Amerikan juutalaisjärjestöjen kampanja: Rajat auki Syyrian pakolaisille!

Amerikkalainen valtamedia on julkaissut viimeisten viikkojen aikana huikean määrän juutalaistaustaisten toimittajien artikkeleita, joissa vaaditaan rajojen avaamista Syyrian pakolaisille. Merkittävin argumentti rajojen kaatamisen puolesta on – kuinkas muutenkaan – ”holokausti”.

Jo viime viikolla uutisoimme, että republikaanipuolueen juutalaiset vaalirahoittajat ovat asettaneet presidenttiehdokas Donald Trumpin saartoon tämän maahanmuuttokriittisten kannanottojen vuoksi.

Kuten Magneettimedian lukijat tietävät, ovat Yhdysvaltojen merkittävimmät juutalaisjärjestöt lobanneet vapaan maahanmuuton puolesta jo viimeiset 100 vuotta (1, 2). Uutta puhtia hankkeelle on tänä syksynä antanut Euroopan siirtolaiskriisi, joka halutaan ulottaa nyt entistä tehokkaammin myös uudelle mantereelle.

Etenkin The Washington Post on viimeisten viikkojen aikana kunnostautunut laittoman siirtolaisuuden puolestapuhujana. Lööpeissä juutalaiset rinnastavat Euroopasta lähteneet isovanhempansa Lähi-idän pakolaisiin: ”Olen venäläissyntyinen amerikanjuutalainen. Sydämeni on särkynyt, koska [amerikkalaisilla] ei ole sympatiaa Syyrian pakolaisia kohtaan”; ”Anne Frank ja hänen perheensä eivät saaneet tulla pakolaisina Yhdysvaltoihin”; ”Natsien kynsistä pelastetut: Näiden juutalaisten mielestä muslimipakolaiset täytyy ottaa vastaan”; ”Mitä amerikkalaiset ajattelivat juutalaispakolaisista toisen maailmansodan alkaessa”; ”Kyllä, on tärkeä verrata juutalaisia ja syyrialaisia pakolaisia toisiinsa”.

anne

Vaikka The Washington Post voittaa kevyesti juustoisimpien lööppien kisan, on yritys kovaa myös muissa lehdissä.

Huffington Post: ”Ei koskaan enää: Juutalainen näkökulma pakolaisvastaisiin asenteisiin”; Fortune: ”Amerikkalaisten suhtautuminen syyrialaispakolaisiin muistuttaa häiritsevästi juutalaisten kohtelua”; Forward: ”Miten voimme kutsua itseämme juutalaisiksi, jos estämme syyrialaisten pääsyn?”; Jewish Telegraphic Agency (JTA): ”Muistakaa holokausti – Juutalainen kongressinedustaja toruu syyrialaisen siirtolaisuuden vastustajia”.

”Harvinaisen yksimielisiä”

Psykologian professori Kevin MacDonald tarttui aiheeseen tuoreessa The Occidental Observerin kirjoituksessaan. MacDonald lainaa JTA:n artikkelia ”Juutalaisille syyrialaispakolaiset eivät ole uhka vaan muistutus”. JTA toteaa, että vaikka juutalaisyhteisön sisälläkin käydään välillä poliittista kiistelyä, ovat Amerikan juutalaiset ”harvinaisen yksimielisiä” siitä, että rajat on pidettävä auki ei-valkoiselle siirtolaisuudelle.

JTA:n mukaan 11 merkittävää juutalaisjärjestöä on liittynyt lähes sadan kansalaisjärjestön liikkeeseen, joka pyrkii painostamaan kongressia haalimaan mahdollisimman paljon arabipakolaisia Amerikkaan.

“Maallisiin” poliittisiin kysymyksiin keskittyneiden ryhmien lisäksi myös uskonnolliset juutalaisjärjestöt vaativat laittomien siirtolaisten tulvan jatkumista. Orthodox Union Advocacy Center ja Rabbinical Assembly ovat verranneet Syyrian sisällissotaa ”holokaustiin” ja vaatineet Amerikan hallitukselta liberaalimpaa maahanmuuttopolitiikkaa.

JTA:n mukaan maahanmuuttomyönteisyys yhdistää kaikkia Amerikan juutalaisyhteisön kolmea pääryhmää: reformi-, konservatiivi- ja ortodoksijuutalaisia. Juutalaisjärjestöt ovat lobbausmateriaalissaan kertoneet, että ne kannattavat vapaata maahanmuuttoa siksi, että juutalaisten pyhät kirjoitukset kannustavat suvaitsevaisuuteen (vai kannustavatko sittenkään?).

Jostain syystä ”suvaitsevaisuutta” sovelletaan kuitenkin vain diasporassa eikä suinkaan juutalaisvaltio Israelissa, joka on järjestelmällisesti torjunut ja jopa steriloinut ei-juutalaisia maahanmuuttajia.

JTA:n haastattelema juutalaisen painostusjärjestö Anti-Defamation Leaguen (ADL) toimitusjohtaja Jonathan Greenblatt myönsi, että gallupien mukaan valtaosa amerikkalaisista vastustaa arabisiirtolaisten päästämistä maahan. Greenblatt kuitenkin muistutti, että juutalaiset ovat aiemminkin nousseet vähemmistöasemasta voittoon maahanmuuttopoliittisissa taisteluissa.

Lobbausjärjestö ADL valtavirtaisti propagandaiskulauseen, jonka mukaan Yhdysvallat on "maahanmuuttajien" rakentama maa.
Lobbausjärjestö ADL valtavirtaisti propagandaiskulauseen, jonka mukaan Yhdysvallat on ”maahanmuuttajien” rakentama maa.

Greenblatt nosti rehvastellen esimerkiksi John F. Kennedyn nimissä kirjoitetun ja juutalaisen ADL:n 1958 julkaiseman kirjan A Nation of Immigrants. Teosta ei tosiasiassa kirjoittanut Kennedy vaan hänen juutalainen avustajansa Myer Feldman. Kirjassa vaadittiin tiukan maahanmuuttolain kaatamista, ja vaatimukset täyttyivät vain muutama vuosi julkaisun jälkeen – 1965.

Greenblatt kertookin olevansa optimisti ja uskovansa, että lobbauskoneisto kykenee murskaamaan amerikkalaisen enemmistön vaatimukset ennemmin tai myöhemmin.

Sotilaat Syyriaan – pakolaiset länsimaihin

Syyriaa ja ”holokaustia” ei ole rinnastettu ainoastaan maahanmuuttopoliittisessa väittelyssä. The Washington Post käytti samaa retoriikkaa myös ulkopoliittisessa artikkelissaan ”Syyria on nykyajan holokausti. On aika toimia”.

Artikkelin kirjoittaja kertoo keksineensä ratkaisun Lähi-idän kriisiin vieraillessaan Auschwitzissa: amerikkalaisten on lähetettävä jalkaväkensä Syyriaan! The Washington Post ei tietenkään suostu myöntämään, että juuri Amerikka ja sen liittolaiset ovat vastuussa Syyrian vallankaappausyrityksistä ja niitä seuranneesta sisällissodasta.

The Washington Postin mukaan on tärkeää, että amerikkalaiset pyrkisivät voittamaan sodan ennen kaikkea aseistamalla paikallisia ryhmiä, kuten ”shiioja, kurdeja ja – mikäli mahdollista – Islamic Staten barbarismia vastustavia sunneja”. Artikkeli jättää tietysti mainitsematta, että monenkirjava joukko arabeja käy jo al-Assadin puolella sotaa Islamic Statea vastaan.

Amerikkalaislehti ei esimerkiksi halua antaa senttiäkään palstatilaa al-Assadia tukevan shiialaisen Hizbollahin sotamenestykselle, koska järjestö puolustaa arabeja paitsi ääri-islamisteja niin myös sionisteja vastaan. Israel onkin tehnyt kaikkensa Syyrian kriisin pahentamiseksi, jotta al-Assadin sionisminvastaiset liittolaiset eivät voimistuisi.

Esimerkiksi viime lauantaina Israel teki Islamic Statelle palveluksen ja pommitti Hizbollahin Syyriassa sijainneita asevarastoja. Lännen valtamedia ei kuitenkaan koskaan uskalla syyttää juutalaisvaltiota terrorismin tukemisesta.


Video: Hizbollah on Israelin jatkuvasta valtioterrorismista huolimatta taistellut menestyksekkäästi Islamic Statea vastaan.

Länsi on Yhdysvaltojen ja Ranskan johdolla valmistelemassa nyt Syyrian miehitystä. Pariisin iskut tarjosivat tarpeeksi painavan tekosyyn hyökkäykselle. Kansainvälisten suhteiden professori Stephen Walt on varoittanut länsimaita, jotta nämä eivät tarttuisi islamistien provokaatioon ja toimisi näiden toivomalla tavalla.

Islamic Staten strategia on provosoida länsimaita mahdollisimman raa’alla väkivallalla. Kun länsi tekee vastaiskun, IS repii siitä propagandahyödyn irti ja rekrytoi lisää muslimeja ”pyhään sotaan” länttä vastaan. IS sotii paljon mieluummin länsimaisia kristittyjä kuin arabimuslimeja vastaan. Mikäli Yhdysvallat ja EU päättävät miehittää Syyrian, astuvat he ääri-islamistien ansaan ja antavat IS:lle huikean määrän legitimiteettiä muslimimaailmassa.

Lobbaajat ja valtamedia tahtovat lisää syyrialaisia maahanmuuttajia länteen ja länsimaalaisia sotilaita Syyriaan. Israelille tämä on tietysti unelmaratkaisu, mutta Euroopalle se on painajainen, josta emme pahimmassa tapauksessa enää koskaan herää.

 

Arvi Pihkala

 

Lue myös:

Kempeleen raiskaus: opetushallituksen sensuurivaatimus perustuu juutalaistaustaisen tutkijan teorioihin
Juutalaisaktivisti kertoi, miksi muslimien maahanmuuttoa kannatetaan
Antirasismin ”ruskea” mannekiini onkin juutalainen

10 kommenttia

  1. ”Now this is hate …

   ”Baby Jesus figurines are the number one stolen item at some area Christmas stores.

   ”It is not just outdoor nativity scenes. Some Seattle-area retailers say baby Jesus is the most shoplifted items during the Christmas season.

   ”Is it something they want, a devotional aid for their home? If they do, then why don’t they get the whole set? Why is it just Jesus?

   http://www.kirotv.com/news/news/surprising-number-people-stealing-baby-jesus-nativ/npWLm/

   ”What kind of people would steal baby Jesus from a Nativity scene at Christmastime. Hmm, not Christians surely. They would expect to be punished for it. Who hates Jesus with a viral passion? Oh yeah, those Talmud reading people who want to put Christians in prison for questioning their holohoax. They want to stop Christians from celebrating Christmas too. They take that Baby Jesus and maybe pull his arms and legs off, and bash his head in. Then I guess they’d throw it in the trash … mission accomplished.

   ”Should it be a hate crime? Should we hunt down those people and put them in prison?”

   Tavoittelevat, juutalaiset ja jumalattomat suomalaiset, edelleen Jeesusta tappaakseen hänet ja hävittääkseen hänet kokonaan maan päältä. Eivät onnistu suomalaiset ja juutalaiset – eivät ylety (hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah):

   ”Silloin te etsitte minua, mutta ette löydä; ja missä minä olen, sinne te ette voi tulla” (Joh. 7:34);

   ”Niin Jeesus taas sanoi heille: ’Minä menen pois, ja te etsitte minua, ja te kuolette syntiinne. Mihin minä menen, sinne te ette voi tulla'” (Joh. 8:21).

   Juutalaiset ja jumalattomat suomalaiset hukkuvat ikuiseen helvettiin:

   ”Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?” (Matt. 23:33).

   Huom. Jeesus käyttää luokkaa kovempaa kieltä kuin minä; hän käyttää suomalaisista ja juutalaisista sanoja ”käärmeet”, ”kyykäärmeitten sikiöt”, minä vain sanaa ”krpä.”

   Sekä juutalaiset että suomalaiset ovat perkeleestä, murhaajia ja valehtelijoita (eivät mitään muuta):

   ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä – – ette ole Jumalasta” (Joh. 8:44-47).

   Siksi helvettiin. Plus ajallisiin rangaistuksiin.

   Ette ylety tappamaan ylintä tuomaria (hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah hah).

   Vesa-Ilkka Laurio

   Plusääni(4)Miinusääni(1)
   1. ”They want to stop Christians from celebrating Christmas too.”

    Kuka kristitty edes juhlii joulua? ”Joulu” on yksi tuhansista pakana tavoista jonka Katolinen Kirkko on vääntänyt kristinuskoon. Vanhemmat antaa esimerkkiä lapsille pienestä pitäen, että valehteleminen on OK, koska Joulupukki. Tontut tekee lahjat korvatunturilla, koska Joulupukki. Kaadetaan puu ja koristelellaan se, koska Joulupukki. Huoh.

    Plusääni(5)Miinusääni(0)
 1. Länsivallat aiheuttaneet 4 miljoonaa kuollutta arabia vuodesta 1990. Pelkästään Irakissa 1.2 miljoonaa kuollutta vuodesta 2001. Syyrian luvuista en ole selvillä, mutta kyllä sielläkin demokratisointi on lukemattomia henkiä maksanut.

  Kun me olemme länttä, me kannatamme lähi-idän kansallisomaisuuksien yksityistämistä pienten piirien taskuihin. Kun me sitten otamme paljon meidän ihanan läntemme ansiosta perheitään ja elinkeinojaan menettäneitä ihmisiä asumaan luoksemme, voimme olla varmoja että karman laki toteutuu. Toivottavasti USA:han pääsee vielä lukemattomia syyrialaisia. USA on kuitenkin lähempänä ongelman ydintä, joten tuskin pääsee.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 2. On se vaan kyllä kumma, että israel saa vuosi toisensa tappaa ja sortaa palestiinalaisia, mutta siitä ei tehdä moista vertailua.. eli ihan tarpeellisia on vaihtoehtomedian esittämät pohdinnat aiheesta

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 3. Sama koskee myös niitä ylhäällä olevia vai kuvitteletko, että kunniallisen 33-asteen vapaamuurarit ovat maailman valtiaita? Nerokas järjestelmä tosiaan, erittäin nerokas.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 4. Amerikan intiaanien tulisi saada maansa takaisin muualta tulleilta riistäjiltä ja heidän jälkeläisiltään!

  Plusääni(3)Miinusääni(2)
 5. No MV-lehti nyt on vaihtoehtomedian iltalehti, sensaatiohakuinen ja julkaisee uutisia ja ”uutisia” tiuhaan tahtiin. Herra Janitskin tai mahd. joku muu MV:n tyyppi joka tuon tekaisi ei liene tutustunut kansallissosialismiin muuten kuin juutalaispropagandan opastamana.

  Toki MV-lehti tekee silti erittäin arvokasta työtä ja Ilja ansaitsee kiitokset, mutta ei sielläkään täydellisiä olla. Kuten ei missään.

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
  1. Juutalais-”propagandaa”:

   ”Report: Netanyahu Promises Talmud Will Be Israeli Law”, http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/180440#.VfHlwZcaf6M

   Jokunen lause juutalaisten pyhästä kirjasta Talmudista:
   ”Keritoth 6b: Ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä.
   Kiddushin 68a: Ei-juutalaiset ovat eläimiä, aaseja.
   Ketuboth 111a: Ei-juutalaiset ovat kansaa, joka on kuin aaseja – orjia, jotka katsotaan isännän omaisuudeksi.”

   ”History’s Cruelest Hoax[huijaus]: Semitic Khazars
   97% of Modern ’Jews’ are Mongols, Turks and Huns (Khazars)—Only 3% of Jews Have Semitic Blood!”,
   http://www.veteranstoday.com/2015/04/29/historys-cruelest-hoax-semitic-khazars/ (Kuitenkin he väittävät olevansa VALITTUA kansaa ja siksi Israelin kuuluvan heille!)

   Suomi suomalaisille – Israel palestiinalaisille eikä maahantunkeutuneille mongolien, turkkilaisten ja hunnien sekasikiöille, joilla on uskontonaan ja lakinaan barbaarinen talmudismi.”

   Oletko muuten (Talmudin mukaisesti ) ei-juutalainen eläin, aasi vai oletko juutalainen?

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Olen kirjoitellut aiheesta ennemminkin. Juutalaiset haluavat Syyrialaisia siirtolaisia Eurooppaan, koska he ovat samaa rotua kuin juutalaiset. Meille heidän sanotaan olevan arabeja, mikä on hämäystä. Arabi ei ole rotu, vaan kielialue.

  Jos katsotte maassamme olevia romanian-romaneja, niin huomaatte heidän olevan samannäköisiä kuin ne siirtolaiset jotka tulevat massiivisesti ja valloittavat näin Suomen siirtolaisuudella. Romanit jopa itse kertovat olevansa samoja kuin juutalaiset.
  http://romanit-info.webnode.fi/blogi/

  Juutalaiset jopa sanovat olevansa noiden ”muslimien” ystäviä Euroopassa.

  Näin Eurooppa valloitetaan pakonomaisesti siirtolaisuudella ja et saa olla sitä vastaan.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat