Juutalainen terrorismi kristittyjä vastaan jatkuu Lähi-idässä

Kristityt sionistit ovat joutuneet puremaan hammastaan joulun ajan, sillä Palestiinaa miehittävät juutalaiset hyökkäävät yhä useammin muslimien sijasta kristittyjä vastaan.

Vain hieman ennen jouluaattoa valtion tukema sionistinen terroristijärjestö Lehava vaati, että Jeesuksen syntymän juhliminen pitäisi kieltää Israelissa. Vaatimuksen esitti Lehavan puheenjohtaja Benzi Gopstein.

Gopstein totesi, että kristitty kirkko – eivät muslimit – ovat juutalaisten ”vuosisatainen tappava vihollinen”. Joulunviettäjiä ”vampyyreiksi” kutsunut juutalaisjohtaja totesi, että Israel on rakentanut vahvan armeijan suojatakseen juutalaisia kristittyjä vastaan. Kristityt tulisi Gopsteinin mukaan häätää miehitetystä Palestiinasta siinä missä muslimitkin.

Patmos lähetyssäätiön kaltaiset juutalaisia palvovat ”kristilliset” järjestöt eivät ole uskaltaneet kommentoida Gopsteinin jyrkkiä lausuntoja. Sen sijaan Patmos on kannustanut joulun alla kristittyjä lahjoittamaan omaisuuttaan Moldovan juutalaisille.


Video: Gopsteinin seuraajat iskivät palopommein koulua vastaan Jerusalemissa.

Juutalainen väkivalta kärjistyy

Juutalaisryhmät ovat vain koventaneet väkivaltaansa palestiinalaiskristittyjä vastaan viimeisen vuoden aikana. Kirkkoja poltetaan, pappeja pahoinpidellään, kristittyjen asuntoihin ja autoihin maalataan herjoja ja uhkauksia.

Äärijuutalaiset johtajat saavat julkisesti vaatia kristittyjen murhaamista ja kirkkojen tuhoamista – heillä on tuomioistuimen lupa. Kuten kirjailija Craig Nielsen on todennut, ”Israel vastustaa kristinuskon julistamista rajojensa sisällä voimakkaammin kuin kommunistinen Kuuba koskaan on tehnyt”!

National Geographicin mukaan juutalaisten hyökkäykset kristittyjä kirkkoja vastaan ovat yleistyneet viime aikoina huolestuttavan nopeasti:

”Vakavin isku tapahtui kesäkuussa. Silloin sytytettiin palamaan kristittyjen kirkko useista pesäkkeistä. Tuolloin 16 juutalaista kuulusteltiin, mutta heidät päästettiin vapaaksi jo muutaman tunnin jälkeen.

Kirkon seinään oli kirjoitettu spraymaalilla ’väärät jumalat’, mikä suuntasi epäilykset juutalaisiin.

Kirkko sijaitsee Genesaretinjärven rannalla paikalla, jossa perimätiedon mukaan Jeesus ruokki muutamalla kalalla ja leivällä 5 000 ihmistä. Kirkko kärsi mittavia tuhoja.

Israelin valtio ei ole edelleenkään tehnyt mitään viedäkseen asian tutkimista eteenpäin.

Jännitteet Israelin kristittyjen ja juutalaisten välillä ovat kiristyneet. Äärijuutalaiset haluavat uskonnolliset vähemmistöt pois maasta.

’Hyökkäyksistä on tullut raaempia ja väkivaltaisempia’, kertoo Isä Nikodemus Schnabel, joka on benediktiinimunkki jerusalemilaisessa luostarissa. Luostaria vastaan on tehty useita hyökkäyksiä.

Viimeisten kolmen vuoden aikana yli kymmenen luostaria on joutunut pommituksen, ilkivallan tai polttamisen kohteeksi. Ennen kesäkuun hyökkäystä ketään ei syytetty yhdestäkään tapauksesta.”

Lisäksi Israel on edesauttanut kristittyjen kansanmurhaa tukemalla ääri-islamistijärjestöjen, kuten ISIS:n ja al-Qaidan, leviämistä Syyriassa, Irakissa ja Libanonissa. Viikko sitten juutalaiset salamurhasivat Syyrian islamisteja vastaan taistelleen Hizbollah-aktiivi Samir al-Quntarin.


Video: Ääri-islamisteja vastustaneen Samir al-Quntarin hautajaiset.

Hizbollah julkaisi vastikään al-Quntarin testamentin, jossa Israelia ja ääri-islamismia vastustanut vapaustaistelija totesi muun muassa:

”Olen valinnut taistelun tien voidakseni vapauttaa Palestiinan ja Libanonin vainotut kansat. Olen aina tiennyt, että polkuni päättyy joko voittoon tai marttyyrikuolemaan.

Voitto ja sionistisen valtion täydellinen tuhoaminen vaativat lukemattomia uhrauksia. Taistelu tulee todennäköisesti jatkumaan vielä vuosia, joten olen valmistautunut siihen, etten elä tarpeeksi kauan voidakseni olla todistamassa kansani voittoa.

Olen luvannut, että Palestiina tullaan vapauttamaan ja että minä tulen palaamaan synnyinmaahani. Olen siis sitoutunut jatkamaan taistelun ja uhrauksien tiellä – kannan asettani ylpeästi!”

 

Lue myös: Israel – terrorismin ja salamurhien suurvalta

2 kommenttia

  1. Juutalaiset ovat käyneet salaista piilosotaansa ja harjoittaneet rankkaa terrorismia valkoisia, sivistyneitä yhteiskuntia kohtaan tuottamalla lukemattomia sarjamurhaajia ja -raiskaajia talmudiinisen saatanapalvonnan tarpeisiin. Juutalaisissa sarjamurhaajissa yhdistyvät häikäilemättömyys, raakuus, sadismi, useissa tapauksissa pedofilia, kannibalismi ja totaalinen, hirviömainen patologisuus.

    Juutalaisia sarjamurhaajia ja -raiskaajia (lista ei ole täydellinen, mutta suuntaa antava talmudiinijuutalaisen luonteen ja saatananpalvonnan hahmottamisessa. Toiminnan agendamaisuudesta kertoo juutalaismedian systemaattinen rikosten peittely juutalaisuuden osalta:

    http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=3&t=20206

    Jack the Ribber ei todellakaan ollut ainoa juutalainen sarjamurhaaja.

    Plusääni(13)Miinusääni(3)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat