Israel kielsi rodunsekoitusta ylistävän kirjan lukemisen kouluissa: ”Uhka juutalaisuudelle!”

Rikollinen juutalaisvaltio Israel vaatii sionististen lobbausryhmien suulla monikulttuurista länttä. Sen sijaan Israelissa toteutetaan etnistä puhdistusta jo peruskoulussa.

Haaretz-banned-e1451853775152

Israelilaisen Haaretz-lehden mukaan juutalaisvaltio on päättänyt kieltää kouluissa kirjan, joka kertoo juutalaisen ja arabin välisestä rakkaustarinasta. Sionistihallituksen mukaan juutalaisen rakkaus ei-juutalaista kohtaan ”vaarantaa juutalaisen identiteetin”.

Dorit Rabinyanin kirja Gader Haya on saanut ylistäviä arvioita Lähi-idän kirjallisuuskriitikoilta, minkä vuoksi hallitus joutui ottamaan teokseen kantaa. Israelin opetusministeriön mukaan kirja on vaarallinen, koska nuoriso ei välttämättä vielä ymmärrä, millaisen uhan ”rodunsekoitus” luo Israelin ”kansallis-etniselle” perustalle.

Vuosi sitten Amerikassa asuva juutalaispoliitikko Debbie Wasserman Schultz piti samaa aihetta käsitelleen puheen, jossa hän totesi: ”Assimilaatio on meille ongelma. Ei-juutalaiset aviopuolisot ovat ongelma.”

Amerikkalainen valtamedia valittaa jatkuvasti valkoisten poliitikkojen ”rasismista”, jos nämä uskaltavat esimerkiksi kritisoida laitonta maahanmuuttoa Meksikosta. Miksi Wasserman Schultzin kannanotto sai kuitenkin median siunauksen?


Video: satiirinen piirretty sionistien suhteesta monikulttuurisuuteen.

 

Lue myös: Israel saa steriloida pakolaiset – Suomi ei

6 kommenttia

 1. Miten ihmeessä tuo kirja voi olla uhka juutalaisuudelle?Jokaikinen juutalaiseksi itseään nimittämä on sekarotuinen jo kainista lähtien eli puhdasta juutalaista ei voi olla olemassa kun jo kain oli sekarotuinen.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
  1. Kain oli Saatanan jälkeläinen, ja juutalaiset ovat Kainin. Tämän pitäisi auttaa ymmärtämään miksi juutalaiset käyttäytyvät kuten käyttäytyvät. Kun juutalaiset kutsuvat itseään Valituksi Kansaksi, he tarkoittavat että he ovat Saatanan valittuja. Jumalalla ei ole mitään tekemistä juutalaisten kanssa.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 2. Juutalaiset ovat tekopyhiä. Piste.

  Esimerkkejä on lukemattomia. Listaan nyt huvikseni muutaman.

  1. Donald Trump on vaalikampanjassaan tuonut esille, että USA:n pitäisi rajoittaa muslimien maahanmuuttoa. Juutalaiset USA:ssa ovat saaneet slaagin ja huutavat kurkku suorana Trumpia rasistiksi.

  Samaan aikaan Netanyahu sanoi viime kesänä, että Israel ei sitten ota yhtäkään pakolaista esim. Syyriasta.

  Pelkästään tämän perusteella jotakuinkin kaikkia Suomenkin juutalaisia voi moittia tekopyhiksi valehtelijoiksi, sillä en ole nähnyt sanaakaan Suomen juutalaisilta Netanyahua vastaan. Juutalainen on tekopyhä. Piste. Ja valehtelee niin, että hörökorva heiluu.

  2. Israel on erittäin julma valtio muille kuin juutalaisille. Etenkin muslimivähemmistöille. Esim. juutalainen Norman Finkelstein ja ”2005 Israel Democracy Index” paljastavat, että Israel on ehkäpä vähiten demokraattinen maa maailmassa, jos puhutaan vähemmistöjen kohtelusta.

  Toisaalta, jos joku huutaa valkoisten maissa valkoista ihmistä rasistiksi, niin kovimmalla äänellä huutaa aina juutalainen. Juutalainen on tekopyhä. Piste.

  Tekopyhä tulee sanana alun perin kreikan kielen sanasta ”hypocrisis” ja se tarkoittaa draaman näyttelemistä ja totisesti tätä juutalaista draamaa joudumme koko ajan seuraamaan, aamusta iltaan.

  Juutalainen ajaa aina avoimia rajoja meille ja suljettuja rajoja Israeliin. Se vain on niin. He näyttelevät draamaa, he ovat hyviä meidän maissamme ja dramaattisesti toisenlaisia omassa maassaan.

  Sellainen on juutalainen.

  Vedän takaisin, jos yksikin Suomen johtavista juutalaisista vaatii Suomea lopettamaan muslimien maahanmuuton, kuten Netanyahu vaati Israeliin.

  No, Kantor, Liebkind? Kuka ensinnä vaatii rajoja kiinni? Käsi ylös, juutalaisjohtaja!

  Plusääni(20)Miinusääni(1)
  1. Miksikä ei voisi muodostaa järjestöä tai puoluetta vastustamaan monikulttuurisuutta nojautumalla nimenomaan Israelin malliin ja aina joka käänteessä vetoamalla tähän esikuvaan.
   Aina voisi perustella: ”Näinhän tekee poliittinen esikuvamme Israelkin”
   Mitenkäs sionistit tätä voisivat vastustaa purematta pahasti omaa nilkkaansa?

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 3. Tässä vähän asiaa:

  ”Israel on syöpäpesäke. Syöpää vastaan taistellaan tuhoamalla se, ei antautumalla sille.”

  Hassan Nasrallah, Hezbollahin johtaja, 2013.

  Hassan Nasrallah ja Hezbollah. Juuri nyt he saavat mahdollisesti aseita Venäjältä ISIS-terroristien (lue: Israelin ja USA:n palkkasotureita) vastaiseen taisteluun.

  Nasrallah näyttää muslimimiehille mallia. Ei tuumaakaan periksi.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat