Koko Hubara ei halua kommentoida juutalaisten roolia mustien orjakaupassa

Magneettimedia joutui tänään sosiaalisessa mediassa sanasotaan Meillä on unelma –tapahtuman järjestäneen juutalaistaustaisen Shirley ”Koko” Hubaran kanssa.

Hubara valitteli Twitter-seuraajilleen uuden maahanmuuttokriittisen käyttäjätilin toimintaa. Hubara kutsui tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa peräänkuuluttavaa suomalaista twiittaajaa ”valkoisen ylivallan” kannattajaksi.

Magneettimedia liittyi keskusteluun, sillä julkaisumme mainittiin Hubaran twiitissä. Tiedustelimme, miksei Ruskeat tytöt –blogistakin tunnettu juutalainen koskaan kirjoita juutalaisten etuoikeutetusta (1, 2) asemasta länsimaissa.

Seurasi lyhyt sanasota, joka päättyi siihen, ettei Hubara halunnut vastata kysymykseemme juutalaisten roolista mustien orjakaupassa. Valtamediassa Hubara puhuu mielellään valkoisten kollektiivisesta syyllisyydestä; kolonialismin ja orjuuden vuoksi rotumme on mustille ”velkaa”, mikä velvoittaa meidät pitämään rajat auki pakolaisille.

Suhteellisesti juutalaisten rooli mustien orjakaupassa on kuitenkin suurempi kuin valkoisten. Hubara ei suostunut kommentoimaan kysymystämme siitä, eikö ole kaksinaismoralistista, että juutalainen syyllistää valkoisia orjuuden vuoksi. Pian keskustelu kärjistyi ja malttinsa menettänyt ”ruskea tyttö” alkoi heiluttaa ”antisemitisti”- ja ”natsikortteja”.

Kummallisessa sivujuonteessa Somaliliitto alkoi antaa tulitukea Hubaralle. Ikävä kyllä liiton kielellisen rajoittuneisuuden vuoksi keskustelusta ei tullut mitään. Magneettimedia ehdotti Somaliliitolle, että tulevaisuudessa järjestön varat investoitaisiin suomen kielen kursseihin. Somaliliittoa rahoitetaan valkoisten suomalaisten maksamilla veroeuroilla.

 

Lue myös:

Juutalaistaustaisen monikulttuurifanaatikon paluu synnytti someraivon!
Stubb yritti värvätä juutalaisen antirasistin kokoomukseen
Helsingin juutalaisseurakunta: rajat auki pakolaisille!

9 kommenttia

 1. `Juutalainen ylivalta` kirjoituksessa esimerkiksi sen esipuheessa (suomennettu alla) paljastetaan siionistisen leimasanan `valkoinen ylivalta` käyttö mediassa. Leimasana `valkoinen ylivalta` on käytännöllinen silloin kun esimerkiksi yksilöä tai ryhmää syyllistetään `moraalisella velvoitteella` avaamaan rajansa avoimien ovien massamaahanmuutolle. Sen sijaan valtamedia ei hiisku sanallakaan `juutalaisesta ylivallasta` (= seemiläisestä = valkoinen `rotu`), koska media on kaikkialla maailmassa tämän saman `etnisen` ryhmän valtaama.

  `Juutalainen ylivalta`
  David Duke
  http://juutalainenylivalta.angelfire.com/

  Mikäli jonkun natiivia näyttelevän kanssa keskusteltaisiin näistä aiheista, niin heti kun hän huomaisi olevansa ns. `stringit kintuissa`, niin hän alkaisi laukoa sitä iänikuista tyylipuhdasta jargonia: Senkin natsi, fasisti, antisemitisti, äärioikeistolainen, viharikollinen, valkoisen ylivallan kannattaja ,,, blaa, blaa, blaa ,,,

  Plusääni(23)Miinusääni(1)
 2. Kiitos artikkelista, joskin sen parhaan terän Magneetit tylsyttävät jälleen itse:

  ”@somaliliitto @koko_hubara ”Somalialaistenliiton” kannattaa tulevaisuudessa investoida suomen kielen kursseihin.”

  Kun tuollaista kirjoittaa, mutta julkaistuissa artikkeleissa ei selvästikään ole käytetty edes oikolukutoimintoa saati tolkullista syynäystä, olla pihvi.

  Plusääni(0)Miinusääni(19)
 3. Vittuun koko Hu°(ba)ra! #AIDSia vain perseeseen, jos ei löydy lehmältä jo omasta takaa.

  Plusääni(13)Miinusääni(1)
 4. `Afrikka on maailman toiseksi suurin maanosa. Sen pinta-ala on 30 065 000 km², joka on 20,3 % Maan maapinta-alasta. Afrikan yli miljardi asukasta muodostaa noin 14,8 % ihmiskunnasta`:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Afrikka
  Afrikan unioni:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Afrikan_unioni
  Afrikan Unionin 54 jäsenvaltiota:
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/8d/African_Union_%28orthographic_projection%29.svg

  Afrikan väestöpaine tulee olemaan länsimaiden kuten Euroopan ja Suomen kohtalonkysymys. Afrikan talousennusteen näkymät ovat hyvät, mutta afrikkalaisen väestön huoltosuhteen ennuste ei ole kestävällä pohjalla.

  Eräiden arvioiden mukaan Afrikan väestö nelinkertaistuu noin seuraavan sadan vuoden aikana. Tällä hetkellä Afrikan väestömäärä on ylittänyt miljardin ja syntyvyys on nopeampaa kuin missään muualla maailmassa.

  Afrikian Unionilla on vakava haaste edessään. Se on kuitenkin ainut taho, joka voi vaikuttaa oman väestönsä lisääntymisen ja huoltosuhteen väliseen tasapainoon. Afrikan väestöpaine näkyy päivittäisissä uutisissa esimerkiksi Välimeren kautta Eurooppaan pyrkivien ihmismassojen jatkuvassa kasvussa. Afrikkalainen siirtolaispaine Eurooppaan tulee kiihtymään entisestään, mikäli asiaan ei saada ratkaisua.

  Meneillään oleva avoimien ovien siirtolaispolitiikasta esimerkiksi Eurooppaan uhkaa alkuperäisen valkoisen väestön olemassaoloa. Euroopan väestö afrikkalaistuu afrikkalaisten maahanmuuton ja suuren syntyvyyden takia kun taas valkoisen väestön syntyvyys on jo jonkin aikaa ollut laskussa.

  Euroopan väestön ja talouden välinen huoltosuhde kestää eräiden arvioiden mukaan enimmillään noin 100 miljoonan siirtolaisen kotouttamisen, mutta ei enää heidän väestönkasvustansa johtuvaa painetta.

  Maailmaan syntyy noin 80 miljoonaa potentiaalista uutta siirtolaista vuosittain. Siirtolaispaine länsimaihin kuten Eurooppaan tulee hakemaan vertaistaan kautta tunnetun historian. Edes kansainvaellusten ajat eivät vedä tälle ilmiölle vertaa, koska nyt halukkaita maahanmuuttajia länsimaihin on satoja miljoonia.

  Esimerkki:
  Eurooppa ottaa vastaan vuonna 2016 yhden miljoonan verran siirtolaisia (joista Suomen osuus 100 000 siirtolaista). Samana vuonna syntyy maailmaan 80 miljoonaa uutta potentiaalista siirtolaista.
  Eurooppa ottaa vastaan vuonna 2017 yhden miljoonan verran siirtolaisia (joista Suomen osuus 100 000 siirtolaista). Samana vuonna syntyy maailmaan 80 miljoonaa uutta potentiaalista siirtolaista.
  Eurooppa ottaa vastaan vuonna 2018 yhden miljoonan verran siirtolaisia (joista Suomen osuus 100 000 siirtolaista), Samana vuonna syntyy maailmaan 80 miljoonaa uutta potentiaalista siirtolaista.
  jne. jne.

  Mikäli edellisen esimerkin miljoona Eurooppaan kotoutettavaa siirtolaista vuodessa tuntuu pieneltä, niin otetaan toki kaksi miljoonaa. Jos sekin tuntuu pieneltä, niin otetaan sitten vastaan viiden miljoonan siirtolaisen vuosivauhtia – kunnes tulemme vain huomaamaan, ettemme ole saaneet siirtolaispolitiikalla muuta aikaiseksi kuin oman perikatomme.

  Immigration, World Poverty and Gumballs:

  Eurooppa ei yksinkertaisesti voita globaalista väestönkasvusta johtuvaa kilpajuoksua nykyisellä siirtolaispolitiikalla. Väestöräjähdystä ei voida ratkaista maahanmuuttopolitiikalla, vaan siihen voidaan vaikuttaa vain ja ainoastaan siellä missä se on syntynyt.

  Esimerkiksi Afrikan väestöpaineesta johtuvaa siirtolaistulvan aiheuttamaa ongelmaa ei voida ratkaista nykyisellä siirtolaispolitiikalla Eurooppaan, vaan se toimii ainoastaan yllykkeenä uusille ja uusille pakolaisille. Sitä ei voida ratkaista edes avoimien ovien siirtolaispolitiikalla kaikkiin kehittyneisiin maihin kuten Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan, Kanadaan, Venäjälle ja Australiaan.

  Globaalista väestönkasvusta johtuvaa pakolaistulvaa ei pystytä edes vähentämään saatikka ratkaisemaan nykyisellä siirtolaispolitiikalla länsimaihin. Toteutuessaan massamaahanmuuton ainoa seuraus olisi vastaanottajamaiden oman huoltosuhteen heikkeneminen ja kestävyysvajeen kasvaminen kestämättömälle pohjalle. Se saisi aikaan vain sivilisaatioiden yhteentörmäyksen, niin kuin eräs islamilainen tutkija asian ilmaisi, jollaisia etnisiä konflikteja ei olla vielä koettukaan.

  Afrikan Unionin kehityshankkeita tukemalla voitaisiin saavuttaa jäsenvaltioissa ekologisesti kestävän taloudellisen kasvun aikakausi, koska Afrikka on luonnonvaroiltaan rikas manner. Afrikan ja Euroopan välisestä tavaranvaihdosta hyötyisivät molemmat kauppakumppanit. Lisäämällä koulutusta ja tukemalla poliittisia ja taloudellisia uudistuksia voitaisiin saada aikaan pysyviä muutoksia.

  Afrikan kriisivaltioiden sodanehkäisyyn ja konfliktien estoon satsaamalla saataisiin ihmisten perusturvallisuus ja ihmisoikeudet toteutettua heidän omissa kotimaissaan. Kriisivaltioiden pakolaiset tulisi sijoittaa pakolaiskeskuksiin, rauhallisempiin naapurivaltioihin, ja tukea niitä kaikin tavoin paikan päällä.

  Lakimies: Suomen tyhmin hallitus toteuttaa Suomen islamisaatiota ja miehitystä:
  http://mvlehti.net/2015/09/22/aiheuttiko-tama-juttu-positiivisen-muutoksen/

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 5. Toi Koko Hubara ei ole mitään muutakuin meitä suomalaisia vihaava umpirasisti! Hän yrittää saada meidät häpeämään omaa kulttuuriamme ja identiteettiämme, sekä pakottaa meille tota tyypillistä äärimmäisen sairasta whiteguilt ilmiötä. Hän erityisesti yrittää saada meidät häpeämään asioista joissa meillä ei koskaan ollut mitään osaa eikä arpaa ja myös sellaisista asioista joita valkoiset eivät juuri ole koskaan tehneet!!!

  Montako siirtomaata Suomi omisti? Ei yhtään, Suomi itse oli pikemmikin oli Ruotsin siirtomaa ja kun tuohon asiaan tutustuu enemmän niin Ruotsi kohteli meitä suomalaisia huonosti. Esim ruotsalaiset pitivät meitä ”mongoleina” ja ”alempana itä-eurooppalaisena rotuna”.

  Montaka kansamurhaa Suomi on tehnyt? Ei yhtään.

  P.S

  Mä olen ylpeä suomalainen ja ylpeä kulttuuristani sekä identiteetistäni ja rakastan isänmaatani yli kaiken. Tommoset Kokon kaltaiset suomalaisvihaaja-rasistit jotka naamioituu ”suvaitsevaisiksi” on Suomen ja koko Euroopan häpeä!

  Plusääni(17)Miinusääni(1)
  1. Nimimerkille ”Vuonna 2013 sotilasvalansa vannonut” at 17.03.

   Tartun vain yhteen lauseeseen, siihen, ettei Suomi muka ole tehnyt yhtään kansanmurhaa.

   Suomi tekee jo viidettä vuosikymmentä valtavaa kansanmurhaa. Jo n. 700 000 lasta on murhattu laillisiksi tehdyissä lastenmurhissa (aborteissa). Noin 10 500 lasta murhataan joka vuosi. Murhat tehdään joko paloittelumurhina tai tukahduttamisina lääkkeillä. Lääkeaborteissa lapsi tukehdutetaan hyvin kivuliaasti; siinä lääkkeiden avulla tuhotaan kohdun pintakerros, jolloin lapsi ei enää saa nestettä/ravintoa/happea. Lapsia ei edes haudata, joutuvat jätteisiin/poltetaan.

   On luihua väittää, ettei Suomi ole tehnyt kansanmurhia, oli asiayhteys mikä hyvänsä.

   Muuhun tekstiin en puutu.

   Lastenmurhien (ja muiden valtavien syntien, esim. homoseksuaalisuuden ja jumalanpilkan) vuoksi Jumalan kirous lepää tämän kansan yllä. Ei ole syytä ylpeyteen. Olemme tuhoutumassa syystä.

   Olisi palattava älyllisen rehellisyyden tielle, nykyisellä luihulla suunsoitolla maa ja kansa hukkuvat yhä syvemmin;

   https://totuusbloki.wordpress.com/2015/08/11/saatana-saapui-new-yorkiin/comment-page-1/#comment-1679

   https://totuusbloki.wordpress.com/2015/01/27/juutalaiset-uusnatsit/comment-page-2/#comment-1681

   Vesa-Ilkka Laurio

   Plusääni(13)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat