Israel: vankeutta avioliitosta ei-juutalaisen kanssa

Lännessä juutalaisjärjestöt ovat ”harvinaisen yksimielisiä” siitä, että monikulttuurisuus on rikkaus (1, 2). Sen sijaan juutalaisvaltio Israelissa juutalaisen veren puhtautta suojellaan ankarilla laeilla.

The Times of Israelin mukaan juutalaisvaltion rotulait ovat tiukempia kuin julkisuudessa on aiemmin kerrottu. Jo ennestään tiedettiin, että Israel tekee DNA-testejä itseään juutalaisiksi väittäville itäeurooppalaisille maahanmuuttajille.

Parlamentissa käydyn kiistan myötä julkisuuteen vuosi kuitenkin vahvistus siitä, että ei-juutalaisen kanssa naimisiin menevä juutalainen voidaan tuomita kahdeksi vuodeksi vankilaan.

Israelissa kaikkien juutalaisten täytyy anoa avioliitolle lupa maan keskusrabbinaatilta. Rabbinaatti pitää huolen siitä, että avioliitot solmitaan juutalaisen lain mukaisesti, minkä vuoksi juutalaiset eivät halutessaankaan voi mennä naimisiin ei-juutalaisten kanssa. Tämä on ollut aina julkista tietoa. Nyt tiedetään myös, että rodunsekoitukseen syyllistyvät joutuvat vankilaan.

Tieto tuli julki, kun parlamentissa äänestettiin siitä, tulisiko rabbinaatin päätöksestä riippumattomat avioliitot julistaa laillisiksi. Kansanedustajat äänestivät lakiuudistusta vastaan, eli keskusrabbinaatilla on tulevaisuudessakin valta päättää kaikkien juutalaisten avioliitoista.

TOI-marriage0israel-2years

Lakiuudistusta kannattaneet kansanedustajat nostivat vankeusrangaistuksen esiin. He eivät itse kuitenkaan kannattaneet rodunsekoituskiellon kumoamista. Äänestyksessä ei ollut kyse seka-avioliitoista vaan siitä, kuinka paljon keskusrabbinaatilla tulee olla yhteiskunnallista valtaa.

2013 kansainvälinen avioliittovapautta tukeva Hiddush-projekti totesi, että Israelin avioliittolait ovat yhtä ankaria kuin esimerkiksi Pakistanin, Afganistanin, Saudi-Arabian ja useiden muiden islamistidiktatuurien vastaavat.

Vuodenvaihteessa Israel päätti kieltää kouluissa kirjan, joka kertoo juutalaisen ja arabin välisestä rakkaustarinasta. Sionistihallituksen mukaan juutalaisen rakkaus ei-juutalaista kohtaan ”vaarantaa juutalaisen identiteetin”.

2013 maailmalla kuohutti uutinen, että Israelin hallitus oli steriloinut mustia etiopianjuutalaisia maahanmuuttajia näiden ”epäpuhtaan” syntyperän vuoksi.

 

Lue myös: Miksi kirjoitamme juutalaisista 1, 2

9 kommenttia

  1. Sama koskee Suomea ja koko maailmaa:

   ”Me (so. Jumalan sanasta syntyneet eli kristityt) tiedämme, että olemme Jumalasta ja KOKO MAAILMA on pahan vallassa” (1. Joh. 5:19).

   Loppu tulee aivan pian.

   Plusääni(10)Miinusääni(10)
 1. Jotta saisimme tietää tarkan ajankohdan, olisi löydettävä kokenut maailmanlopun ennustaja.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 2. Jutkut ne vaan mädättää vapaamuurien avulla! Entiset miehet ovat historiaa!! KOvasta työstä ja kovista olosuhteista nousi miehiä!!Nykyään kakarat ovat liian vässyköitä ja kuinka moni edes haluaa harrastaa ammuntaa saati sitten ymmärtävät edes kuinka kala perataan! Taas kerran jos tätä tulee suomi nousee maajussien ansiosta!!

  Miksi maajussit puolustaisi näitä jou jou kaupunki räkänokkia vapaamuurarien kakaroita täysiä mätä paskoja?????

  suurkaupunkien johtajat vapaamuurari paskat suomen tähän ajoivat, niin miksi vittu puolustaisivat!!!

  Vitun räkänokka kakaroitaan!! Ei kyyhkys, metso, teeri jahtii enää vaan kahvilaan housut roikkuen perseessä kuka vittu tälläisiä kakaroita haluaa! somalit, neekerit, arabit ali ihmisiä!!

  JA VESA ILKKA JUMALA EI PELASTA tästä tilanteesta, VAAN ASEET JA OIKEAT MIEHET!! Ei sillä etteikö raamatulla olisi hyvä sanoma ja sitä noudattamalla ihmiskunta ei olisi ikinä joutunutkaan tähän tilaan, mutta saatanan perkeleet nyt hallitsevat pankkeja ja suuryrityksiä eli JUTKUT!

  Sinä et vesa ilkka laurio saa saatanan palvojia kääntymään rukoilemalla, vain ja ainoastaan väkivallalla ja äärimäisellä!!!

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 3. Mtä tapahtu venäjällä kun jutkut otti vallan teloittivat suurimman osan heidän yleihyödyllisistä idiooteista!!

  Mitä vittu nämä luulevat nämä nykyiset kansanedustajat miten heille käy!!!

  AIKA PALJON PASKAA TULOSSA!! KYRVÄT SAAVAT MITÄ TILAAVAT!! Voi vitun muslimit ja taas kerran järjestetty sota muslimien ja valkoisten välillä!! Lontoossa jo 60% muslimeja! Menetetty kaupunki

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. http://www.alt-market.com/

  yksi parhaista sivustoista!!

  Rupeaa jo nyt olemaan mahdoton lukea näitä raiskauksia ym! Sittenkun jutkut romauttavat kaiken, niin netti kiinni tulee olemaan sairasta!!

  order out of chaos!! JA LÄPI MENEE VUODESTA TOISEEN!! KIDUTTAMINEN ON AINOA OIKEA RANGAISTUS!! kai täällä tiedetään että kataisen äijä oli vapaamuurari!! mistäköhän näitä nimiä sais selville!

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 5. Sepoa/Hullua/J**aa ei koskaan erehdy sotkemaan muihin. Taattua ala-arvoista tyyliä ja agentprovoa. Taas on uusi nimimerkki. Ihme floodaustyyli vielä

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 6. uroopan keskuspankkia on erikseen kielletty lainoittamasta viranomaisia tai julkista sektoria. Tämän lisäksi jokaisen EMU maan paikallisella keskuspankilla on täsmälleen sama kielto.

  Tämä tarkoittaa sitä, että euro ei ole valtionvaluutta. Yksikään 17 valtiosta, jotka käyttävät euroa, ei voi liikkeelle laskea euroja, vaan ovat kyseisen valuutan käyttäjiä. Valtion, joka on omaksunut euron, on lainattava valuuttansa. Niiden on maksettava mitä tahansa velkakirjamarkkinat vaativatkaan. Ja tämä on se syy, joka ajaa valtion kuin valtion hakemaan rahoitusta finanssimarkkinoilta.

  Tästä syystä 65% EMU maista on taantumassa tai lamassa! Tästä syystä EU maista noin 50% on taantumassa tai lamassa.

  Eurooppaa ravisteleva taloudellinen kriisi on täysin suunniteltu.

  Rahan määritelmä:

  Mikäli sillä pystyy maksamaan verot, sakot sekä pankista lainatun velan korot, se on rahaa.

  Pankit lainaavat sekä luovat rahaa.

  Suomen lakien sekä todellisuuden vastaista väittää, ettei pankeilla ole rahaan monopolia.

  http://files.christogenea.org/videos/evalion/how-identify-jew

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Vaikka tällainen kehitys osaltaan nopeuttaa Suomen juutalaisten assimiloitumista, se on kuitenkin nykyään hidasta sen vuoksi, että useat seka-avioliittojen alun perin ei-juutalaiset puolisot ovat kääntyneet juutalaisuuteen juutalaisen lain halachan mukaan ja toisaalta suurin osa seka-avioliittoperheistä laittaa lapsensa juutalaiseen päiväkotiin ja kouluun.

  Suomen juutalainen yhteisö on perinteisesti muodostunut melko homogeenisesta ryhmästä, koska sekä sisäinen että ulkoinen muuttoliike on ollut varsin vähäistä. Viimeisten vuosikymmenten aikana tilanne on kuitenkin merkittävästi muuttunut etenkin Helsingin juutalaisen seurakunnan osalta. Seurakunnan jäsenmäärä on ollut jatkuvassa kasvussa pääasiassa entisen Neuvostoliiton alueelta ja Israelista tapahtuneen muuttoliikkeen seurauksena. Kuvaavaa myös on, että yhteisön jäsenet ovat maallistuneet yksityiselämässään, mutta säilyttäneet yhteyden perinteiseen seurakuntatoimintaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat