Valtamedia sensuroi ”rasisminvastustajan” väkivaltatuomion

Viime syksynä pakolaistulvan puhjettua vasemmisto syyllistyi lukuisiin väkivaltaisiin iskuihin Rajat kiinni! –mielenosoittajia vastaan. Valtamedia on tehnyt kaikkensa, jotta väkivaltaisuudet eivät tulisi julki.

Ensimmäinen väkivaltainen hyökkäys kohdistui Marko Parkkolaan, joka osallistui maahanmuuttokriittiseen mielenosoitukseen Tampereella. Parkkolan kameraa pelänneet ”rasisminvastustajat” hyökkäsivät joukolla hänen kimppuunsa ja jatkoivat hänen potkimistaan, kun hän makasi yksin maassa.

Esimerkiksi Lännen Media, Yleisradio ja Helsingin Sanomat hautasivat tapauksen, koska valtamedian mukaan monikulttuurinen väkivalta on ”parempaa väkivaltaa”. Myös poliisin toimintaa moitittiin, sillä vaikka poliisi oli paikalla, ei pahoinpitelyä edes yritetty estää. Poliisi ei myöskään ottanut hyökkääjiä kiinni, minkä vuoksi lopulta vain yksi äärivasemmistolainen sai tuomion.

Myös oikeudenkäynnin ja tuomion uutisointi on jäänyt kokonaan vaihtoehtomedian vastuulle. Oikeudenkäynnistä uutisoi Nuiva.fi:

Tommi Karjalainen tuomittiin tänään 25.5. Tampereen käräjäoikeudessa Marko Parkkolan pahoinpitelystä 50 päiväsakkoon. Lisäksi Karjalainen joutuu maksamaan 520 euroa vahingonkorvauksia ja Parkkolan asianajokulut. Päiväsakkojen suuruuteen vaikutti se, että oikeus katsoi Karjalaisen potkineen maassa makaavaa.

Karjalainen kertoi oikeudessa potkaiseensa kertaalleen isoon lihakseen Parkkolaa. Todisteena käytetyllä videolla Karjalainen näkyy potkaisevan ns. olan takaa Parkkolaa kolme kertaa.

Koko prosessia seurasi kuitenkin jonkinlainen vähättelyn ja peittelyn ilmapiiri. Eräs silminnäkijä oli kertonut Parkkolalle Karjalaisen lyöneen häntä megafonilla päähän. Tätä silminnäkijää ei kuitenkaan poliisin esitutkintapöytäkirjoista löydy, vaikka silminnäkijä lupas toimittaa tietonsa Tampereen poliisille.

Näin ollen megafonilla, ns. astalolla, lyöminen jäi näyttämättä toteen oikeudessa. Kiistatta todisteena käytetyltä videolta kuitenkin näkee Karjalaisen kädessä olevan megafonin koko pahoinpitelyn ajan ja sen jälkeen.

Poliisi suositti myös syytteennostoa pahoinpitelystä Ahmed El-Nacharia vastaan. Poliisin esitutkintapöytäkirjoissa El-Nachar myöntää ”tönäisseensä” Parkkolaa. Todisteena käytetyllä videolla näkyy, kun El-Nachar ensin tönäisee Parkkolaa, jonka jälkeen hänen kätensä heiluvat Parkkolaa kohti kahdesti. Syyttäjä jätti kuitenkin syyttämättä El-Nacharia.

Parkkolalta varastettiin tilanteessa myös hänen Samsung S5 puhelimensa. Poliisi sai myöhemmin selville, että kyseisellä puhelimella, prepaid-liittymää käyttäen, oli ladattu liittymään puheaikaa Teemu Kukan ja Juha Mannisen pankkitileiltä. Poliisi suositti nostamaan syytteen näitä kahta vastaan. Syyttäjä jätti syyttämättä.

Nuiva.fi-julkaisun mukaan syyttäjän käytös oikeudessa oli kummallisen aneemista. Vaikka pahoinpitelystä on julkisesti saatavilla useita videoita, syyttäjä väitti, ettei pahoinpitelystä ole muita kiistattomia todisteita kuin Tommi Karjalaisen tunnustus. Syyttäjä ei olisi itse asiassa tahtonut edes merkitä videoita todisteiksi.

ahmed 1
Ahmed El-Nacharin Facebook-sivu on julkinen.
ahmed 2
El-Nachar jakaa äärivasemmistolaisia linkkejä.

Valtamedia suojelee väkivaltaisia monikulttuurisuusfanaatikkoja

Valtamedia on päättänyt suojella Tommi Karjalaista, Ahmed El-Nacharia, Teemu Kukkaa sekä Juha Mannista ikävältä julkisuudesta.

Viimeisen vuoden ajan valtamedia on sen sijaan kaivanut laittominkin keinoin tietoa kansallismielisistä ja katupartioiden jäsenistä sekä julkaissut tiedot valokuvien ja asuinpaikkatietojen kera.

Mustamaalatessaan katupartioita valtamedia on julkaissut myös tietoja rikostuomioista, jotka ovat olleet vanhempia kuin Yle-toimittaja Jessikka Aron amfetamiinituomiot (joita valtamedia ei ole vieläkään suostunut julkisesti käsittelemään).

Valtamedian toiminta on ollut täysin ennalta-arvattavaa, mutta kummallisempaa on ollut se, etteivät perussuomalaiset ole kertaakaan tuominneet ”rasisminvastustajien” väkivaltaisuuksia Rajat kiinni! –tapahtumia vastaan. Timo Soinin mukaan tärkeintä on vastustaa kansallismielisten oikeutta itsepuolustukseen (1, 2).

 

Lue myös:

Poliisi ja valtamedia esittävät: väkivaltaa suvaitsevaisuuden nimissä
Valtamedia sensuroi jälleen äärivasemmiston hyökkäyksen Rajat kiinni! –mielenosoitusta vastaan
Itsenäisyyspäivän mediamyräkkä: Kenen väkivalta sallitaan?
Valtamedia jatkaa itsenäisyyspäivän väkivaltaisuuksien valkopesua
Helsingin Sanomat suojelee väkivaltaskandaalissa rypevää äärivasemmistolaista
Ylen toimittaja jäi kiinni valehtelusta
Tietovuoto: vasemmistopoliitikko Dan Koivulaakso vaati ”taktista väkivaltaa” ja kaasusumuttimia!

4 kommenttia

 1. http://mvlehti.net/2016/05/28/saksa-rekrytoi-muslimeita-pakolaisia-poliiseiksi/

  ””Kokemuksemme on osoittanut, että ulkomaistaustaiset työntekijät ovat onnistuneet löytämään paremman lähestymistavan maahanmuuttajia kohtaan”, kertoi Joachim Herrmann Bayeriche Rundfunk -lehdessä.”

  Eli suomeksi rikostilastot kunistuvat, kun rikokset salataan.

  ”Olen optimistinen, että tällä tavoin voimme parantaa kykyä ratkaista rikoksia ja vähentää konflikteja.”

  Eli syyttömiä kntiksia syyllisiksi ja vähemmän raportteja konflikteista. Tämä on aluksi tärkeää. Pääsyy on tietenkin se, että mamupoliisit ovat eliitin kannalta luotettavampia eivätkä taatusti kapinoi sitä vastaan, van ovat oiv ase kaikenlaisen kapinoinnin ja napinoinnin nujertamisessa. Myös kantaväen ryhmien vainoissa.

  Plusääni(13)Miinusääni(2)
 2. Asiaan liittyvien virkamiesten, tässä tapauksessa syyttäjän, nimet täytyy tuoda esille.

  Plusääni(11)Miinusääni(2)
 3. Valtamediaa tarkkailemalla huomaa monia trendejä.

  Muutamia esimerkkejä:

  Valtaväestön elintason heikkeneminen on selviö ja siihen suhtaudutaan vähätellen ja sitä pidetään jopa tavoiteltavana ja vähintäänkin ymmärrettävänä. Tähän liittyy myös teollisten työpaikkojen häviäminen, joka on ikään kuin luonnonvoima. Koskaan ei muisteta mainita, että teollisia työpaikkoja luodaan kuumeisesti esim. Kiinassa. Meidän pitää hyväksyä tämä elintason heikkeneminen.

  Ylläolevaan elintason heikkenemiseen liittyy myös esim. luteiden ja täiden ja yleensäkin syöpäläisten yleistyminen. Tämäkin on luonnonvoima ja siitä yritetään tehdä ”normaalia” ja suorastaan hauskaa. Tyyliin: ”Suomessakin jo ihan ikioma ludekanta” jne. Päätrendi on kolmannen maailman surkeuksien hyväksyminen ja normalisointi omassa maassamme. Jos puhutaan esim. luteista niin usein haastatellaan jotakin ulkomaalaista, joka kikattaa iloisena: ”Me olemme tottuneet tähän, niitä on aina ollut!” Ja kaikilla on hauskaa, ihanaa diversiteettiä.

  Sairaaloissa hoidon taso laskee ja kolmas maailma on jo tullut laboratorioihin ja käytäville. Yleensäkin kaiken työn tason lasku on hyväksyttävää ja suorastaan tavoiteltavaa. Kun katsoo esim. YLE:n toimittajia niin asia on heti selvä. Toimittaja valitaan sopivuuden mukaan, pätevyydellä ei ole mitään merkitystä. Sama pätee kaikkeen julkishallintoon.

  Teema on aina se, että meidän pitää hyväksyä huonompi elintaso, huonompi laatu, huonompi elämä.

  Naisten asemaa heikennetään koko ajan sumuverhon suojissa. Näennäisesti erilaiset hyvää tarkoittavat organisaatiot ajavat muka naisten asemaa, mutta esim. Naisasiaunioni viis välittää naisista. Heidän mielenkiintonsa on militanttien idioottien vallassapysyminen, naisen asema on viimeinen huoli näillä demoneilla. He ajavat kolmatta maailmaa kaikkialle naisen elämään.

  Naisille on jo varattu asema maahanmuuttajan nyrkin, kunnian ja vuoteen välissä. Raiskauksetkin normalisoidaan ja kaikki relativisoidaan. Pukeutumiskoodeja muokataan ja itse asiassa nykyinen feministieliitti toimii hyvin patriarkaattisesti ajaessaan pukeutumiskoodeja ja ”säädyllistä” pukeutumista.

  Koska näemme GayPride-marssin tai SlutWalkin muslimien miehittämillä alueilla ? Emme koskaan, sillä radikaali feministiliike on jo alistunut tämän ilmiön edessä. Radikaali feministi on kuin kehräävä kotikissa muslimin edessä. Radikaali feministi PELKÄÄ muslimia. Hän pelkää elämänsä ja henkensä edestä ja niinpä vasemmisto on taas kerran tehnyt täysympyrän. Se on palannut mustimpaan konservatiivisuuteen kierroksellaan. Radikaalista on tullut vanhoillinen tapojen ja pukeutumisen valvoja.

  AltRight eli Uusi Oikeisto on piristävän radikaali verrattuna näihin surkimuksiin. Puhumattakaan oikeista kansallissosialisteista.

  Kaiken kurjuuden keskellä huomaa, että heiluri on jo käynyt ääripisteessään ja se on jo alkanut liikkeen takaisin. Ja vauhti kiihtyy.

  Voimme vielä nähdä, kuinka feministejä vainotaan molemmilta puolilta: muslimit luonnostansa ja vastapuoli silkkaa järkevyyttään. Sen päivän kuin näkisi. Naisasiaunioni On The Run. 🙂

  Plusääni(8)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat