Juutalainen sotarikollinen: ”Suomen tiedustelupalvelu” murhasi itsenäisyystaistelijan

Rikollinen juutalaisvaltio Israel jatkaa sotaansa ääri-islamistien rinnalla Libanonia ja Syyriaa vastaan. Viikonloppuna Israel murhasi Hizbollah-aktiivi Samir al-Quntarin, joka tunnettiin työstään Israelin kidnappaamien arabien hyväksi.

Al-Quntar saavutti mainetta jo 16-vuotiaana, kun hän osallistui 1979 Nahariya-operaationa tunnettuun iskuun sionistimiehittäjiä vastaan PLF-vapaustaistelujärjestön nimissä. Hänet suljettiin israelilaiseen vankilaan ja vapautettiin vasta 2008 Hizbollahin ja Israelin välisen vanginvaihtosopimuksen myötä.

Samir al-Quntar.
Samir al-Quntar.

Vapautumisen jälkeen Al-Quntar jatkoi toimintaa sionismista vapaan maailman puolesta. Hän teki tiivistä yhteistyötä niin Syyrian kuin Hizbollahin kanssa. Hän on muun muassa todennut: ”Aluettamme vaivaa tauti nimeltä ’Israelin valtio’. Me pidämme sitä rikollisjärjestönä. Ellemme kykene parantamaan tätä tautia, se tulee seuraamaan meitä maailman ääriin, vaikka yrittäisimme paeta sitä. Tauti on siis tuhottava.”

Israel pommitti aikaisin sunnuntaina Damaskoksen lähellä sijainnutta kerrostalorakennusta, jossa oleskeli iskun aikana kymmeniä ihmisiä. Al-Qantarin lisäksi sionistit murhasivat hyökkäyksessä Syyrian puolustusvoimien virkailija Essam al-Shaalanin.

Kansainvälinen yhteisö ei uskalla tuomita Israelin sotarikoksia, vaikka ne pönkittävät ISIS:n ja al-Qaidan asemaa Syyriassa. Politiikantutkija Norman Finkelstein onkin todennut, että Israelilla on enemmän vaikutusvaltaa kuin YK:lla.

Aiheesta uutisoinut juutalaisen Erkon suvun omistama Helsingin Sanomat luonnehti ISIS:iä ja al-Qaidaa vastaan sotivaa Hizbollahia ”äärijärjestöksi”.

Juutalaiset pelkäävät vastaiskua

Vastaiskun pelossa Israelin juutalaiset eivät ole uskaltaneet ottaa julkista vastuuta al-Quntarin murhasta. Sen sijaan maan energiaministeri totesi sarkastisesti, että todennäköisesti murhat olivat ”Suomen tiedustelupalvelun” tekosia. Israelin valtamedia on kuitenkin ylistänyt murhia, joten juutalaisvaltion syyllisyys on julkinen salaisuus.

Hizbollahin al-Manar-median toimittaja Hasan Hijazin mukaan Tel Aviv ei ole tahtonut ottaa kunniaa murhista, koska se pelkää Hizbollahin vastaiskua. Vuosi sitten Israel oli ajautua sekasortoon, kun Hizbollah kosti sotilaidensa murhan Syyriassa. Hizbollah surmasi kaksi ja haavoitti seitsemää juutalaismiehittäjää raketti-iskulla.

Israel päätti kärjistää tilannetta lisää ja alkoi tulittaa Libanonia summittain – ja vaaransi näin lukemattomien siviilien hengen.

Juutalaiset eivät kuitenkaan osuneet yhteenkään Hizbollahin taistelijaan, vaan tappoivatkin ”vahingossa” espanjalaisen YK-rauhanturvaajan. Aiheesta ei kuitenkaan syntynyt kansainvälistä kohua tai sanktioita, koska sionistit olivat syyllisiä tappoon.

Hizbollahin vastaiskussa viime tammikuussa haavoittunut sionisti.
Hizbollahin vastaiskussa viime tammikuussa haavoittunut sionisti.

 

Lue myös:

Terrorismin ja pakolaistulvan todelliset syylliset
Israel – terrorismin ja salamurhien suurvalta

4 kommenttia

 1. Suomen tiedustelupalvelu tunnetusti ei kelpaa edes Mossadin apupalveluksi. Rikollinen juutalainen tiesi lohkaista. Ai kuinka tuo perkele rehentelee sillä, että kaikki maailma alkaa olla alistettu. Suomalaisetkin vain nuolevat näiden peppuja. Aivan hyvin nämä kuitenkin voitaisiin kukistaa. Mutta ei. Suomalaiset ja muut goyimit ovat lehmänpaskaa

  Plusääni(19)Miinusääni(2)
  1. Aivopesu on liian pitkällä!!! Toivon mukaan olen perusteellisen väärässä, niin että tämä kansa sittenkin kääntyy pois perversioistaan. Mutta haluan sanoa, että peljätkää ennen kaikkea Jumalaa ja Hänen poikaansa, Kristusta. Häneltä tulee pian oikeus ja absoluuttinen tuomio synnille kaikilla tasoilla. Hänellä on oikeus tuomita sieluja helvetin vedettömään järveen, joka palaa tulta ja tulikiveä. Kun nk. armotalouskausi päättyy, lakkaa armo, kaikki inhimillisyys, suhteellisuus ja kohtuullisuus. Mittapuuksi tulee Jumalan pyhyys, jota ei yksikään syntinen kestä. Järkyttykää kulttuurimarxistit ja kaikki ”perversionistit”. Tulkaa suureen synnintuntoon ja menkää uudessa tarkoituksessa niille toreille ja turuille, joilla viimeistelette omaa perikatoanne. Huutakaa armoa ja sielujenne pelastusta maailmankaikkeuden kovimmalta ja peljättävimmältä tuomarilta, syntien sovittajalta ja syntisten lunastajalta, ristiinnaulitulta ja ylösnousseelta Jumalan Pojalta, Kristukselta Jeesukselta.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. http://www.patriootti.com/mies-yli-kolmeksi-vuodeksi-vankilaan-meemista/

  Juutalaisilla on siis oma yksityinen poliisivoima tuolla Britanniassa erikoisluvalla turvaamassa juutalaisalueita. Ilmeisesti myöhemmin juutalaisten turvallisuutta koko maassa?

  TIU-podcastissa Ognir Genevestä kertoi, että myös siellä kymmenettuhannet poliisit ovat turvanneet juutalaiskouluja Ranskan tapaan. Ja siis jo tammikuun iskujen jälkeen.

  Tässähän aletaan hyppiä silmille oikein kunnolla.

  Plusääni(14)Miinusääni(2)
 3. Aivopesu on liian pitkällä!!! Toivon mukaan olen perusteellisen väärässä, niin että tämä kansa sittenkin kääntyy pois perversioistaan. Mutta haluan sanoa, että peljätkää ennen kaikkea Jumalaa ja Hänen poikaansa, Kristusta. Häneltä tulee pian oikeus ja absoluuttinen tuomio synnille kaikilla tasoilla. Hänellä on oikeus tuomita sieluja helvetin vedettömään järveen, joka palaa tulta ja tulikiveä. Kun nk. armotalouskausi päättyy, lakkaa armo, kaikki inhimillisyys, suhteellisuus ja kohtuullisuus. Mittapuuksi tulee Jumalan pyhyys, jota ei yksikään syntinen kestä. Järkyttykää kulttuurimarxistit ja kaikki ”perversionistit”. Tulkaa suureen synnintuntoon ja menkää uudessa tarkoituksessa niille toreille ja turuille, joilla viimeistelette omaa perikatoanne. Huutakaa armoa ja sielujenne pelastusta maailmankaikkeuden kovimmalta ja peljättävimmältä tuomarilta, syntien sovittajalta ja syntisten lunastajalta, ristiinnaulitulta ja ylösnousseelta Jumalan Pojalta, Kristukselta Jeesukselta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat