Juutalainen rabbi Ariel: ”Kristityt ja muslimit tapettava!”

Syyskuun 9. päivä Nuori Sanhedrin –niminen yhdistys järjesti Jerusalemissa puhetilaisuuden. Keskeinen teema oli Israelin suhde kansainväliseen yhteisöön.

Tapahtumassa puhunut rabbi Yisrael Ariel vaati, että mikäli kristityt ja muslimit eivät luovu uskotaan ja suostu juutalaisten orjiksi, on heidät kaikki murhattava.

Palestiinassa konflikti arabien ja sionistimiehittäjien välillä on kärjistymässä, minkä vuoksi Israel ja valtamedia levittävät jälleen propagandaa ”ääri-islamin” uhasta. ISIS:n kaltaisten järjestöjen sijaan Israel kutsuu ”ääri-islamisteiksi” palestiinalaisia itsenäisyystaistelijoita, joista monet ovat kristittyjä.

Kuten olemme uutisoineet, israelilaiset siviilit ja viranomaiset ovat murhanneet ja pahoinpidelleet useita palestiinalaisia viime päivinä, vaikka esimerkiksi Helsingin Sanomat kirjoittaa vain palestiinalaisten voimankäytöstä.

”Ääri-islam” on julkisuudessa kestopuheenaihe, mutta äärijuutalaisuudesta ei ole kuullut juuri kukaan. Syy tälle ei ole se, etteikö juutalaista ääripolitiikkaa olisi, vaan se, ettei valtamedia halua lainkaan kirjoittaa aiheesta.

Nuori Sanhedrin –järjestön tapahtumassa rabbi Ariel vetosi 1100-luvulla eläneeseen juutalaiseen rabbi Maimonidesiin, jonka mukaan kaikki uskostaan kiinni pitävät kristityt ja muslimit on murhattava. Maimonidesin mukaan uskostaan luopuneiden on lisäksi suostuttava alistumaan juutalaiselle laille:

”Seuraatko seitsemää Nooan liiton lakia? Jos kyllä, saat elää. Jos kansa ei noudata Nooan liiton lakeja, miehet teloitetaan ja naiset säästetään. Miten naisille sitten käy? Heidän on noudatettava Nooan liiton lakeja.

Näin kaupungit alistetaan talmudistiselle lainsäädännölle. Valloitamme Irakin, Turkin ja Iranin. Nooan liiton lakeja tullaan noudattamaan kaikkialla.

Tuomme rauhan, mikäli viholliset antautuvat. Kerromme heille: ’Ei ole enää kristinuskoa, ei islamia.’ Moskeijat, kirkot ja ristit revitään maan tasalle. ’Tästä lähtien noudatatte seitsemää Nooan liiton lakia.’”

Juutalaiset äärijärjestöt juhlistavat edelleen Baruch Goldsteiniä, joka murhasi 29 palestiinalaista moskeijassa.
Juutalaiset äärijärjestöt juhlistavat edelleen Baruch Goldsteinia, joka murhasi 29 palestiinalaista moskeijassa.

 

Terrorismin ihailua

Kokouksen nauhoittaneen toimittajan mukaan tapahtumaan osallistuneet juutalaiset syyttivät lukuisia valtioita uuden ”holokaustin” suunnittelusta. Juutalaiset voivat välttyä joukkotuhonnalta vain hyökkäämällä itse ensin ja näin yllättämällä vihollisensa.

Ariel on entinen laittoman Yamitin juutalaissiirtokunnan rabbi. Kun juutalainen terroristi Baruch Goldstein murhasi 29 palestiinalaista Hebronin moskeijassa, Ariel ylisti Goldsteinia. Hänen mukaansa murhaaja oli ”marttyyri” ja ”pyhimystenkin yläpuolella”.

Vaikka valtamedia ei asiasta uutisoi, Israelin siirtokunta-aktivistit syyllistyvät jatkuvasti väkivaltaisiin rikoksiin krisittyjä arabeja vastaan. Kesällä juutalaisjohtaja Bentzi Gopstein vaati julkisesti, että kristityt kirkot on poltettava.

Gopstein ei saanut rikokseen yllyttämisestä ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan syytettä, sillä hän vetosi puheessaan juutalaisille pyhiin kirjoituksiin ja rabbeihin.

Yitzhak Attia Tel Avivin Yad Vashem –holokaustimuseosta on todennut:

”Vaikka terve järki sanoisi, että Israelin kansan (eli kansainvälisen juutalaisyhteisön) on hullua vastustaa koko muuta ihmiskuntaa… se voi olla absurdia, sekavaa ja hirviömäistä, mutta Israel taistelee kaikkia muita kansakuntia vastaan.

Tämä sota on totaalista ja voi johtaa kansanmurhiin, sillä kyse on molempien osapuolten identiteetin elämästä ja kuolemasta.”

 

Lue myös:

Juutalaiset ja rasismi 1, 2
Juutalaiset polttivat kristityn kirkon Israelissa
Harhauskoisten lasten tappamiseen kehottava kirja bestselleriksi Israelissa
Ei-juutalaisten ahdinko Israelissa pahenee
Netanjahu: ”Talmudista Israelin laki!”

Julkinenkirje Suomen hallinnolle Israelin luonteesta.

6 kommenttia

 1. Hulluja ja kaheleita on joka lähtöön. Voisivat aloittaa tuon tappamisen ja murhaamisen hirttämällä itsensä. Parempi olisi, jos ei olisi yhtään uskontoa. Montako uskonsotaa olisi vältetty?

  Plusääni(19)Miinusääni(5)
 2. Olisikohan jo aika Suomen kirkkojen ja pappiskunnan tehdä ryhtiliike ja alkaa toimimaan? Lähes kaikki ovat järjestäen pimeyden tiellä vetämässä koko kristikuntaa helvettiin ja kukaan ei tee mitään. Arkkipiispa Mäkinen julkisesti puolustaa homoliittoja, kertoen että homous ei ole syntiä ja on myös todennut TV-lähetyksessä, ettei usko Raamattuun. Saatanallinen ukko. Hän siis mitätöi pappis- ja piispavalansa Jumalan ja ihmisten edessä. Täydellinen eksyttäjä.

  Östman taas vauhdissa: http://www.kdlehti.fi/2015/09/20/antisemitismia-ei-saa-hyvaksya/

  http://www.kdlehti.fi/2015/10/09/kasittamatonta-etta-ulkoministerio-rahoittaa-vasemmistonuorten-kampanjan-israelia-vastaan/

  Hän on huolissaan ja järkyttynyt nousevasta antisemitismistä ja Israel vastaisuudesta. Hän vaatii, että ulkoministeriö peruu tukensa Vasemmistonuorten Israelia vastaan suunnatulta Muurinmurtajat-kampanjalta. Koko KD-puolue myötäilee Östmanin filosemitismiä. Tekisi hyvää Östmanillekin katsoa esim. tähän artikkeliin linkattu video. Nämä israelin ystävä ”kristityt” ovat kyllä ehkä maailman mielisairain porukka. Eivät he mitään kristittyjä ole. Sopisivat kaikki järjestäen synagoogiin. Nämä valtavirta mannekiinit ovat juuri niitä eksyttäjiä piispa Mäkisen tapaan, jotka ovat vetämässä koko kristikuntaa helvettiin perässänsä. Näyttäisi muutenkin olevan lopun ajat hyvin, hyvin lähellä.

  Kirkon johtajien olisi hylättävä harhaoppi ja palattava takaisin ristin juurelle.

  Matt. 22:29: ”Te eksytte, koska ette tunne kirjoituksia ettekä Jumalan voimaa.”

  Room. 12:2: ”Älkää muuttuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne mikä on Jumalan tahto, mikä hyvää ja otollista ja täydellistä.”

  Plusääni(16)Miinusääni(0)
  1. Tässä olisi luettavaa muillekin papeille kuin arkkipiispa Mäkiselle:

   ””Totuuden henki johda sinä meitä…harhaan!” eli kuinka kulttuurimarxismin henki täytti valtionkirkon”,
   http://sarastuslehti.com/2013/02/07/totuuden-henki-johda-sina-meita-harhaan-eli-kuinka-kulttuurimarxismin-henki-taytti-valtionkirkon/

   samoin kuin esim. tässäkin:

   ”Frankfurtin koulukunta: salaliitto rappioon”,
   http://isovimma.blogspot.fi/2011/02/frankfurtin-koulukunta-salaliitto.html

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
 3. ALEKSIS KIVEN PÄIVÄ JA KIELEN KORRUPTIO

  Sionismia arvostelevan henkilökohtaisen kritiikkini olen sijoittanut kommentin loppuun.

  Blogisti Sami Parkkonen kirjoittaa viimeisimmässä blogikirjoituksessaan 9.10.2015 seuraavaa:

  ”Tänään pännii erityisesti median tapa esittää kysymyksiä hallituksen politiikasta. ”Johtaako tämä työttömyyden lisääntymiseen?”. Kun kerran näette että johtaahan se, niin kirjoittakaa että Johtaa.”

  ”Entinen työministeri Ihalainen tuskailee että aikuiskoulutusrahojen leikkaus voi johtaa siihen, ettei köyhillä ole varaa jatko-opintoihin. No jumalauta, se on koko homman idea! Tuen muuttuminen lainaksi tarkoittaa juuri sitä ja siihen myös pyritään.”

  ”Ylipäätään Kokoomuksen kultaisiin ikuisuusprojekteihin on kuulunut aina kansan tyhmentäminen. Oliko se nyt vuonna 1976 kun kokoomus ja elinkeinoelämän suurkaanit julistivat, että ennemmin tai myöhemmin Suomessa on taas valtaosa sellaista sakkia, että hyvä kun osaa lukea nimensä. Se sanottiin jo silloin ääneen ja nyt sitä tehdään. Vittuako sitä pähkäilemään?”

  ”Muutenkin nyppii tämä kyseleminen. Onko kaikista tullut aivottomia? Eikö enää uskalleta sanoa mitään, vai mistä on kyse?”

  ”Kun hallitus, poliitikko tai talouselämän johtotähti sanoo, että tämäjatuo voivat johtaa blaablaablaahan, hän sanoo että tämä johtaa tuohon. Kun poliitikko tai joku perkeleen asiantuntija ilmoittaa ”pelkäävänsä” että jollakin päätöksellä ”voi olla negatiivisia vaikutuksia”, he sanovat että tällä on negatiivisia vaikutuksia. He tietävät sen, mutta koska heillä ei ole selkärankaa, he eivät uskalla sanoa niin.”

  ”’Maahanmuuttajien suuri määrä voi johtaa asunnottomuuden kasvuun.’ Miten niin ’Voi’? Se johtaa. Jos maassa on ollut tuhansia asunnottomia jo aikaisemminkin ja sitten tulee tuhansia uusia ihmisiä, niin eiköhän tuonkin yhtälön osaa saatana laskea alaluokkien matematiikallakin!”

  ”’Eläkeläisten asumistukien leikkaus voi johtaa…'”

  ”SE JOHTAA, arvoisat valon toimittajat ja kirkkauden kommentaattorit. Mitä te hiivistelette? Mitä te arvotte ja pähkäilette? Sanokaa asiat suoraan.”

  ”Niin, mutta sehän ’voisi’ suututtaa jonkun herra Isoherran ja sitten ’se voisi johtaa negatiivisiin seurauksiin.'”

  Professori Patomäki – Kansanäänestys eurosta!

  Maailmanpolitiikan professori Heikki Patomäki liputtaa tänään 10.10.2015 Aleksis Kivelle omistettuna liputuspäivänä kansanäänestystä eurosta. Tästä olen samaa mieltä. En voi kuitenkaan ymmärtää hänen moniarvoisuuden puolusteluaan, mikäli hän tällä viittaa monikulttuurisuuteen. Professori Patomäen talouspoliittisia näkemyksiä arvostan. Tämä ”pakolaiskriisi” on todistanut monikulttuurisuuden ideologian vääräksi. Vasemmistolainen ihmiskuva on yksinkertaisesti väärä ja koko monikulttuurisuus käsitettä ohjaa kansan syyllistäminen sekä menneistä että nykyisistä vääryyksistä, johon tavallisella suomalaisella ei ole osaa eikä arpaa. Vasemmistolainen ajattelutapa voi kannattaa protektionismia talouspolitiikassa, mutta sama ajattelutapa ei ulotu kansallisvaltioon. Se on kirosana. Maailmanpolitiikan professorina Helsingin yliopistossa toimivalle Heikki Patomäelle nostan kuitenkin hattua siitä, että hän omalla arvovallallaan irtisanoitui hiljattain Helsingin Sanomista kirjoituksessaan otsikolla: ”Hesarin aika on ohi”.

  Arvoliberaaleja vasemmalta oikealle

  EU-Suomessa pitkään vallinnut konsensushenkinen keskustelu on tulossa tiensä päähän. Ongelmana vain on se, ettei mediasta tai päättäjistä ole todellisen opposition äänitorviksi. Perussuomalaisetkin unohtivat lupauksensa, mikä ei ole yllättävää. Puheenjohtaja Soini on kuuluisa Israelin ystävä. Tästä lähtökohdasta puolueesta on turha odottaa kovaa kritiikkiä ”pakolaiskriisiä” tai taloustilannetta kohtaan, koska molempien taustalla on sama sionistinen kleptokratia, joka median avustuksella saarnaa, että vastuuttomia lainoja myöntäneet rahanpesussakin ryvettyneet rikollispankit on pelastettava ja Euroopan on sallittava invaasio ilman vastarintaa, koska kyse on ”pakolaiskriisistä”. Sillä ei ole mitään väliä, että nämä pakolaisvirrat, Lähi-idän ja Afrikan tilanne johtuvat Naton, EU:n ja varsinkin Israelin sionistihallinnon tukemista sotatoimista. Sionistihallinnon terrorismia naapureitaan ja mustia juutalaisia täytyy ymmärtää, koska toisessa maailmansodassa ilmeisesti kärsi vain tietty ihmisryhmä, vaikka oman käsitykseni mukaan siinä kärsi koko Eurooppa.

  Mielenosoituksia Israelin suurlähetystön eteen

  On täysin käsittämätöntä, että maa, jonka hallinto suhtautuu täysin vihamielisesti naapureihinsa, eikä toimi kansainvälisten lakien mukaan ei saa osakseen arvostelua sanomalehtien pääkirjoituksissa. Jos Israel kokee olevansa ainutlaatuinen kansa maailmassa, sen olisi ensi tilassa myönnettävä Palestiinalle itsenäisyys ja lopetettava vihamielinen politiikkansa. Enkä tässä arvostele israelilaisia, jotka ehdollistetaan sionistiselle vihalle pienestä pitäen uskottelemalla heille, että kaikki ei-juutalaiset ovat natseja. Ei, tavallista israelilaista en siitä syytä, mutta sen sionistihallintoa ja kansainvälistä sionismia globalisaation muodossa kyllä.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 4. ”nämä pakolaisvirrat, Lähi-idän ja Afrikan tilanne johtuvat Naton, EU:n ja varsinkin Israelin sionistihallinnon tukemista sotatoimista”

  Kenties noin on – ja itse jopa uskon noin olevan – mutta mitä tuolla tiedolla tekee, jos ei halua lietsoa vihaa ihmisryhmää kohtaan ja toisaalta tietää miten hankalaa on ihmisiä aiheesta valistaa ja samalla pitää huolta etteivät ne, joita on asiasta informoinut, ala lietsomaan vihaa?

  Jumalattomille tuollainen tieto on bensaa liekkeihin ja kristityille se puolestaan on heidän perinteisen ajattelun mukaan vastustettavaksi katsottavaa antisemitismiä.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. Artikkeli:
  ”Kuten olemme uutisoineet, israelilaiset siviilit ja viranomaiset ovat murhanneet ja pahoinpidelleet useita palestiinalaisia viime päivinä”

  Wikipedia:
  ”Magneettimedia on uusnatsistisen Pohjoinen Perinne ry:n julkaisema verkko- ja ilmaisjakelulehti.[1]”
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Magneettimedia

  Saa sitä donkkihotti olla eikä siinä mitään pahaa ole, kunhan muistaa miten muut suhtautuvat sellaisen julkaisemiin uutisiin, semminkin kun ne tuppaavat olemaan aina niin määrätahoja osoittelevia, eikä noista uutisista erityisemmin mikään hyväntahtoinen lämminhenkisyyskään huou.

  Plusääni(0)Miinusääni(5)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat