Juutalaistoimittaja Suomesta teki Azov-pataljoonalle propagandavideon

Suomessa asuva juutalaistoimittaja Boris Salomon on tuottanut propagandavideon ukrainalaiselle Azov-pataljoonalle, jota usein luullaan virheellisesti kansallissosialistijärjestöksi.

Azovia on pidetty kansallissosialistisena ryhmänä siksi, että monet sen käyttämistä symboleista on otettu suoraan Kolmannesta valtakunnasta. Ukrainan konfliktin alkuaikoina järjestö huijasikin riveihinsä paljon ulkomaalaisia taistelijoita, jotka luulivat pääsevänsä sotimaan itsenäisen Ukrainan puolesta sionismia ja korko-orjuutta vastaan.

Sittemmin tieto Azovin todellisesta luonteesta on levinnyt melko laajalle. Viime syksynä Azov totesi voivansa lähettää miehiään Syyriaan taistelemaan Bashar al-Assadin liittolaisia vastaan – toisin sanoen tukemaan Israelia ja ääri-islamisteja!

Myös Ukrainassa toimiva ”äärioikeistolainen” Oikea Sektori on julistanut toistuvasti uskollisuuttaan juutalaisia kohtaan (1, 2, 3).

Azov onkin jo onnistunut vakuuttamaan länsimaisen lehdistön siitä, ettei järjestö muodosta lainkaan uhkaa Eurooppaa ja Yhdysvaltoja johtavalle eliitille. Tämän vahvistukseksi juutalaistoimittaja Boris Salomon päätti matkata Suomesta Ukrainaan haastattelemaan Azovin tiedottajaa, Mikael Skilltiä.

Skillt on entinen kansallissosialisti. Haastattelussaan hän kuitenkin painottaa Salomonille hylänneensä aatteen Ukrainaan tultuaan. Skillt käyttää jatkuvasti juutalaisen Konrad Heidenin lanseeraamaa propagandatermiä ”natsi” ja vakuuttaa Salomonille, että radikaalit kansallismieliset ovat häviävän pieni vähemmistö Azovissa: ”En sanoisi, että Azov on natsipataljoona ollenkaan.”

Skillt kertoo myös, etteivät ”natsit” pääse Azovissa tuomaan omia näkemyksiään esille.

Skilltin mukaan ”vapaus” merkitsee Azoville sitä, että Ukraina ja Eurooppa lähestyvät toisiaan poliittisesti. Skillt julistaa, että Azovin mielestä Euroopan ylivoimaisesti suurin uhka on Vladimir Putin. Sen sijaan pakkomonikulttuurisuuteen, sionismiin tai pankkien ylivaltaan hän ei ota lainkaan kantaa. Ne eivät ole Azovin mukaan ilmeisesti oleellisia kysymyksiä.

Ulkomaalaisia kansallismielisiä on rekrytoitu Azoviin tykinruoaksi tutulla symboliikalla.
Ulkomaalaisia kansallismielisiä on rekrytoitu Azoviin tykinruoaksi tutulla symboliikalla.
Oikean Sektorin kannattajia.
Oikean Sektorin kannattajia.

Skillt vaikuttaa tehneen suuren vaikutuksen Boris Salomoniin. Haastattelusta on leikattu ylväs propagandavideo, jossa kurinalaiset Azov-sotilaat harjoittelevat eeppisen musiikin säestyksellä. Azov-vapaaehtoisia ylistetään toistuvasti, ja Salomon toteaa, että Azovin kaltaisia ”kansalliskaarteja” kunnioitetaan eri puolilla maailmaa.

Haastattelun lopuksi Skillt ja Boris Salomon kättelevät toisiaan lämpimästi.

Salomon on tunnettu kovan linjan juutalaisena, joka on syyttänyt jopa Suomen SS-vapaaehtoisia osallisuudesta ”holokaustiin”. Kritiikitön Azov-ylistys on siis erittäin selkeä kannanotto sen puolesta, että pataljoona todellakin on kosher.

 

Lue myös: Venäjä: puolesta vai vastaan?

17 kommenttia

 1. ”Ei ole koiraa karvoihin katsomista”. Kameleiontti, joka vaihtaa väriä taustan mukaan. Tuuliviiri, joka kääntyy tuulen mukaan. Näitä piisaa loputomiin kuten vertauksiakin. Ja nämä olivat kilteimmästä päästä.
  Kulkureita ja maailman kansalaisia, joilla ei ole sijaa, eikä isänmaata, puhumattakaan periaatteista.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 2. Azov on Kolomoiskyn yksityisarmeija. Kolomoisky on juutalainen mafioso ja oligarkki.

  Plusääni(26)Miinusääni(0)
 3. Jutkut antavat sädekehän kaikille rosvojoukoille, joka palvelee heidän asiaansa.
  Toivoisin että holocaust olisi totta, ei tarua…mutta ensikerralla sitten…

  Plusääni(13)Miinusääni(1)
  1. Juu niillä kyllä riittää aikaa ja energiaa suoltaa sitä valheellista saastaansa ympäri vuorokauden.

   Siinä ei ihmisillä, jotka haluavat kasvattaa lapsensa luontoa kunnioittaviksi, rehellisiksi, työtä tekeviksi ihmisiksi ole aikaa edes lukea tai kuunnella tätä juutalais-vasemmistolaisten loputonta vihaa ja valheita kylvävää tuotosta, joka on niin kaukana kaikesta luonnollisesta ja elämänilosta.

   Plusääni(7)Miinusääni(0)
 4. Kolomoisky on juutalainen kuten juurin osa ukrainan miljardööreistä, myös presidentti.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 5. Tänään ymmärsin että Magneettimedia on ainoa vaihtoehtomedia, joka ei ole ns. vale-oppositiota. MV-lehti on pystyssä vain siksi, jotta kansalaiset saadaan tappelemaan keskenään ja jotta kaikkien viha kääntyisiä jokaista muslimia vastaan. Todellisuudessa Ilja Janitskin on vain siionistien perseennuolija. Sillä siionistit ovat se taho, joka on haittamaahanmuuton takana. Ja kaiken muunkin kansallisvaltioita ja tavallisia ihmisiä vastaan suunnatun toiminnan takana. Pankit, lääketehtaat, ravintosuositukset, kulttuurimarxismi – kaiken takana on saatanan synagooga – sionisti-eliitti, jolla ei ole mitään tekemistä oikeiden juutalaisten kanssa.
  Pelkkää valhetta täynnä koko tämä pahan vallassa oleva maailma ja kaikki mitä se edustaa. Kaikki mikä on tässä maailmassa suosittua ja esillä, edustaa pahaa ja on valheellista. Jo se että MV-lehti on niin paljon esillä, on merkki siitä, että ketä se palvelee. Minä palvelen Herraa ja paha on jo hävinnyt. Tämä nyt meneillään oleva on vain loppunäytös, ennen kuin Herra Jeesus tulee takaisin ja kaikki tuomitaan tekojensa ja tekemättä jättämistensä mukaan. Ainoa millä voit säästyä tulevasta tuomiosta on se että myönnät olevasi syntinen, haluat tehdä parannuksen ja uskot Jeesuksen sovittaneen kaikki syntisi. Anna itsesi ja koko elämäsi Jeesukselle, niin ei tarvitse enää huolta ja murhetta kantaa tämän maailman asioista. Kaikki uskonnot vievät saatanan syliin ja ovat ihmisen itsensä keksimiä valheita. Mitä luulet sen auttavan jos pavelet paavia, Mariaa, jotain kiveä tai patsasta tms.? Ainoastaa usko Herraan Jeesukseen tuo sielulle palastuksen. Usko ja uskonto ovat toistensa vastakohtia. Uskonnot ovat saatanan ovela juoni, joiden avulla inmisparat menevät helvettiin. Mikään oma teko tai oma hyvyys ei voi ketään pelastaa, sillä Jumalalle kelpaa ainoastaan synnitön ihminen. Ainoa synnitön ihminen maan päällä koskaan on Herra Jeesus – elävä Jumala ja Jumalan Poika. Sinä voit saada tämän synnittömän aseman antamalla Jeesuksen sovittaa syntisi. Jokaisen pitää tehdä oma valinta tässä elämässä. Joko otat Jeesuksen elämäsi Herraksi ja pelastut taivaan kotiin tai sitten et tee mitään ja uskot tämän maailman valheisiin, luotat itseesi, ja joudut ikuiseen kadotukseen, helvetin tuleen. Tämä maailma on Raamatun mukaan annettu saatanan hallintaan Jeesuksen paluuseen saakka. Siksi kaikki mitä maailma ihailee ja edustaa on läpeensä pahaa. Vain Herra on hyvä. Anna pelastaa itsesi ja ota Jeesus vastaan jo tänään. Et tarvitse muuta kuin synnintunnon ja tahdon tehdä parannuksen. Kun sydämestäsi haluat antaa elämäsi Jeesukselle, olet pelastunut. Rakas ystävä, valitse elämä, valitse Jeesus!

  Plusääni(7)Miinusääni(6)
  1. Vastaus nimimerkille ”Herran oma71” 21.8.2016 at 19.00.

   Mitä haittamaahanmuuttoon tulee, sen takana on itse Jumala, joka kyseisellä vitsauksella rankaisee kansaa sen syntien vuoksi (lastenmurhat aborteissa, homoseksuaalisuus, jumalanpilkka, naispappeus, kirkkojen vesittäminen jne.). Jumala on kaikkivaltias, kyllä sinun luulisi tietävän tämän, Ilm. 1:8; 4:8; 19:6. ”Siionistit” (kuten myös muslimit) ovat vain Jumalan väline, jolle sillekin tulee oma tuomio aikanaan. Jumala rankaisee ihmisten/kansojen syntejä toisten ihmisten/kansojen synneillä.

   Ei myöskään ole ”tavallisia ihmisiä”, sillä on vain perkeleen lapsia (syntiinlankeemuksen peruina kaikki ihmiset syntyvät luonnostaan perkeleen lapsina, joiden sydämessä vaikuttaa perkele) ja Jumalan lapsia (kristittyjä, jotka ovat uudestisyntyneet Jumalan sanasta, siinä vaikuttavasta Pyhästä Hengestä, ja joiden sydämessä vaikuttaa Pyhä Henki).

   Nykyiset ”oikeat juutalaiset” ovat fariseusten opillisia perillisiä (pyhänä kirjana Talmud), jotka (kuten nykysuomalaiset) Jeesuksen mukaan ovat ”isästä perkeleestä” ja ”murhaajia” ja ”valehtelijoita” (Joh. 8:44) ja jotka ovat matkalla helvettiin (Matt. 23:33). ”Sionistit” ovat ”oikeiden juutalaisten” kärkijoukko, edustajisto, joka on saanut valheillaan ja huijauksillaan mukaan paljon ei-juutalaisia ”hyödyllisiä idiootteja.”

   Talmudissaan (Gittin 57a) ”oikeat juutalaiset” ilmoittavat, että Jeesusta keitetään helvetissä kiehuvassa ulosteessa ja että ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä vaan eläimiä, joiden ainoa tehtävä on palvella juutalaisia.

   Muutama todiste siitä, että juutalaiset ovat Jumalan sanaa vastaan nousevia fariseuksia (joiden pyhä kirja on Talmud, Jeesuksen ajan ”perinnäissääntö”):

   ”Tämä ei ole mikään harvinainen käsitys, ja sitä esiintyy aika ajoin niin juutalaisten kuin kristittyjen keskuudessa – että juutalaisuus olisi heprealaisen Raamatun uskonto. Se on tietenkin väärä käsitys. Juutalaisuus ei ole Raamatun uskonto” (Rabbi Ben Zion Bokser: Judaism and the Christian Predicament, 1967, s., 59, 159);

   ”Babylonialainen Talmud edustaa Jumalaa lihassa” (Rabbi Jacob Neusner: Rabbinic Judaism, 1995, s. 62);

   Mizbeach Hazzahabh V ilmoittaa, että “mikään ei ole pyhän Talmudin yläpuolella”. Talmudin Erubin 21b sanoo jopa, että joka ei noudata rabbien säädöksiä (Talmudia), se on ansainnut kuoleman.

   ”Farisealaisuudesta tuli talmudismia, talmudismista tuli keskiaikaista rabbinismia ja keskiaikaisesta rabbinismista tuli modernia rabbinismia, mutta läpi kaikkien näiden nimenmuutosten, väistämättömien tapojen muutosten ja lain säätöjen muinaisten fariseusten henki säilyi muuttumattomana” (Rabbi Dr. Finkelstein: The Pharisees – The Sociological Background of Their Faith, s. xxi);

   ”Juutalainen uskonto, sellaisena kuin se nykyisin on, on tullut läpi vuosisatojen suoraan fariseuksilta. Heidän johtavat ajatuksensa ja metodinsa saivat ilmaisunsa hyvin laajassa kirjallisuudessa, josta hyvin suuri osa on yhä olemassa. Talmud on tuon kirjallisuuden laajin ja tärkein yksittäinen osa” (Universal Jewish Encyclopedia 1943, kohta ”Pharisees”);

   ”(Vuonna 70 j.Kr. tapahtuneen temppelin tuhoamisen jälkeen) fariseukset ohjasivat juutalaista elämää; koko juutalaisuuden historia rakennettiin uudelleen farisealaiselta näkökannalta. – – Farisealaisuus muovasi juutalaisuuden luonteen ja juutalaisen elämän ja ajatustavan näihin päiviin asti” (Jewish Encyclopedia 1905, luku ”Pharisees”);

   ”Kaikkien juutalaista uskontoa koskevien päätösten täytyy perustua Talmudiin” (Juutalaisen teologisen seminaarin professori Louis Finkelstein: The Jews – Their History, Culture, and Religion, 1949, s. 1332);

   ”Talmud on tähän päivään asti ollut juutalaisen uskonnon sydänveri. Mitä tahansa lakeja, tapoja tai seremonioita noudatammekaan – olimmepa ortodoksijuutalaisia, konservatiiveja, reformijuutalaisia tai vain ajoittaisia sentimentalisteja – me noudatamme Talmudia. Se on yhteinen lakimme” (Juutalainen Herman Wouk: This is my God: The Jewish Way of Life, 1959, s. 181);

   ”Nykyajan juutalainen on Talmudin tuote” (Michael Rodkinson englanninkielisen Talmud-käännöksensä sivulla XI).

   Mitä nimimerkin mainitsemiin ”tulevasta tuomiosta säästymiseen” ja ”pelastumiseen” tulee, niin Raamatun mukaan se tapahtuu uskosta, ei ihmisen teoista:

   ”Niin päätämme siis, että ihminen vanhurskautetaan uskon kautta, ilman lain tekoja” (Room. 3:28);

   ”Sillä armosta te olette pelastetut uskon kautta, ette itsenne kautta – se on Jumalan lahja – ette tekojen kautta” (Ef. 2:8-9);

   ”mutta koska tiedämme, ettei ihminen tule vanhurskaaksi lain teoista, vaan uskon kautta Jeesukseen Kristukseen, niin olemme mekin uskoneet Kristukseen Jeesukseen tullaksemme vanhurskaiksi uskosta Kristukseen eikä lain teoista, koska ei mikään liha tule vanhurskaaksi lain teoista” (Gal. 2:16).

   Mainittu usko myöskään ei ole ihmisen teko; sen vaikuttaa Jumala yksin:

   ”(että tietäisitte), mikä hänen voimansa ylenpalttinen suuruus meitä kohtaan, jotka uskomme – sen hänen väkevyytensä voiman vaikutuksen mukaan, jonka hän vaikutti Kristuksessa, kun hän herätti hänet kuolleista ja asetti hänet oikealle puolellensa taivaissa” (Ef. 1:19-20);

   ”usko, jonka Jeesus vaikuttaa” (Ap. t. 3:16);

   ”uskon kautta, jonka vaikuttaa Jumala” (Kol. 2:12);

   ”ja minun (Paavalin) puheeni ja saarnani ei ollut kiehtovia viisauden sanoja, vaan Hengen ja voiman osoittamista, ettei teidän uskonne perustuisi ihmisten viisauteen, vaan Jumalan voimaan” (1. Kor. 2:4-5);

   ”että meidän evankeliumimme tuli teidän tykönne, ei ainoastaan sanana, vaan myös voimana ja Pyhässä Hengessä ja suurella varmuudella – niin kuin tiedätte, millaisia me olimme teidän keskuudessanne, teidän tähtenne – ja teistä tuli meidän seuraajiamme ja Herran, kun suuressa ahdingossa otitte sanan vastaan ilolla Pyhässä Hengessä, niin että te olette tulleet esikuviksi kaikille uskoville Makedoniassa ja Akaiassa” (1. Tess. 1:5-7);

   ”Jeesus vastasi ja sanoi heille: ’Se on Jumalan teko, että te uskotte häneen, jonka Jumala on lähettänyt’” (Joh. 6:29).

   Usko on siis Jumalan teko. Sen synnyttää Jumalan sanassa vaikuttava Pyhä Henki (Raamattu on Pyhän Hengen kirjoittama apostolien ja profeettojen välityksellä) sydämessä – kyseessä on Jumalan voimavaikutus.

   Pelastuminen (Jumalan lapseksi tuleminen) kuvataan myös syntymiseksi Jumalan voimasta ja Jumalan sanasta, jossa Jumalan voima vaikuttaa:

   ”Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi voiman tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä, jotka eivät ole syntyneet verestä eikä lihan tahdosta eikä miehen tahdosta, vaan Jumalasta” (Joh. 1:12-13);

   ”Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta” (Room. 10:17);

   ”olette uudestisyntyneet, ette katoavasta, vaan katoamattomasta siemenestä, Jumalan elävän ja pysyvän sanan kautta” (1. Piet. 1:23);

   ”Tahtonsa mukaan hän synnytti meidät totuuden sanalla” (Jaak. 1:18).

   Selvää siis on, että sydämen usko on Jumalan sanassa vaikuttavan Pyhän Hengen synnyttämä. Luonnollinen, Kristuksessa pelastumaton ihminen on täysin kyvytön synnyttämään uskoa itsessään, sillä hän on Jumalan vihollinen:

   ”Ei kukaan voi tulla minun tyköni, ellei Isä, joka on minut lähettänyt, häntä vedä” (Joh. 6:44);

   ”Mutta luonnollinen ihminen ei ota vastaan sitä, mikä Jumalan Hengen on; sillä se on hänelle hullutus, eikä hän voi sitä ymmärtää, koska se on tutkisteltava hengellisesti” (1. Kor. 2:14);

   ”lihan mieli on vihollisuus Jumalaa vastaan, sillä se ei alistu Jumalan lain alle, eikä se voikaan. Jotka lihan vallassa ovat, ne eivät voi olla Jumalalle otolliset” (Room. 8:7-8).

   Ihminen ei siis voi oman tahtonsa voimalla vaikuttaa uskoa itsessään ja pelastua. Usko ja pelastuminen ovat Jumalan teko. Ne, jotka omilla teoillaan ja tahdonratkaisuillaan haluavat pelastua, ovat kirottuja:

   ”Sillä kaikki, jotka perustautuvat lain tekoihin, ovat kirouksen alaisia” (Gal. 3:10);

   Kuinka sitten nimimerkin kommentti sopii yllä sanottuun? Nimimerkki kirjoittaa:

   ”Ainoa millä voit säästyä tulevasta tuomiosta on se että myönnät olevasi syntinen, haluat tehdä parannuksen ja uskot Jeesuksen sovittaneen kaikki syntisi. Anna itsesi ja koko elämäsi Jeesukselle – – Mikään oma teko tai oma hyvyys ei voi ketään pelastaa – – Sinä voit saada tämän synnittömän aseman antamalla Jeesuksen sovittaa syntisi. Jokaisen pitää tehdä oma valinta tässä elämässä. Joko otat Jeesuksen elämäsi Herraksi ja pelastut taivaan kotiin tai… – – Anna pelastaa itsesi ja ota Jeesus vastaan jo tänään. Et tarvitse muuta kuin synnintunnon ja tahdon tehdä parannuksen. Kun sydämestäsi haluat antaa elämäsi Jeesukselle, olet pelastunut. Rakas ystävä, valitse elämä, valitse Jeesus!”

   Nimimerkki pitää uskoa ja pelastumista ihmisen omana tekona: myönnät olevasi – – haluat tehdä – – anna itsesi – – antamalla Jeesuksen sovittaa syntisi – – pitää tehdä oma valinta – – Joko otat – – Anna pelastaa itsesi ja ota Jeesus vastaan – – Et tarvitse muuta kuin synnintunnon ja tahdon tehdä parannuksen. Kun sydämestäsi haluat antaa elämäsi Jeesukselle, olet pelastunut. – – valitse elämä, valitse Jeesus!”

   Nimimerkin usko ja pelastuminen ovat ihmisen omia tekoja, vaikka Raamattu ilmoittaa luonnollisen ihmisen olevan kykenemätön omin voimin synnyttämään uskoa itsessään ja pelastamaan itseään. Raamatun mukaan usko ja pelastuminen ovat Jumalan sanassa vaikuttavan Pyhän Hengen voimavaikutuksen aikaansaannosta.

   Nimimerkki onkin hurmahenki ja intoilija, joka ei ole koskaan tehnyt parannusta (= sydämen katumus eli omantunnon hätä syntien vuoksi + sydämen usko Jeesuksen Kristuksen meille hankkimaan syntien anteeksiantamukseen ). Nimimerkki on tavallinen fariseus ja ulkokultailija, joka poseeraa uskovaisena ihmisten edessä, vaikka on tavallinen perkeleen ohjauksessa oleva luonnollinen ihminen. Jumalan laissa (käskyissä) vaikuttava Pyhä Henki ei ole vaikuttanut katumusta (sydämen hätää syntien vuoksi) nimimerkin sydämessä, eikä Jumalan evankeliumissa vaikuttava Pyhä Henki ole vaikuttanut uskoa hänen sydämessään. Syynä se, että hän ei ole lukenut tai kuullut Raamattua tai että hän vastustaa Jumalan sanan vaikutusta.

   Koska nimimerkki haluaa uskoa ja pelastua omin voimin ja tahdonratkaisuin, hän ei todellisesti tarvitse Jeesusta Kristusta. Jos ihminen pystyy omin voimin uskomaan ja toimimaan pelastuksensa hyväksi, hän pystyy omin voimin pelastumaan. Silloin Jeesus kuoli turhaan ja koko kristinusko on täysin turha. Nimimerkki käytännössä kiroaa kristinuskon.

   Jeesuksen Kristuksen lunastustyön ja kristinuskon kiroaminen omia tekoja ja kykyjä korostamalla on äärimmäistä pahuutta (ihmisiä eksytetään helvettiin). Silloin nimimerkin väite ”Minä palvelen Herraa ja paha on jo hävinnyt” ei pidä paikkaansa.

   Plusääni(2)Miinusääni(7)
   1. Kiitoksia Lauriolle hyvistä Talmudin ja Raamatun sitaateista.
    Jotta pidettäisiin asiat virtaviivaisina, sanotaan jälleen kerran:
    Juutalaisuus on Intian vedalaisuus-brahmalaisuus-hindulaisuuden ukkosjumalan Shiva-Indra-Rudran ja Shivan sodanjumalapojan Seyonin kultti, jonka lounaisen Intian dravidialaiset levittivät Persiaan ja Mesopotamiaan vallatessaan Urin ja muut alueen kaupunkivaltiot 2000-luvun lopussa eaa.
    Jeesus on taas yleiseurooppalainen parannustaitojen jumala ja auringonjumalan poika, jonka foinikialaiset tunsivat nimillä Eshmun (Ecooc), keltit nimellä Esus, ja kanaanilaiset nimellä Yeshu.
    Auringon ja ukkosen kultit poikakulttiensa sodan ja parannuksen kulttien tavoin olivat keskenään yhtä yhteensopivat kuin tuli ja vesi.
    Sama riita on jatkunut neljä vuosituhatta.
    Teologiseen hömppään voi uskoa kuka haluaa, mutta ylläoleva on historiatieteellinen fakta.

    Plusääni(4)Miinusääni(4)
   2. Hyvä, joskin pitkä kommentti. Tuosta Talmud-asiasta pitäisi saada enemmän tietoa. Magneettimedia ym. juutalaisallergiset raportoivat ahkerasti juutalaisten rötöksistä, mutta Talmudin opetuksien ja niiden sovellusten kriittinen tarkastelu voisi viedä suoraan näitä rötöksiä motivoiville lähteille. Tälle on looginen perustelu: jos juutalainen X tekee rikoksen, ei voida olla varmoja, että tekoa motivoi nimenomaan juutalaisuus. Olisi hyvä saada tietoa, mikä tekijä juutalaisuudessa tai tietyssä sen haarassa altistaa pahuudelle.

    Plusääni(2)Miinusääni(2)
   3. Kiitos pitkästä vastauksesta Laurio. Paljon oli hyvää asiaa ja voin olla lähes kaikesta samaa mieltä. Ihmettelen vain että mistä sinä voit tietää olenko oikeasti uskossa ja pelastunut. Sitä ei tiedä kuin Herra itse. Et tunne minua lainkaan, etkä tiedä yhtään mitä ajattelen uskosta, juutalaisista tai mistään muustakaan. Mutta silti tuomitset ja sanot, että en ole koskaan uskon lahjaa saanutkaan. Totta kai usko on Jumalan lahja ilman mitään omia tekoja, vain armosta ja Jumalan rakkaudesta saatu. Mutta silti lopulta valinta on jokaisen oma. Kun olet etsikkoajassa ja Jumala tavalla tai toisella näyttää sinulle Totuuden, niin se on kuitenkin jokaisen oma valinta, että ottaako Jeesuksen vastaan elämänsä Herraksi ja Vapahtajaksi. Vai uskotko kenties johonkin ennaltamääräämisoppiin tms.
    Kovin tunnut olevan kaikessa oikeassa ja erehtymätön ja kärkäs muita arvostelemaan ja tuomitsemaan. Mutta jokainen omalla tavallaan ja jokainen vastaa omista sanomisistaan ja tekemisistään. Jumalan siunausta haluan sinulle toivottaa.

    Plusääni(5)Miinusääni(5)
    1. Omista sanoistasi sen tiedän. Omista sanoistasi tunnen sinut – perusteellisesti. Usko on sydämen usko, etkä sinä sydämessäsi syntiinlankeemuksen peruina asuvaa perkelettä voi tahdonratkaisullasi sieltä karkoittaa, sillä luonnollinen tahtosi on juuri sen perkeleen ja käärmeen pää (ja samalla sinä, so. ”sinä itse”, on perkele sinussa; ks. Gal. 2:20 alla). Ei tahtosi (ratkaisukykysi) ole perkeleestä erillään, hän on sama kuin tahtosi. Ihminen on luonnostaan perkeleen ja synnin orja. Siksihän Poika tuli ja kuoli. Jos itse pystyt tahdonvalinnoillasi karkottamaan perkeleen sydämestäsi, Kristus kuoli turhaan ja kristinusko on turha. Luonnollinen tahto on siis perkele sydämessä, joten kun ihminen uudestisyntyy Jumalan sanassa vaikuttavan Pyhän Hengen voimasta, myös tahdon on KUOLTAVA (perkele sydämessä kuolee) ja synnyttävä Hengestä uudesti. Sitähän kristityksi tuleminen on, kuolemista kokonaan ja uudestisyntymistä. Sanoistasi tiedän, ettei Jumalan sana ole millään tavalla koskettanut sydäntäsi, siis tappanut sitä (Jumalan lain vaikutus) ja synnyttänyt sitä uutena (evankeliumin vaikutus).

     ”sillä joka on kuollut, se on vanhurskautunut pois synnistä” (Room. 6:7);

     ”ja minä elän, en enää minä, vaan Kristus elää minussa” (Gal. 2:20).

     Tahto luhistuu ja kuolee, ei tee uskonratkaisuja. Sydämen uskon vaikuttaa evankeliumin sanassa vaikuttava Pyhä Henki sydämessä, joka Jumalan lain (käskyjen) vaikutuksesta on joutunut omantunnon todellisiin kauhuihin.

     Ulkonainen uskovaiseksi ryhtyminen on ulkokultaisuutta, Jumalan ja ihmisten pettämistä, hurskastelevassa perkeleessä elämöimistä. Jumalan sanassa vaikuttavaa Pyhää Henkeä voidaan vastustaa (sydämessä), ja siksi helvettiin hukkuminen on oma syy.

     Näe siis oma sydämen syntisyytesi ja ulkokultaisuutesi, jota täälläkin levität, ja kauhistu! Kun sydämesi näin särkyy, se ilosta ottaa uskolla (usko on siis Pyhän Hengen vaikuttama vastaanottotoiminta) Jeesuksen Kristuksen, SYNTIEN ANTEEKSIANTAMUKSEN. Tällä hetkellä olet uskontoklovni, teeskentelijä.

     En puhu omiani vaan, kuten tiedät, Jumalan sanaa.

     En arvostele, perkele, enkä tuomitse, vaan opastan. Kuitenkin vanha ihminen kyllä tulee tuomita kuolemaan. Varmaan ottaa päähän.

     Plusääni(0)Miinusääni(7)
     1. Kovinpa tunnut olevan erehtymätön ja kaikkitietävä mies, Laurio. Viljelet täällä Raamatun jakeita, kuin fariseus ikään ja suutut kun joku uskaltaa olla erimieltä asioista. Mutta hedelmistään puu tunnetaan. (sinä tunnet siis minut näistä muutamista täällä kirjoittamistani sanoistani ”läpikotaisin”). Tässä sinulle pohdittavaksi Raamatun kohta:

      (Gal.5) 19. Mutta lihan teot ovat ilmeiset, ja ne ovat: haureus, saastaisuus, irstaus,
      20. epäjumalanpalvelus, noituus, vihamielisyys, riita, kateellisuus, vihat, juonet, eriseurat, lahkot,
      21. kateus, juomingit, mässäykset ja muut senkaltaiset, joista teille edeltäpäin sanon, niinkuin jo ennenkin olen sanonut, että ne, jotka semmoista harjoittavat, eivät peri Jumalan valtakuntaa.
      22. Mutta Hengen hedelmä on rakkaus, ilo, rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, sävyisyys, itsensähillitseminen.

      Hyvää päivän jatkoa ja Jumalan siunausta sinulle!

      Plusääni(3)Miinusääni(5)
    2. Arvoisa nimim. Herran oma71.

     Ei aidossa Jumalan sanassa mainita mitään ”omaa valintaa”, olet nyt pahasti hukassa ja edelleen matkalla kadotukseen oman tahdonvoimasi ja järkeilysi avustuksella. Tosiasiassa sydämessäsi vaikuttaa edelleen perkele.

     Järki ja vapaa tahto kykenevät aikaansaamaan ”ulkonaista, jossakin määrin kunniallista elämää”, mutta YKSIN PYHÄ HENKI SYNNYTTÄÄ UUDESTI JA vaikuttaa sisäiseen elämään: ANTAA UUDEN SYDÄMEN ja mielialan, avaa sydämen JA YMMÄRRYKSEN KÄSITTÄMÄÄN RAAMATTUA JA TARKKAAMAAN SEN SANAA. Luuk. 24:45: ”Hän avasi heidän ymmärryksensä käsittämään kirjoitukset.”

     ”HÄN ANTAA YMMÄRTÄVÄISEN SYDÄMEN, NÄKEVÄT SILMÄT JA KUULEVAT KORVAT” (5 Moos. 29:3, Matt. 13:15).

     Ap.t. 16:14: Lyydian kuunnellessa ”Herra avasi hänen sydämensä ottamaan vaarin siitä, mitä Paavali puhui.”

     Luuk. 24:45: ”Hän avasi heidän ymmärryksensä käsittämään kirjoitukset.”

     ”Sillä paatunut on tämän kansan sydän, vain vaivoin he kuulevat korvillaan ja silmänsä he ovat ummistaneet, jotta he eivät silmillään näkisi, eivät korvillaan kuulisi eivätkä sydämellään ymmärtäisi, jotta he eivät kääntyisi enkä minä (Jeesus) parantaisi heitä.” Matt. 13:15

     Fil. 2:13: ”Hän vaikuttaa meissä sekä tahtomisen että tekemisen.”

     Hän antaa parannuksen eli mielenmuutoksen (Ap.t. 5:31, 2 Tim. 2:25)

     Hän vaikuttaa uskon; Fil. 1:29: ”Teidän on suotu uskoa häneen.”

     Usko on Jumalan lahja (Ef. 2:8); Joh. 6: ”Se on Jumalan teko, että te uskotte häneen, jonka Jumala on lähettänyt.”

     Kukaan ei voi tulla Kristuksen luo, ellei Isä vedä häntä (Joh. 6:44).

     **********************************************************

     PYHÄ HENKI VOIMALLAAN SAA AIKAAN KÄÄNTYMYKSEN, USKON, UUDESTISYNTYMÄN JA UUDISTUKSEN. TÄMÄ TAPAHTUU YKSINOMAAN ARMOSTA, ILMAN MITÄÄN IHMISEN MYÖTÄVAIKUTUSTA, SAARNATUN JA KUULLUN SANAN VOIMALLA.

     **********************************************************

     Raamattu ei myönnä, että luonnollisella ihmisellä itsellään, hänen ymmärryksellään, sydämellään ja tahdollaan, olisi mitään kelpoisuutta, soveltuvuutta, kykyä tai voimaa ajatella, ymmärtää, voida, aloittaa, tahtoa, ottaa tehdäkseen, tehdä, vaikuttaa yksin tai apuna, jotakin hengellistä hyvää tai oikeaa.

     ”me emme voi omin voimin tulla Kristuksen luokse, vaan sitä varten täytyy Jumalan antaa meille Pyhä Henkensä valaisemaan ja pyhittämään meidät, antamaan meille usko ja siten tuomaan meidät Kristuksen luo ja säilyttämään hänen yhteydessään. Meidän omasta tahdostamme tai myötävaikutuksestamme ei sanota mitään. ”

     http://www.evl.fi/tunnustuskirjat/yo/2.html

     Plusääni(3)Miinusääni(10)
     1. Ei myöskään Talmud myönnä, että luonnollisella ihmisellä, Goyimilla olisi kelpoisuutta tehdä mitään hengellisesti hyvää tai oikeaa. Ehkä ei järki, mutta omatunto kuitenkin. Luonnollinen ihminen valehtelee vähemmin kuin uskossa elävä.

      Autuaita ovat hengellisesti köyhät. He eivät palvo mitään jumaluutta, minkä verukkeella todellisuudessa pitäisivät itseään synnittöminä vaikka päinvastaista julistaisivat. Päinvastoin, katsoessaan peiliin he eivät valehtele, vaan näkevät syntisen. Katumus, tarve hyvittää, koputtavalle ovi avataan ja ehkä kannattaakin, koska se saattaa olla Kristus Nasaretilainen oven toisella puolen.

      Plusääni(2)Miinusääni(5)
     2. Kiitos myös sinulle vastauksestasi. Ymmärrätkö yhtään, että mihin asemaan itsesi korotat, kun väität tietäväsi että en ole uskossa enkä ole koskaan ollutkaan. Mistä sinä ihminen sen voit tietää?

      Jos olet hukkumassa ja joku heittää sinulle pelastusrenkaan, niin itse valitset, että otatko sen vastaan vai hukutko. Et kuitenkaan kehuskele sillä että ”olinpas hyvä kun ihan itse pelastin itseni ja otin renkaan vastaan”. Pelastus tuli ihan muualta kuin omasta teostasi, mutta silti itse valitsit otatko pelastavan renkaan vastaan vai et. Ehkä ymmärrät tämän vertauksen tai sitten et.

      Miksi linkität minulle ev.lut kirkon tunnustuskirjoja? Kirkko on Oy Kirkko Ab, eikä sitä kiinnosta yhtään sielujen pelastus. Lapsikastevalhetta sun muuta islam ja homomyönteisyyttä täynnä koko laitos. Ja ekumenian hengessä matkalla kohti tulevaa porttokirkkoliittoa katolisten ja muslimien kanssa.

      Plusääni(2)Miinusääni(6)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat