Israel ja suurimmat juutalaisjärjestöt onnittelivat Trumpia vaalivoitosta

Israel ja rikkaat juutalaislobbausjärjestöt eivät säikähtäneet Donald Trumpin vaalivoittoa. Vaikka nuoret liberaalijuutalaiset pelkäävätkin Trumpin ”rasistiäänestäjiä”, ei korkein juutalainen eliitti näe syytä huoleen.

Valtavirtainen israelilaismedia Haaretz uutisoi: ”Vaalivoiton jälkeen Trump kutsuu [Israelin pääministerin Benjamin] Netanjahun Yhdysvaltoihin tapaamiseen”.

Juutalaislehden mukaan Trump avasi puhelinyhteyden Netanjahun kanssa vain muutama tunti sen jälkeen, kun vaalitulos oli selvä. Netanjahu onnitteli Trumpia lämpimästi ja muistutti, että uusi presidentti on ”Israelin tosiystävä”.

Netanjahun mukaan hän aikoo tavata Trumpin ”mahdollisimman pian”. Hän julisti, että Israel ja Yhdysvallat jakavat edelleen ”samat arvot, tavoitteet ja kohtalon”. Netanjahu kertoi olevansa varma, että Trump vie Amerikan ja juutalaisvaltion yhteistyön ”uusiin sfääreihin”.

Myös Israelin presidentti Reuven Rivlin lähetti sydämelliset ”siunauksensa” Trumpille sekä ”kaikille amerikkalaisille, jotka osoittivat jälleen maailmalle, että he ovat maailman suurin demokratia”. Oppositiojohtaja Isaac Herzogkin kertoi lähettävänsä lämpimät terveiset Trumpille.

Ortodoksijuutalaisen Habayit Hayehudi –puolueen johtaja Naftali Bennett puolestaan kertoi toivovansa, että Trump murskaa viimeinkin palestiinalaisten haaveet omasta valtiosta: ”Trumpin voitto on Israelin kannalta erinomainen tilaisuus perua julkisesti lupaus palestiinalaisvaltion perustamisesta!”

Bennetin ohella monet muutkin sionistijohtajat uskovat, että Trumpin tuella Israel voi vauhdittaa ei-juutalaisten etnistä puhdistusta ja laitonta siirtokuntahanketta. Haaretz’n mukaan Israelin parlamentissa uskotaan, että Trump aloittaa siirtokuntahankkeen ”uuden aikakauden”.

Pääministeripuolue Likudin Miki Zohar kertoi olevansa hyvin toiveikas: ”Uskomme, että Israelin tulevaisuus on paljon valoisampi, kun Trumpista tulee presidentti.”

Tuki myös Amerikan sionistilobbylta

Myös Israelin etäpesäkkeinä toimivat Amerikan juutalaiset lobbausjärjestöt ovat onnitelleet Trumpia, Haaretz kirjoittaa.

The Conference of Presidents of Major Jewish Organizations –kattojärjestö kertoi olevansa vakuuttunut siitä, että Trump aikoo olla ”koko Amerikan presidentti” nyt, kun tunteita kuohuttanut vaalikampanja on päättynyt.

Järjestön johtajat Stephen Greenberg ja Malcolm Hoenlein ennustivat, että Trump tulee laittamaan ”erityistä painoarvoa” Amerikan ja Israelin välisten suhteiden lujittamiselle, antisemitismin torjumiselle sekä juutalaisten turvaamiselle.

American Jewish Committee puolestaan muistutti, että nyt, kun vihaisen kansan äänet on kalastettu, on Trumpin aika ryhtyä ajamaan monikulttuurisuutta:

”Amerikka on yksi maa, jolla on yksi kohtalo. Vaalikampanjan aikana nähtiin paljon syrjintää ja rasismia. Emme saa antaa niiden syövyttää Amerikan monikulttuurista yhteiskuntajärjestystä.”

”[Trumpin on suojeltava Amerikan monimuotoisuutta] kaikkia rodullisen, sukupuolisen ja uskonnollisen syrjinnän muotoja vastaan.”

Republican Jewish Coalition –järjestön johtaja Matthew Brooks puolestaan totesi, että hänen mielestään Trumpia äänestettiin siksi, että kansa protestoi Iranin ja Amerikan välistä ydinenergiasopua vastaan. (Israel on murhannut lukuisia iranilaisia ydintiedemiehiä estääkseen Iranin ydinhankkeen.)

Brooksin mukaan ydinsopimus oli demokraattien syytä. Hän ei kuitenkaan maininnut puheenvuorossaan sitä, että demokraattipresidentti Barack Obama siunasi historiallisen suuren amerikkalaisen sotilastukipaketin Israelille.

Malcolm Hoenlein oikealla.
Malcolm Hoenlein oikealla.

Trumpin kanta Israel-vastaiseen boikottiliikkeeseen on epäselvä

Israelin ei-juutalaisten ihmisoikeuksia puolustava Electronic Intifada (EI) –julkaisu pohti vaalituloksen selviämisen jälkeen, kuinka Trump tulee suhtautumaan Israel-vastaiseen BDS-boikottiliikkeeseen.

Boikottiliike nousi Yhdysvalloissa julkiseen keskusteluun sen jälkeen, kun ulkoministeriön tiedottaja Mark Toner totesi, että ”jopa” Israelin boikotointi kuuluu Yhdysvalloissa sananvapauden piiriin.

Tonerilta pyydettiin lausuntoa aiheeseen sen jälkeen, kun juutalaisvaltion parlamentissa esiteltiin lakialoite, jonka tavoitteena on estää BDS-boikottiliikkeen kannattajilta pääsy Israeliin.

Tonerin mukaan hallitus ei aio estää Israelia boikotoivia ihmisiä matkustamasta tulevaisuudessakaan Amerikkaan.

Electronic Intifada muistuttaa, että demokraattien presidenttiehdokas Hillary Clinton oli vannonut, että presidenttinä hän olisi taistellut verissäpäin BDS-boikottiliikettä vastaan. Clinton puhui asiasta juutalaiselle vaalirahoittajalleen Haim Sabanille lähettämissään kirjeissä.

EI:n mukaan Trumpin kanta boikottiliikkeeseen on edelleen kysymysmerkki, koska vaalivoittaja ei ole vielä kertaakaan puhunut suoraan BDS:stä.

Trumpin republikaanipuolueen virallisen julkilausuman mukaan BDS on ”terrorismiin” ja ”sodankäyntiin” rinnastettavaa ”antisemitismiä”, jonka tavoite on ”tuhota Israel”.

Trumpin suosio on kuitenkin perustunut siihen, ettei hän kuulu republikaanipuolueen sisäpiiriin, minkä vuoksi monet toivovat, ettei hän omaksuisi emopuolueen äärisionistista linjaa suhteessa BDS-liikkeeseen.

Haim Saban.
Haim Saban.

Nuoret liberaalijuutalaiset uhriutuivat

Toisin kuin Israelin valtiojohto ja suuret juutalaiset lobbausjärjestöt, monet nuoret liberaalijuutalaiset ovat olleet järkyttyneitä vaalituloksesta.

Nuorten suosiman Buzzfeed-valemedian juutalainen toimittaja Julia Reinstein kokosi sosiaalisesta mediasta mehukkaimmat juutalaiset Trump-kommentit artikkelissaan ”Juutalaiset jakavat surun ja solidaarisuuden Trumpin voitettua vaalit – En ole koskaan tuntenut itseäni näin juutalaiseksi ja näin vähän amerikkalaiseksi”:

Tämä on niin järkyttävää niin uskomattomalla ja ennennäkemättömällä tavalla. Olen juutalainen. Vaalitulos on todellinen uhka turvallisuudelleni.” — Jared Rosen (@notquitefrodo)

En ole koskaan aiemmin tuntenut oloani uhatuksi juutalaisuuteni vuoksi Amerikassa. Nyt tunnen. Olen sanaton.” — Nina Schollnick (@ninaschollnick)

Uskoakseni juutalaisista tuntui juuri tältä, kun Adolf Hitler ja natsipuolue voittivat Saksan vaalit vuonna 1933.” — Jordan (@jordansdiamonds)

Kun kirjoitin NeuroTribesin holokaustilukua, kysyin usein itseltäni: ’Milloin juutalaiset tajusivat, että nyt on liian myöhäistä?’ Nyt minusta tuntuu siltä.” — Steve Silberman (@stevesilberman)

Juutalaisten kannalta harva asia on yhtä pelottavaa kuin viha. Ja koska olen juutalainen, olen nyt hyvin peloissani.” — Rachel Lynn Solomon (@rlynn_solomon)

Monet muslimiystäväni ovat nyt syystäkin kauhuissaan. Vakuutan teille: Amerikan juutalaiset pitävät puolianne – ellei Trump häädä meitäkin tästä maasta.” — David Harris-Gershon (@David_EHG)

Olen juutalainen lesbo. Tajusin juuri, etten ole tervetullut noin puoleen Amerikasta. Olen surullinen.” — lauren yap (@itslaurenyap)

Olen köyhä juutalainen invalidinainen. Olen vitun kauhuissani nyt.” — Krista (@lechatsavant)

Aion jäädä Amerikkaan ja taistella. Israel on tukenani, kun tarvitsen sitä. Amerikasta täytyy taistella.” — (((Yair Rosenberg))) (@Yair_Rosenberg)

Juutalaisnaisena olen kauhuissani Trumpin vaalivoitosta. Vain etuoikeutetut voivat muuttaa pakoon Kanadaan. Jääkää Amerikkaan avuksemme.” — Sabrina Epstein (@sabrinatepstein)

Miten eurooppalaisten tulisi tulkita juutalaisten vaalitulosreaktioita? Tärkeintä on se, että Israel ja vaikutusvaltaiset juutalaisjärjestöt vaikuttavat pitävän Trumpia pikemminkin mahdollisuutena kuin uhkana.

Buzzfeedin nuoret juutalaiset lesbot suosivat tietysti Hillary Clintonia, koska Trumpin menestys muistuttaa heitä siitä, että Amerikassa on edelleen valkoisia ihmisiä, jotka vihaavat monikulttuurisuutta ja finanssieliittiä.

Vastaavaa jakautumista juutalaispiireissä havaittiin myös Itävallan presidentinvaalien jälkeen – korkein sionistieliitti suhtautui ”maahanmuuttovastaiseen” Norbert Hoferiin paljon rennommin kuin ruohonjuuritason liberaalit juutalaisryhmät.

Kirjoitimme tuolloin, että ”kun maahanmuuttokriittisen retoriikan tasolta siirrytään reaalipolitiikkaan, tarjoaa Israelin valtion virallinen kanta kuitenkin paljon luotettavampaa tietoa puolueiden aitoudesta”. Sama pätee nyt Amerikassa.

 

Lue myös:

Juutalaislehti: juutalaiset hallitsevat Amerikan vaalirahoitusta
Tietovuoto: juutalaispankkiiri valikoi Obaman hallituksen jäsenet kulissien takana
”Hillary Clinton on presidenttiehdokkaista vaarallisin”

32 kommenttia

 1. ”Netanjahu onnitteli Trumpia lämpimästi ja muistutti, että uusi presidentti on ”Israelin tosiystävä”.

  Niin aina Neuvostoliittokin ”onnitteli” Suomen ”uutta” presidenttiä, ja muistutti että hänelle, että koko neuvostokansa onnittelee tätä valinnan johdosta.”

  ”Olen köyhä juutalainen invalidinainen. Olen vitun kauhuissani nyt.”
  Vittu, onhan sinulla vittu – ei kun – Jumala.

  ”Aion jäädä Amerikkaan ja taistella. Israel on tukenani, kun tarvitsen sitä. Amerikasta täytyy taistella.”

  Älä suotta! Painu helvetin kyytiä sinne missä jaffat kasvavat! Se on maasi, josta kansasi on unelmoinut (räjäytellyt pommeja). Kun se nyt olemassa, mene sinne ja pysy siellä antiseminismisi kanssa!
  Amerikan Yhdysvallat on valkoisten Euroopasta lähtöisin olevien siirtolaisten maa, joka oli hyvä elää ja toimiva demokratia ennen kuin TE tunkeuduitte PILAAMAAN sen LÖYHKÄÄVÄKSI korruptiotoituneeksi ja kristillisten perusarvojen ja -hyveiden mädättämiseksi kaikkine vastenmielisine sairaine perversion ilmenemismuotoineen. Jonka tarkoituksena on ainoastaan ja yksinomaan tuhota valkoinen heteroseksuaalinen rotu, jota TE juutalaiset pidätte uhkana omille sionistisille maailmanvaltapyrkimyksillenne.
  Juutalaisomisteiset medit siellä ja Euroopassa kävivät peittelemätöntä viha ja valhe kampanjaa loppuun asti vailla minkäänlaista arvostuksellista suhtautumista Trumphia kohtaan.
  Te lopulta aloitte myös uskomaan itse keittämiinne valheisiinne niin täysin, että kun Trumph -piru voitti te juutalaiset olitte yhtä shokissa kuin varsinainen Clintonin oma vaaliorganisaatio lopullisesta tuloksesta.
  Te rakennatte kaiken valheen varaan ja petokseen, mutta kerrankin te tulitte näkemään sen ettette voi aina hallita ja manipuolida koko maailmaa, ettekä edes yhtä maata, jolla on ollut kunniakas historia ja periaatteet ennen kuin TE tunkeuduitte sinne ja SAASTUTITTE sen!

  Plusääni(21)Miinusääni(3)
 2. Tämähän on ihan selvä juttu kenen ääntä kuunnellaan Valkoisessa talossa jatkossakin. Trump lienee firmojensa kautta miljardeja velkaa juutalaisille pankeille, joten nuoret siionistikellokkaat kuuluttavat julki vain oman tyhmyytensä.

  Plusääni(12)Miinusääni(3)
 3. Trump on kaikkien vale-oppositioiden kunkku. Suomessa näitä ovat MV-lehti, Suomi ensin-liike, FDL,ym.Valitettavasti kansallismieliset ihmiset tarttuivat näihin kuin hukkuva oljenkorteen. Osa näistä on toki vale-oppositio tietämättään.Lukekaa Totuusblokista artikkeli ”juutalaisten uusnatsit” jos ketä kiinnostaa sivistää itseään.

  Plusääni(15)Miinusääni(7)
    1. Lieneekö tämä eräs Junes Lokka -niminen tyyppi tota samaa mossad porukkaa ?

     Tämä tyyppi on älykäs argumentoija, mutta loppujen lopuksi täysin vaaranton kaikille muille paitsi toisinajattelijoille itselleen. Lisäksi nämä ovat erinomaisia esiintyjiä. Onko koulutusta taustalla ?

     Näiden tyyppien takia rangaistuksia kovennetaan taatusti ja juuri juuri näiden puheita esimerkkinä käyttäen perustellaan kehitteillä oleva totalitarismi. Näiden avulla saadaan ns. ennakkotapaukset.

     Nää Junekset ja Wiikit lyövät vain vastapalloon, mutta eivät puutu ongelmien syyhyn, eli kv. rikolliseliitin toimiin jota mm. haittamaahanmuutto ja sodat ovat. Eli talmudismi.

     http://kansanliike.net/blogi/henkilokuvassa-junes-lokka/

     Plusääni(7)Miinusääni(1)
     1. ”Junes on muuten s-tanan hyvä jätkä!”

      En silti pidättäisi hengitystä – uusi Halla-aho se mies on. Ovatkohan jopa serkuksia ?

      Sanoma ( ja tiettyjen asioiden sanomatta jättäminen) on molemmilla aikalailla samaa. Ei vakuuta vastarintaliikkeen kanssa flirttailu.

      Liekö tarkoitus vain hajottaa kansaa ja saada kansalaiset tappelemaan keskenään ja kuluttamaan kaiken voimansa tähän keskinäiseen tappeluun ja ohipuhumiseen? Tällöin oikea vihollinen, eli kansainvälinen juutalainen rikollisuus, jää huomaamatta ja saa rauhassa jatkaa toimintaansa.

      Mitään muuta tarkoitusta en siinä Janikiskan alapäälehdessä ja noiden miekkareissa oikeastaan näe.

      ”One can only be a Jewish lackey or a Jewish opponent.” – Joseph Goebbels

      Varokaa vääriä profeettoja!

      Plusääni(7)Miinusääni(0)
     2. Jepulisjepsis

      Sanoit:

      ”Nää Junekset ja Wiikit lyövät vain vastapalloon, mutta eivät puutu ongelmien syyhyn, eli kv. rikolliseliitin toimiin jota mm. haittamaahanmuutto ja sodat ovat. Eli talmudismi”

      Sinäkö sitten puutut?

      Kuinka monta rikollista juutalaisten omistamaa pankkia olet tuhonnut?

      Kuinka moni tämän rikollisen eliitin edustaja on ”hirttänyt itsensä munista kattoon” toimintasi seurauksena?

      Älä turhaa vastaa, koko universumi tietää vastauksen!!

      Niin, täällä ringissä kuseskeleminen toisten jauhopäiden kanssa ei muuta mitään vaikka jatkaisit sitä seuraavat 400 vuotta!

      Aivan samalla tavalla tämä eliitti toimii paskaakaan kommenteistasi välittämättä.

      Plusääni(1)Miinusääni(6)
  1. Aidon opposition määritelmään kuuluu, että porukan on mahduttava tietyn ammattioppilaitoksen opetusvälinevarastohuoneeseen opiskelelemaan taskulampun valossa Mein Kampfia ja suunnittelemaan kompromissivapaata vallankumousta.(?)

   Plusääni(5)Miinusääni(5)
   1. Miksi kirjoituksessa yritetään niputtaa Vastarintaliikekin tuohon samaan? Ja saarnataan vastatoimia kaikkia toisinajattelijoita vastaan siis ja väitetään Putinin viideskolonnalaisiksi. Sanoma tietenkin uppoaa kuin häkä kansaan. Höystettynä Holaan valheilla. Tuo paljastaa Jessikan porukan sivustoksi eli vähän kuin Putinin pojat Lännessä.

    Plusääni(7)Miinusääni(0)
 4. Trumpissa yhdistyy varmaankin viha ja rakkaus sionistieliittiä kohtaan. Jos on perillä USAN korruptiosta, ei voi olla näkemättä sionistikeisarien osuutta siinä. Tähän uskon, eli se voi olla varauksetta niiden ylin ystävä.

  Plusääni(7)Miinusääni(5)
 5. Trumpissa yhdistyy varmaankin viha ja rakkaus sionistieliittiä kohtaan. Jos on perillä USAN korruptiosta, ei voi olla näkemättä sionistikeisarien osuutta siinä. Tähän uskon, eli ei se voi olla varauksetta niiden ylin ystävä.

  Plusääni(1)Miinusääni(4)
 6. Heh…Eikös toi Lichtman ole juutalainen? Perhaps?

  ”Historian kautta presidentinvaaleja voidaan silti ennustaa. Jopa tarkasti, kuten Lichtmanin malli osoittaa.”

  ”Ennusteeni perustuu tieteelliseen menetelmään.”

  Itse veikkaisin, että ennuste perustuu AINA juutalaisten menetelmään. Sionistit ja monet muut isot herrat maailmalla päättää, että kenestä tulee istuva pressa…

  http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/20161110200025847_ul.shtml

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 7. Juutalaiset aina yrittävät hyötyä ja käyttää muita hyväkseen. Oli Trump mikä hyvänsä, Clinton olisi ollut jo valmiiksi juutalaisten peräsuolessa. Kun juutalainen syntyy, on se heti valmis myymään karvakauluksen halvalla ( äitinsä )!

  Plusääni(11)Miinusääni(1)
 8. Miks tämä brandom smith jolla hyviä artikkeleita kirjoittaa tälläistä?? Löytyy kommentti osiosta!!

  http://www.alt-market.com/articles/3056-the-sound-of-hillary-supporters

  Same group that brought Putin to power in Russia, Makes Trump Again
  written by Rabbi Orwell , November 10, 2016

  The same Jewish group that brought Putin to power in Russia is now bringing Trump to power in the United States.

  “And while all of his grown children have had a visible presence on the campaign trail, all seem to agree that none is closer than Ivanka, 34, and husband Jared Kushner, who is now involved with nearly all facets of the campaign.”

  “Donald J. Trump has asked his son-in-law, Jared Kushner, to begin quietly working to put together a blueprint for a transition team should he win the White House in November.

  Mr. Kushner, the husband of Mr. Trump’s daughter, Ivanka, will work with Corey Lewandowski, the Trump campaign manager, and Paul Manafort, a senior adviser, to set up a prospective team and determine who its most important members should be.”

  JA TÄSSÄ BRANDOM SMITHIN VASTAUS:

  written by Brandon Smith , November 10, 2016

  @Rabbi

  Jewish group, or elitist group? The ”Jews” collectively had nothing to do with Putin or Trump’s rise to power.

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 9. Hupiukko koko altmarketin brandom smith kun ei uskalla puhua juutalaisista tai sitten vaan valeoppositio!!

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 10. Nyt tuli USAan sitten parempi isäntä valkoseen taloon kuin se obama, hyvältä se vaan tuntu, kun Mr. Trump lupasi sulkea rajat muslimi-invaasiolta ja potkaista fanaattiset islamistit ulos maasta.

  Ja hyvältä alkaa näyttään, kun Mr. Trump lupasi USAn tuen Israelille. Kaikenlaisten fanaattisten islamisti,vasen- ja oikeanlaidansosialistihihhuleiten märkä unelma israelilaisten teurastamisesta ja Israelin tuhoamisesta ei toteudukaan nyt vähään aikaan.

  Kyllä se nyt joku raja pitää löytyä kiihkoileville vasemmistoille, islamisteille ja kansallissosialisteille

  Lämpimät onnittelut, Jumalan siunaus olkoon herätessäsi, lähtiessäsi, tullessasi ja menestyköön hankkeesi Mr Donald Trump.

  God bless United State of America. And, of course, Israel also.

  Plusääni(6)Miinusääni(15)
 11. https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/

  Arvoisa vihakiihottaja tai loukkaantuja tms. Ole hyvä ja poistu tältä sivustolta välittömästi. Tämän sivuston materiaali on tutkimusaineistoa, ei julkiseen käyttöön, ei poliittisille ryhmille eikä alapäätyylisille elukkalaumoille. Väärinkäyttö kielletty

  🙂 🙂

  Tulee hyvälle tuulelle tälläisistä! Hyvä laurio 🙂 🙂 Huippu sivu varsinkin tämä artikkeli:

  https://idiotiantyranniasta.wordpress.com/2016/10/23/onko-suomi-koskaan-ollut-itsenainen/

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 12. Jouni Rosenberg Painu vittu sinne looshiisi saatanan lusiferin palvoja vauvojen peniksien imijä pedofiili!!

  God bless United State of israel!! Olisi kyllä mahtavaa vetää sinua kunnolla turpaan!!

  https://www.youtube.com/watch?v=TP1TfJjWYok

  The Federal Reserve – A Jewish Monetary System Part 1

  Miten on rosenberg sinun veri veljesi eikö teekin hienoa työtä 🙂 🙂

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 13. Suomea johtaa rikollinen hyväveli järjestö johon kuuluvat ylempi virkamiesjohto, eduskunta, poliitikot, kaikki seurakunnat ja kirkot jotka kuuluvat ekumeniaan, SPR, valtamedia (juutalaisen Erkon Sanoma yhtiö) MTV3 (juutalaisen Bonnier omistuksessa) vapaamuurarit jotka johtavat YLE:ä,oikeuslaitos, poliisi ja jopa armeijan johtavat henkilöt.
  Tämän totaalisen mädätyksen on loputtava. Valitettavasti en usko että tämä ns. eliitti siirtyy vapaaehtoisesti vallankahvasta. Siksi Suomessa niin kiihkeästi valtamedian avustuksella pyritään hiljentämään mm. MV-Lehti. – Suomen kansa on alkanut heräämään ja eliitti pelkää omaa asemansa olevan uhattu.

  TÄSTÄ TIEDÄ MUTTEN IHMETTELISI:

  yrki Kataisen sukutontilta löydettiin vuonna 2008 neljän ihmisen joukkohauta, josta Iltasanomat kirjoitti lyhyen artikkelin vihjaten ruumiiden olevan sisällisodan ajoilta. Olisiko kuitenkin kyseessä vapaamuurarien ihmisuhrirituaaleista, sillä googlattamalla nettiä löytyy useita linkkejä joissa väitetään Jyrki Kataisen isän Yrjö Kataisen olevan vapaamuurari? Onko näiden ruumiiden löydöstä tehty asiaankuuluva tutkimus?

  Mistään Lapinlahden joukkohaudasta ei voi kaiketi mitenkään olla kyse vuoden 1918 sodan tapahtumista koska kyseisessä Lapinlahden kunnassa ei historian kirjojen mukaan ollut mitään sotimista, eikä sen lähikunnissa myöskään. Tämä tosiasia taas viittaa siihen että Iltasanomat ovat osallisena luomaan kuvaa olosuhteista joka ei täsmää yhdessä historian kirjojen kanssa. Näinkö helposti Suomessa voidaan kuitata joukkohauta löydöt ????
  Milloin Kataiset luopuivat sukutilasta, kun ruumit löytyivät vasta uuden omistajan, Lapinlahtelainen kotiseutuneuvos Leo Puurunen rempan yhteydessä? Liekkö asiaa tutkittu ollenkaan??? !!!

  Plusääni(16)Miinusääni(0)
 14. Vannoessaan valan perustuslain 60§:ää ministerin viran henkilön rehellisyysvaatimuksessa ja sitä tietoisesti ja tahallisesti rikkoen toimiessaan päämininisterinä Jyrki Katainen on syyllistynyt valtionpetokseen.

  ”Minä N.N. lupaan ja vannon kaikkivaltiaan ja kaikkitietävän Jumalan edessä (vakuutan kunniani ja omantuntoni kautta), että minä virassani noudatan perustuslakeja ja muita lakeja sekä toimin oikeudenmukaisesti ja puolueettomasti kansalaisten ja yhteiskunnan parhaaksi.”

  Jyrki Kataiselle ns. ”kaikkitietävän Jumalan nimissä” vannottu vala ei varmaankaan merkitse mitään koska vapaamuurarina hän palvelee Luciferia eli saatanaa.

  Rosenberg samaa paskaa kuin sinäkin!!! Joko sinun munasi on tervattu 🙂

  Plusääni(9)Miinusääni(1)
 15. Juutalaiskeskus Chabad Lubavitch muutti arvotaloon presidentin naapuriin!

  Mariankatu 3 on kansallisaare ja Helsingin vanhinta historiaa joka myytiin vaivaisella 110 000 euroalla yli 700 neliömetriä juutalaiselle Chabad Lubavitch -järjestölle jossa opetetaan mm. talmudia ja kabbalah. Järjestöstä kiertää huhuja rikollisesta toiminnasta mm. vakooja ja terroristiteoista.

  Ihmeellistä tässä sopassa on myös se että Mariankatu 3 valmistui vuonna 1765 tulli- ja pakkahuoneeksi ja sen rakensi Samuel BERNER !!! Liekkö ollut sukua liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerille??

  Timo Soini Friend Of Israel

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 16. Vaalit vai scriptattu Israelin operaatio ?

  http://www.veteranstoday.com/2016/11/10/the-new-911-information-in-israel-rigs-an-election/

  Uskon että Trumpin valinta oli se mitä Israel halusi, ja mitä Israel haluaa……sen se saa.

  Älkää menkö luulemaan että kyse oli vaaleista. Siksi olenkin nykyään demokratian (ja huom myös tyrannian ) vastustaja, koska tietty rikollinen syndikaatti on havainnut valuvian jota se voi loputtomasti hyödyntää oman rikollisen mielensä ehdoilla saavuttaakseen halutut tavoitteensa.

  Demokratia kuin me näemme sen meidän aikana on vain ja ainoastaan rikollisen syndidaatin väline meitä vastaan . Teoriassa demokratia voi toimia, mutta teoria ei ota huomioon kaikkia tekijöitä jotka voivat vesittää koko systeemin.

  Mitä tilalle? Tällä hetkellä en sano koska vaikea dilemma, pää kuitenkin raksuttaa asiasta …

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat