Korruptiosyytös: Euroopan keskuspankki vuotaa sisäpiiritietoa yksityisille eliittipankeille

Keskuspankit niin Yhdysvalloissa kuin Euroopassa ovat nyt suurennuslasin alla. Amerikassa Fedin johto uhataan erottaa, mikäli pankki ei ala viimeinkin palvella isänmaan etua. Euroopassa EKP:ta epäillään sisäpiiritiedon vuotamisesta eliittipankkiireille.

Kriittinen talousjulkaisu Wolf Street kirjoittaa korruptionvastaisen Corporate Europe Observatoryn (CEO) käynnistämästä ja EU:n oikeusasiamiehen Emily O’Reillyn suorittamasta tutkinnasta, joka kohdistuu EKP:n ja suurten yksityisten pankkien sisäpiiriverkostoon.

Uutisoimme EKP:n korruptioepäilyistä jo elokuussa, kun Wall Street Journal paljasti, että pankki lahjoittaa meidän EU-veronmaksajien eurojamme eliittiin kuuluvien suuryhtiöiden sisäpiirille:

EKP:n toiminnassa olisi ainekset kansainväliseen korruptioskandaaliin, mutta eurooppalainen valtamedia on pyrkinyt luonnollisesti piilottelemaan ilmiötä.

Suurista tiedotusvälineistä vain Wall Street Journalin (WSJ) kaltaiset erikoisjulkaisut ovat kirjoittaneet siitä, kuinka EKP syytää EU-veronmaksajien rahaa yksityisten suuryritysten sisäpiirille. Tavalliset äänestäjät ja veronmaksajat eivät ole kuulleetkaan aiheesta.

Sen sijaan, että EKP pyrkisi ratkaisemaan Italian rahoituskriisin, alkoi se kesäkuussa lahjoittaa kaikessa hiljaisuudessa rahaa Euroopan muutamille suurimmille yrityksille. Rahaa on luovutettu myös monikansallisten jättien eurooppalaisille tytäryhtiöille.

WSJ:n mukaan EKP on rahoittanut yrityksiä suoraan ostamalla niiltä velkakirjoja riihikuivaa keskuspankkirahaa vastaan. Kuten olemme kirjoittaneet, EKP on käytännössä yksityisten suurpankkien lobbausjärjestö.

Toisin sanoen EU:n veronmaksajat pakotetaan tietämättään lahjoittamaan rahaa yksityisten pankkien ja suuryritysten sisäpiirille.”

O’Reilly joutui aloittamaan EKP-tutkinnan sen jälkeen, kun CEO paljasti todisteita siitä, että keskuspankki kavaltaa rahaa suurten liike- ja investointipankkien hyväksi vuotamalla niille arvokasta sekä äärimmäisen salaista sisäpiiritietoa.

EKP on vastannut syytöksiin väittämällä, että kyse oli vain normaalista ”dialogista” suurten pankkien kanssa!

Oikeusasiamiehen täytyy selvittää, onko rikollisessa Goldman Sachs –pankissa kannuksensa ansainnut ja nykyään EKP:ta johtava Mario Draghi käyttänyt asemaansa törkeästi hyväkseen vuotamalla tietoa markkinoiden tulevaisuudesta eliittipankkiireille.

O’Reilly tulee Wolf Streetin mukaan paneutumaan erityisesti Draghin rooliin G30-järjestössä, jossa ovat edustettuna pahamaineisimmat kansainväliset pankit aina Goldman Sachsista ja Crédit Suissesta lähtien.

Rockefeller-säätiö perusti G30-järjestön 1970-luvun lopussa, jotta globalistipankkiireilla olisi yhteinen alusta, jossa rahasta voisi keskustella salaisesti ilman lainvalvojien ja demokraattisten instituutioiden väliintuloa.

Nykyään G30:n hallituksen puheenjohtaja on – yllätys, yllätys – Israelin keskuspankin entinen johtaja ja JPMorgan Chase Internationalin johtaja, juutalainen Jacob Frenkel. EU:n oikeusasiamiehen on selvitettävä, onko Goldman-Draghi luovuttanut sisäpiiritietoja juutalaisen Frenkelin järjestölle eurooppalaisten veronmaksajien etujen vastaisesti.

Frenkel vasemmalla.
Frenkel äärimmäisenä vasemmalla. Äärimmäisenä oikealla Israelin ja Yhdysvaltojen kaksoiskansalainen Stanley Fischer, josta on povattu Fedin seuraavaa johtajaa.

EKP käyttäytyy kuin mafia

CEO:n tutkimusten mukaan monilla EKP:n johtajilla on aivan liian läheiset suhteet yksityistä pankkisektoria edustavaan G30-järjestöön, mikä on luonut ihanteelliset olosuhteet kovan luokan korruptiolle.

Tällä hetkellä yksikään viranomainen ei valvo sitä, millaista tietoa EKP vuotaa pankkiireille G30-kokouksissa.

CEO:n varoitukset eivät perustu huhupuheille. Jo keväällä 2015 talouslehdistö uutisoi siitä, että EKP-johtoon kuuluva Benoît Cœuré oli vuotanut sisäpiiritietoa keskuspankin toiminnasta suljetussa kokouksessa, johon osallistui suurten pankkien ja hedgerahastojen johtajia.

Pankkiirit ja rahastot pystyivät käyttämään Cœurén vuotamaa salaista tietoa hyväkseen ja kahmimaan markkinoilta huomattavia rahasummia veronmaksajien ja rehellisten yritysten kustannuksella.

Toisin sanoen EKP luovuttaa rehellisten ihmisten rahaa kiertoteitse eliittipankkiirien sisäpiirille. Kyse on lopulta törkeästä kavalluksesta, jota johtaa koko EU:n voimakkain poliittinen elin – Euroopan keskuspankki.

Wolf Street kirjoittaa, että EKP:n korruptio on erityisen vaarallista siksi, että pankki on käyttänyt kasvavaa vaikutusvaltaansa hyväkseen kiristäessään unionin jäsenvaltioita pysymään EU:ssa. Rikollisesta pankista on tullut Euroopan voimakkain tyranni.

EKP esitti Italialle hiljattain uhkavaatimuksen, joka oli osoitettu itse asiassa kaikille EU-maille, jotka harkitsevat Brexitistä rohkaistuneina unionista tai edes eurovaluutasta eroamista.

Draghin mukaan eurosta luopuvat valtiot joutuvat maksamaan EKP-velkansa kokonaisuudessaan – helpotuksia ei ole luvassa edes pahimmille velkakriisivaltioille.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Espanjan, Kreikan, Irlannin ja Italian kaltaiset kriisimaat eivät saa erota eurosta, vaikka kansa niin äänestäisikin. EKP:n lunnasvaatimus on liian raskas. Goldman-Draghin mukaan kriisimaiden euroero olisi käytännössä sodanjulistus unionia vastaan.

EKP on nyt siis täysiverinen mafiajärjestö, joka esittää velallisille verisiä uhkauksia ja lahjoittaa rehellisten työntekijöiden rahat rikolliselle sisäpiirille.

 

Lue myös:

Euroopan unioni, pankkieliitin mätä ja korruptoitunut sydän
Juutalaiset, pankit, koronkiskonta
Italia ja IMF: rikollispankkiireille jälleen synninpäästö ja ilmaista rahaa

3 kommenttia

 1. Tämä nyt sinänsä ei ole mikään uutinen. Jo -90 luvulla sain Saksalaisesta pankista kaikkien haluamieni henkilöiden tilitiedot ja tapahtumat kun maksoi 800e. Silloin sillä turvattiin isompien kauppojen taustatiedot mahdollisesta rutiköyhöstä bulvaanista.

  Niin että jos minä sain ne jo silloin (tavallinen sukankuluttaja) niin kyllä ne saa moni muukin. Joka harrastaa paljon suurempaa kauppaa.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 2. Mitä EKP tekee jos kansakunnat päättävät tehdä samoin kuin Islanti? Mikä on se todellinen lihas jolla ihmiset yleensä pakotetaan maksamaan? Nämät hattupetterit ja muut sönköttäjät on hiljasia poikia ja linnassakin kovin vaitonaisia kunhan ensin saavat ihmiset hermostumaan. Ja parastaanhan nämä tuntuu panevan.

  Plusääni(11)Miinusääni(1)
 3. Suomen ja EUn maanpetturi-mädättäjät haluavat kieltää käteisrahan!

  Ilman käteisrahaa meistä tulee tyrannian orjia.

  Käteisrahaa ei saa poistaa!

  Otto-automaatteja on hälyttävän vähän enää Helsingissä!

  Saatanan velliperseet, lampaat!

  Käteisrahan kielto on sodanjulistus ja siihen on vastattava sotatoimilla.

  Erkki Liikanen ulos Suomen Pankista nuolemaan Senaatintorin mukulakivet puhtaaksi.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat