Video: juutalainen sionisti vaatii monikulttuurisuutta länsimaihin

American Jewish Committee (AJC) on yksi länsimaiden vanhimmista aktiivisista juutalaisista lobbausjärjestöistä. Sen tärkeimpiä tavoitteita on vaalia nationalismia Israelissa mutta monikulttuurisuutta valkoisissa länsimaissa.

AJC:n Belfer Center for American Pluralism –keskus kertoo edustavansa ”perustavanlaatuisia arvoja”, kuten ”eri etnisten ja kansallisten ryhmien välistä yhteisymmärrystä ja kunnioitusta”. Belfer Centerin periaatteet pätevät kuitenkin vain Israelin ulkopuolella, sillä AJC osoittaa jatkuvasti tukeaan Israelin äärioikeistolaiselle ja arabivihamieliselle hallitukselle.

Kuten Magneettimedian oikeudenkäynnissä selvisi, lobbaa AJC EU-maissa ajatusrikoslakeja, jotka leimaisivat Palestiina-solidaarisuuden juutalaisvastaiseksi ”viharikollisuudeksi”.

AJC:n Belfer Centerin videolla juutalaisaktivisti Anne Shaffer kertoo, miksi juutalaiset lobbausjärjestöt tahtovat monikulttuurisuutta länsimaihin, vaikka Israel täytyykin puhdistaa ei-juutalaisista.

Shafferin mukaan juutalaiset ovat länsimaissa vähemmistö, minkä vuoksi vapaa maahanmuuttopolitiikka on heille tärkeää. Mitä enemmän länsimaissa on eri rotuja, sitä pienemmällä todennäköisyydellä maihin syntyy valkoisia nationalistisia hallituksia. Näin juutalaiset turvaavat siis oman selustansa ja pyrkivät ennaltaehkäisemään potentiaalista antisemitismiä länsimaisen kantaväestön ja kantakulttuurin kustannuksella.

Klikkaa kuva suuremmaksi!
Klikkaa kuva suuremmaksi!
Klikkaa kuva suuremmaksi!
Klikkaa kuva suuremmaksi!

Videolla Shaffer puhuu latino-, aasialais- ja afrikkalaisväestöjen puolesta muttei tietenkään valkoisten. Shafferin mukaan mustat ja juutalaiset järjestöt jakavat saman maahanmuuttopoliittisen linjan. Shaffer puhuu juutalaisten yhteistyöstä mustien NAACP-järjestön kanssa mikä ei ole ihme: juutalaiset perustivat koko järjestön! Yhdysvalloissa juutalaisten AJC:n tukema NAACP onnistui lopettamaan rotuerottelun busseissa. AJC kuitenkin tukee Israelin hallitusta, joka on hiljattain aloittanut rotuerottelun miehitetyn Palestiinan busseissa, jottei juutalaisten tarvitse matkustaa samoissa tiloissa arabitaustaisten ”ali-ihmisten” kanssa.

AJC:n video vaikuttaa entistäkin enemmän tekopyhältä, kun sisältöä vertaa USA:n kongressiin kuuluvan juutalaisen demokraattipoliitikko Debbie Wasserman Schultzin tuoreehkoon lausuntoon. Jewish Federation –järjestölle puhunut Wasserman Schultz totesi suoraan, että rodunsekoittaminen on uhka juutalaisuudelle: ”Assimilaatio on meille ongelma. Ei-juutalaiset aviopuolisot ovat ongelma.”

Mitä, jos valtakunnallisen tason valkoinen poliitikko toteaisi julkisesti, että naimisiinmeno ei-valkoisten kanssa on ongelma? Kansainvälinen media, puoluejohto ja lobbausryhmät tuhoaisivat hänen uransa hetkessä. Miksi juutalaistaustainen poliitikko sitten saa puhua aiheesta?


Magneettimedia on viime kuukausina kirjoittanut lukuisista aiheeseen liittyvistä esimerkeistä eri puolilta maailmaa:

  • Ruotsin Malmössä synagogan rabbi Shneur Kesselman tapasi paikallisia muslimijohtajia. Muslimien mukaan Malmö ei ole oma itsensä ilman juutalaisia. Paikallisessa ”rasisminvastaisessa” mielenosoituksessa Malmön juutalaisyhteisön presidentti Jehoshua Kaufman puolestaan vaati uusia moskeijoita rikastuttamaan Ruotsia.
  • Norjan näkyvimpiä monikulttuurisuusfanaatikkoja on rasisminvastainen aktivisti ja juutalaisyhteisön johtaja Ervin Kohn. Kohn antoi marraskuussa haastattelun, jossa hän valitti norjalaisen kansan ”etnisestä homogeenisyydestä”. Toisin sanoen norjalaisten geenit eivät ole juutalaisvaikuttajan mieleen.
  • Samassa uutisessa kerroimme The Jerusalem Postin artikkelista, jossa sanottiin, että juutalaiset ovat valmiita liittoutumaan muslimien kanssa eurooppalaisten kansallismielisyyttä vastaan. The Jerusalem Postin artikkeli käsitteli isänmaallisten puolueiden vaalimenestystä eurovaaleissa. American Jewish Committeen mukaan esimerkiksi Front Nationalin ja UKIP:n vaalimenestys oli ”merkki siitä, että viha lisää suosiotaan”. Saksan juutalaisjohtaja Dieter Graumannin mukaan maahanmuuttokielteisten puolueiden kannatuksen nousu oli merkki siitä, että demokraattiset vaalit voivat johtaa ”epädemokraattisiin” lopputuloksiin.
  • Ruotsissa asuva juutalainen aktivisti Barbara Spectre kertoi televisiohaastattelussa: ”Mielestäni antisemitismi nostaa nyt päätään, sillä Eurooppa ei ole vielä oppinut olemaan monikulttuurinen […] Eurooppa ei enää voi olla suuri yksikulttuurinen alue, kuten se oli vielä viime vuosisadalla. Juutalaiset ovat muutoksen keskiössä. Tämä on tietysti suuri muutos Euroopalle. He [Ruotsissa asuva Spectre ei ilmeisesti pidä itseään eurooppalaisena. Suom. huom.] ovat menossa kohti monikulttuurisuutta. Meitä juutalaisia tullaan inhoamaan, sillä me johdamme tätä muutosta. Mutta ilman monikulttuurisuutta Eurooppa ei voi selvitä.”
  • Australian juutalainen poliitikko Michael Danby ja israelilaispoliitikko Danny Danon keskustelivat 2011 maahanmuuttopolitiikasta World Jewish Congressin tapahtumassa, ja keskustelu vuosi julkisuuteen. Danonin mukaan maahanmuuttajat uhkasivat Israelin ”juutalaista identiteettiä”. Koska Danby ei pidä itseään australialaisena vaan juutalaisena, tarjoutui hän ottamaan maahanmuuttajat Australiaan.
  • Charlie Hebdo –iskun jälkeen tunnettu juutalainen CNN- ja Daily Beast –toimittaja Sally Kohn kommentoi tapausta ja eurooppalaista islamofobiaa. Hänen mukaansa länsimaiden ongelma ei ole muslimimaahanmuuttajat vaan ”rasistinen” kantaväestö.
  • Vuodenvaihteessa Saksaa kuohuttivat ”islamisaatiota” vastustaneet Pegida-mielenosoitukset. Järjestäytynyt juutalaisyhteisö otti kuitenkin voimakkaasti kantaa mielenosoituksia vastaan. Saksan juutalaisen keskusneuvoston johtaja Josef Schusterin mukaan Pegida on ilmiönä erittäin vaarallinen. Tämä on mielenkiintoista etenkin siksi, ettei Pegida ole kritisoinut juutalaisia sanallakaan vaan on keskittynyt ääri-islamiin, kuten ISIS-järjestöön.
  • Samassa uutisessa kerroimme, että Länsirannalla asuvan johtavan rabbi Baruch Efratin mukaan ”Euroopan islamisaatio on hyvä asia”, sillä eurooppalaisen identiteetin tuho on sopiva rangaistus vuosisatoja jatkuneesta ”antisemitismistä”. Efratin mukaan on kuitenkin tärkeä varmistaa, ettei Euroopan islamisaatiosta koidu ongelmia ”Israelin kansalle” eli juutalaisille.

 

Lue myös:

Maahanmuutto rikastuttaa pankkiireita mutta köyhdyttää kansaa
Valkoisten kansanmurhan juuret
Video: valkoisten kansanmurha ja juutalaisten rooli
Ruotsin monikulttuurisuuden juutalaiset juuret
Psykologiset syyt valkoisten syrjäyttämiselle

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat