Suomennettu video: kuka avasi rajat maahanmuutolle ja miksi

Suosittu Youtube-kanava Miten Maailma Toimii on suomentanut videon ”Kuka avasi USA:n rajat massamaahanmuutolle ja miksi”. Video kertoo kuinka Amerikan juutalaisjärjestöt ajoivat radikaaleja uudistuksia maahanmuuttolainsäädäntöön.

Tekstitykset voi asentaa päälle hammasratassymbolista.

Juutalaisryhmät pyrkivät korvaamaan Amerikan valkoisen väestön maahanmuuttajilla. Mitä etnisesti hajaantuneempi kansa on, sitä epätodennäköisemmin valtiossa esiintyy ”rasismia” ja juutalaisvastaisuutta. Käytännössä kaikki maailman valtavirtaiset juutalaisjärjestöt kannattavat monikulttuurisuutta länsimaissa, mutta juutalaista ylivaltaa Israelissa. The Jerusalem Postin mukaan juutalaiset kannattavat jopa muslimimaahanmuuttoa; juutalaiset pitävät islamilaista fundamentalismia lopulta eurooppalaisperäistä antisemitismiä pienempänä uhkana. Videolla haastateltava psykologian professori Kevin MacDonald on kirjoittanut aiheesta lukuisia artikkeleita kirjoissaan, lehdissään ja The Occidental Observer –verkkosivuilla (1, 2, 3).

Samalla kun sadattuhannet laittomat (ja noin miljoona laillista) maahanmuuttajat ylittävät ongelmitta Yhdysvaltojen rajat joka vuosi, amerikkalaisten veronmaksajien varoja käytetään Israelin rajojen vartioimiseen. Valtamedia painostaa kansalaisia, eikä käytännössä kukaan uskalla vaatia valkoisten oikeuksia vaalivaa maahanmuuttopolitiikkaa. Miten näin pääsi käymään? Kuinka juutalaiset avasivat länsimaiden rajat?

Juutalaiset johtivat Yhdysvaltojen "kansalaisoikeusliikettä", jonka etulinjassa oli Martin Luther Kingin kaltaisia mustia.
Juutalaiset johtivat Yhdysvaltojen ”kansalaisoikeusliikettä”, jonka etulinjaan nostettiin Martin Luther Kingin kaltaisia mustia.

Dokumentin mukaan Yhdysvaltojen maahanmuuttopolitiikka oli ennen vuoden 1924 lakiuudistusta hyvin vapaata. Suurin osa maahanmuuttajista tuli Euroopasta ja he sulautuivat nopeasti Yhdysvaltojen valkoiseen kantaväestöön. Ongelmia alkoi kuitenkin syntyä, kun juutalaismaahanmuuttajien virta Itä-Euroopasta voimistui (1, 2, 3). Juutalaiset eristäytyivät muusta väestöstä ja heillä oli erittäin vahva vasemmistolainen, valtaväestöön kriittisesti suhtautuva poliittinen agenda. Kommunistisesta ja sionistisesta radikalismista oli tullut Itä-Euroopassa juutalaisia alakulttuureita. 1924 Yhdysvalloissa säädettiinkin laki, jolla pyrittiin rajoittamaan ennen kaikkea juutalaisten pääsyä maahan turvallisuuden ylläpitämiseksi.

la-raza-get-out2Anti-Defamation Leaguen kaltaiset varakkaat juutalaisjärjestöt alkoivatkin jo 1900-luvun alussa kampanjoida vapaan maahanmuuton puolesta, jotta juutalaisten pääsyä Amerikkaan ei rajoitettaisi. Sama jatkuu edelleen: juutalaiset vaativat monikulttuurisuutta ja vapauksia kaikille vähemmistöille turvatakseen oman asemansa länsimaissa. Juutalaiset lobbausjärjestöt alkoivat syyttää kaikkia vastuullisen maahanmuuttopolitiikan puolestapuhujia ”rasisteiksi”. Sana ”rasisti” oli itse asiassa kahden juutalaisen kommunistiradikaalin, Magnus Hirschfeldin ja Leon Trotskin kehittämä. Monet muutkin maahanmuutto- ja vähemmistökeskustelun leimakirveet ovat juutalaisten keksimiä: Moritz Steinschneiderin ”antisemitismi”, Theodore W. Allenin ”valkoinen etuoikeus”, George Weinbergin ”homofobia”, Margaret H. Feldmanin ”seksismi” ja jopa Konrad Heidenin ”natsi”.

Juutalaisten kampanjointi alkoi kantaa hedelmää 1960-luvulla. Uusi maahanmuuttolaki ei syntynyt äänestäjien, vaan Amerikan yhteiskunnallisen eliitin vaikutuksesta – ja juuri eliitin asenteiden muuttamiseen varakkaat juutalaisjärjestöt olivat panostaneet. Vuonna 1965 aloitettu liberaali maahanmuuttopolitiikka on pitänyt ja juutalaiset ovat osoittaneet vankkumattoman tukensa sille. Valkoisista on tulossa pian vähemmistökansa Yhdysvalloissa. Dokumentti esittää videon Anti-Defamation Leaguen kokouksesta, jossa juutalainen puhuja muistuttaa yleisöä, että ”Toora ja Talmud velvoittavat meidät toivottamaan muukalaiset tervetulleiksi”. Jostain syystä Toora ja Talmud eivät kuitenkaan ole estäneet sitä, että Israel pyrkii aktiivisesti käännyttämään värilliset maahanmuuttajansa länsimaihin ja on jopa steriloinut mustia maahanmuuttajanaisia.

 

Lue myös:

Detroitista tullut ”afrikkalainen” yhteiskunta
Norjassa kansalaiset tahdotaan aivopestä kannattamaan maahanmuuttoa
Ruotsin monikulttuurisuuden juutalaiset juuret
Psykologiset syyt valkoisten syrjäyttämiselle
Video: Valkoisten kansanmurha ja juutalaisten rooli
Rodun ja psykopatian yhteydestä
Etelä-Afrikka tarjoaa maailman huonoimman tieteellisen ja matemaattisen koulutuksen
Etelä-Afrikka syrjii valkoisia työelämässä – tappavin seurauksin
Tilastoja Amerikan rotusodasta

35 kommenttia

 1. Ted Kennedy oli ainakin virallisesti katolilainen, vaikka saapuikin puhumaan Anti-Nowhere Leaguen kokoukseen talmudia lainaten.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 2. Näin se menee ja toimii. Koko ajan syötetään paskaa jonka mukaan kaikki muut ovat hyvällä asialla ja meidän on siedettävä, hyväksyttävä, autettava ja kotoutettava. Suomessa toimiva 4000 ihmisen sanhedrin ja heidän edustajansa B. Zyscowitz sanelee oikeuslaitoksen politiikkaa, suomalaiset kermaperseet mkiertää veroja ja vastuuta sen minkä ehtii ja möllilauma äänestää keskustaa. Jumalan kirous tämän ääliölauman niskaan. Jobbik unkarissa ei ja toistan ei vastusta venäjää. Meillä mellastaa joku juutalaisten perseennuolija sakki joka tuhoaa koko maan. Suomen kansa on tyhmä ja typerä, kieöli- ja ymmärrystaidoton neekeripresidentin käsikassara. Leireille olis tarvetta.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 3. Leireille voisi laittaa pikemminkin putinistit turvallkisussyistä 30-luvun tapaan. Jobbikin npamieshän paljastui Putinin vakoojaksi hiljattain ja puolue ajaa Venäjään lähentymistä. Venäjä on juutalaisvallassa, joten se edustaa senkin puolesta kuolemaa

  Plusääni(3)Miinusääni(7)
 4. Hyvää matskua jälleen. Toivottavasti mahdollisimman moni Israelia fanittava mamukriitikko näkee tämän! 😉

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 5. kloran33: ”Suomen kansa on tyhmä ja typerä, kieöli- ja ymmärrystaidoton neekeripresidentin käsikassara. Leireille olis tarvetta.”

  Huh, aika vaarallista tekstiä.

  Repe: ”Leireille voisi laittaa pikemminkin putinistit turvallkisussyistä 30-luvun tapaan. Jobbikin npamieshän paljastui Putinin vakoojaksi hiljattain ja puolue ajaa Venäjään lähentymistä. Venäjä on juutalaisvallassa, joten se edustaa senkin puolesta kuolemaa”

  Repe – no bodyna – tietenkin tietää asiat paremmin kuin maan velattomaksi saanut ”vaaleissa” valittu maan presidentti.

  Uutta Carl Gustaf Emil Mannerheimia ja Pehr Evind Svinhufvudia odotellessa Suomi huokaa syvään ja valmistautuu pahaa vastaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 6. Diktaattori Sionin puolueessa kaikki nuolevat Israelia ja Sioni on sanonut olevansa Israelin ylpeä ystävä. Ensimmäisiä tekoja vaalien jälkeen oli tukea uutta vihapuhelakipakettia. Tällaista oli siis suoraan vaadittu jo vaaliohjelmassa. Siis persut aloittivat ”natsijahdin” heti vaalien jälkeen. Mielestäni tuon lakipaketin puolesta äänestäneet kuuluvat valtakunnanoikeuteen. Valitettavasti kansasta ei taida olla vallanvaihtoon.

  Ei ihme, että myös juutalaista Venäjää ylistetään samoilta tahoilta.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 7. Todella vapaa maahanmuutto
  on verrattavissa ihmiseen,
  joka päästää kotiinsa ihmiset
  ilman kritiikkiä.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 8. Repe: ”Ensimmäisiä tekoja vaalien jälkeen oli tukea uutta vihapuhelakipakettia. Tällaista oli siis suoraan vaadittu jo vaaliohjelmassa.”

  Tämä on valhe. Ole hyvä, laita suora lähdelinkki.

  ”Ei ihme, että myös juutalaista Venäjää ylistetään samoilta tahoilta.”

  Ylistetään? Kova olet vääristelemään ja laittamaan sanoja toisten suuhun. Minä pidän maailmasta, jossa faktat keskustelevat. Ennen kuin faktat ovat tiedossa, minä en muodosta mielipidettä. Olen todennut, että emme tiedä Venäjästä tällä hetkellä paljoakaan. Seuraan faktoja: ilmeisesti (ei vahvistettu tieto) velaton maa.

  Mitä jos Putin vaikka taistelee Venäjää hallinneita Siionistisukuja vastaan? Mikä muu selittää ”velattomuuden”?

  Ja vielä palaan aikaisempaan: kun keskustelijat alkavat puhua ihmisten lähettämisestä leireille, liikutaan todella vaarallisilla vesillä.

  Plusääni(1)Miinusääni(2)
 9. Toistaiseksi olen kuullut Venäjän olevan velaton vain sinulta. Mutta mitä tämä velattomuus merkitsisi, jos se olisi velaton? Toiset lähteet osoittavat jotain muuta.

  Valehtelet itse jopa PS-puolueen vaaliohjelman sisällön. Siinä vaadittiin sanavapauden rajoittamista mm. ”liian harhaisten kirjoitusten” kriminalisoinnilla ja myös uusien asioiden sisällyttämistä uskonrauhan piiriin.

  Tiedämme Venäjästä aivan riittävästi. Kuten esim. sen laatima tuore YK-päätöslauselmaehdotus (ks. linkki). Tiedämme sen olevan juutalaisen mafian ja juutalaisten oligarkkien talmudistinen utopia. Väitteillä tiedon puutteesta ja muulla karkealla propagandalla tätä asiaa hämmentävät edustavat selvästi valeoppositiota, joka yrittää huijata Putinilla.

  Plusääni(3)Miinusääni(2)
 10. Venäjän ja sen johtajien toimintojen ymmärtämisestä (ei sama kuin hyväksymisestä) kirjoittaa Vilho Tahvanainen: Erikoistehtävä, Mannerheimin salaisena asiamiehenä 1932-1945, sivu 208:

  ”Jättiläisvaltion hallinnassa tarvitaan taistelua monilla rintamilla. Stalin kävi tällaista taistelua vähintään kahdella rintamalla. Jo silloin, kun hän heti vallankumouksen jälkeen toimi kansallisuusasiain kansankomissaarina, hän joutui hoitamaan alaansa kuuluvia tehtäviä kahdella tavalla: olemalla suorassa yhteydessä valvomiinsa maihin ja ottamalla osaa varsinaisiin hallitustehtäviin Leninin rinnalla keskuskomiteassa. Näin hän joutui kaksinaispolitiikan haltijaksi ja taitajaksi, mitä jatkui vielä sittenkin, kun hänestä oli tullut Leninin seuraaja. Myös itsevaltiaana ollessaan hän hoiti tausta-asiat – Suomenkin osalta – henkilökohtaisella tavallaan, käyttäen asiantuntijoinaan maamme asioita tuntevia, luotettavia miehiä.

  Mutta kun uusi aika uusine ihmisineen alkoi soluttautua johtopaikoille, niin sinne alkoi samalla tulla sekä ihmis- että mielipidetungosta ja jonotusta. Omaa etuaan tavoittelevat tietenkin tunkeutuivat keulaan kyynärpäätaktiikkaa käyttäen. Maltillisempien oli jäätävä auttamattomasti jälkeen, pysäydyttävä tai tuhouduttava ryntääjien jalkoihin. Ryntäily sai aikaan valheellisuutta, panettelua ja ilmiantoja. Epäluulot oli karistettava pois omilta hartioilta omaa mainetta pilaamasta; kaikki vika ja kaikki virheet oli sälytettävä toisten syyksi ja tämä syyllisyys kuljetettava mahdollisimman tehokkaasti ”kaikkein korkeimman” tietoon. Tällaisten panetteluiden uhreiksi joutuivat myös Tuhatsevski, Kamenjev, Zinovjev, Buharin, Rykov ja monet muut. Vasta sitten kun heidät oi poistettu näyttämöltä ja Stalin jäänyt ilman vanhojen taistelutovereidensa tukea, tiedot kertovat, kuinka Stalin oli itkien sanonut: ” Olen avuton ja onneton, sillä minut on huomaamattani johdettu omien harhojeni uhriksi.” Sitten oli luonnollisesti otettava johtopaikoille uudet mielipiteet omaksuneita, kokemattomia miehiä, kun vanhoja ei enää ollut. Umpikuja oli vastassa, eikä nyt sitten enää ollutkaan muuta, kuin oli vain alettava kuunnella ja totella, mitä nuoremmat suut sanoivat.”

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
  1. Väitätkö todella uskovasi tuon kaiken? Siis VT kertoo sinulle Stalinin todelliset ajatukset? Onko Stalin kertonut Tahvanaiselle olleensa harhojen vallassa?

   Ihailetko myös Stalinia Putinin lisäksi? Putin ei ole taistellut juutalaisia vastaan eikä taistellut Stalinkaan. Sinulla ei ole esittää faktaa mistään taistelusta juutalaissukuja vastaan.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
 11. Repe: ”Valehtelet itse jopa PS-puolueen vaaliohjelman sisällön. Siinä vaadittiin sanavapauden rajoittamista mm. ”liian harhaisten kirjoitusten” kriminalisoinnilla ja myös uusien asioiden sisällyttämistä uskonrauhan piiriin.”

  Pyysin lähdelinkkiä, no se löytyi Repen pään sisältä.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 12. http://www.perussuomalaiset.fi//wp-content/uploads/2013/04/Perussuomalaisten_eduskuntavaaliohjelma_2011.pdf

  s. 52:

  ”Eräät viimeaikaiset ilmiöt osoittavat, että lainsäädäntöämme on kehitettävä ns. viharikoksissa ja
  uskonrauharikoksissa, mukaan lukien nettikirjoittelussa esiintyvät pahimmat harhaisuudet. Tällöin on tarkoin
  pidettävä huolta syyte- ja tuomiokäytännön tasapuolisuudesta niin, että sama vaatimustaso koskee kaikkia
  ryhmiä, esimerkiksi mitä tulee uskontoihin/uskonnottomuuteen ja etnisiin enemmistö- ja
  vähemmistöryhmiin. ”

  Mielenkiintoista on myös vaatimus erinäisten rikosten valmistelun kriminaliosoimisesta ja esim. terroristikoulutuksen kriminalisoimisesta. Tässähän ollaan juuri myöskin eliitin mukana ja noissa projekteissahan on selkeästi koira haudattuna.

  http://www.perussuomalaiset.fi/tietoa-meista/puolueohjelma/

  Tuolla on kaikki ohjelmat

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 13. Repe: ””Eräät viimeaikaiset ilmiöt osoittavat, että lainsäädäntöämme on kehitettävä ns. viharikoksissa ja
  uskonrauharikoksissa, mukaan lukien nettikirjoittelussa esiintyvät pahimmat harhaisuudet. Tällöin on tarkoin
  pidettävä huolta syyte- ja tuomiokäytännön tasapuolisuudesta niin, että sama vaatimustaso koskee kaikkia
  ryhmiä, esimerkiksi mitä tulee uskontoihin/uskonnottomuuteen ja etnisiin enemmistö- ja
  vähemmistöryhmiin. ”

  ”kloran33: ”Suomen kansa on tyhmä ja typerä, kieöli- ja ymmärrystaidoton neekeripresidentin käsikassara. Leireille olis tarvetta.”

  Repe , ole hyvä, osoita mikä tässä ehkä ei täytä Sinunkaan määritelmiä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. PS haluaisi siis rangaista tuhansia Kolraneita Suomessa, jotka erehtyvät nettiin jotain pullauttamaan. Tämä on juuuri Saksan tilanne.

  Vaaliohjelmasta vidaan siis nähdä, että persujen mielestä lainsäädännössä olisi kehittämisen varaa. Tässä nousee tuon kauhistuttavan avauksen lisäksi tosiaan mieleen tuo tasapuolisuukortti. Ainahan he ovat ajaneet rajoitusten tiukentamista sillä verukkeella, että esim. muslimit saisivat eritysikohtelua. Erityissuojelua. Erityissuojelu ei siis ole niin ikävää, vaan nimenomaan he ajavat yleistä tiukennusta. Tasapuolisuuskortilla he ovat mukana kannatamassa vihapuhelakeja. Todellisuudessa erityisasemat saavat näillä laeilla vain lisää pönkitystä ja persujen vaatimus muiden ryhmien suojaamisesta samalla tavoin unohdetaan. Tietysti voidaan tiukentaa yleistä säännöstöä persujen haluamalla tavalla. Mitä järkeä on tällaisessa sananvapauden rajoittamisessa? Ketä nettimälkätys muka uhkaa muita kuin eliittiä tai siis kansakuntien orjuuttamisprojektia?

  Persut todellakin kannattivat uutta vihapuhelakipakettia heti vaalien jälkeen. He eivät siitä juuri peistä taittaneet. He siis tukivat tätä kauhistuttavaa mielivaltakehitystä ”kokonaisvaikutelmineen” ja muine hirveyksineen.

  Edelleen voimme siis nähdä, kuinka fanaattisesti TT puolustaa PS-puoluetta, vaikka siis Soini on julistautunut Israelin ylpeäksi ystäväksi. Totta kai silloin Soini tukee Israelia ja juutalaiseliittiä kaikessa. Tietenkin sananvapausasioissa kuin kauheissa rikoksissa Israelissa. Soinihan yhdessä haastattelussa möläytti tukevansa Israelin erinäisiä hirmutekoja. Seuraavana päivänä tuli sitten epäuskottava korjaus, että muka ei tukenutkaan, vaan valitteli ja pahoitteli ja arvosteli. Kuka uskoo?

  Samoin TT väittää Puten olevan joku juutalaisten vastustaja, vaikka kaikki faktat Venäjältä osoittavat kaikkea muuta. Siis hän yrittää saada PS-puolueelle ja Putinille tukea antijudaisteilta ja pettää tällaisia voimia tukemaan voimia, jotka ovat niiden katkerimpia vihollisia ja juutalaisten asialla täysin. Muutenkin on mahdollisimman järjetöntä mainostaa Putinia.

  Kuitenkin nyt sitten tullaan kaapista, kun pitää puolustella vihapuhekantaa. Kauhistuttavaa mielestäni vaatia jotain varomatonta nettimöläyttäjää ”vastaamaan sanoistaan”, kuten juutalaiset niin usein sanovat.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 15. Repe: ”Onko Stalin kertonut Tahvanaiselle olleensa harhojen vallassa?”

  Terästotuus (VT:n siteeraus): ” Vasta sitten kun heidät oi poistettu näyttämöltä ja Stalin jäänyt ilman vanhojen taistelutovereidensa tukea, tiedot kertovat, kuinka Stalin oli itkien sanonut:”

  Repe, et uskalla puhua totuutta tästä hetkestä, jonka -absoluuttisia totuuksia eivät tiedä Sinä ja enkä Minä. Repe, ymmärrän pelon jonka vallassa Sinä ja Laurio olette. Pelon vallassa tehdyt päätökset ovat Saatanan vallassa tehtyjä (uskonnollinen viitekehys).

  Repe, pelaamme samaa peliä; miksi sinä muita kanssa toimijoita vastaan?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Suunsoittaja, en minä pelossa kirjoittele, tälle kansalle vain on turha kirjoittaa. TURHAN takia en halua vankilaan. Jos täällä olisi todellinen kamppailu maan, kansan ja totuuden puolesta, olisin heti mukana. On narrimaista mennä täydellisen turhuuden vuoksi vankilaan. Tämä kansa, niin naiset kuin miehet, on pelkkä myrkyllinen kyrpälauma. Lapsia murhataan liukuhihnalta aborteissa (kyrpälauma ei osaa edes elämää kunnioittaa), nartut murhaavat syntyneitä lapsia, Jeesusta (Vapahtajaa) pilkataan, puoskarointi-psykiatriaa pidetään yllä, yhteiskuntaa parannellaan kajoamatta kaiken tuhoavaan syyhyn, väkisin orjuuttavaan ja perikatoon vievään raha- ja pankkijärjestelmää (tässä paljastuu Suomen kansan absoluuttinen idiotia), sote-järjestelmää on taas kehitelty – aivan turhaan, sillä pian taas velkarahajärjestelmä jauhaa tyhjäksi ns. sote-sopimuksen hah hah hah hah hah hah hah hah, hehe heh heh heh heh hee. Tälle kansalle ei merkitse yksikään totuus mistään asiasta mitään. Oma kyrpä ja oma kyrpämäisyys taas merkitsevät, ja jos joku niihin kajoaa, sitä uhkaa tappotuomio. Vittumaisesta kyrpämäisyydestä tämä kansa ei luovu kirveelläkään. Kyrpä pystyssä marssitaan ylväästi tuhoon. Jumalalle ja Jeesukselle piereskellään. Netissä paukutetaan päätä. Sitä paitsi, mitä sote-järjestelmään tulee, tämä kansa EI OLE ANSAINNUT YHTÄKÄÄN LÄÄKÄRIÄ. EI AINUTTAKAAN. Pian heitä ei olekaan, on vain tuhoavia lääketehtaiden edustajia.

   Ainoa syy, jonka vuoksi olen valmis menettämään kaiken, myös elämäni, on Jeesus Kristus. Sinä, suunsoittaja, olet pelon vallassa, koska et tunnusta Jeesusta Vapahtajanasi. Kuoleman pelosta olet orja, ja siitä kumpuavat kaikki sanasi ja tekosi, koko elämäsi.

   Ei ole mitään järkeä kirjoitella, kun KOKO MAA on täynnä kyrpiä, suunsoittajia, perkeleen orjia, totuuden vihaajia ja kaiken vihaajia. Kaikkea vihataan, mikä liikkuu. Kaikki mahdollinen tuhotaan. Sitä on suomalaisen kyrpälauman (Suomen kansan) elämä. Joutaa helvettiin. Joutaa tuhoon. Kun tämä suulas saatanalauma tuhoutuu, tapahtuu vain oikeus. On aivan oikein, jos Suomen kansa pyyhkäistään kokonaan pois maan päältä. Ja vaikka esim. juutalaiset ovat perkeleestä (Joh. 8:44), Jumala voi käyttää heitä Suomen kansan tuhoamiseen, koska Suomen kansa on ansainnut sen.

   Mutta, suunsoittaja, kaikki Suomen foorumit ja muut väylät ovat aivan auki suunsoitollesi, jatka suunsoittoa vaan. Se, mikä Suomen kansan yhteisestä suunsoitosta syntyy, on valtava rääkäisy päin Jumalaa, jolta kaikessa revitään silmiä päästä. Tämä kansa on perkeleen täydellisessä orjuudessa (ns. ”kirkkoja” myöten), kuten juutalaiset ja muut Jeesuksen Kristuksen hylkääjät.

   Jopa voidaan sanoa, että niin sanottujen ”totuuspuhujien” ja ”revisionistien” yhteiskunnalliset tulevaisuusrakennelmat sortuvat jo siihen, ettei nykyistä velkarahajärjestelmää mitenkään pyritä hävittämään maasta. Ei ole lähetystöjä päättäjien luokse, ei massamielenosoituksia asiasta, ei mitään Tuo velkarahajärjestelmä tuhoaa yhteiskunnan väkisin, tehtiin mitä tehtiin. Siitä seuraa, että päättäjäkuntamme, joka kaikin voimin varjelee velkarahajärjestelmäämme, aiheuttavat tuhoa kaikessa, mitä he tekevät. KOKO Suomen päättäjäkunta (esim. puolueet ja poliitikot) on puhtaitten täysidioottien lauma, idiotia on syvää, kauhistavaa, väkivaltaista. Yhdessäkään asiassa päättäjiemme toimissa ei ole päätä eikä häntää. Ei myöskään suunsoittajan suunsoito(i)ssa.

   Tsau, tilulilu.

   Laurio

   Plusääni(3)Miinusääni(2)
  2. Piti sitten letkautella Lauriolle ja loukata, vaikka on ainoa mies, joka on sanonut kaiken ulos tilanteesta. Te persut olette selvästi juutalaisten asialla ja pelaatte juutalaiusteen pelejä. Tämän näkee selvästi tuosta sisällöttömästä paskanjauhamisestasi muutenkin.

   Plusääni(1)Miinusääni(1)
 16. Repe, Perussuomalaisten vaaliohjelmasta: ””Eräät viimeaikaiset ilmiöt osoittavat, että lainsäädäntöämme on kehitettävä ns. viharikoksissa ja
  uskonrauharikoksissa, mukaan lukien nettikirjoittelussa esiintyvät pahimmat harhaisuudet. Tällöin on tarkoin
  pidettävä huolta syyte- ja tuomiokäytännön tasapuolisuudesta niin, että sama vaatimustaso koskee kaikkia
  ryhmiä, esimerkiksi mitä tulee uskontoihin/uskonnottomuuteen ja etnisiin enemmistö- ja
  vähemmistöryhmiin. ”

  Repe: ”Leireille voisi laittaa pikemminkin putinistit turvallkisussyistä 30-luvun tapaan”

  Minä näen rakentavalle keskustelulle olevan hedelmällinen pohja, Repe näkee toisin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 17. Vilho Tahvanainen, sivu 238, sama kirja:
  ”Miksi he antoivat meidän etukäteen huomata, että pahaa tulee tapahtumaan? Miksi he kehoittivat jo etukäteen varovaisuuteen? Siihen on ehkä ainoastaan yksi pätevä selitys: Stalin muisti meitä lämpimästi ja uskoi omasta puolestaan, ettei Neuvostoliittoa Suomen taholta suinkaan uhkaisi minkäänlainen vaara. Hän oli ystäviemme ja vakuutteluidemme kautta oppinut näkemään, että pyrkimyksemme olivat rehelliset ja vilpittömät ja että maittemme välien sotkijoina olivat alunperin emigranttikommunistit. Niinhän hän aikaisemmassa sähkeilmoituksessaan oli vakuuttanut: ”En ollenkaan usko, että meitä Suomen taholta mikään vaara uhkaisi”, ja ”Jokaisen vähävaraisen maan on turvattava vapauttaan varojensa ja mahdollisuuksiensa mukaan.” Mutta Stalin ei mahtanut mitään yksinään, kun hänen vastassaan oli mahtavan maan mahtava, toisin ajatteleva hallintokoneisto. Vaikka hän johtan asemassaan joutui esittämään mielipiteitään maastamme, sen johtjista ja yleisestä suhtautumisestamme, niin myöhempien aikojen tapahtumat osoittivat, että hänen oli ehkä pakko näin tehdä oman turvallisuutensa tähden.”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 18. Vilho Tahvanainen, sivut 280 ja 281, sama kirja:
  ””S:Lta L +G:n kautta suomelle / älkää yhtykö saksalaisiin / vahinkoja hyvitetään / rauha taataan / olkaa puolueeton / L+G.””

  ”Tämän sähkeen lähetin Mannerheimille kirjeessä ja samalla anoin eroa tehtävästäni. Pyysin, että marsalkka asettaisi tilalleni toisen miehen, jolle kyllä mielelläni opettaisin radion käsittelyn sekä neuvoisin salakieliavaimen käyttämisen. Perusteluissani mainitsin: ”Minusta tuntuu siltä, että nämä Mannerhemin ystävät pitävät meitä suomalaisia jonain pikkubulvaaneina, jollaisena minä en haluaisi olla enää, en edes sanomien välittäjänä enkä postimiehenä.”

  Eronpyyntööni sain jyrkkäsanaisesti kieltävän vastauksen. Mannerheim vetosi velvollisuuteeni sekä maan ja kansan tulevaisuuteen. Hän kertoi uskovansa, että ystävät Neuvostoliitossa tekisivät parhaansa, mutta että he eivät voineet asioille tämän enempää. Lopuksi hän lupasi hoitaa tulevaisuuteni päivät valoisammalle taloudelliselle pohjalle. Niin minun oli taas vain niihin oloihin jäätävä, vaikka olin jo kyllästynyt.

  Edelliseen sähkeeseen lähetettiin heti kahden päivän kuluttua Mannerheimin vastaus: ”Stalinille vastaus sähkeeseenne suomesta / L + G:n kautta / täällä emil / vetäkää joukkonne pois suomen alueelta ja antakaa meille lupa tulla vanhoille rajoillemme niin estämme saksalaisten marssin maamme kautta / takaamme pietarin turvallisuuden / emil.”

  Jo seuraavana päivänä saapui vastaus:
  ”Täällä L + G / emilille 816 / ei ole stalinin vallassa joukkojen siirto / ehkä muöhemmin siirretään / vastustakaa saksalaisten mahdollista maahantuloa / S + L + G.”

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Ei noissa lainauksissa ole mitään harhoista. Tahvanainen uskoo Stalinin puheet siitä, että hänen oli pakko toimia kuin toimi, omaa tahtoaan vastaan. Naurettavaa häneltä ja vielä naurettavampaa sinula on postailla tällaisia ja väoittää Puten asian olevansamoin tälla tavalla.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 19. Vilho Tahvanainen oli Mannerheimin lähetti, sähköttäjä; kirjassa Mannerheimin ja Stalinin sekä hänen lähipiirin sähkevaihtoa. Usko tai älä – demoneilla on myös oikea elämä.

  Voin laittaa lisää lainauksia, missä käy ilmi, että jopa (muistaakseni) vuodesta 1936 Stalin ei enää ollut ”vallassa”.

  Tapa jolla Siionistit toimivat taustajoukoissa. Unto Parvilahtihan kirjassaan kertoo kuinka Stalinin kuolema laajasti kansan joukoissa ymmärrettiin murhaksi.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 20. Shaposhnikov siis ”lähipiiriä”. Joopajoo. Ei siellä sähkeissä kerrota mistään harhoista.

  Valtahan on juutalisuudesa kai 36 rabbilla, joten se siitä Stalinin vallasta.

  Stalin murhattiin Purim-juhlapäivänä, mutta hänen vihollisuutensa ei ollut aitoa. Tällainen näytös vin lavastettiin. Siis niille, jotka ymmärsivät murhaksi tai ”Purim-ihmeeksi”. Etenkin jälkipolville.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 21. Vesa-Ilkka Laurio: ”Suunsoittaja, en minä pelossa kirjoittele, tälle kansalle vain on turha kirjoittaa. TURHAN takia en halua vankilaan. Jos täällä olisi todellinen kamppailu maan, kansan ja totuuden puolesta, olisin heti mukana. On narrimaista mennä täydellisen turhuuden vuoksi vankilaan.”

  Olenko minä vankilassa?

  ”Tämä kansa, niin naiset kuin miehet, on pelkkä myrkyllinen kyrpälauma. Lapsia murhataan liukuhihnalta aborteissa (kyrpälauma ei osaa edes elämää kunnioittaa), nartut murhaavat syntyneitä lapsia, Jeesusta (Vapahtajaa) pilkataan, puoskarointi-psykiatriaa pidetään yllä, yhteiskuntaa parannellaan kajoamatta kaiken tuhoavaan syyhyn, väkisin orjuuttavaan ja perikatoon vievään raha- ja pankkijärjestelmää (tässä paljastuu Suomen kansan absoluuttinen idiotia), sote-järjestelmää on taas kehitelty – aivan turhaan, sillä pian taas velkarahajärjestelmä jauhaa tyhjäksi ns. sote-sopimuksen hah hah hah hah hah hah hah hah, hehe heh heh heh heh hee.”

  Tässä kohtaa menee puurot ja vellit sekaisin. Pentti Linkola on kirjoittanut yhteiskuntakritiikkinsä (en ole alan ihminen, menikö termi oikein?) biologin näkökulmasta. Narttu tosiaan voi tappaa pentunsa, varsinkin vieraan. Psykiatrian, sote-järjestelmän raha- ja pankkijärjestelmän liittäminen samaan ei ole rakentava, siis totuudellinen. Ovat loppupeleissä niin erilaisia asioita.

  ”Tälle kansalle ei merkitse yksikään totuus mistään asiasta mitään. Oma kyrpä ja oma kyrpämäisyys taas merkitsevät, ja jos joku niihin kajoaa, sitä uhkaa tappotuomio.”

  Ei totuus-näyttöä tuossa, päinvastoin asian esittäjä tuo oman itsekkään näkökulmansa. Itse asiassa, ensimmäisellä sanallaan tässä keskustelussa: ”Suunsoittaja”, hän tuo esiin (kuvitellun) asemansa muita ylempänä.

  ”Ainoa syy, jonka vuoksi olen valmis menettämään kaiken, myös elämäni, on Jeesus Kristus.!

  Tämä lause on teatteria, aikaisemmin hän sanoi: ”TURHAN takia en halua vankilaan. Jos täällä olisi todellinen kamppailu maan, kansan ja totuuden puolesta, olisin heti mukana.”

  Ok, tulkinnainen tapaus. Mutta jos emme pane vastaan, eikö se ole Jeesus Kristuksen menettämistä (oman päätäntävaltamme joka on Mauno Koiviston toimesta ulosmitattu)?

  ”Sinä, suunsoittaja, olet pelon vallassa, koska et tunnusta Jeesusta Vapahtajanasi. Kuoleman pelosta olet orja, ja siitä kumpuavat kaikki sanasi ja tekosi, koko elämäsi.”

  Minä (lauseen aloittaa tarkoituksella tämä sana) olen itsenäinen (vanhan liiton tulkinnan mukaan) yrittäjä, joka on ollut kohta 20v hitaan kasvun kasvuyrittäjä. Tässä kestustelussa asiat, tarkoitukset ja päämäärät ovat hämärtyneet, loppupeleissä tärkeintä on seurata: mikä kasvaa, mikä on stabiilia ja mikä kuolee. Mikä on vitaalista yhteiskunnalle? Laurion objektiiviset kirjoitukset mielestäni vitaaliset, subjektiiviset tuhoisat.

  ”Tsau, tilulilu.”

  Tälläinen ei ole rakentavaa, vaan asioita pakenevaa.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 22. Miksi muuten yrität mainostaa Soinia ja Halla-ahoa ja persuja jonain muuna kuin sionistisena kosher-nationalismina ja vastaavana populismina? Miksi yrität väittä, että esim. kansallissosialismin kannattajan tms. olisi syytä tukea Soinia? Tämä vaikuttaa selvältä petosyritykseltä. Sama Putinin kohdalla. Yrität myydä näitä jonain, joita he eivät ole. Jopa sellaisille, jotka persut ja Putte ovat ilmoittaneet päävastustajikseen.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 23. Nämät, Repe ja Terästotuus, pitäis laittaa puoleksi vuodeksi kibbutsille ja toinen puolikas Syyriaan leireilemään, ja sen jälkeen vasta antaa kynät someen. Jokin lääkitys ei ole nyt aivan kohdillaan.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 24. Yahve olikin häntämies. Mut eeeih…liian kesy lomakohde. Mieluummin joku karaoke baari, ni johan alkais tuntumaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(1)
 25. Repe: ”Miksi muuten yrität mainostaa Soinia ja Halla-ahoa ja persuja jonain muuna kuin sionistisena kosher-nationalismina ja vastaavana populismina? Miksi yrität väittä, että esim. kansallissosialismin kannattajan tms. olisi syytä tukea Soinia? Tämä vaikuttaa selvältä petosyritykseltä. Sama Putinin kohdalla. Yrität myydä näitä jonain, joita he eivät ole. Jopa sellaisille, jotka persut ja Putte ovat ilmoittaneet päävastustajikseen.”

  Pahoittelut, että on vastaus kestänyt. Olen nyt hommissa, ja en vähään aikaan ehdi kirjoittaa.

  Lyhyesti: en minä mainosta mitään, tuon esiin näkökulmia. Kuten olen useasti maininnut, en tiedä mitä Venäjällä tällä hetkellä tapahtuu. Olen esittänyt omia arvailuja.

  Suomi tarvitsee yhtenäisyyttä juuri nyt luhistumisen aikana. Jo nyt – minun tai kenenkään mielipiteestä huolimatta – olemme maana tilanteessa, että uuden ”raatteen tien” molemmille puolille jää paljon ”kaatuneita”.

  Yhteisöllisyys, yhteishenki ja Suomen itsenäisyyden agenda ovat mielestäni nyt vitaalisimmat voimat vaikuttaa nykytodellisuuteen. Perussuomalaiset ovat melkein saaneet hallituksen kaadettua, melkein sukupuolineutraali avioliittolaki (onko tämä oikea termi?) kumottua ja sote-uudistus ei ainakaan etene Kokoomuksen pillien mukaan.

  Vapaamuurarit (?) hallitsevat puolueita (eikö tämä ole syykin Kepun kaksille kasvoille?), yhtenäisyyttä vastustukseen ja kohti itsenäisen Suomen voittoa.

  Tässä tällainen linkki:
  http://rayhablogi.blogspot.fi/2014/11/miksi-itsenaisyys.html

  Hyvää ja rakentavaa joulua kaikille.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 26. Melkein. Aina melkein. Persut ovat ilmeisesti melkein-huijaus. Melkein vaalivoitto eli äänet laskettiuin juuri näin. Melkein hallitukseen. Melkein sitä ja melkein tätä.

  Siis rapparit hallitsevat myös persuja, jos kaikkia puolueita kerran. Siten on turhaa yrittää satsata siihen. Koko yhtenäisyys siis olisi turhaan haaskattua näin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat