Juutalaisdokumentti: itsenäisyyspäivän kulkue syyllistyi rikokseen Suomessa!

Juutalaisen Max Blumenthalin ja James Kleinfeldin tuore itsenäisyyspäivän 612-kulkuetta käsittelevä dokumentti valehtelee, että kulkueen järjestäjät olisivat syyllistyneet rikokseen aseistautumalla.

Blumenthal ja Kleinfeld väittävät, että pampuin varustautuneet Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen jäsenet olisivat ohjailleet kulkuetta. Toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapito julkisella paikalla on rikos. Juutalaisdokumentin mukaan 612-kulkueen järjestäjät syyllistyivät siis laskelmoiden rikokseen.

Kummallista kyllä, Blumenthal ja Kleinfeld eivät esitä yhtään valokuvaa tai videoklippiä, jossa aseet olisivat esillä. Myöskään poliisi ei ottanut ketään kulkueeseen osallistunutta kiinni epäiltynä lyömäaseiden hallussapidosta. Juutalaiskaksikko siis valehteli tapahtumasta mustamaalatakseen Suomen kansallismielistä liikettä.

Blumenthalin ja Kleinfeldin kaksinaismoralismi nousee erityisen hyvin esiin, kun he käsittelevät äärivasemmiston väkivaltaa. ”Rasisminvastustajat” uhkasivat jo etukäteen estää kulkueen toteutumisen voimakeinoin. Tähän heistä ei lopulta ollut, mutta äärivasemmisto heitteli kuitenkin kiviä ja palavia soihtuja kulkuetta kohti, vaikka siihen osallistui myös ikäihmisiä ja lapsiperheitä.

Juutalaiskaksikon mielestä kivien ja soihtujen paiskominen lapsiperheitä kohti on kuitenkin oikeutettua, mikäli kohteet ovat isänmaallisia eurooppalaisia. Blumenthal piti sankarihaudoille suunnistanutta kulkuetta erityisen tuomittavana siksi, että toisessa maailmansodassa Suomi soti Saksan rinnalla. Sekä Hitler- että kaasukammiokortit pelataan propagistisen ”dokumentin” aikana.

Blumenthalin mukaan äärivasemmisto heitti ainakin yhden polttopullon kulkuetta kohti. Kun poliisi puuttui tähän, valitti Blumenthal: ”Mellakkapoliisi hyökkää antifasistien kimppuun ja kohtelee heitä erittäin väkivaltaisesti.” Blumenthalin tavoin koko Suomen valtamedia lakaisi kulkueeseen kohdistuneen väkivallan kokonaan maton alle.

6121
Kansallismieliset juhlistavat itsenäisyyspäivää.
Äärivasemmisto juhlistaa itsenäisyyspäivää.
Äärivasemmisto juhlistaa itsenäisyyspäivää.
"Uusfasistit" syyllistyivät näkymättömien pamppujen hallussapitoon.
”Uusfasistit” syyllistyivät näkymättömien pamppujen hallussapitoon.

Maltillinen äärivasemmisto

Vastapainoksi verenhimoiselle ”äärioikeistolle” dokumentti nosti vasemmistopoliitikko Li Anderssonin sekä Internet-julkkikseksi nousseen Jari Laineen, joka yritti häiritä 612-kulkuetta. Laineen mukaan maahanmuuton rajoittamista kannattavat ”rasistit” tulisi eristää koko yhteiskunnasta.

Andersson esitettiin puolestaan maltillisena asiantuntijana, vaikka hänen hyvä ystävänsä Dan Koivulaakso on jäänyt kiinni äärimmäistä poliittista väkivaltaa kannattavista strategiakirjoituksista.

Dokumentissa haastatellaan muun muassa Perussuomalaisten Nuorten sionistista johtajaa Sebastian Tynkkystä. Vaikka Tynkkynen on moneen otteeseen tehnyt selväksi, ettei hänellä ole mitään juutalaisia vastaan, ei hän siltikään saa Blumenthalin sympatiaa puolelleen.

Ilmiö on tuttu Finnish Defence Leagueta käsittelevästä artikkelistamme: kaikki lännen merkittävät juutalaisjärjestöt vaativat avoimien rajojen politiikkaa riippumatta siitä, mikä maahanmuuttovastaisten ryhmien suhtautuminen juutalaisiin on.

 

Lue myös: Upea video isänmaallisesta 612-soihtukulkueesta

7 kommenttia

 1. Pitääkö tämän roskasakin tulla uikuttamaan joka asiasta paremmilleen.

  Plusääni(29)Miinusääni(0)
 2. Lueskelin juuri fb:tä joku rottamainen tyyppi haukkui rajat kiinni liikettä holokaustin kieltäjäksi ja ei pitänyt liikettä uskottavana ja toivoi uutta liikettä tilalle joka pysyisi paremmin juutalaisten kontrolloitavana,Tälläisiä rottia ei tarvita mihinkään liikkeisiin jotka haluavat levittää valheita kuten holouskonto,Jokainen tervejärkinen ihminen pystyy kyllä toteamaan että koko holohöly on rottamaisten tyyppien levittämä valhe.

  Plusääni(34)Miinusääni(0)
 3. Nämä ”dokumentaristit” tekevät itsensä naurunalaisiksi. Aivan täyttä paskaa koko ”dokumentti”.

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
 4. Jos tekijä on juutalainen, dokumentti ei ole dokumentti, vaan ”dokumentti”.

  Jos katsoo tarkasti esim. YLE:n käyttämiä tutkijoita, niin hekään eivät ole tutkijoita, vaan ”tutkijoita”.

  Eli ”tutkijat” tekevät ”dokumentteja” ja antavat ”lausuntoja”.

  Nykyään onkin niin, että kun kuulet sanan ”dokumentti”, ”tutkija” ja/tai ”YLE”, niin poista varmistin. Puhumattakaan siitä kammottavasta J-sanasta.

  Oikein odotan sitä vallankumousta. Opettelen kutomaan, jotta Ranskan vallankumous voisi toistua. Jotenkin olisi NIIN mukava nähdä nämä ”tutkijat” ja ”dokumentaristit” ja yleensäkin YLE:n väki ns. ”lauteilla”.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 5. Tähän voisi laittaa pari videota lubavicheistä:
  https://www.youtube.com/watch?v=KaN3zPHSsT8&feature=player_embedded
  TalmudizationofVatican1

  Tässä lubavichien ajamista Nooan laeista, jotka ovat jo USA:ssa voimassa. Myös Vatikaanin flirttailuista jopa nuiden lakien kanssa. Laithan mahdollistavat kristittyjen kuolematuomiot harhaoppisuudesta. Jos jokin poikkeustila kumoaa USA:n perustuslain, ei mikään estä panemasta lakeja täytäntöön. Muistamme Fema-leirit, joissa on jo ruumisarkut valmiina ja ilmeisesti giljotiini. Tämä pään katkaisu on ilmeisesti jokin rituaalijuttu ja muistamme Ranskan vallankumouksen taustavoimat. Tässä pelottava linkki:
  https://antinewworldorderparty.wordpress.com/2011/05/07/guillotine-death-by-noahide-laws-passed-by-congress-1991/
  Nooan lait, giljotiini ym.

  Osa2
  https://www.youtube.com/watch?v=9SladI_sjx4&feature=relmfu
  ”The main spiritual mission of this generation is thefinal war of the globus to conquer and purify all the gentile countries” Chabad Lubavicheistä.

  Osa3
  https://www.youtube.com/watch?v=0YWB_vhWecE&feature=relmfu
  Itse muistan kuulleeni holokaustin kieltämisen osalta tuollaisen lain olleen Knessetissä käsittelyssä 2005. Videon mukaan se voi siis olla ”salainen” eli sitä ei välttämättä tarvitse sisällyttää lakikokoelmaan. Vastaava laki on siis videon mukaan tulossa antisemitismistä ulkomailla ja juutalaisen loukkaamisesta. Jos juutalaisten mielestä olet loukannut jotain juutalaista jossain päin maailmaa, sinut voidaan vaatia luovutettavaksi tai kaapata Israeliin tuomiolle.

  Kryptopaavi?
  https://www.youtube.com/watch?v=05VmMsoHUoU
  Oliko paavi Johannes Paavali II juutalainen?

  Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat