Perussuomalainen kansanedustaja väläyttää ”uusfasististen” järjestöjen täyskieltoa

Perussuomalainen kansanedustaja ja perustuslakivaliokunnan jäsen Simon Jakob Benjamin Elo vaati Radio Helsingin haastattelussa kovia otteita kansallismielisiä eli ”fasistisia” järjestöjä vastaan.

Elon haastattelun voi kuunnella Radio Helsingin sivuilta lähetyksen kohdasta 23:10 alkaen.

Simon Elo: ”Yks mitä perustuslakivaltiokunnassa voi tulla jossain vaiheessa käsiteltäväksi on […] erilaisten, sanotaanko äärijärjestöjen olemassaolo. Ajatellaan näitä, Kansallista Vastarintaa ja sitten esimerkiksi Britanniassa on kielletty ääri-islamistisia järjestöjä. Niitten toiminta. Kokonaan. […] Enemmän tämä tällä hetkellä liittyy tämmöseen uusfasistiseen liikehdintään ja sellasia järjestöjä Suomessa kyllä on.”

Radio Helsinki: ”Mikä on henkilökohtainen mielipiteesi Suomen Vastarintaliikkeen osalta esimerkiksi?”

Simon Elo: ”Itse olen julkisesti sanonut, että jos järjestön tavoitteena on minun nähdäkseni yksinkertaisesti maalaisjärjellä sanottuna pahuus, niin on maalaisjärjellä myös loogista, että sellaista järjestöä ei saisi… että sillä ei olisi toimintaoikeutta […]”

Elon kannanotto ei tullut yllätyksenä, sillä esimerkiksi 20.9.2011 Elo totesi Ylen A2-ohjelmassa, että vaikka hänellä ei olekaan Israelin kansalaisuutta, on Israel hänen ”toinen kotimaa”. Elo on osoittanut mieltään Israelin puolesta ja osallistunut Perussuomalaisten nuorten edustajana Israel-delegaatiomatkalle.

Artikkeli Suomi–Israel Yhdistysten liitto ry:n Jedidut-lehdestä.
Artikkeli Suomi–Israel Yhdistysten liitto ry:n Jedidut-lehdestä.

Matkoillaan Elo on tavannut poliitikkoja, joiden johdolla rikollinen juutalaisvaltio on murhannut lukemattomia palestiinalaissiviileitä. Jostain syystä terroristivaltio edustaa Elolle absoluuttista hyvää siinä missä Vastarintaliike ja valkoiset ”uusfasistit” sekä näiden toiminta pakkomonikulttuurisuutta vastaan on puhdasta ”pahuutta”.

Kuten tänään uutisoimme, ovat perussuomalaispoliitikot Sampo Terhosta ja Timo Soinista lähtien ottaneet viime päivinä rajusti kantaa maahanmuuttokriittistä kansalaisaktivismia vastaan. Oikeusministeriö on puolestaan perussuomalaisen Jari Lindströmin johdolla päättänyt määritellä maahanmuuttovastaisuuden yhdeksi järjestäytyneen rikollisuuden muodoksi.

On selvää, että oikeusministeriön Lindström ja perustuslakivaliokunnan Elo ajavat samaa tavoitetta. Perussuomalaiset pettivät maahanmuuttokriittiset äänestäjät ja käyttävät nyt valta-asemaansa hyväkseen murskatakseen todellisen opposition. (Lindström on ilmaissut myös täyden tukensa kotinsa laittomille siirtolaisille luvanneen pääministeri Sipilän politiikalle.)

Mielenkiintoista Elon lausunnossa on se, kuinka paljon sanamuodot muistuttavat Neuvostoliiton sanelemaa Moskovan välirauhasopimusta, joka kielsi esimerkiksi lotat, IKL:n ja suojeluskunnat: ”Suomi sitoutuu heti hajoittamaan kaikki sen alueella toimivat hitleriläismieliset (fascisminluontoiset) poliittiset, sotilaalliset ja sotilaallisluontoiset […] järjestöt…”

Perussuomalaiset on kutsunut itseään ”työväenpuolueeksi ilman sosialismia”. Työväkeen iskevä leikkauspolitiikka ja Neuvostoliiton ajoilta tuttu mielivalta puhuvat kuitenkin sen puolesta, että ”persut” on marxilaispuolue ilman työväkeä – pahimman laadun kansanvihollisia.

 

Lue myös:

Timo Soini samastuu Amerikan sionistiseen oikeistoon
Timo Soini rakastaa Gazan kansanmurhaa
Timo Soini vie perussuomalaisia kohti Natoa

11 kommenttia

 1. Kodin, isänmaan ja uskonnon puolesta, kansainvälisen siionismin lohikäärmettä vastaan!
  St George:
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f2/St._George_Tbilisi_Georgia_L.Verdzeuli.jpg

  Jeesus varoittaa: `Varokaa ja kavahtakaa fariseusten hapatusta ja Herodeksen hapatusta` (Mar 8:15).

  Saddukeusten ja fariseusten hapatus (oppi) oli jo tuolloin oraalisessa `isien perinnäissäännöissä` (talmudismissa), joista Jeesus niin kovin sanoin heitä moitti. Mutta monelle Herodeksen hapatus on jäänyt vähemmälle huomiolle.

  Talmud:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Talmud
  Kuvassa Talmud-kirjallisuutta:
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/38/Talmud_set.JPG

  Herodeksen hapatus tarkoittaa hengellisen (esim. kirkon) ja maallisen (yhteiskunnan hallinnon edustajien) regimentin epäpyhää allianssia, jossa nämä vetävät yhtä köyttä, valitettavasti samaan suuntaan. Nyt tämä epäpyhä allianssi sotii kansan syvien rivien totuuden ylläpitäjiä vastaan yhteisvoimin. Meillä tämä näkyy esimerkisi kulttuurimarxilaisessa homo- ja islamisaation kannattamisessa.

  Ensin olivat apostolit, sitten tulivat apostoliset isät (joilla oli kosketus johonkin elävään apostoliin) ja tämän jälkeen tulivat kirkkoisät (joilla ei enää ollut kosketusta elävään apostoliin) Mutta meidän aikamme kirkonmiehistä voidaan syystä käyttää nimitystä: perkeleelliset isät, koska he tekevät kauhistuttavia rikoksia elävän Jumalan Sanaa ja Hänen Taivaallista Oppiansa vastaan.

  `Sukupuolineutraalia avioliittolakia vastustava Aito Avioliitto -yhdistys levitti isokokoisen lakanan Narinkkatorin aukiolle sekä Tuomiokirkon portaille. Yhdistyksen tavoitteena on viedä läpi eduskunnassa lakimuutos, jonka mukaan avioliitto säilyisi vain miehen ja naisen välisenä sitoumuksena`:
  `Kirkko sanoutuu irti miehen ja naisen välistä avioliittoa mainostavan yhdistyksen mainoslakanasta`:
  http://www.hs.fi/kaupunki/a1443405903729

  Aito-Avioliitto yhdistys on oikealla asialla kerätessään nimiä hyväksi näkemänsä asian puolesta, mutta tärkeintä on, että meidän nimemme löytyvät täältä: `Älkää kuitenkaan siitä iloitko, että henget ovat teille alamaiset, vaan iloitkaa siitä, että teidän nimenne ovat kirjoitettuina taivaissa` (Luu 10:20).

  Eroa kirkosta:
  https://eroakirkosta.fi/dynamic/index.php/

  Mutta liity Jeesukseen Kristukseen, meidän Herraamme ja Jumalaamme:

  `Minä olen viinipuu, te olette oksat. Joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, se kantaa paljon hedelmää; sillä ilman minua te ette voi mitään tehdä. Jos joku ei pysy minussa, niin hänet heitetään pois niinkuin oksa, ja hän kuivettuu; ja ne kootaan yhteen ja heitetään tuleen, ja ne palavat. Jos te pysytte minussa ja minun sanani pysyvät teissä, niin anokaa, mitä ikinä tahdotte, ja te saatte sen. Siinä minun Isäni kirkastetaan, että te kannatte paljon hedelmää ja tulette minun opetuslapsikseni` (Joh 15:5-8).

  Tämä on ainut voima koko maailmassa, joka ei ainoastaan voi vastustaa, vaan vieläpä voittaa sodan kansainvälistä siionistista pahuutta vastaan.

  Suomi ja suomalaiset ovat nyt todella vaarassa!

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
 2. Suomi on evankelisluterilainen maa, jossa poliittisen vallan ovat kaapanneet siionistit.

  Katoliseen kirkoon kuuluva ulkoministeri Soini alistuu ristiriitaisesti sekä Paavin että Israelin ylivallan alle palvomaan ulkomaalaisia uskontoja ja valtioita. Hihhulipääministeri palvoo rahaa vaäräoppisena lahkolaisena ja on samalla siionistien sätkynukke, ja valtiovarainministeri Stubb, ulkomailla kasvanut, suomenruotsalainen kosmopoliittinen siionisti, joka on nainut itsensä juutalaiseen sukuun.

  ”Perus?suomalaisissa? kansan?edustajissa?” näyttää olevan paljon maanpettureita sekä katolisisia, siionisteja, suomenruotsalaisia ja massiivista islamilaista maahanmuuttoa ajavia hölmöläläisiiä

  LUTHERIN LÄHIMMÄISENRAKKAUS

  Me kaikki voimme oppia uskonpuhdistuksen isältä, jonka opeille protestanttinen kirkkomme eli evankelilaisluterilainen kirkkomme on perustettu. Voimme olla yhtä mieltä siitä, etä Martin Luther tunsi kristillisen opin lähimmäisenrakkaudesta, siten kuin sitä jumalanpalveluksissamme on opettettu satojen vuosien ajan.

  Lutherin mielestä islam on lakiuskonto, jolla ei ole mitään tekemistä evankelisen kristinuskon kanssa. Luther kehoitti taistelemaan islamia vastaan kahdella tavalla:

  teologisesti eli kristinuskoa julistaen, jossa ruokouksella ja Raamatun avulla käännetään vääräuskoiset Jeesukselle

  ja toinen tapa on poliittinen, johon osallistutaan yhteiskunnan osana, maansa kansalaisina. Tällä Luther tarkoitti sitä, että tarvittaessa joudutaan käyttämään sotilaallista voimaa, jos maahamme hyökätään tai sitä uhataan. Näin tapahtui juuri uskonpuhdistuksen aikoina, jolloin Saksaa, Itävaltaa ja muita Euroopan maita vastaan hyökkäsivät turkkilaiset muslimit.

  Me elämme eri ajassa nyt, mutta meidän täytyy yhä taistella ja uskaltaa tunnustaa, että Suomea ja suomalaista yhteiskuntaa uhkaavat islamilainen maahanmuutto ja samalla maan islamilaisoitumien. Suomi on evankelilaisluterilainen valtio, jota uhkaa siionistien junailema islamilainen maahanmuutto.

  Luther opetti meitä katolilaisuudesta, juutalaisuudesta ja islamilaisuudesta ja siitä, miksi nämä harhaopit eivät kuulu aitoon evankeliseen kristillisyyteen. Lukekaa Lutheria ja olkaa aitoja luterilaisia. Luther tiesi juutalaisten valheet ja opetti meitä näkemään ne. Luther tiesi, että islamilaiset pitää torjua maamme rajoilla, kuten aktiiviset kansalaiset Torniossa ovat jo yrittäneet. Soinin kaltaista katolilaista maanpetturia ei olsi Suomessa koskaan saanut päästää ministeriksi. Tai Sipilää. Kyllä meitä suomalaisia on kusetettu ja pahasti.

  Martin Luther rukoilee yhdessä Jeesuksen kanssa taivaassa päivittäin Suomen kansan puolesta, jotta tämä nousisi poliittiseen taisteluun, tukisi kansallista vastarintaa ja estäisi sekä israelilaisten ja juutalaisten juonet Suomen talouden ja yhteiskunnan tuhoamiseksi ja estäisi kymmenien tuhansien islamilailaisten miesten suorittaman Suomen valtaamisen massiivisella maahanmuutolla kukkahattutätejen ja muiden hölmöläläisten lähimmäisen rakkauteen vedoten.

  Plusääni(19)Miinusääni(0)
 3. Tämän viidennen kolonnan myyräntyö tullaan muistamaan, kun tilinteon hetki koittaa.

  Nykyinen maahantunkeutuminen valtiojohdon, valtamedian ja virkakoneiston suosiollisella avustuksella täyttää ainakin valtiopetoksen valmistelun tunnusmerkit. Maanpetoksen tunnusmerkki .. miehityksen aikana tai sellaisen välittömästi uhatessa .. ryhtyy yhteistoimintaan vihollisen kanssa tai muulla vastaavalla tavalla vihollisen eduksi vahingoittaa Suomea.

  Plusääni(17)Miinusääni(0)
 4. Angela Merkel on lopullisesti seonnut. Kysyja kysyy miten Merkel on takaamassa saksalaisten turvallisuuden, niin Merkel ehdottaa menemaan kirkkoon katselemaan tauluja.
  Merkelin puheissa ei saa mitaan jarkea, litania sanoja perakkain, mutta viestia ei loydy
  Sitten Suomen SSS joukot kuolaavat tallaisen vanhuuden hoperon unien perassa, yak

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 5. TR: Lansimaiden itse aiheuttama maahanmuutto kriisi.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat