Helsingin juutalaisseurakunta: rajat auki pakolaisille!

Helsingin juutalaisen seurakunnan HaKehila-julkaisun uusimmassa numerossa otetaan kantaa pakolaisvyöryn ja vapaiden rajojen puolesta.

HaKehilan numeron 2/2015 pääkirjoituksessa suomalainen juutalaisjohtaja Dan Kantor toteaa, että pakolaisten auttaminen on aina ollut keskeinen juutalainen opinkappale. Kantor vertaa Eurooppaan virtaavia somaleita Itä-Euroopan 1800-luvun ”pogromeita” Amerikkaan paenneisiin juutalaisiin. Tuolloin Amerikan juutalaiset auttoivat eurooppalaiset heimoveljensä uudelle mantereelle.

Kantorin mukaan 2000-luvun juutalaiset jatkavat jaloa perinnettä vaatimalla afrikkalaispakolaisilla kyllästettyä monikulttuurista Eurooppaa. Vanha juutalainen Hebrew Immigrant Aid Society (HIAS) ei enää keskitykään juutalaisiin pakolaisiin vaan länsimaihin pyrkiviin mustiin afrikkalaisiin:

”Apu ei rajoitu vain maasta poispääsyyn, vaan se sisältää myös uuteen maahan kotoutumiseen liittyvää laajaa avustus- ja tukitoimintaa. Kaiken kaikkiaan HIAS on vuosien varrella ojentanut auttavan kätensä noin 4,5 miljoonalle pakolaiselle.

Vaikka HIASin ensisijaisina avustuskohteina eivät olekaan enää juutalaiset, niin järjestö edelleen ilmoittaa nojaavansa toiminnassaan juutalaisiin arvoihin ja historian tuomaan kokemukseen vainoista ja pakenemisesta. Se pyrkii toiminnallaan takaamaan sen, ettei maailma enää ikinä käännä selkäänsä sortoa, väkivaltaa tai kansanmurhaa pakeneville ihmisille.”

Artikkelin lopussa Kantor kiroaa länsimaisten valtioiden ”byrokraattisia esteitä ja tarkoituksenhakuisia tulkintoja pakolaiskiintiöistä”, joita pahat valkoiset päättäjät ovat säätäneet, ”jottei maahamme vain tarvitsisi ottaa vastaan paria sataa [lue: satojatuhansia ja lopulta miljoonia] henkensä hädässä paennutta pakolaista…”


Video: Juutalainen rabbi otti kantaa EU:n luomaan pakolaiskriisiin.

 

Unelma monikulttuurisesta Euroopasta

Kantorin artikkeli on sopusoinnussa Suomen järjestäytyneen juutalaisyhteisön aiempien kannanottojen kanssa. Kesällä juutalainen Shirley ”Koko” Hubara järjesti ystävineen rajatonta pakolaispolitiikkaa lobanneen Meillä on unelma –tapahtuman.

Paikalla oli puhumassa myös helsinkiläinen rabbi Simon Livson. Rabbi julisti suomalaisille:

”Sananvapauden nimissä ei kaikkea voi sanoa, varsinkaan silloin, kun sen tarkoituksena on lietsoa vihaa kansan keskuudessa.

On mainitsemisen arvoista, että 1900-luvun aikana kaikista kehittyneimmät yhteiskunnat olivat juuri niitä, jotka avasivat porttinsa ulkopuolisille.”

Samaa mieltä ovat myös Ruotsin ja Norjan johtavat juutalaisaktiivit, kuten Ervin Kohn ja Barbara Spectre.

Video: Rabbi Livsonin puhe Meillä on unelma –tapahtumassa.

Samalla kun vaaditaan rajavalvonnan lakkauttamista, muistutetaan sivulauseessa, että monikulttuurisen politiikan kritisoiminen ei kuulu sananvapauden piiriin. Suomalaisten on alistuttava pakolaistulvalle eikä vastalauseita suvaita. Tuorein HaKehila esittääkin huonosti verhotun uhkauksen Magneettimedian toimitukselle:

”Jos Israelia arvostellaan eri mittapuulla kuin muita maailman valtioita, niin se on antisemitismiä. Jos panetellaan, arvostellaan ja uhkaillaan sionisteja ja oikeastaan haluttaisiin käyttää termiä juutalainen, niin sekin on antisemitismiä.

Antisemitismi on muuten viharikos ja siitä saa oikeudessa tuomioita, kuten Magneettimedian julkaisijat nykyään varsin hyvin tietävät.”

Tiedämmepä hyvinkin ja juuri siksi jatkamme entistä suuremmalla tarmolla! Mikään ei ole mielestämme niin vastenmielistä kuin suomalaisten ilmaisunvapauden rajoittaminen poliittisista syistä!

 

Inspiraatiota sotarikolliselta?

Antisemitismi on keskeinen teema HaKehilan viimeisimmässä numerossa. Antisemitismin vastavoimaksi lehti nostaa pahamaineisen sionistisen sotarikollisen Tom Lantosin nimeä kantavan säätiön. Kuten olemme uutisoineet, väärensi Lantos 1990-luvun alussa todisteita Saddam Husseinin ”rikoksista”, jotta Amerikka saatiin huijattua hyökkäämään Irakiin Israelin puolesta.

Magneettimedia on viime viikkoina kirjoittanut Suomen pakolaisongelman taustoista.
Magneettimedia on viime viikkoina kirjoittanut Suomen pakolaisongelman taustoista.

Lantosin huijaus paljastui myöhemmin, mikä tahri hänen maineensa kansainvälisesti. Juutalaisyhteisöä huijauksen paljastuminen ei ole ilmeisesti kuitenkaan haitannut, ja Lantos on monille edelleen jonkinlainen poliittisen oikeamielisyyden ja esimerkillisen juutalaisuuden symboli.

Artikkelissa ”Terrorismin ja pakolaistulvan todelliset syylliset” käsittelimme Lantosin ja muiden sionistirikollisten vaikutusta Lähi-idän poliittiseen tilanteeseen ja arabipakolaisuuteen.

Muistutimme tuolloin, että maailmassa on 7 miljoonaa palestiinalaista pakolaista, jotka ovat menettäneet kotinsa sionismin vuoksi. He eivät saa palata koteihinsa, sillä heillä ei ole juutalaista geeniperimää. Sen sijaan hepreaa osaamaton ateisti saa automaattisesti muuttaa Israeliin, mikäli hän on rodullisesti ”puhdas”.

Kuten olemme selvittäneet, Suomen juutalaisyhteisöä edustava HaKehila ei käytännössä koskaan kritisoi Israelin politiikkaa. Suomea ja Eurooppaa vaaditaan avaamaan portit pakolaisille, mutta Israelilta ei vaadita samaa.

HaKehila ei ole edes ottanut kantaa siihen, että Israel on steriloinut maahan pyrkineitä mustia pakolaisia.

Kysymys kuuluu, miksi HaKehila haluaa monikulttuurisen Suomen muttei kyseenalaista Israelin rotupolitiikkaa, joka tähtää etnisesti puhdistettuun juutalaisvaltioon?

 

Arvi Pihkala

 

Lue myös:

Video: juutalaiset ja vapaa maahanmuuttopolitiikka
Video: juutalainen sionisti vaatii monikulttuurisuutta länsimaihin
Ruotsin monikulttuurisuuden juutalaiset juuret
Video: Juutalaiset Internet-sensuurin takana

25 kommenttia

 1. Juutalaisuus ja usko Jeesukseen – ikiaikaiset toistensa totaaliset vastakohdat, niin dogmaattisesti (opillisesti) kuin eettisestikin (maailmankatsomuksellisesti). Me olemme Nooan valkoisen pojan, Seemin, jälkeläisiä kun taas juutalaiset ovat siinneet suoraan Saatanasta. Ja huomaahan sen tuosta moraalittomasta, ahneesta ja verenhimoisesta sakista: he eivät edes näytä ihmisiltä!

  Plusääni(54)Miinusääni(5)
 2. Rasismi – tämänpäivän yksi parhaita lyömäaseita järjenvastaisten perverssi-vasureiden oksettavan syöpäisessä arsenaalissa. He voivat aivan vapaasti vaikka luovuttaa ½ palkastaan näille Suomeen rynniville somali-rosvoille ja irakilaisille allah snackbar -sotilaille – siinä kehitysapua konsanaan. Heille voisi myös antaa samantien HI-V -ruiskeen suoraan peräsuoleen – miksi turhaan odotella että raiskaamalla kantaväestö tartutetaan. Jutku≈Sanomat ja Ilta-Paska julistavat jo evankeliumiaan: suomalaiset valmiita palkkaleikkauksiin ja ties mihin. Jumala meitä auttakoon – kukaan muu siihen ei enää taida pystyä.

  Plusääni(48)Miinusääni(3)
 3. Kysymys kuuluu, miksi mangneettimedia ei haluaa monikulttuurista Suomea, mutta kyseenalaistaa Israelin rotupolitiikkaa. Eli Siis suomi suomalaisille, muuta ei israelia israelilaisille. Niinku WTF, tajuatteko edes mitenkä ristiriitaisia olette? Ette vissiin.

  Plusääni(2)Miinusääni(41)
   1. Jep, Israel kuuluu ISRAELILAISILLE vasta silloin, kun Jeesus palaa Maan päälle. Eipä ole »Jesseä» näkynyt, joten koukkunokat voivat jatkaa vauvojen penisten imemistä ym. tervehenkistä aktiviteettia. ME olemme TODELLISET JUUTALAISET (eng. Israelites): Nooan valkoisen pojan, Seemin, jälkeläiset. He, joita nykyisin kutsutaan juutalaisiksi, ovat pelkästään edomialaisia, khazaareita, juud(e)alaisia ja muuta ryöstelevää paskasakkia. ME olemme SEMIITTISET (=VALKOISET!) ISRAELILAISET. Itse uskon että Suomi on todellinen luvattu maa, eikä mikään Siionin-paskaläjä. Suomen nimikin tulee tästä Nooan pojasta: SEEM → SM; SUOMI → SM. Jeesus – kuningas – ei itse ollut tietenkään vaaleaihoinen arjalainen, vaan – aivan päinvastoin – tumma galilealainen. Juutalaiset ovat siinneet suoraan Saatanasta itsestään.

    Plusääni(6)Miinusääni(2)
  1. ”Report: Netanyahu Promises Talmud Will Be Israeli Law”, http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/180440#.VfHlwZcaf6M

   Jokunen lause juutalaisten pyhästä kirjasta Talmudista:
   ”Keritoth 6b: Ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä.
   Kiddushin 68a: Ei-juutalaiset ovat eläimiä, aaseja.
   Ketuboth 111a: Ei-juutalaiset ovat kansaa, joka on kuin aaseja – orjia, jotka katsotaan isännän omaisuudeksi.”

   ”History’s Cruelest Hoax[huijaus]: Semitic Khazars
   97% of Modern ’Jews’ are Mongols, Turks and Huns (Khazars)—Only 3% of Jews Have Semitic Blood!”,
   http://www.veteranstoday.com/2015/04/29/historys-cruelest-hoax-semitic-khazars/ (Kuitenkin he väittävät olevansa VALITTUA kansaa ja siksi Israelin kuuluvan heille!)

   Suomi suomalaisille – RISTIRIIDATTOMASTI Israel palestiinalaisille eikä maahantunkeutuneille mongolien, turkkilaisten ja hunnien sekasikiöille, joilla on uskontonaan ja lakinaan barbaarinen talmudismi.

   Plusääni(17)Miinusääni(0)
 4. israel on osa maapalloa joka kuluu KAIKILLE. Kuten myös Suomikin.

  Plusääni(0)Miinusääni(20)
   1. Brittitoimittaja osti Turkista “syyrialaispassin”, joita kaupitellaan ISIS-taistelijoiden lisäksi Eurooppaan pyrkiville turvapaikanhakijoille.

    Eurooppaan pyrkiville turvapaikanhakijoille ja ISIS-taistelijoille kaupitellaan syyrialaisia passeja ja henkilötietoja, joiden hinnat vaihtelevat 750 eurosta 1 500 euroon. Tyhjät passit, henkilökortit ja ajokortit ovat enimmäkseen aitoja ja ne on varastettu Syyrian valtionvirastoista. Väärentäjät lisäävät passeihin ja kortteihin ostajan kuvan ja henkilötiedot, jotka varastetaan yleensä kuolleelta henkilöltä.

    ”Kaikki haluavat
    olla syyrialaisia”

    Brittisivusto MailOnlinen toimittaja sai ”uuden henkilöllisyyden” syyrialaismieheltä, joka kuoli Aleppossa viime vuonna. Passin väärentäjä kertoi, että passit ovat erityisen suosittuja ISIS-taistelijoiden keskuudessa, jotka haluavat soluttautua Eurooppaan turvapaikanhakijoiden joukossa.

    – Saamme tyhjiä passeja taistelijoilta, joille väärennämme uudet henkilöllisyydet. Eurooppaan päästyään taistelijat ryhmittyvät ja elävät vapaina uuden henkilöllisyytensä turvin. He odottelevat rauhassa oikeaa aikaa palata takaisin ISIS-sotureiksi, turkkilaiset väärentäjät kertovat…

    Koko artikkeli: https://www.suomenuutiset.fi/isis-taistelijat-ostavat-syyrialaispasseja-%EF%BB%BF/

    (En halua kannattaa/mainostaa takinkääntäjä-petturi Soinia!).

    Plusääni(5)Miinusääni(0)
 5. Monikulttuuri-mätäpaise kasvaa kasvamistaan:

  ”Uussuomalaiset asuntomarkkinat
  Suomeen on syntynyt sosiaaliturvalla maksettujen asuntojen pimeät vuokramarkkinat, kirjoitti Pauli Vahtera taannoin.
  Uussuomalaiset ansaitsevat näillä markkinoilla hyvät pimeät tulot, jotka saadaan sosiaaliturvan päälle. Uussuomalainen voi asua kotimaassaan pitkiä aikoja, vuokrata Suomen asuntonsa ja elää pimeillä tuloilla hulppeaa elämää.
  Suomessa saatu 100 euroa voi vastata kotimaassa tuhatta euroa. Kyse on rahan arvosta, siitä samasta, jolla suomalainen voi lomillaan elää reteesti köyhissä maissa.

  Hulppeaa elämää voi viettää myös Suomessa. Maahanmuuttajan kokonaistulot voivat ylittää reippaasti hyväpalkkaisen työssä käyvän suomalaisen nettopalkan.voivat ylittää reippaasti hyväpalkkaisen työssä käyvän suomalaisen nettopalkan.

  Jos ammatinvalinnassa pitäisi nuoren valita hyvätuloinen ammatti, niin kärkijoukossa olisi maahanmuuttajan ammatti.

  Kaikki tämä on mahdollista, koska maahanmuuton ihanuudesta ei saa sanoa poikkipuolista sanaa. On irvokasta, että jotkut maahanmuuttajat tulevat Suomeen turvaan, ja kiitokseksi kusettavat yhteiskuntaamme mennen tullen.

  Viranomaiset katsovat petokset läpi sormien, koska pelkäävät rasismin leimaa. Kun mistään ei ole seurauksia, vaikka jäisi kiinni, ovat maahanmuuttajat tulossa röyhkeiksi. He valittavat rasismista ja huonosta kohtelusta, vaikka heitä paapotaan ja passataan enemmän kuin olisi kohtuullista. Auttaminen tekee avuttomaksi ja röyhkeäksi.

  Tämä verorahojen varastaminen olisi helppo saada kuriin tarkastamalla säännöllisesti kuka näissä asunnoissa todellisuudessa asuu. Mutta se olisi vastoin ihmisoikeuksia. On ihmisoikeus varastaa yhteisistä verorahoista, joten meidän pitää elää tämänkin asian kanssa. Ja olla hiljaa…”

  Koko artikkeli: http://mvlehti.net/2015/09/17/uussuomalaiset-asuntomarkkinat/

  Mutta kerropas kukkahattutädeille ja suvakeille yleensä tästä ja siitä, että maahanmuutto on ihmissalakuljettajillekin miljardiluokan liiketoimintaa…
  Rikollisiset vallanpitäjämmehän sen sijaan kyllä hyvin tietävät karut tosiasiat maahantunkeutuja-invaasiosta, mutta heillä on omat pimeät, alhaiset motiivinsa olla tekemättä mitään KOURIINTUNTUVAA maamme tuhoamiskehityksen lopettamiseksi.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 6. Ukrainalaisen toimittaja Aida Bolivar kertomus
  https://www.facebook.com/arre.kougappi/posts/10203336728459582

  ”Ukrainalainen toimittaja Aida Bolivar: arabipakolaiset halusi raiskata minut.

  Ukrainalaisen toimittajan kertomus, joka perustuu omaan kokemukseen turvapaikanhakijoista Budapestissä. Tästä hän kertoi tv-haastattelussa omille toimittajakollegoille. Kyseinen ohjelma on viikon tärkeämpiä uutisohjelmia Ukrainassa, missä käsitellään viikon uutisaiheita. Ohjelmalla on miljoonia katsojia. Vapaa suomennos sensuroimatta.

  ”Aidaa Bolivar puhui omista kokemuksistaan arabipakolaisista.

  Toimittaja Aida Bolivar matkusti Budapestista Wieniin, samassa junassa arabitaustaisten pakolaisten kanssa.
  Hänen mukaansa pakolaiset talloo ruuan päälle, vaativat rahaa ja huutaa törkeyksiä eurooppalaisille ohikulkijoille.
  Bolivar totesi myös, että arabimiehet käy biologisilla tarpeilla suoraan kaduilla ja pahoinpitelee pakolaisnaisia.
  Pakolaiset halusi jopa raiskata hänet, hän kertoi toimittajille ”viikon yksityiskohdat” ohjelmassa.

  Miten Unkarissa arabipakolaiset käyttäytyy?…”

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 7. Nuo rabit pitäis keittää ulosteissa!

  Holokausti museo hahaahaaaa! Auto museo nähtävillä joku vanha auto! Dinosaurus museo joku koottu luuranko! lento museo vanha lentokone! taide museo vanha taide teos!

  HOLOKAUSTI MUSEO!!!! PALAA TUIKKU KYNTTILÄ KAASUKAMMION VIRASSA!! Voi isä perkele!

  Homo paavi hyppäis ny parvekkeelta!

  http://carolynyeager.net/anti-white-pope-covers-crucifix-and-bows-secular-jewess

  Noin juuri! Mailman suurimmat johtajat käy tapaamassa osoittavat kunniaa, niin israelin presidentti halveksuu!

  Kuinka saatanan tyhmiä voi olla ne ihmisjoukot jotka tota kyrpä naama vaaria kunnioittavat!

  Vähän sama kuin tuo britttien muumio mummo kansa kumartaa tota kuppasta mummoa joka tekee kaikkensa tuhotakseen kansansa! Varmaan juuri juonut ihmisen pääkallosta viiniä luusissa!

  Vähän sama kuin meillä tämä ”ARVOVALTAINEN” niinistö! Pyytää amirkhanin juttelee:) Varmaan lupaa ison summan rahaa, että lupaa aiheuttaa lisää eripuraa muslimien ja suomalaisten välille ja hokkuspokkus näin saatii kansan huomio todellisesta ongelmien ytimestä pois! Eli rahajärjestelmästä ja näin taas kerran tämä hyvä veli järjestelmä aikoo yrittää peittää ongelmien todellisen syyn!

  Saksa kieltäytyi myymästä unkarille piikkilankaa jos ei päästä maahansa raiskaajia ja muslimeja jotka haluavat sharian lain! Ja suomen suvakit ovat täysin aivokuolleet! Suvakit pitäisi ampua venäläisellä raketillä saturnukseen! Näin he yrittävät painostaa islamisaation eli juutalaisten unelmaan tuhota eurooppa!

  Onneksi ainakin näillä näkymin kiina toimittaa 40km piikki lankaa!! Nämä ovat alkua vasta jos ei käskyihin suostuja! Katotaan mielenkiinnolla miten jutkut tulee muita maita painostamaan! Timo soini isästä perkeleestä taidettiin usan sota aluksella hieman läski mahaa painostaa! Pankit, mailman suurimmat yhtiöt, öljy yhtiöt siinä jutikoilla painostus keinoja!! Timo soini talous demokraatit : meillä on liian suurian taloudellisia intressejä :)! Kuolen ennemmin kuin alistun noiden talmud pellejen valtaan! Saatanan raukka ku uskalla sanoa vastaan ja valmis tuhoamaan oman maansa siinä oikein PERUS SUOMALAINEN! Vähän niinku ruotsi demokraatit muka vasta voima israelin ystävä ja suurin osa tulee menemään tähän kusetukseen ja sitten ihmetellään miksi ei mikään muuttunut ja sitten käy toteen tai ennemmin tämä deaglen arvio http://www.deagel.com/country/forecast.aspx!

  Mitäs se putin sanoin vuosia takaperin, että islamisaatio tuhoaa euroopan! En usko vielä häneen, mutta paljon nwo vastaisia tekoja tehnyt! Ilmainen maapläntti kansalaisille viljelemiseen ym ja facebookin lopetus venäjällä ym!

  :)!! Selväksi on käynyt myös suomen poliisin ja armeijan kanta vai pitäisikö sanoa aivokuolleiden zombien lauma jotka tapattavat omat lapsensa palkka shekin takia!!! Hyi vittu suomen puolustusvoimat! Rikkovat kaikkia mahdollisia lakeja ja majoittavat sota karkureita meidän kasarmeihin! Kaapu päälle ja loosiin! He ovat vanhoja paappoja jotka leikkii jotain näin olen kuullut 🙂 🙂

  Kaverit paino tyhjästä rahaa ja osti koko läntisen mailman itselleen kusetuksella :)! Suomen kaivoslaki siinä kanssa yksi huh huh!

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 8. Nyt Ruotsin Trelleborgissa on sattunut joukkoraiskaus
  Kolmas viikon sisällä ja tekijät taas alaikäisiä mamuja.

  Mikä tekee tämän jutun hieman erikoisemmaksi on se, että uhri on samanikäinen poika.

  Pöytäkirjat löytyy!!! Hyi vitun eläimet vittuun täältä ennekun tulee tänne! Noita ei voi ihmisiksi kutsua!

  Ja nyt päivi huora räsänen ja muut muka rupee tekee jotain! Muistakaa kaikki kenen lapset on kärsiny näitä saatanan tekoja KETÄ SEN ANTO TAPAHTUA! Kyllä jumala on hyljätty ketään ei kiinnosta!!! Vittu mitä ihmisiä! Oulun saksi raiskaus tapanila ym nyt vittu vastuuseen noita sikoja!!

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 9. kuulen kerrankin että edes kaukaselle tutun kakaralle tapahtunu tollanen leikkaan munat irti.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 10. http://static.ylilauta.org/files/ja/orig/1dmb3nix/1442610247777%5B1%5D.jpg

  http://static.ylilauta.org/files/hu/orig/emrkxnj2/quote-let-s-not-forget-what-the-origin-of-the-problem-is-there-is-no-place-in-modern-europe-wesley-clark-65-49-21%5B1%5D.jpg

  Wesley Clark on myös valittua kansaa.

  [video src="http://static.ylilauta.org/files/tz/orig/wsq7y013/Barbara%20Spectreburgshekelsteinmann.mp4" /]

  Ruotsiin ja Eurooppaan kovasti monikulttuuria ajava juutalainen Barbara Spectre on kirjoittanut Twitteriin, että ”loppu valkoisille ihmisille”. (end white people)

  https://pbs.twimg.com/media/B-fnwb_IIAAiouf.jpg

  Valkoisten kansanmurhaa saa siis mainostaa näin näkyvästi.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat