Stubb yritti värvätä juutalaisen antirasistin kokoomukseen

Juutalaistaustainen Shirley ”Koko” Hubara kertoi tänään radiossa, että kokoomuslainen valtiovarainministeri Alexander Stubb yritti värvätä hänet hiljattain puolueeseen.

Hubara tuli Magneettimedian lukijoiden tietoisuuteen viimeistään ”rasisminvastaisen” Meillä on unelma –tapahtuman yhteydessä. Tapahtumassa Israelin nationalistista politiikkaa kannattava rabbi Simon Livson ruoski Magneettimediaa ja suomalaista nationalismia.

Video: Rabbi Livson vaatii monikulttuurista Suomea.

Magneettimedia julkaisi 31.7. artikkelin ”Antirasismin ’ruskea’ mannekiini onkin juutalainen”, jossa analysoitiin Hubaran rotupoliittisia kannanottoja. Livsonin tavoin myös Hubaralla on erilaiset kriteerit arvioida juutalaisten ja valkoisten historiaa sekä yhteiskunnallista asemaa.

Hubaran mukaan valkoiset ovat syyllisiä esimerkiksi kolonialismiin ja orjakauppaan, vaikka juutalaisten suhteellinen osuus oli näissä paljon suurempi kuin eurooppalaisten.

Radio Helsingissä tänään esiintynyt Hubara kertoi, että valtiovarainministeri Stubb soitti hänelle hiljattain ja yritti taivutella hänet liittymään kokoomukseen. Ilmeisesti suomalaisvihamielinen sanoma miellytti kokoomuksen liberaalisiiven kirkkainta tähteä. Hubara ei kuitenkaan suostunut tarjoukseen, sillä hänen politiikkansa on lähempänä klassista marxismia.

Olemme aiemmin uutisoineet, että juutalaismiljardööri Chaim ”Poju” Zabludowicz on ollut Alexander Stubbin avokätisin vaalirahoittaja. Tammikuussa Helsingin juutalaisseurakunta lähetti Stubbille kirjeen, jossa vaadittiin suomalaisten veronmaksajien rahoja juutalaisille tekaistun ”terroriuhan” vuoksi. Vain muutamia viikkoja myöhemmin Suomen hallitus lahjoitti juutalaisille 100 000 euroa ilmaista veronmaksajien rahaa.

Radio Helsingin ohjelmassa Hubara kertoi, ettei hän suostu edes keskustelemaan julkisesti maahanmuuttokriittisten suomalaisten kanssa. Hän ei ole halunnut osallistua esimerkiksi yhteishaastatteluun Jussi Halla-ahon kanssa. ”Mulla ei oo tarvetta keskustella Halla-ahon kanssa […] mulla ei ole mitään intressejä keskustella […] hänen pitää tulla vastaan, ei siinä oo mitään puolitietiä,” Hubara linjasi periaatteitaan.

Kuten aiemmassa Hubara-artikkelissa uutisoimme, uskoo juutalaisvaikuttaja, että Suomessa on paljon maahanmuuttokriittisiä ihmisiä, jotka haluavat ”tappaa” hänet.

Hubara esiintyi Radio Helsingin uudessa Abdulkarim & Saarikoski –ohjelmassa, jota juontaa kaksi äärivasemmistolaista feministiä.

 

Lue myös: Video: juutalainen sionisti vaatii monikulttuurisuutta länsimaihin

4 kommenttia

  1. Hipsteri rappi puhumassa suvaitsevaisuudessa aika epäonnistunut valinta kun samaan aikaan tekevät itse kansanmurhaa Palestiinassa ja aina siellä missä pääsevät valtaan.

    Plusääni(55)Miinusääni(3)
  2. Jossakin (Magneettimediassako?) oli taannoin, että nämä juutalaisina esiintyvät kasaarien jälkeläiset ottavat Israeliin jonkin verran afrikkalaisia, mutta näitten on annettava kastroida itsensä. Asian totuusarvoa en tiedä.

    Plusääni(11)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat