Monikulttuurisuustapahtuma peruttiin maahanmuuttajaväkivallan pelossa

Kehitysyhteistyön palvelukeskus Kepa on joutunut tänä vuonna ongelmiin järjestämänsä Maailma kylässä –monikulttuurisuustapahtuman vuoksi. Eikö monikulttuurisuus olekaan rikkaus?

Ensin juutalaiset syyttivät tapahtumaa ”antisemitistiksesi”, koska palestiinalaisten etniseen puhdistukseen kymmenien vuosien ajan syyllistynyttä Jewish National Fundia ei päästetty osallistumaan. Nyt festivaalien ohjelmaa joudutaan sensuroimaan maahanmuuttajien väkivaltaisen käytöksen pelossa.

europe_cancer

Maailma kylässä –festivaaleilla oli määrä järjestää tänä vuonna Sananvapauskylä-niminen tapahtuma, jonka tarkoituksena oli juhlistaa moniarvoista yhteiskuntaa, rauhallista rinnakkaiseloa ja ilmaisunvapautta. Tapahtuman kokemat vastoinkäymiset kuitenkin muistuttavat meitä siitä, etteivät ilmaisunvapaus tai rauhallinen yhteiselo kuulu monikulttuuriseen yhteiskuntaan tai edes monikulttuurisiin tapahtumiin. Monikulttuurisuus merkitsee poliittisen keskustelun sensuuria ja väkivaltaa valkoista kantaväestöä vastaan.

Sananvapauskylässä aiottiin esitellä esimerkiksi juutalaisen kulttuurimarxistilehti Charlie Hebdon (1, 2, 3, 4) inspiroimia piirustuksia sekä oululaisen sarjakuvapiirtäjä Ville Rannan tuotantoa. Ranta on tunnettu ahkerana monikulttuurisuuden kannattajana, jonka tuotannon kestoteemoja on joukkomaahanmuuttoa vastustavien poliitikkojen solvaaminen (1, 2, 3). Suunnitelmana oli esittää ääri-islamisteja ärsyttäviä pilakuvia profeetta Muhammedista.

On ironista, että monikulttuurisuutta kannattava ja nationalismia vastustava instituutio joutuu nyt perumaan sananvapaustapahtumansa maahanmuuttajaväkivallan pelossa. Suojelupoliisi kannusti perumaan Sananvapauskylän, sillä pelättiin, että islamistiset maahanmuuttajat saattaisivat iskeä perhetapahtumaan muutaman pilapiirroksen vuoksi.

Charlie Hebdon tapaus osoitti, että sananvapaus ei ole sama kaikille.
Charlie Hebdon tapaus osoitti, että sananvapaus ei ole sama kaikille.

Suomeen saapuneiden maahanmuuttajien ajautuminen terroristijärjestöihin on puhuttanut laajemminkin. Eilen Yleisradio lähetti ”Syyriaan sotimaan – ja takaisin” –dokumentin, jossa muistutettiin, että monikulttuurisuuden vuoksi Suomessa asuu yhä useampia taistelukokemusta ulkomailla kartuttaneita terroristeja. Tuttuun poliittisesti korrektiin tyyliinsä Suojelupoliisi ei tahtonut ottaa kantaa Suomesta Syyriaan lähteneiden ”etniseen taustaan”.

Suomen poliisijohto väittää suojelevansa kansalaisia terrorismilta, mutta pimittää äänestäjiltä samalla elintärkeää maahanmuuttopoliittista tietoa. Jos rivisuomalainen ei tiedä, mistä potentiaaliset terroristit tulevat, kuinka voimme tehdä suomalaisten turvallisuuden takaavaa maahanmuuttopolitiikkaa?

 

Lue myös:

Israel auttaa ääri-islamistista terroristijärjestöä leviämään Syyriassa
YK paljastaa Israelin tuen ISIS-terroristeille

3 kommenttia

  1. Joku muslimi pelasti vauvan hyisestä vedestä, niin iltasanomat kyllä muistaa mainita hänen uskontonsa sekä taustansa. Ja nuo uutisten kommentit. Huh. Taitaa iltasanomien palkatut kommentoijat olla asialla. Niin läpinäkyvää mielipiteenmuokkausta. En ihmettelisi vaikka uutinen olisi tekaistu.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
    1. Ja tota… Miks sulLa on oikeus? Relaas vähä ennrn ku otte missä ’hurrit. Niin noloo ylpee omasta. Sit lyö takas niskaan ku .. Luonnoltaan nee ke eri… Valkoiset tiikerit katoaa pimeyteen… Ilmatar on seki haipattu vaiks miks… Jos ei saa ne ni en mä. Siis ne saa. Sust en piittaa. Vsikka nyt ei kai kyse muu ku kalastat kai

      Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat