Länsimaista ”demokratiaa”: sota räjäytti Syyrian lapsiavioliittotilastot

Yhdysvallat ja sen liittolaiset Kokoomuksen Kimmo Sasista lähtien kutsuvat sionistisia sotia mielellään ”demokratian” levittämiseksi takapajuisiin arabimaihin. Jopa Yleisradio joutui viimein myöntämään, että tuorein demokratiaprojekti epäonnistui jälleen verisesti.

Länsimaat ovat kaataneet bensaa Syyrian sisällissodan liekkeihin jo useiden vuosien ajan syrjäyttääkseen Israelin vihaaman Bashar al-Assadin hallituksen. Euroopassa ja Amerikassa äänestäjille on valehdeltu kutsumalla verenvuodatusta ”ihmisoikeustyöksi” ja ”demokratian levittämiseksi”.

Tuoreiden tilastojen mukaan länsimainen ”demokratia” on merkinnyt kuitenkin summittaisten pommitusten ohella ”lapsiavioliittojen” eli järjestelmällisen pedofilian yleistymistä. Syyriasta ei tullutkaan modernia liberaalia onnelaa, vaan kansakunta on luisumassa kohti barbariaa alueilla, joita Assad ei kontrolloi.

Pedofiiliavioliitot varjostavat erityisesti syyrialaisten pakolaislasten elämää; tuoreet tilastot perustuvatkin Jordanian keräämiin tietoihin Syyrian pakolaisista. Tilastojen mukaan pakolaiset naittavat lapsensa paitsi köyhyyden myös ”kunnian” vuoksi.

Kunniakäsityksen kieroutuminen kertoo omalta osaltaan siitä, kuinka Assadin edistyksellisen arabinationalismin rooli on heikentynyt Syyrian kulttuurissa. Nationalismin tilalle ovat tulleet vanhat oudot heimoperinteet sekä äärimmäiset islamtulkinnat, jotka pitävät lapsiavioliittoja hyväksyttävinä tai jopa toivottavina.

”Tilastojen mukaan Jordaniassa asuvista 13–17-vuotiasta syyrialaistytöistä noin 44 prosenttia oli naimisissa vuonna 2015. Vielä vuonna 2010 osuus oli 33 prosenttia,” Yleisradio kirjoittaa.

siria-brack-obama-memes

Demokratian voittokulku

Ilmiö on tuttu kaikista maista, joihin Israel, Yhdysvallat ja EU ovat viime vuosikymmeninä vieneet ”demokratiaa”. Esimerkiksi Irakissa naisten oikeudet taantuivat kivikaudelle sen jälkeen, kun Saddam Husseinin hallinto tuhottiin Israelin ja pankkien vaatimuksesta.

Irakin sota johti prostituution ja naisten lukutaidottomuuden räjähdysmäiseen kasvuun sekä naisvankien raiskaamisen yleistymiseen. Saddamin hallinto oli tehnyt Irakin naisista arabimaailman vapaimpia ja koulutetuimpia, mutta ”demokratia” romutti kaikki saavutukset hetkessä.

Kun Yhdysvallat hyökkäsi Afganistaniin 2000-luvun alussa, Kimmo Sasi lobbasi sodan puolesta Suomessa valehtelemalla, että Afganistaniin mentiin ”vapauttamaan tytöt, jotta nämä saisivat käydä koulussa”. Lopulta ”demokratiataistelun” ainut saavutus oli se, että maan heroiinituotanto räjähti käsiin.

 

Lue myös: Amnestykin heräsi: Yhdysvallat murhaa siviileitä Syyriassa!

3 kommenttia

 1. Yhdysvallat – Israel -liittouman toiminta on todellakin kauheaa, sitä ei voi tietenkään kukaan kiistää. Senkin vaan tahdon kyllä tässä yhteydessä sanoa, että ns. sivistyneen maailman ”vapaat ja koulutetut” naiset eivät välttämättä ole hyvä juttu hekään. Esimerkiksi juuri ”länsimaalainen” feminisimi on sujuvasti vapauttanut naiset heidän luonnollisista rooleistaan ja velvollisuuksistaan, mikä uhkaa ”länsimaalaisten” kansojen elämän jatkuvuutta. Esimerkiksi niin sanottu ”valkoinen kansanmurha” on tavallaan eurooppalaisten omaa syytä, koska perinteiset perhemallit ja -arvot ovat täällä meillä aikalailla mennyttä. Ei äitejä, ei lapsia, ei tulevaisuutta.

  Plusääni(13)Miinusääni(2)
  1. Tavallaan omaa syytä, kyllä, koska ihmiset eivät ole osanneet vastustaa valejuutalaisten ja heidän kätyreidensä myyräntyötä, mutta houkutus synnintekoon ja yhteiskunnan tuhoamiseen on lopulta tullut ulkoapäin, kuten sanoin, eli valejuutalaisten ja heidän kätyreidensä toimesta. Jumalan hylkääminen on johtanut nykyiseen rappiotilaan. Kuten Codreanu sanoi, kukin maa saa ansaitsemansa valejuutalaiset, jotka hyttysmäisesti kukoistavat syntiemme suossa.

   Mutta toisaalta, mitä muutakaan voi odottaa, kun (eurooppalaisen) lammaslauman paimeneksi on noussut valejuutalaisen kaltainen susi? Siitä tietenkin seuraa verilöyly ja kamalaa kärsimystä, etenkin sielullista sellaista. Saatanan synagoga, eli valejuutalaiset, johtavat meitä kohti rotkoa, jonka pohjalla odottaa helvetti. Se on toinen ja pahin kuolema.

   Plusääni(11)Miinusääni(1)
 2. Kuvassa oleva tilanne ei välttämättä kuulu aiheeseen vaan kun lapsia pelastetaan pommitusten raunioosta voi ”pelastaja” viedä lapsen mennessään. Tytön vaatteissa näyttää olevan rauniopölyä. Hän saattaa päätyä ”pelastajan” kynsissä ties mihin.
  Samoin kävi pakolaisvirroissa euroopasssa. Vieras mies vain nappasi lapsen syliinsä ja teeskenteli isää. Varasti siis lapsen mennessään.

  Mutta heidän tuomionsa on hirveä helvetin kuiluissa.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat