autoja, viime vuonna saldona yli 2000 autoa tuli poltetuksi,Vaaralliset myrkkykaasut leviävät ilmaan ja sammutusvesien mukana vesistöihin. Suomessa on viety yrittäjiä oikeuteen puhtaan saven kippaamisesta pellolle, Kansalaisten pitää vaatia tälle hulluudelle loppua.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat