100 000 euroa veronmaksajien rahoja Suomen juutalaisille

Tammikuussa uutisoitiin, että Suomen juutalaiset olivat vaatineet valtiolta rahaa ”vainojen uhrien muistopäivän” varjolla. Tuolloin esimerkiksi poliisiylijohtaja Paatero ei kuitenkaan lämmennyt ajatukselle. Viikkoja kestäneen mediapainostuksen tuloksena hallitus on nyt silti päättänyt suostua juutalaisten vaatimukseen.

Vaikka Suomessa ei ole tapahtunut ainakaan kymmeniin vuosiin – jos koskaan koko historian aikana – vakavia juutalaisvastaisia rikoksia, on hallitus päättänyt tuhlata 100 000 euroa veronmaksajien varoja Helsingin juutalaisten ”turvallisuuteen”. Helsingin juutalaisyhteisö sai kokea sanallista arvostelua viime kesänä Gazan teurastuksen vuoksi, sillä se on julkaisuissaan ja antamissaan haastatteluissa asettunut tukemaan Israelia, joka syyllistyy väkivaltaan ja rasistiseen politiikkaan palestiinalaisia vastaan.

Juutalaisten itsensä mukaan tinkimätön sionismi johti muun muassa siihen, että noin puoli vuotta sitten Suomessa asuvan juutalaisen päälle syljettiin. Tosin edes tätä ei ole voitu todistaa. Väitetyn sylkemisvälikohtauksen vuoksi juutalaisille on nyt luvattu myöntää 100 000 euroa ilmaista rahaa. Sylkeminen ja arvostelu kun voivat johtaa pahimmillaan Charlie Hebdo –iskun kaltaiseen terrorismiin. On epäselvää, vaikuttiko päätökseen se, että pääministeri Alexander Stubbin suurin vaalirahoittaja on juutalainen sionistimiljardööri Chaim ”Poju” Zabludowicz.

Hallituksen päätöstä on julkisuudessa puolustellut esimerkiksi kristillisdemokraattien Päivi Räsänen, joka viime kuussa vaati julkisesti rahaa juutalaisille sekä ”antisemitismin pysäyttämistä”. Räsänen on kiihkeä sionisti, joka vastustaa Palestiinan valtion tunnustamista. Sen sijaan, että 100 000 euroa käytettäisiin koulujen kunnostamiseen, maanpuolustuksen ehostamiseen tai lastensairaaloihin, on sionistipoliitikon mielestä tärkeintä ajatella juutalaisten tarpeita. Päivi Räsäsen mukaan kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Suomi myöntää rahaa jonkun uskontokunnan turvallisuuden parantamiseen. Juutalaiset ovat poliittisessa erityisasemassa.

conservative friends

Erityisasemasta nauttivat myös Ison-Britannian juutalaiset, sillä maan huippupoliitikot vaativat ”antisemitistien” eristämistä Internetistä. Juutalaisten lobbausjärjestöjen (esimerkiksi Conservative ja Labour Friends of Israel –järjestöt) voitelemat poliitikot ovat leimanneet julkisuudessa Israelin viholliset samaan kastiin seksuaalirikollisten kanssa. On kuitenkin ristiriitaista, että seksuaalirikollisanalogiaa käyttää työväenpuolue Labour. Labour on kautta historiansa ajanut pedofiilien ja raiskaajien asiaa, menneinä vuosikymmeninä täysin avoimesti ja nykyisin peittelemällä järjestelmällisesti maahanmuuttajien tekemiä seksuaalirikoksia. Vaikka Labour väittää edustavansa Britannian ”työläisiä”, ajaa se käytännössä juutalaisten sekä maahanmuuttajarikollisten asiaa.

Myös liberaalidemokraatit ovat lämmenneet ajatukselle sulkea Israel-kriitikot Internetistä. Poliitikkojen ja turvallisuusviranomaisten mukaan juutalaisvastaisuus nousi erityisen kuumaksi puheenaiheeksi Gazan teurastuksen vuoksi. Eliitin mukaan Israel-kriitikot sekoittavat tahallaan juutalaiset Israelin hallituksen politiikkaan. Jostain syystä kuitenkin Britannian tunnetut juutalaiset poliitikot sekä yhdistykset ovat antaneet tukensa Israelin politiikalle – myös juutalaisvaltion julmalle sodalle Palestiinan siviilejä vastaan. Ilmeisesti juuri tästä syystä aihe on niin arka, että kriittiset äänet tahdotaan väkisin eristää julkisesta keskustelusta.

Sananvapauden luvatussa maassa Saksassa kehitys on tietysti valovuosia Isoa-Britanniaa edellä. Israel Today –lehden mukaan saksalainen tuomioistuin on nyt linjannut, että antisionismi on antisemitismiä. Toisin sanoen Israelia kritisoivat ihmiset syyllistyvät nyt automaattisesti kiihottamiseen juutalaista kansanryhmää vastaan. Juutalaiset ovat ainut ryhmä, joka on tässä asemassa. Saksassa saa vaatia saksalaisen valtion tuhoa ja saksalaissiviilien murhaamista syyllistymättä mihinkään rikokseen. Näin vasemmistolaiset mielenosoittajat myös säännöllisesti tekevät.

Arthur "Bomber" Harris tunnetaan kyllästyspommituksista, joissa tapettiin satojatuhansia saksalaissiviilejä.
Arthur ”Bomber” Harris tunnetaan kyllästyspommituksista, joissa tapettiin satojatuhansia saksalaissiviilejä.
Saksassa on laillista vaatia saksalaissiviilien joukkomurhaa...
Saksassa on laillista vaatia saksalaissiviilien joukkomurhaa…
...Mutta Israelin sotarikosten vastustaminen on "kiihottamista kansanryhmää vastaan".
…Mutta Israelin sotarikosten vastustaminen on ”kiihottamista kansanryhmää vastaan”.

Israel Todayn mukaan saksalaistuomari ampui viimein alas yleisen harhaluulon, etteikö Israelin valtion ankara kritiikki olisi automaattisesti juutalaisvihaa. 24-vuotias turkkilaistaustainen Saksassa asuva Taylan Can sai tuomion kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ajatusrikoksensa vuoksi.

Can oli osoittamassa viime kesänä Essenin kaupungissa mieltään Gazan kansanmurhaa vastaan. Tuomarin mukaan hän syyllistyi ”rikokseen” puhumalla tuomitsevaan sävyyn sionisteista. Tuomioistuimen mielestä Gazan kansanmurha ei ollut pätevä syy olla vihainen koko Israelin valtiolle ja sen ystäville – syynä Canin raivoon täytyi olla siis patologinen antisemitismi. Israel Today kertoo, että Euroopan juutalaisjärjestöt ovat ”ylistäneet” oikeuden päätöstä kieltää Israelin kritisointi.

…Mutta eihän Euroopan juutalaisilla järjestöillä pitänyt olla mitään tekemistä Israelin valtion kanssa!?

 

Lue myös:

Ranskan veronmaksajilta kymmeniä miljoonia dollareita Amerikan juutalaisille
Juutalaisjärjestöt: Euroopassa liikaa sananvapautta
Video: Juutalaiset Internet-sensuurin takana

12 kommenttia

 1. Puhutaanpa rahasta, juutalaisten tärkeimmästä asiasta.

  USA on auttanut Israelia vuodesta 1948 lähtien n. 120 miljardilla dollarilla. Esim. vuonna 2011 8,2 miljoonaa USD joka päivä.

  USA elää velaksi ja lainaa rahaa, jotta juutalaiset voivat elää herroiksi Israelissa. Kymmenen prosenttia USA:n ulkomaanavusta menee kansalle, jonka väkiluku on 0,001 % maailman väestöstä. Velkaantuva USA uhraa velaksiotettua rahaa rikkaille juutalaisille, jotta nämä voivat huoletta ostaa ohjuksia Gazan pommituksiin.

  USA antaa rahat vuosikymmeniä jatkuneeseen laittomaan palestiinalaisteen maiden ryöstämiseen ja asevarusteluun, jonka helmi on Samson-optio.

  USA velkaantuu, Israel rikastuu.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Kun nyt jopa ministeri Räsänen on herännyt siihen, että aivan kaikki maahanmuuttajat eivät olekaan herranterttuja ja joukossa on terroristeja ja raiskaajia sekä ihan tavallisia murhaajia niin koska ministeri puuttuu siihen, että suomenjuutalaisetkin käyvät Israelissa armeijassa samaan aikaan, kun kyseisen valtioterroristisen maan armeija pommittaa kyynisesti lapsia ja naisia Gazassa?

  Minä esitän avoimen kysymyksen ministeri Räsäselle:

  Kuinka kouluun iskevä ohjus eroaa ns. terrorismista?

  Voisiko ministeri Räsänen täsmentää meille kaikille, mikä tässä ohjuksessa on ns. laillista ja ei-terroristista? Ehkäpä ministeri Räsänen voi lähettää Gazaan lohdutuksen sanoja?

  Kirjoittaisiko hän esimerkiksi näin:

  ”Gazan koulujen pommitukset ovat perusteltuja ja laillisia ja kaikin tavoin hyväksyttäviä, koska kouluissa voi mahdollisesti olla joskus ns. terroristeja.”

  ”Lapsiuhrit ovat ns. kollateraalista vahinkoa ja siinä mielessä hyväksyttäviä.”

  Onhan suomalaisissakin juutalaisjulkaisuissa retosteltu, kuinka ”kessun-natsat tulivat heti”, kun ah niin kunnollinen Suomen kantajuutalainen kävi vieraan vallan asevoimissa leikkimässä sotilasta samaan aikaan, kun tämän vieraan vallan asevoimat pommittivat siviilejä.

  Millä tavalla tällainen ”sotaturismi” Israeliin poikkeaa ns. terrorismista?

  Varmaan palestiinalaislasten vanhemmat ymmärtävät kristillis-sionistiset nyanssit.

  Henkilökohtaisesti halveksin syvästi näitä Hakehilan sotaturisteja.

  Mikä muu maa vuonna 2015 tappaa ohjuksilla lapsia kouluihin?

  Kertokaa minulle, juutalaiskessut.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 3. Tutkimukset muuten ovat osoittaneet, että ahneus ei ole ihmisen perusominaisuus vaan enemmänkin opittu sellainen. Metsästäjäyhteisöissä ei välistävetäjiä suvaittu, vaan oli puhallettava yhteen hiileen, jotta pärjättäisiin hyvin. Ilmeisesti juuri maanviljelyksen ja sen seurauksena valtakuntien laajempi ilmaantuminen n. 10 000 vuotta sitten mahdollisti välistävetäjien tulon kun elinolot vakiintuivat. Rahan valta toi heille sitten hallinnan.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 4. Tästä en ole aivan varma, mutta tarkoittiko Kennedy puheellaan holocaustia vai jotakin muuta? Eli holocausti oli juutalaisten tekemä, mutta he laittoivat sen germaanien viaksi. Nyt heillä on muka verikosto-oikeus germaaneja kohtaan ja he siksi saavatkin tappaa germaaneita uskontonsa mukaan.

  Ote Kennedyn puheesta:
  ”Salailu on ikävä sana vapaassa ja avoimessa yhteiskunnassa.Olemme kansana perinteisesti ja historiallisesti vastustaneet salaisia järjestöjä, salaisia valoja ja salaisia menoja. Mutta maailmalla meitä vastustetaan suureellisena ja häikäilemättömänä salaliittona, joka käyttää lähinnä kyseenalaisia keinoja vaikutuspiirinsä laajentamiseen; soluttautumista, ennemmin kuin maihinnousua. Harhauttamista eikä vaaleja. Pakottamista, eikä valinnanvapautta. Se on järjestelmä, joka on laittanut suuret määrät ihmisiä ja luonnonvaroja erittäin tehokkaan koneen rakentamiseen, joka yhdistää armeijan, diplomatian, tiedustelun, talouden, tieteen ja politiikan käyttöönsä. Sen suunnitelmat piilotetaan, eikä julkisteta. Sen virheet haudataan, eikä otsikoida. Sen seurauksista vaietaan, eikä riemuita. Ei vastattua kysymystä, ei paljastettua salaisuutta. Meidät saadaan tuntemaan itsemme niin mitättömiksi, luomalla rikos, jonka rinnalla jokainen kalpenee. Pyydän teiltä apua suunnattomassa urakassa tiedottaa ja varoittaa amerikkalaisia ihmisiä. Luottavaisena, että teidän avullanne me vielä olemme sitä, mitä ihminen on syntynyt olemaan: VAPAA JA ITSENÄINEN”
  Linkki; http://www.youtube.com/watch?v=qIpo2kcz_U8

  Nyt meidän täytyy siis sääliä ja varjella näitä huijareita, jotka itse suorittavat holocaustia kaikkialla maailmalla Amerikan avulla.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 5. charlie hebdosta lisää totuuksia julki.
  http://www.veteranstoday.com/2015/02/09/charlie-falsified/

  väärennettyjä videoita ja selventäviä kuvia tapauksesta,paljon on kusetettu ranskalaisia ja muiden maitten kansalaisia.
  tarkistakaa videokuva sarjaa kuinka ne eroavat toisistaan,t.s videoissa näkyy ihmisiä jotka on poistettu videoista yhdeltä uutis kanavalta ja toisella kanavalla ihmisiä näkyy samassa videossa juoksemassa kadulla.

  yhdestä videosta on kaapattu kuva hd-laadulla vaikka uutis kanavat ovat väittäneet ja lähettäneet kansan tietoisuuteen huonolaatuista videokuvaa.

  eli samaa videota ja toisaalta propaganda (uutis) kanavat ovat poistaneet henkilöitä kyseisistä videoista ennenkuin he ovat uutisoineet videot.

  töistä myöhästynyt henkilö lypsää ihmisiä tunnepohjaisella nyyhkytarinalla.
  100% false flag…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Kuinka kömpelöjä siionistit ovat. Koko Ranskan operaatio kuten kaikki sitä ennen onvat FARSSI. He ovat koulukiusaajia, jotka ovat liittoutuneet apukoululaisten vammaisten kanssa. Ja kaikki meneen täysin helvettiin. Ei voi muuten. Katso siionistien historiaa. Se on yhteiskunnan pohjasakan historiaa (niin miksi luulet että se heitä miellyttää?). Siionistit ovat kansainvälinen rikollisjoukko joka yrittää käyttää Herran Jeesuksen Kristuksen hyvyyttä pahuuden välikappaleena. Todisteena tästä ovat mormoonit, halluntailaiset ym, vapaamuurarit, illuminati ja feministit ym. Eli kaikki joiden ymmärryksen siionistien roska on sulkenut.
  VOIN ILMOITTAA SINULLE TÄNÄÄN, ETTÄ HERRA JEESUS KRISTUS PYSTYY AVAAMAAN SINUNKIN YMMÄRYKSESI JA SE ON KOKEELLINEN ASIA. Voit kokeilla lukea joka päivä Evankeliumeita ja Psalmeja. Takaan, että voit ymmärtää paremmin totuuden kuukauden jälkeen. Ole sentään voimakas Herran avulla. Epäpuhtaus on synti.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Kun aivan kohta olemme 1930-luvun Neuvostoliitossa ja toisinajattelijoita tullaan hakemaan mustilla autoilla erilaisiin selleihin hakattavaksi (juutalaisyagoda-tyyliin) niin olen tässä miettinyt, mitä VIELÄ SAA SANOA.

  Oletan, että näin saa sanoa:

  ”Uskon kaikkiin holokausteihin, erityisesti uskon siihen, että Venäjällä tapettiin kymmeniä miljoonia kristittyjä ja Saksassa miljoonia kunnon saksalaisia rauhantulon jälkeenkin. Muitakin holokausteja on voinut olla.”

  ”Minua ei tippaakaan kiinnosta mahdollinen juutalaisten holokausti. En ole koskaan kuullut heidän olevan kiinnostuneita esim. saksalaisten siviilien joukkotuhosta, joten en vaivaa päätäni heidän mahdollisilla kärsimyksillään.”

  ”Minusta juutalaisvaltio on nykyisistä maailman maista vastenmielisin. En pidä maasta, joka esiintyy demokratiana, mutta pommittaa ohjuksilla kouluja ja sairaaloita. Pitäisikö minun ymmärtää tätä ja miksi?”

  ”Yksinkertaisesti: En pidä juutalaisista. Onko se rikos?”

  ”En pidä siitä, että juutalaiset vaativat täällä lännessä minulta varauksetonta toleranssia maahanmuuttoon ja kaikkien vähemmistöjen suojaamista vainoilta, mutta juutalaisten omassa maassa palestiinalaisia kohdellaan äärimmäisen rasistisesti. Mm. ”epäiltyjen” sukulaisten asuntoja poltetaan. Kuinka tämä sopii ihmisille, jotka kotimaassani saarnaavat minulle toleranssia ja samaan aikaan menevät Israeliin leikkimään sotilasta?”

  Saako sanoa?

  Minua oikeastaan kiinnostaisi ennakkotapauksena pohtia tätä oikeudessa. Haluaisin nähdä silmästä silmään sen sionistin/sionistin ihailijan, joka vaatisi näistä sanoista tuomiota. 🙂

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 8. http://carolynyeager.net/ronald-lauder-warns-new-catastrophe-jews

  Juualaisjohtaja Lauder vaati 27.1.2015 juutalaisia ”pakottamaan hallitukset” myöntämään heille enemmän varoja ja oikeuksia suojeluun ja suojelemaan juutalaisia”. Siis julkisia varoja. Hän vaati myös, että juutalaisvastaisuudesta internetissä ja muualla on tehtävä loppu. Välittömästi näiden vaatimusten mukaisia lakialoitteita on esitetty Englannissa ja muuallakin ja puheita pidetty korkeiden EU-viranomaisten suulla. Joka maassa juutalaiset ovat vaatineet ja saaneet rahaa. Tuomiot ”viarikoksissa” ovat koventuneet ja uusia ”terrorismin vastaisia lakeja” on laadittu naurettavien falseflag-operaatioiden verukkeella ja säestyksellä (Ranska, Belgia, Saksa, Australia, viimeisin terrorismipelleily ja teatteri oli Tanskassa).

  Juutalaiset vaativat ja saiovat rahaa. Suomei ei ole suomalaisten, vaan se kuuluu heille. Jos korkein oikeus ottaa MM-jutun käsittelyyn, se kai säätää ehdottoman linnatuomion…

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 9. JUUTALAISIA ON HELPPO VIHATA, JA KRISTITTYJÄ, OLEMME NIIN KILTTEJÄ, MEITÄ TAPETAAN KAIKKIALLA.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
  1. Nyt kun heitit koukun veteen kalastaaksesi, niin missä suhteessa juutalaiset (fariseusten opilliset perilliset) ovat kilttejä?

   Luemmehan:

   ”Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä” (Joh.8:44);

   ”(juutalaiset) tappoivat Herran Jeesuksenkin ja profeetat ja ovat vainonneet meitä, eivätkä ole Jumalalle otollisia, vaan ovat kaikkien ihmisten vihollisia, kun estävät meitä puhumasta pakanoille heidän pelastumiseksensa. Näin he yhäti täyttävät syntiensä mittaa. Viha onkin jo saavuttanut heidät, viimeiseen määräänsä asti” (1. Tess. 2:15-16);

   ”Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te olette valkeiksi kalkittujen hautojen kaltaisia: ulkoa ne kyllä näyttävät kauniilta, mutta ovat sisältä täynnä kuolleitten luita ja kaikkea saastaa! Samoin tekin ulkoa kyllä näytätte ihmisten silmissä hurskailta, mutta sisältä te olette täynnä ulkokultaisuutta ja laittomuutta. Voi teitä, kirjanoppineet ja fariseukset, te ulkokullatut, kun te rakennatte profeettain hautoja ja kaunistatte vanhurskasten hautakammioita, ja sanotte: ’Jos me olisimme eläneet isäimme päivinä, emme olisi olleet osallisia heidän kanssaan profeettain vereen’! Niin te siis todistatte itsestänne, että olette niiden lapsia, jotka tappoivat profeetat. Täyttäkää siis te isäinne mitta. Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon? Sentähden, katso, minä lähetän teidän tykönne profeettoja ja viisaita ja kirjanoppineita. Muutamat heistä te tapatte ja ristiinnaulitsette, ja toisia heistä te ruoskitte synagoogissanne ja vainoatte kaupungista kaupunkiin; että teidän päällenne tulisi kaikki se vanhurskas veri, joka maan päällä on vuodatettu vanhurskaan Aabelin verestä Sakariaan, Barakiaan pojan, vereen asti, jonka te tapoitte temppelin ja alttarin välillä” (Matt.23:27-35).

   Juutalainen oppi, Talmud (Jeesuksen ajan ”perinnäissääntö”), on perkeleestä ja sen ainoa tarkoitus on kiertää ja tehdä tyhjäksi Raamattu, Jumalan sana (Matt. 15:6; Mark. 7:13). Kun juutalaiset saavat tilaa ja mahdollisuuden, heidän oppinsa muuttuu käytännöksi, valheeksi, huijaamiseksi, tappamiseksi; nämähän ovat perkeleestä, Joh. 8:44.

   Ja jottei luultaisi, että vihaan juutalaisia, sanon: Antakaa pelastaa itsenne Jeesuksessa Kristuksessa. Hän, Jumalan Poika, kantoi teidänkin syntinne pelastaakseen teidät kuolemasta ja helvetistä. Juutalaisten suurin vihaaja on se, joka ei julista heille evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta. Sellainen henkilö hylkää heidät helvettiin.

   Vihaan juutalaisten syntejä ja rikoksia, en juutalaisia. Juutalaiset keräävät ihmisten vihat päällensä pahoilla teoillaan ja kavaluudellaan, joten he ovat itse syyllisiä siihen, että jotkut hermostuvat heihin.

   Juutalaisille on julistettava Jeesusta Kristusta, että edes muutama heistä pelastuisi.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. ”Kun juutalaiset saavat tilaa ja mahdollisuuden, heidän oppinsa muuttuu käytännöksi, valheeksi, huijaamiseksi, tappamiseksi; nämähän ovat perkeleestä, Joh. 8:44.”

    Tästä käsittääkseni vihjataan myös seuraavan videon puolessavälissä?

    ”Jews live in two realities. One when they are in a minority and have a weak position, then they need to behave to keep the peace. Another reality when they are mighty and don’t have to be so moderate.”

    Ja esimerkkejä löytyy, Saksa sodan jälkeen, Neuvostoliiton alkuajat, Irak, Libya….

    Aina kun ovat saaneet kansallisen esivallan on kukistettua, ovat aloittaneet hirveydet.

    Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat