Iranin ylin johtaja kyseenalaisti ”holokaustin” vainojen uhrien muistopäivänä

Iranin ylin johtaja ajatollah Ali Khamenei julkaisi ”vainojen uhrien muistopäivänä” videon, jossa hän kyseenalaisti ”holokaustin”. Länsimainen sionistinen yhteisö raivostui videosta.

Video julkaistiin Khamenein englanninkielisillä kotisivuilla otsikolla ”Are the Dark Ages Over?” eli vapaasti suomennettuna ”Elämmekö yhä pimeällä keskiajalla?”.

Videolla otetaan kantaa Israelin kansainvälistä ylivaltaa tukevaan holokaustikulttiin ja siihen, että sionistit ovat pahoinpidelleet ja vanginneet jo vuosikymmenten ajan tutkijoita, joiden mukaan esimerkiksi kaasukammioiden olemassaoloa ei ole voitu teknisesti todistaa.

Videolla todetaan, että Yhdysvaltojen johtamat länsimaat tekevät likaisen työn Israelin puolesta. Vaikka länsi väittää taistelevansa ”terrorismia” ja ISIS:iä vastaan, on todellisuus päinvastainen. Tätä ristiriitaa länsi yrittää piilotella vetoamalla ”holokaustiin”, jonka varjolla Lähi-idän sionistista väkivaltaa on pyritty oikeuttamaan jo vuosikymmenten ajan.

Khamenein mukaan Euroopan suhde holokaustiin on epätieteellinen. Holokaustin kyseenalaistamista pidetään ”syntinä”, joten aihetta ei saa tutkia. Videolla näytetään kuvia esimerkiksi juutalaisten pahoinpitelemästä tutkija Robert Faurissonista sekä vankeuteen holokaustin kyseenalaistamisesta tuomituista 87-vuotiaasta Ursula Haverbeckistä ja Wolfgang Fröhlichistä.

Videon lopussa Khamenei välittää viestin sekä iranilaisille että valtiojohtajille ympäri maailman: Iran vastustaa tietämättömyyden kulttia, jota kutsutaan ”holokaustiksi”. Iran on aiemmin järjestänyt muun muassa kansainvälisiä holokaustirevisioinistisia kokouksia.Video: Faurisson puhumassa Iranin holokaustikonferenssissa 2006.

Lukuisat länsimaiset tiedotusvälineet niin poliittisesta vasemmistosta kuin oikeistosta tuomitsivat videon ja pitivät sitä järkyttävänä. Iranin ydinsopimuksen jälkeen poliitikot ja tiedotusvälineet ovat esittäneet julkisesti toivomuksen, että parantuneet kansainväliset neuvotteluyhteydet tekisivät Iranista liberaalimman ja sionistiystävällisemmän maan.

Kansainvälisiä suhteita tutkivat realistit eivät sen sijaan usko liberaalien tavoin, että tuore sopimus tulisi tekemään Iranista toisenlaisen valtion.

Amerikan sionistisesta lobbystä kirjoittanut politiikan tutkimuksen professori John Mearsheimer esimerkiksi totesi hiljattain, että ydinsopimuksen vuoksi Iran voi aloittaa laillisesti ydinaseen rakentamisen reilun 10 vuoden päästä, eikä ole mitään merkkejä siitä, etteikö maa niin tulisi myös tekemään.

 

Lue myös: Holokausti on maailmanpoliittinen ase

4 kommenttia

 1. Tämä nimimerkki vaikuttaa samalta tyypiltä kuin floodaaja ”Hullu”. En ymmärrä, miksi tämä voi täällä tunkea viestejä jopa jouluartukkeliin ja julistaa sen ”paskaksi”. Nyt tämä hulllu on näköjään jo nimimerkkinsä kautta alkanut suoltaa laittomia tai solvaavia viestejä. Ilmeisesti hän tosiasiassa haluaa toimia verukkeena sivuston sulkemiselle. Joka tapauksessa yllä olevan kaltaisten tärähtäneiden viestien tulva alentaa palstn tasoa valtavasti ja karkottaa komentoijia.

  Asiasta toiseen. Carolyn Yeager huomasi jotain:

  http://carolynyeager.net/comment/6778#comment-6778

  Vielä eilen tuolla WJC:n sivustolla oli todellakin kuva saksalaisista Dresdenin pommitusten uhreista, joita oltiin polttamassa keskustorilla pinossa. Nyt holohoaxista muistuttaa ”denialisteja” vastaan desinfiointikaappi (?!), kremtoriouunien luukut, kenkäkasat, iso huone keskitysleirissä ja amerikkalaisten kuvaama ruumiskuljetus sodan jälkeen. Mutta siis juutalaisten määräyksestä suoritetun Dresdenin pommituksen saksalaisuhrit siis esitettiin kuolleina juutalaisina. Tämä on melko tyypillistä ja kuin rituaalin omaista. Belsenin ruumispinot eivät aikoinana riittäneet, vaan Eisenjowerin kuolemanleireiltä kuskattiin ruumiita keskitysleirifilmejä varten. Tässä tuntuu minusta olevan jotain rituaalista petkuttamista. Saatanallisuuden huippu on kai esittää murhaamiensa uhrien ruumiit näiden olemattomien rikosten uhrien kuvina. Saatananpalvontaa tms.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
  1. Englannin propagandapäällikkö Delmeier on myöntänyt saksalaisten ruuumiiden käytön Eisenhowerin leireiltä. Olihan heitä myös tapetun henkilökunnan muodossa saatavilla. Osa keskitysleiriruumiista sodan lopussa oli myös krematorioihin leireille tuotuja saksalaisruumiita eli pommitusten uhreja.Tästä sitten luotiin amerikkalaisille sotilaille mielikuvaa ”teollisesta tehtailusta”. Ruumiita olisi varmaankin ollut tarpeeksi muutenkin, vaikka toisaalta nälkäleiriltä saa helposti laihtuneita ja sairauksiin kuolheiden ruumiita. Suomalaisetkin saivat aikaan ison ruumspinon yksin vuoden 1941 loppusyksyn taisteluiden osalta Karhumäen ympäristössä. Kuukaudne taisteluista kertyi vihollisruumiita sata metriä pitkä ja korkea pino.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 2. Kyllä kyseenalaisti ,,, mutta mitä jätti kyseenalaistamatta?

  `Sillä käärmeen juuresta kasvaa myrkkylisko, ja sen hedelmä on lentävä käärme` (Jes 14:29).

  Red Alert! Tuossa Faurissonin luentoa holocaustista kiinnittää huomion ultraortodoksien esiintyminen näkyvällä paikalla. Mikäs holocaustikonferenssi se tällainen on? Ilmielävät hirttämättömät ortodoksijuutalaiset kaveerasivat jo Ahmadinejadin kanssa ja ovat osallistuneet säännöllisesti näihin konferensseihin. Tälle joukkiolle on avattu tie eturiviin.

  Nämä ortodoksit kuuluvat lähes laitanaan Naturai Karta-nimiseen liikehdintään. Tämän liikehdinnän tarkoitus on järjestää ympäri tellusta mielenosoituksia Israelin valtiota vastaan. He pitävät näyttäviä demonstraatioita monissa maissa; polttavat julkisesti Israelin lippuja kaikkialla ja julistavat kuinka Israelin valtion ovat perustaneet ihmiset eikä messias, joten se on laiton. Mitä uutta tuossa meille on?

  He mainostavat olevansa Toora-juutalaisia, mutta ovatkin todellisuudessa Talmud-juutalaisia ja näin menetellen he kieltävät pyhän Talmudin sanoman. He ovat ensimmäisiä airueita Antikristuksen valtaan saattamiseksi, sillä haSatana on heidän jumalansa. He eivät tule ottaneeksi huomioon kuinka haSatanan maailmanvallassa (NWO) heidät likvitoidaan ihan varmasti.

  Näin vaihtaen strategiaansa olla Israel-vihamielisiä heillä on paremmat mahdollisuudet maailmanvalloitussuunnitelmissaan puuduttamalla tietämättömiä todella petollisella esiintymisellään. Se on veli Nathanael Kapner, joka ensimmäisenä taisi laukoa totuuksia Naturai Kartasta.

  Ensimmäisen kerran kuulin aiheesta joskus 70-luvulla, jolloin kuiskuteltiin kuinka Mea Shearimin rajan takaa löytyy kolmen tuhannen miehen liitto, joka tulisi kertomaan totuuden. Sittemmin tämä liitto manifestautui Naturai Kartassa.

  Mikäli te haluatte jouduttaa omaa orjuuttamistanne, lastenne tappoa ja kansojenne tuhoa, niin yksinkertaisin keino on liittyä tukemaan Naturai Kartaa ja niellä sen syötti. Nämä ovat `lentävän käärmeen miehiä`. He ovat Perkeleen kätyreitä.

  Ihmetyttää tuo iranilaisten hallitusmiesten hyväuskoisuus. Petosta, petosta julistaa Naturai Karta. Miksi iranilaiset eivät yksinkertaisesti vangitse ja kivitä noita liehupartoja, kun heillä on siihen näinkin hyvä tilaisuus?

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Burma (otherwise known as Myanmar) was one of the first countries to recognize Israel and establish diplomatic relations with Israel. Burma has also become one of Israel’s strongest allies in the region, in terms of both technical assistance and also the much debated and rumored military links.

  https://www.youtube.com/watch?v=Tfnq3Ba2ulg

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat