Kuka on Jessikka Aron juutalainen miljardööriystävä Bill Browder?

Kuten kirjoitimme maanantaina, juutalaisen Bonnierin palkitsema Yle-toimittaja Jessikka Aro pillastui uutisesta, jossa valtamedian palvoman Jimi Karttusen huume- ja rikollistausta paljastettiin. Aiheesta syntynyt keskustelu paljasti myös mielenkiintoisen yksityiskohdan Aron taustoista.

Suomalainen kansallismielinen Twitter-käyttäjä linkitti uutisen jälkeen kuvaan, jossa Aro poseeraa juutalaisen Bill Browderin kanssa. Browder on saanut jonkin verran ihailevaa palstatilaa esimerkiksi Helsingin Sanomissa ja kokoomuksen Verkkouutisissa, mutta suurelle yleisölle hän on edelleen melko tuntematon hahmo.

Browder on kommunistiseen perheeseen syntynyt juutalainen talousrikollinen, joka kannattaa aggressiivista sionistista ulkopolitiikkaa. Hän on siis täydellinen liittolainen suomalaisen valtamedian toimittajille, jotka vannovat tekopyhästi ”tasa-arvon”, ”suvaitsevaisuuden” ja ”rauhan” nimiin.

Artikkelissamme ”Venäjä: puolesta vai vastaan?” kirjoitamme Lawrence Summersin kaltaisista amerikanjuutalaisista talousrikollisista, jotka matkustivat 1990-luvulla ryöväämään Itä-Euroopan kansallisomaisuuden Neuvostoliiton kaaduttua.

Yksi Itä-Eurooppaa riistäneistä amerikanjuutalaisista oli Bill Browder, amerikkalaisen kommunistijohtajan poika. Summers, Browder ja kumppanit käyttivät Itä-Euroopan poliittista sekasortoa häikäilemättömästi hyväkseen ja imivät osakesalkkuihinsa kaiken arvokkaan luonnonvaroista lähtien.

Rikollisten keinottelijoiden toiminta johti ankaraan taantumaan, eriarvoisuuteen ja talousvaikeuksiin, jotka vaivaavat edelleen monia Itä-Euroopan maita – myös Venäjää.

Maailmankuulu Venäjään erikoistunut toimittaja Mark Ames on kirjoittanut pistävästi siitä, kuinka kaksinaamaisesti länsimainen lehdistö uutisoi Browderista. Ames luonnehtii Browderia korppikotkakapitalistiksi eli keinottelijaksi, joka tekee kylmäverisesti rahaa muiden kärsimyksellä.

Browder oli tyypillinen Putinin kätyri siihen asti, kunnes hän putosi presidentin sisäpiiristä. Browder on rikollinen oligarkki, joka alkoi esittää ”vainottua poliittista toisinajattelijaa” sen jälkeen, kun hän ei enää kyennyt käyttämään Venäjän poliittista järjestelmää hyväkseen.

Mark Ames tylyttää Pando.com-artikkelissaan:

”Korppikotkakapitalisti Bill Browder oli Putinin uskollisin verikoira tehdessään miljoonabisnestä Venäjällä. Sittemmin Browder brändäsi itsensä korppikotkakapitalismin Andrei Saharoviksi, koska Putinin KGB päätti potkia Browderin ulos sisäpiiristään. […]

Sen jälkeen, kun Browderin entiset KGB-kaverit olivat häätäneet hänet Venäjältä Lontooseen, ryhtyi upporikas Browder korppikotkakapitalismin Äiti Teresaksi.

Hän on törsännyt miljoonia ja taas miljoonia PR- ja lobbausprojekteihin, joiden tavoitteena on käyttää ihmisoikeusloukkauksia tekosyynä, jonka avulla Venäjästä muutetaan entistäkin ystävällisempi ympäristö ulkomaalaisten sijoittajien (kuten Browderin itsensä) kannalta.

Browder katsoi [Venäjän] ihmisoikeusloukkauksia sormien läpi niin kauan, kuin hän itse hyötyi niistä taloudellisesti.

Ajaakseen omaa etuaan Browder on käyttänyt hyväksi esimerkiksi asianajajansa Sergei Magnitskin kauhistuttavaa murhaa, johon Venäjän brutaali poliisi syyllistyi.

Magnitskin kuolema vaikuttaa olevan ensimmäinen Browderia Venäjällä järkyttänyt kuolema. Sitä aiemmin hän oli imenyt 15 vuoden ajan verta Venäjän taloudesta, eivätkä 1990-luvun [yksityistämisbuumin] lukemattomat kuolintapaukset liikuttaneet häntä lainkaan.

Sellainen on Browder, jonka minä ja kaikki muut Venäjällä työskennelleet toimittajat muistamme.”

On erittäin ironista, että esimerkiksi Suomen johtava valemedia Helsingin Sanomat väittää nyt, että läpeensä korruptoitunut Browder taistelee ”korruptiota” vastaan.

Browder vastustaa korruptiota vain silloin, kun hän ei saa omaa osuuttaan likaisista rahoista.

Browderin kirja Red Notice on käännetty jopa suomeksi.
Browderin kirja Red Notice on käännetty jopa suomeksi.

Ylpeä juutalaisista juuristaan

Toisessa artikkelissaan HS sentään antaa ymmärtää, ettei Browderia vaikuta motivoivan juuri mikään muu kuin helpon rahan houkutus ja tavallisen kansan riistäminen:

”Sijoittamisen makuun nuori kapitalisti pääsi 1990-luvun ensimmäisinä vuosina Puolassa, jossa alettiin yksityistää valtionomaisuutta. Nopeasti sijoitusten arvo kymmenkertaistui.

’Asiaa tuntemattomille voi sanoa, että ’kympin’ saaminen on taatusti paras trippi jonka finanssimaailmassa voi kokea. Kun se on kokenut kerran, haluaa toistaa sen yhä uudelleen’, Browder kirjoittaa.”

Browder on ylpeä juutalaisista juuristaan. The Jewish Chroniclen haastattelussa hän paljastaa noudattavansa juutalaisia perinteitä sekä olevansa kivenkova sionisti, joka vihaa Syyriaa, Irania sekä edesmennyttä Libyan johtajaa, Muammar Gaddafia.

Browderin viha Gaddafia kohtaan on helppo ymmärtää – yrittihän Gaddafi juuri suojella isänmaansa taloutta ja luonnonvaroja ulkomaalaisia korppikotkakapitalisteja vastaan.

Browderin kanssa veljeily kertoo paljon Yleisradion nykyisestä arvomaailmasta. Kuka tahansa rikollinen kiihkoilija voi muuttua ”hyvikseksi”, kunhan tämä vannoo julkisuudessa Amerikan ja Israelin sotilashegemoniaan perustuvan monikulttuurisen kapitalismin nimiin.

Edes se ei tunnu haittaavan valtamediaa, että Browder oli uskollinen putinisti siihen asti, että Putin päätti hankkiutua hänestä eroon.

Valtamedia luottaa siihen, että keskivertosuomalaiset ovat niin typeriä ja laiskoja, etteivät he selvitä lehdistön juhlistamien ”sankareiden” todellisia taustoja.

 

Lue myös:

Yle-toimittajan huumeskandaali: saalistajista saalistetuiksi?
Valtamedia syyttää kansalaisia omista valheistaan
Jokainen meistä voi painostaa suomalaisvastaista eliittiä
Jessikka Aro: enemmän vankeustuomioita sananvapausrikoksista!
USA:n sotilastiedustelun ja informaatiosodan viranomainen Jessikka Aron työparina

27 kommenttia

 1. Kolmanneksi viimeisen kappaleen ilmaisusta ”Yleisradion nykyinen arvomaailma”: Yleisradio on Suomen kansan (eduskunnan) kontrollissa ja Suomen kansan rahoittama. Yleisradion arvomaailma on siis Suomen kansan arvomaailma. Suomen kansa ei ole ”typerä ja laiska” (ks. viimeinen kappale) vaan suorastaan Yleisradion suunnannäyttäjä, omistaja ja rahoittaja. Sen vuoksi Yleisradio on perkeleen, turmion, valheen, huijauksen, väkivallan ja mädännäisyyden äänitorvi, pian suoranainen perkeleen kita (vrt. tämä sivusto).

  Plusääni(9)Miinusääni(3)
  1. Suomen kansa ei ole typerä ja laiska—Ei olekaan, mutta perinpohjin manipuloitu.
   Suomen kansan omistama ja rahoittama—kyllä.
   Suomen kansan kontrollissa—ei todellakaan.
   Suomen kansan arvomaailma—ei todellakaan.
   Suomen kansan näyttää suuntaa Yleisradiolle—ei todellakaan.

   ”…perkeleen kita (vrt. tämä sivusto)”—voidaan tulkita kahdella tavalla:

   — Tämä sivusto ja Yle ovat molemmat perkeleen kitoja—Ei todellakaan
   — Yle on perkeleen kita verrattuna tähän sivustoon—tästä olen kyllä samaa mieltä.

   Yleisradion arvomaailma ei ole kaikkien suomalaisten arvomaailma, sillä vaikka kaikki osallistuvatkin Ylen rahoittamiseen Yle-veron kautta, minä ainakaan en ole syyllinen Ylessä vallitsevaan ohjelmapolittiseen linjaan, koska minulla ei ole vaikutusvaltaa Ylen johtoryhmän jäsenten valintaan ja siten johtoryhmän valitseman ohjelmapolitiikan suuntaan ja sisältöön.
   Yle on siis aidon demokraattisen prosessin ulkopuolella toimiva instituutio, joka hommaa suurimman osan sionistisesta ohjelmistostaan sionistijuutalaisten omistamista uutistoimistoista ja mediayhtiöistä.

   Plusääni(20)Miinusääni(0)
   1. Toisin sanoen: Suomen kansa on manipuloitavissa, kyvytön kontrolloimaan sitä, mitä se lain mukaan omistaa, kyvytön toteuttamaan arvomaailmaansa siellä, mikä on sen omistamaa ja rahoittamaa, ja kyvytön näyttämään suuntaa omistamalleen ja rahoittamalleen Yleisradiolle. Miksi teillä sitten on esimerkiksi demokratia ja sananvapaus (esim. tämä sivusto)? Jos te olette kyvyttömiä sätkynukkeja, miksi te kirjoitatte täällä? Miksi netin foorumit ovat olemassa? Mitä virkaa on omistamallanne Ylellä? Mitä virkaa on Suomella? Mistä tulee teille oikeus avata suu? Ja miksi te, jotka valitsette kansanedustajat, olette vailla vaikutusvaltaa Ylen johtoryhmän (hallintoneuvoston) jäsenten valintaan, jonka eduskunta suorittaa? Ootteko typeriä? Laiskoja?

    Turhakkeita?

    Tai peräti juutalaisia?

    Plusääni(12)Miinusääni(0)
    1. Suomen kansa on manipuloitavissa. Se tapahtuu helposti:
     Pidetään porukka arjessaan kiireisenä ja tungetaan valtamedian propagandaa joka tuutista sisään. Ne harvat jotka eivät pysy ruodussa vähäntellään naurunalaisiksi tai tuomiolle jos poikkeava sana kiirii liikaa.

     Mitä vaikuttaa ”demokratiassamme” se että oma puolue ja edustaja tulee valituksi ja on vallassa. Edes hallituspaikka ei riitä jos suurin osa hallitusta ajaa vanhalla kaavallla. Ei evoluutio toimi tässä, revoluutiota ei tämä jahnukaisten kansa kykene tuottamaan.

     Plusääni(6)Miinusääni(0)
 2. Nämä sionistijutikat vihaavat tietysti Putinia kun eivät pääse käsiksi Venäjän rikkauksiin yhtä helpolla kuin muualla. Tosin vastarinta taitaa levitä ja kasvaa muuallakin.
  Kummallista on kun jonkun heimon eliitti ymmärtää, että maailma on vain heidän leikkikenttänsä jossa kaikki lelut kuuluvat heille.
  Ja sitten ollaan niin sosialistia että… kiireesti vaan kommunismi ja multi-kulti oystyyn ja joka panee hanttiin eikä suostu orjaksi on anti-semitisti.

  The first anti Semite was God himself. 
  The great prophets of the Old Testament were also antisemites who also would be hauled up in front of human rights tribunals. Jeremiah said Jews ”will not speak the truth; they have taught their tongue to speak lies…” (Jeremiah 9:5). Isaiah says the lord will smite ”the daughters of Zion [who] are haughty, and walk with stretched forth necks and wanton eyes…” (Isaiah 3:16) 

  Jesus joined the noble ranks of antisemites when he told the Pharisees, ”Ye are of your father the devil, and the lusts of your father ye will do. He was a murderer from the beginning, and abode not in the truth, because there is no truth in him. When he speaketh a lie, he speaketh of his own: for he is a liar, and the father of it.” (John 8:44) 
  The NWO is their revenge against God and Jesus.
  It’s time Christians realize that they have been had by the world’s greatest tricksters. The Jews are not ”the chosen people.” Most don’t even believe in God. Their leaders believe in Satan. They are megalomaniacs that destroy nations, kill millions and threaten the future of humanity. 
  – See more at: http://henrymakow.com/2016/09/the-first-anti-semite.html#sthash.Fvc09ktD.dpuf 
   

  Plusääni(17)Miinusääni(2)
    1. Koko velkarahajärjestelmä (voimassa Venäjälläkin – juutalaisvallankumous tapahtui v. 1917) on juutalainen järjestelmä. Raha on siinä velkaa juutalaisille, kaikki raha. He omistavat kaiken rahan, kiersi se raha missä hyvänsä. Venäjä ja Putin ovat juutalaisten absoluuttisia orjia, kuten lähes koko maailma (myös Suomi). Joka kontrolloi velkaa (siis rahaa), kontrolloi kaikkea. Ja nykyjuutalaiset ovat opillisesti fariseusten perillisiä, pyhänä kirjana Talmud. Ja fariseuksista sanotaan:

     ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä” (Joh. 8:44).

     Niinpä maailmaa, myös Venäjää ja Suomea, hallitsee fyysisestikin perkele, valhe ja väkivalta. Irti perkeleestä, tuhoisasta raha- ja pankkijärjestelmästä, juutalaisesta orjuudesta jne. päästään vain Jeesuksessa Kristuksessa:

     ”Sitä varten Jumalan Poika ilmestyi, että hän tekisi tyhjäksi perkeleen teot” (1. Joh. 3:8).

     Ortodoksinen itäinen ”kristinusko” ei ole kristinuskoa vaan ihmistekoja ja mystiikkaa (kuten paavin kirkkokin).

     Juutalaiset tunnetusti tekeytyvät kristityiksi päästäkseen tuhoamaan kristinuskon sisältä päin. Se on osa ”valhetta” (Joh. 8:44).

     Minulle on muodostunut käsitys, ettei suomalainen ymmärrä todellisesti yhtäkään asiaa. Hän luulee tietävänsä, mutta se on tyhjää aivohöttöä, jonka takana luurailee perkele ja hänen sanelemansa luulot ja käsitykset. Esimerkiksi raha- ja pankkijärjestelmäämme (jolla Suomi tuhotaan) suomalainen on täysin kyvytön ymmärtämään. Yksinkertaistakaan asiaa suomalainen ei ymmärrä, esteenä joka paikassa perkeleaita eli ns. ”oma minuus” ja ”oma tahto”, joka on sydämessä kerällä hallitseva myrkkykäärme. Se kaikkea hallitsee ja vallitsee, välillä omana itsenään, välillä hurskaaksi tekeytyneenä, 2. Kor. 11:14-15: ”Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi. Ei ole siis paljon, jos hänen palvelijansakin tekeytyvät vanhurskauden palvelijoiksi, mutta heidän loppunsa on oleva heidän tekojensa mukainen.”

     Siis yksinkertaisesti: ”Koko maailma on pahan (perkeleen) vallassa” (1. Joh. 5:19). Myös Suomi. Myös Venäjä. Vain siellä, missä Kristus sydämissä hallitsee, on päästy irti perkeleestä ja pelastutaan. Kyseessä on raaka sota (hengellinen sota, Hargagedonin sota) koko ajan, äärettömän raaka (esim. Suomen koko koneisto, tiedotusvälineet, koulut, viranomaiset, kodit, jopa nykykirkot, julistavat suurella voimalla perkelettä, tuhoa, hyvin suurella voimalla).

     Plusääni(15)Miinusääni(5)
     1. Olet ehkä liikaa Raamatun lumoissa jota ei kannattaisi sotkea liikaa tähän. Raamattuhan on sionistien työväline jolla massoja ohjataan. Siellä kerrotaan paljon sellaista mille ei ole historiallisia perusteita, varsinkin VT:ssa.
      Kyllä me suomalaisetkin ymmärrämme ja pitääkin oppia ymmärtämään.
      Maailma kehittyy ja muuttuu eikä sionistijutikoiden valta ole välttämättä pysyvää laatua.

      THE NEXT EMPIRE
      Although the relatively new EU is already clearly stumbling and is on the verge of fragmenting, their leaders are desperately attempting to hold the unlikely alliance together with the help of the US. Meanwhile, the other major powers of the world are going full steam ahead to ensure that, when the US and EU reach their Waterloo, the rest of the world will carry on independently of the dying empire.

      A New Central Bank
      The Asian powers have reacted to US overreach, not by going away licking their wounds, but by creating a second IMF.
      The Russian State Duma (the lower house of the Russian legislature) have now created the New Development Bank. It will have a $100 billion pool, to be used for the BRICS countries. Its five members will contribute equally to its funding. It will be centered in Shanghai, India will serve as the first five-year rotating president, and the first chairman of the board of directors will come from Brazil. The first chairman of the board of governors is likely to be Russian Finance Minister Anton Siluanov. It’s therefore structured to be truly multinational.
      In creating all of the above entities, the BRICS will, in effect, have created a complete second economic world.
      In the latter days of the British Empire, we Brits seemed to be under the illusion that, even as our power base crumbled, we might somehow retain control by threats and bluster. The UK was utterly wrong in this and only succeeded in alienating trading partners, colonies, and allies by doing so.
      The same is happening again today. China, Russia, and the rest of the world, when faced with American threats and bluster, will not simply fold their tents and accept that the US must be obeyed.
      They will, instead, create alternatives.
      And they are doing so exceedingly well and quickly. At this point, the overreach of the US is not only enabling other powers to rise, it is forcing their hand to literally create the next full-blown empire.
      http://www.internationalman.com/articles/the-next-empire

      Plusääni(7)Miinusääni(16)
     2. C:lle at 20.27

      Raamattu on Jumalan kirja, 2. Piet 1:21; 2. Tim. 3:16. Suljet kaikkivaltiaan Jumalan ja siten myös Suomen pelastumisen ulos. Suljet myös todellisen ymmärryksen ulos.

      ”Tarkkaa, mitä sanon; Herra on antava sinulle ymmärrystä kaikkeen” (2. Tim. 2:7);

      ”Mutta me tiedämme, että Jumalan Poika on tullut ja antanut meille ymmärryksen” (1. Joh. 5:20);

      ”saisivat kehoitusta omistamaan täyden ymmärtämyksen koko rikkauden ja pääsisivät tuntemaan Jumalan salaisuuden, Kristuksen, jossa kaikki viisauden ja tiedon aarteet ovat kätkettyinä” (Kol. 2:2-3);

      ”Teillä (kristityillä) on voitelu Pyhältä, ja kaikilla teillä on tieto” (1. Joh. 2:20);

      ”Jos te pysytte minun (Jeesuksen) sanassani, niin te totisesti olette minun opetuslapsiani; ja te tulette tuntemaan totuuden, ja totuus on tekevä teidät vapaiksi” (Joh. 8:31-32).

      Jumalattomien suomalaisten ymmärrys on perkeleen ymmärrystä, kuten nyky-Suomi todistaa. Syntiinlankeemuksen peruina perkele asuu jokaisen luonnollisen ihmisen sydämessä ja säätää siellä kaiken ihmisessä: luonnollisen ihmisen tahto on perkeleen tahto eli itse sen perkelemyrkkykäärmeen pää. Luonnollisen ihmisen voima on perkeleen voima, ymmärrys perkeleen ymmärrys jne. Luonnollisen ihmisen ”oma minä” on perkele hänessä. Jos siis sanotaan, että suomalainen kyllä ymmärtää, vedotaan perkeleeseen. Perkele kyllä on tietävinään kaiken, mutta se kaikki on petosta, Joh. 8:44.

      Mitä tulee Venäjän rahaan ja sen keskuspankkiin (Central Bank of the Russian Federation), niin ne kuuluvat juutalaiseen Rothschild-vetoiseen yksityiseen keskuspankkien keskuspankkiin BIS:iin (Bank for international Settlements), joka säätää ja määrää kaiken:

      http://www.bis.org/about/member_cb.htm

      Venäjän keskuspankki on juutalainen pankki, ja Venäjän raha on juutalainen velkaraha. Samaan juutalaiseen hirteen kuuluvat myös mm. Euroopan keskuspankki, Islannin keskuspankki, Englannin pankki ja USA:n yksityinen juutalainen keskuspankki FED. Kaikki kommentissa mainitut viritelmät voivat olla vain juutalaisia viritelmiä, koska juutalaisilla on JO raha- ja pankkijärjestelmänsä kautta maailmanvalta (sen vastaiset viritelmät ovat mahdottomia). Ja esim. ”uusi IMF” tarkoittaa juuri velkarahaan sitovaa tuhoamista.

      Taidat olla (tai harjoittelet pian olevasi) sujuvakin lurittelija. Jos sinulta puuttuu sydämestä Jeesus Kristus (syntien anteeksiantamus), sinulta puuttuu elämän perusta, ymmärrys, selkäranka ja kaikki. Niin on surullisesti sinun ja koko jumalattoman (siis Kristusta vailla olevan) ihmiskunnan laita. Surullisesti käy.

      Plusääni(4)Miinusääni(3)
     3. Jatkoa yllä olevaan kommenttiini (at 21.47):

      Myös muiden BRICS-maiden kuin Venäjän (Brasilian, Intian, Kiinan ja Etelä-Afrikan) keskuspankit kuuluvat juutalaiseen yksityiseen keskuspankkien keskuspankkiin BIS:iin, kuten linkkini BIS-luettelosta käy ilmi. Ja C:n esittämässä sitaatissa puhutaan USA:n valtaa vastaan toimimisesta, ei juutalaista BIS:iä vastaan toimimisesta, joka Venäjälle, Brasilialle, Intialle, Kiinalle ja Etelä-Afrikalle olisikin mahdotonta, koska niiden raha on jo juutalainen velkaraha ja ne roikkuvat jo juutalaisen velkarahan hirressä, toimintakyvyttöminä ja absoluuttisesti orjuutettuina.

      Plusääni(4)Miinusääni(4)
     4. Näin on siis jokainen Jeesukselle Kristukselle vieras näiden elitistijuutalaisten liittolainen. Kaikki kansat ovat juopuneet heidän maljastaan.

      Ilmestyskirja 18:2–4

      ”Kukistunut, kukistunut on suuri Babylon ja tullut riivaajain asuinpaikaksi ja kaikkien saastaisten henkien tyyssijaksi ja kaikkien saastaisten ja vihattavain lintujen tyyssijaksi.
      3 Sillä hänen haureutensa vihan viiniä ovat kaikki kansat juoneet, ja maan kuninkaat ovat haureutta harjoittaneet hänen kanssansa, ja maan kauppiaat ovat rikastuneet hänen hekumansa runsaudesta.”
      4 Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: ”Lähtekää siitä ulos, te minun kansani, ettette tulisi hänen synteihinsä osallisiksi ja saisi tekin kärsiä hänen vitsauksistansa.”

      Suuri Babylon viittaa Jerusalemiin, juutalaisiin, jotka torjuivat Jeesuksen Herrana. Jakeen 4 kehoitus lähteä ulos tuosta suuresta Babylonista oli ajankohtainen Ilmestyskirjan seurakunnille, että kristittyjä pidettiin pitkään juutalaisuuden lahkona ja kristityt joutuivat tekemään joskus kipeästikin pesäeroa vanhaan ”emouskontoonsa”. Tässä heitä käsketään selvästi erottautumaan juutalaisuudesta.

      Omaan aikaamme soveltaen käsky ulos lähtemiselle on erittäin ajankohtainen esimerkiksi niille, jotka ovat vielä evankelis-luterilaisen kirkon jäseniä. Veli Vesa-Ilkka Laurio kirjoitti aivan oikein, että juutalaisetkin ujuttautuvat kirkkoihin ja seurakuntiin mädättääkseen niitä sisältä päin. Pinnalliset humanistipapit ovat vain hyödyllisiä työkaluja kirkossa, eivät todellisen ongelman aiheuttajia. Heidän roolinsa on olla kauniina kasvokuvina, puhua joutavaa korvakarkkia, jotta todellisesta kauheudesta, sielujen iankkaisesta hukkumisesta ei puhuttaisi mitään.

      Pitää vielä hieman poiketa aiheesta sivuraiteille ja mainita myös halloweenista, jolla on korvaattu suomalainen juhlapyhä, pyhäinpäivä (vanhemmalta nimeltään pyhäinmiestenpäivä).

      Halloweenissa annetaan sellainen viesti, että on kysymys mukavasta hassuttelusta, kurpitsalyhdyistä, naamiaisasuista ja muusta pinnallisesta hömpästä (näin asian taitavat useimmiten keskivertokansalaiset ajatella, vaikka halloweenia vietettiin alunperin sadonkorjuujuhlana).

      Suomalaisen pyhäinmiestenpäivän ajatuksena oli muistaa niitä, jotka olivat jo kuolleet, ja herättää itse kutakin miettimään omaa kohtaloaan iankaikkisuudessa. Miksi halloween sitten liittyisi juutalaisiin? Siksi, että halloween mahdollistaa taloudellisesti paljon suuremmat markkinat, kuin pyhäinpäivä. Vanha suomalainen sananlasku voisikin taipua uuteen muotoon: Missä raha, siellä jude.

      Plusääni(3)Miinusääni(2)
     5. V-IL.
      Olen ateisti, joten asiassa ei ole minulla pyhää lehmää ojassa. Sanon vain faktat miten näen ne media-, kulttuuri- ja globalisaatiotutkijaksi koulutetun antisionistin näkökulmasta.

      Raamattu on juutalaisten epäjumalan sanaa—ei Jumalan sanaa—joten Raamattuun vetoaminen on juutalaisuden pussiin pelaamista.

      Juutalaiset kaappasivat kristinuskon jo sen syntyessä ja mädättivät sen kehtoonsa:
      — apostolit olivat juutalaisia,
      — kirkkoisät olivat juutalaisia,
      — alkukirkon rivipapit olivat juutalaisia…
      ja juutalaiset eivät koskaan aidosti käänny, EIVÄT KOSKAAN.

      Kristinuskon olisi pitänyt olla foinikialainen auringonkultti,
      Juutalaisuus on kanaanilainen ukkoskultti,
      Jeesus Daavidin huoneesta ei ollut juutalainen vaan kanaanilais-foinikialainen. Daavid-Dawd-Thothin huone ei ollut juutalainen vaan kanaanilais-foinikialainen.
      Näin kristinusko ei ollut juutalaisuuden reformia kuten väitetään.

      Juutalaiset ukkosenpalvojat kaappasivat kristinuskon ja mädättivät sen ukkoskultiksi.
      Juutalaiset onnistuivat jopa mädättämään käsityksen Auringonjumala El:in ja äitiyden jumalattaren Maria Kotharatin pojasta Auringon ja parannustaitojen jumalasta Eshmunista (Jeesus) huoran äpäräksi jonka siittäjä olisi ollut juutalaisten ukkosepäjumala.

      Juutalaiset vihaavat ja pyrkivät (Talmudin vaatimuksesta mestaamalla) tappamaan kaikki Jeesukseen uskovat siksi, että ukkoskultti vihaa auringonkulttia.

      Plusääni(9)Miinusääni(1)
   1. Amerikkalaisen Venäjän historian professori Walter G. Moss’in kirjoitus Vladimir Putinista valaisee itänaapurimme päämiehen persoonaa ja politiikkaa, joka on hänelle Mossin mukaan sydämen eikä vain vallankäytön asia.
    Juuri tänä aikana kun infosota käy kuumana ja totuutta pyritään halpamaisesti vääristämään ja manipuloimaan, meidän tulisi olla mahdollisimman objektiivisesti perillä maailman johtajista ja heidän motiiveistaan kun muodostamme käsitystä heidän toimistaan.

    Krimin tapauksessa maan saattamiseksi pois Ukrainan vallasta vuonna 2014, Putin totesi: ”Kaikki Krimin osalta puhuu yhteisestä historiasta ja ylpeydestä. Tämä on antiikin Khersones’ien paikka, jossa prinssi Vladimir kastettiin. Hänen hengellinen urotekonsa omaksua Ortodoksisuus määräsi kulttuurin koko perustan, sivistyksen ja inhimilliset arvot, jotka yhdistävät Venäjän, Ukrainan ja Valko-Venäjän kansoja. ”Eri tavoin hän on myös korostanut ortodoksisuuden keskeistä merkitystä liittyen Venäjän historiaan ja arvoihin ja ilmoitti, että Hän on henkilökohtaisesti palannut ortodoksiseen uskoon, jota hänen äitinsä vaali. (Mitä Krimi merkitsee Venäjälle: http://souloftheeast.org/2014/03/28/what-is-crimea-for-russia/)

    Putin on korvannut itsevaltiuden käsitteen ”suvereenisella demokratialla”. Hill ja Gaddy mukaan, ”suvereeni demokratia. . . on vahvan ja voimakkaan valtion ruumiillistuma, aivan kuten itsevaltius oli tsaarin aikakauden.” Uusi termi on tarkoitettu tuomaan julki, että ”Venäjä on vastuullinen itselleen eikä vastuussa kenellekään muulle kuin kansansa enemmistön mielipiteelle.”
    Lisäksi ”universaalit demokratian normit eivät ole venäläisiä ja ovat itse asiassa tuottaneet vahinkoa Venäjän poliittiselle kehitykselle. Venäjän on siis palattava poliittiseen järjestelmään, joka on ainutlaatuinen ja oma, joka on suvereeni ja historiallisesti juurtunut.”

    http://historynewsnetwork.org/article/158989

    Plusääni(11)Miinusääni(1)
    1. NWO vihaa kristillisyyttä ja erityisen paljon sen itäisiä muotoja. Onko sattumaa, että leimallisesti ortodoksiset tai itäistä kristillisyyttä edustavat maat ja kansat ovat olleet viime vuosina NWO:n murjottavana: Serbia, Kreikka, Syyria, Egypti (koptit) ja tietenkin Venäjä. Viime uuden vuoden tienoilla maailmalla tuhoutui tulipaloissa lähes yhtä aikaa neljä ortodoksista kirkkoa mm. New Yorkissa, jossa paloi serbialainen kirkko.

     Plusääni(10)Miinusääni(2)
 3. ”Perinteinen juutalainen”. Siispä miksi tuhlaisin ”sormiani”, kun kaikki kiteytyy kahteen sanaan.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 4. Itkisikö vai nauraisiko?

  Nämä nykyiset (((globaalieliitin))) pikkuhuorat ovat päivä päivältä surkeampia tapauksia. Aivan kohta olemme siinä tilanteessa, sanokaa minun sanoneen, että televisioon marssitetaan luku- ja kirjoitustaidottomia ”toimittajia”. Se on jo ihan lähellä.

  USA:ssa näkee aivan selvästi, että useimmilla kanavilla varsinkin värilliset ”toimittajat” ”lukevat tekstin ns. teleprompterilta tai sitten se tulee heille kuulokkeisiin.

  Maailman (((valitun kansan))) mediaparonit ovat jo niin ylimielisiä, että he valitsevat huoransa erilaisiin (((mediataloihin))) ilmeisesti seksuaalisten ”kykyjen” mukaan. Tai ei sittenkään, heidät valitaan sillä perusteella, että heidän pitää olla tyhmiä kuin saapas. Jos katsoo nykyään (toki se on kärsimystä, pelkkää kärsimystä) mitä tahansa ajankohtaisohjelmaa niin ”toimittajat” ovat järjestään ääliöitä, niitä vaisuimmin loistavia tähtiä yötaivaalla. ”Kyky” tulee esiin, kun hymyillään kameralle mallimaisesti, siinä kaikki ”kyvyt”.

  Nykyään ”toimittajilla” ei ole alkeellisintakaan kykyä ajatella itsenäisesti ja miten voisi ollakaan, kun pieninkin poikkeama (((herran)))osoittamalta polulta palkitaan irtisanomisena.

  Hitler sanoi jotenkin näin: ”Koko media on juutalaisten käsissä ja on vain yksi totuus, juutalainen totuus”. Me elämme täsmälleen tällaisessa maailmassa. Suomessa on kymmeniä sanomalehtiä, TV-kanavia, radiokanavia jne., mutta yksikään ei uskalla kritisoida yhtään mitään. Kukaan, ei yksikään ”toimittaja” uskalla kyseenalaistaa yhtään mitään ellei (((rubenstiller))) anna lupaa. Ja silloinkin lupa tulee johonkin onnettomaan asiaan, tyyliin ”Nuorisosäätiön rahasotkut” ja jos siihen liittyy jotenkin (((herrakansa))) niin sekin lupa perutaan.

  Bill Clinton on seksiaddikti ja todennäköisesti hän on raiskannut lapsen/lapsia. Puhutaanko asiasta? Ei mitään, ei sanaakaan, koska juuri nyt (((herrakansa))) ajaa sotarikollista USA:n presidentiksi.

  AIVAN KAIKKI MEDIASSA on valhetta, vääristelyä, peittelyä.

  Hitler sen sanoi: ”Lugenpresse !” Eli (((judenpresse))). Siinä kaikki.

  Plusääni(17)Miinusääni(0)
 5. Eipä olisi tavallisella kansalaisella mitään käsitystä ,millaisia tyyppejä asioiden taustalla häärää ilman ”valhemediaa”.Kansalaisia viedään aina 6-0 tai nykyisin ehkä 6-1 ?

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 6. He ovat mestareita esittämään tarjouksia, joista et voi kieltäytyä. Ja ennekuin huomATKAAN HE OMISTAVAT SINUT.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 7. I must underline, once again, how the Richard Coudenhove-Kalergi’s plan is applied, NOW, in France and EU as a whole :

  Migrants are embarked by mafias in Africa and Turkey. They pay a little the pass but they don’t know the main part of the tocket is paid by SOROS OPEN SOCIETY.

  When they fail to arrive, our ARMIES (NATO /EU), paid by our money, are sent to rescue them and take them into EUROPE.

  As I already explained, many touristic resorts are confiscated ( for example our house in Spain) to fullfill with migrants. Not to mention various other forms of help they receive on OUR ACCOUNT (taxes +taxes+taxes+…).

  The Richard Coudenhove-Kalergi is ”to niggerify the europeans because this race is too resistant to our domination ”

  Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat