Syyria: Ei enää sotia Israelin puolesta!

Yhdysvallat teki rajuja ohjusiskuja Israelin vihaamaa Syyriaa vastaan tasan 100 vuotta sen jälkeen, kun Amerikka liittyi ensimmäiseen maailmansotaan 6.4.1917 sionistipankkiirien painostuksen vuoksi luoden samalla pohjan Israelin rikolliselle perustamiselle. Eikö 100 vuotta verenvuodatusta sionismin nimissä ole tarpeeksi?

Julkaisimme torstai-iltana – vain tunteja ennen Donald Trumpin hyökkäyspäätöstä – artikkelin, jossa muistutimme, että kaikki aiemmatkin väitteet Syyrian kemiallisesta terrorismista ovat olleet todistetusti valheita: ”Syyrian edellinenkin ’kaasuisku’ paljastui huijaukseksi

Totesimme, että esimerkiksi vuoden 2013 sariini-iskujen takana olivat mitä ilmeisimmin Nato-maa Turkin tiedustelupalvelut sekä CIA:n rakentaman aseiden salakuljetusverkoston vakioasiakkaat, Israelin tukemat Isis ja al-Qaida.

Presidentti Bashar al-Assadin kannalta siviilien murhaaminen joukkotuhoaseilla olisi täysin järjetöntä, koska useita tärkeitä alueita terroristien otteesta vapauttanut Syyrian hallitus on sodassa nyt voitolla. Miksi provosoida maailman mahtavina sotilasvaltaa, Amerikkaa, kun voitto on jo lähes varma?

Koska Syyrialla ei ole pienintäkään motiivia käyttää kaasua omia siviileitä vastaan, on kyseessä mitä ilmeisimmin joko vuoden 2013 kaltainen väärän lipun operaatio, tai sitten terroristien hallussa ollut myrkkykaasu on päässyt vuotamaan vahingossa.

Sionistipoliitikot Suomesta aina Yhdysvaltoihin ja Israeliin eivät ole tietenkään jääneet odottamaan kemiallisten tutkimustulosten selviämistä. Johtavat päättäjät Sauli Niinistöstä lähtien ovat päättäneet repiä heti kaiken poliittisen hyödyn myrkkyyn tukehtuneiden pikkulasten ruumiista.

Syyrialaisen lehdistön mukaan Yhdysvaltojen laiton isku tappoi ainakin yhdeksän siviiliä, joista neljä oli viattomia lapsia. Lisäksi räjähdykset tuhosivat ainakin 14 hävittäjää, joilla Assad kävi taistelua esimerkiksi Isis-terroristeja vastaan.

Syyria totesi sionistien barbaarisen iskun jälkeen jatkavansa taisteluaan, kunnes ”terrorismi on murskattu” ja Syyriasta on tehty jälleen rauhallinen sekä turvallinen valtio. Syyrian puolustusvoimien mukaan hyökkäys todisti, että Amerikka on ääri-islamististen terroristijärjestöjen liittolainen.

Yhdysvaltojen yhteistyö ääri-islamistien kanssa on erittäin tiivistä. Libanonilainen uutistoimisto al-Manar huomioi, että Isis hyökkäsi Syyrian puolustusvoimia vastaan samaan aikaan Yhdysvaltojen kanssa. Mikä mielenkiintoisinta, Isis ja Amerikka iskivät samalla alueella. Israel on myöntänyt tienneensä etukäteen Trumpin hyökkäysaikeista. Sionistit saattoivat ennalta vuotaa hyökkäystiedon Isisille, jotta Assadin kärsimät tappiot saataisiin maksimoitua.

Syyrian armeija painotti, että Amerikan järjetön hyökkäys kannustaa terroristeja käyttämään myrkkykaasuja vastaisuudessa entistä rohkeammin. Isis ja al-Qaida saivat nyt vahvistuksen, että länsi pitää jokaista kaasuiskua automaattisesti käypänä tekosyynä Assadin joukkojen pommittamiselle. Ääri-islamistit ja sionistit ovat luoneet kemiallisilla aseilla nyt tappavan noidankehän.

niinisto kipa paassa

Miksi länsi ei ole puuttunut ääri-islamistien kemiallisiin iskuihin?

Syyrian varapääministeri Walid al-Moallem totesi torstaina, että Syyrian hallitus ei koskaan käytä kemiallisia aseita – ei edes terroristeja vastaan.

Al-Moallem muistutti lehdistötilaisuudessa, että Syyrian vihollisvaltiot ovat jo vuosien ajan levittäneet valheita Assadin kemiallisista aseista. Kansainvälisen yhteisön tulisikin suhtautua myrkkykaasuhuhuihin aina äärimmäisen skeptisesti.

Al-Moallem alleviivasi, että esimerkiksi Isisillä ja al-Qaidalla tiedetään olevan kemiallisten aseiden varastoja useissa kaupungeissa ja asutuskeskuksissa. Al-Moallemin mukaan Syyria on lähettänyt yli 100 Isisin ja al-Qaidan kemikaalisalakuljetushankkeita koskevaa sähkettä YK:n turvallisuusneuvostolle sekä Kemiallisten aseiden kieltojärjestölle.

Jopa Syyriaa vihaava New York Times myönsi marraskuussa, että Isis on käyttänyt kemiallisia aseita ainakin 52 kertaa Syyriassa ja Irakissa vuoden 2014 jälkeen. Lehden haastattelema Irakissa palveleva eversti John Dorrian kertoi, että Isisin kyky käyttää kemiallisia aseita on huolestuttanut armeijaa jo kauan.

Amerikan hyökkäys on jakanut maailman kahtia sionisteihin ja Syyrian ystäviin. Sotarikosta on sekä kiitelty että kirottu. Erityistä kiitosta Trump on saanut Israelilta ja Persianlahden ääri-islamistivaltioilta.

Haaremeissaan löhöilevien islamistiöljyparoneiden johtaman Persianlahden arabimaiden yhteistyöneuvoston jäsenmaat ovat olleet innoissaan Trumpin sotarikoksista. Isisiä ja al-Qaidaa rahoittavat öljypohatat vihaavat Iranin, Syyrian ja Hizbollahin muodostamaa Vastarinta-akselia, joka on alueen ainut korruptiota ja sionismia vastaan tehokkaasti taisteleva poliittinen voima.

Israelin tavoin öljypohatat eivät itse mielellään vaaranna nahkaansa, joten he ovat erittäin tyytyväisiä siihen, että Amerikka tekee kaiken likaisen työn heidän puolestaan. Financial Timesin (FT) mukaan esimerkiksi kansainvälisen ääri-islamismin tärkein taustavoima, Saudi-Arabia, antoi ”täyden tukensa” Trumpin rikokselle.

FT kirjoitti, että äänekkäimmin siviileitä tappanutta pommi-iskua ylisti kuitenkin juutalaisvaltio Israel. Israelin armeija kertoi, että juutalaisvaltio antoi ”tukensa” Trumpin hyökkäyssuunnitelmalle etukäteen.

Sionistit janoavat kuitenkin lisää verta, selvisi Israelin pääministerin, Benjamin Netanjahun, entisen neuvonantajan, Dore Goldin, kommenteista: ”Tämä sotilaallinen kampanja on vasta alussa. Uskon, että presidentti Trump on kuitenkin jo nyt pönkittänyt valtavasti Amerikan uskottavuutta [sic!] Lähi-idässä.”

Netanjahu oli ex-avustajansa kanssa samaa mieltä siitä, että Amerikan hyökkäys oli todellakin vasta alkua. Juutalaisjohtaja esitti suoran uhkauksen Iranille toteamalla, että maan pääkaupunki Teheran saattaisi tulevaisuudessa kärsiä Syyrian kohtalon.

stop_israel_us_saudi_arabia_turkey_qatar_supporting_isis_terrorists

Vain Israelilla on lupa tehdä kemiallisia iskuja siviileitä vastaan

Netanjahu nauttii täysin siemauksin siitä, että Israelilla on kansainvälinen erivapaus käyttää kemiallisia aseita siviileitä vastaan. Kuten ihmisoikeusjärjestöt ovat vuosien ajan painottaneet, sionistit käyttävät esimerkiksi valkoista fosforia Palestiinan ei-juutalaisia vastaan.

Juutalaisten sotarikokset kuitenkin lakaistaan maton alle, siinä missä Assadia syytetään myös rikoksista, joihin tällä ei ole osaa eikä arpaa.

Lähihistorian pahamaineisimmat juutalaiset uuskonservatiivisotahaukat, kuten Paul Wolfowitz ja Richard Haass, ovat antaneet iskun myötä Trumpille anteeksi tämän vaalipuheet. Trump suututti sotahaukat lupaamalla äänestäjilleen, että Amerikka lopettaisi hänen valtakaudellaan turhat sodat Lähi-idässä. Trump osoitti olevansa tyypillinen amerikkalaispresidentti, joka syö lupauksensa heti tilaisuuden tullen.

Haassin ja Wolfowitzin kaltaisille sionisteille kemiallisilla aseilla on erityistä symboliarvoa holokaustihuijauksen vuoksi. Jopa Yle vertasi tänään Syyrian kaasuiskua väitteisiin siitä, että juutalaisia olisi murhattu Zyklon-B:llä toisessa maailmansodassa. Assadia verrataan nyt Adolf Hitleriin aivan kuten Muammar Gaddafia ja Saddam Husseiniakin verrattiin. Sionistit tulevat tekemään kaikkensa, jotta Assad kokee Gaddafin ja Husseinin väkivaltaisen kohtalon.

Juutalaisten ohella myös ääri-islamistiset jihadistit ovat ylistäneet Amerikan viimeisintä teurastusoperaatiota. Esimerkiksi Jaysh al-Islam ja Ahrar al-Sham ovat kiitelleet presidentti Trumpia, minkä lisäksi jihadistit ovat kannustaneet toisiaan ottamaan iskuista kaiken sotilaallisen hyödyn irti. (Kuten olemme aiemmin uutisoineet, on Ahrar al-Shamilla erityislupa kiertää Amerikan pääkaupungissa kerjäämässä rahoitusta terrorioperaatioitaan varten.)

Myös Euroopan unioni lyöttäytyi ääri-islamistien joukkoon onnitellakseen Trumpia syyrialaissiviilien tappamisesta. Liberaalina liittovaltiofanaatikkona tunnettu Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja Donald Tusk uhosi, että Yhdysvallat näytti kertaheitolla kaikille, miten ”kemiallisiin iskuihin tulee reagoida”.

Kaikki eivät kuitenkaan iloinneet murhista. Esimerkiksi Trumpin vaalikampanjaa tukeneet Marine Le Pen ja Nigel Farage olivat hölmistyneitä Amerikan yllättävästä hyökkäyksestä. Marine Le Pen totesi ”tuomitsevansa voimakkaasti” Amerikan ”järkyttävän” iskun.

”Onko muka liikaa vaadittu, että ennen vastaavien ilmaiskujen tekemistä odottaisimme riippumattomien kansainvälisten tutkimusten tuloksia selvittääksemme, kuka oli [kemiallisten hyökkäysten takana]?” Le Pen kysyi tänään televisiossa.

Nigel Farage puolestaan muistutti, että Assad edustaa Syyriassa sekulaareja voimia taistelussa ääri-islamisteja vastaan. Farage totesi, että moni Trumpin entinen kannattaja on täysin ymmällään viimeisimmistä uutisista. Faragen mukaan Britannian täytyy ehdottomasti vastutaa sotatoimia, koska ”edelliset interventiot Lähi-idässä ovat vain pahentaneet tilannetta”.

Propagandan mukaan Anne Frankin muisto velvoittaa meitä murhaamaan Assadille uskolliset syyrialaiset.
Propagandan mukaan Anne Frankin muisto velvoittaa meitä murhaamaan Assadille uskolliset syyrialaiset.

Juutalaisjärjestö palkannut satoja lobbaajia painostamaan Amerikkaa hyökkäämään Syyriaan

Vaikka Trumpin hyökkäyspäätös järkytti, ei se yllättänyt kaikkia. Israelilaislehti Haaretzin mukaan Amerikan voimakkain juutalainen lobbausjärjestö AIPAC palkkasi jo 2013 ”satoja lobbaajia painostamaan hallitusta” hyökkäämään Syyriaa vastaan.

Juutalaisomisteinen talousjulkaisu Bloomberg kirjoitti samana vuonna, että ”juutalaiset järjestöt kannattavat hyökkäystä Syyriaan”. Irakin ja Afganistanin katastrofien vuoksi erittäin harva tavallinen amerikkalainen kannatti rintaman avaamista Syyriaan, Bloomberg myönsi. Lehden mukaan yksi väestöryhmä oli kuitenkin poikkeus: juutalaiset.

Vaikka juutalaisten osuus Amerikan väestöstä on alle 2 prosenttia, saivat sotahaukat viimeinkin tahtonsa läpi. Yhdysvallat on täysiverinen oligarkia, jossa pieni mutta rikas vähemmistö voi pakottaa koko muun väestön likaamaan kätensä rikollisissa sodissa vuodatetulla verellä.

Sodan lisäksi amerikanjuutalaiset järjestöt ovat vaatineet, että syyrialaispakolaiset asutettaisiin valkoisiin länsimaihin eikä Israeliin. Sotahaukat tahtovat, että Amerikka tuhoaa Syyrian Israelin puolesta, minkä lisäksi länsimaalaisten on huolehdittava sodan synnyttämistä pakolaisvirroista, jotta Israel voisi säilyä rotupuhtaana juutalaisvaltiona!

Juutalainen lobbausjärjestö Simon Wiesenthal Center (SWC) vetosi Amerikan päättäjiin 2013 pelaamalla holokaustikortin: ”71 vuotta sitten, elokuussa 1942, vain muutamia viikkoja ennen juutalaisten uutta vuotta, Juutalaisten maailmankongressin Sveitsin-edustaja Gerhard Riegner kertoi Englannin ja Amerikan hallituksille paholaismaisista suunnitelmista Euroopan juutalaisten murhaamiseksi kaasulla.”

SWC:n viesti Yhdysvaltojen hallitukselle oli selkeä: sionismin viholliset murhaavat ”taas” lapsia kaasulla, minkä vuoksi Yhdysvaltojen täytyy pommittaa Syyria raunioiksi, vaikka se merkitsisi Isisin valtaannousua ja miljoonien siviilien veristä kuolemaa.

Nyt, neljä vuotta myöhemmin, Anne Frank Center noudattaa samaa strategiaa julistamalla Twitterissä: ”Ainakin 25 lasta tukehtui kuoliaaksi eilisessä kemiallisessa hyökkäyksessä Syyriassa. He ovat meidän aikamme Anne Frankeja. Presidentti, me pyydämme, #PelastaJokainenAnne.” ”Pelasta jokainen Anne” vaikuttaa tarkoittavan todellisuudessa: ”Tapa jokainen isänmaallinen syyrialainen.”

Sekä Israelin hallitus että Lawrence Ari Fleischerin kaltaiset juutalaiset politiikan raskassarjalaiset painostivat Trumpia toimimaan välittömästi sen jälkeen, kun uutiset Syyrian kaasuiskusta tulivat julki. Trump totteli isäntiään ja osoitti samalla olevansa pelkkä Israelin halpa prostituoitu.

Vaalikampanjansa aikana Trump väitti Amerikan kansalle, että hän oli haastajansa Hillary Clintonin vastakohta. Trump ruoski juutalaista Goldman Sachs –rikollispankkia ja Amerikan järjettömiä sotia samalla, kun Clinton kiersi Goldmanin tilaisuuksia lupaillen murhaavansa mielellään syyrialaissiviileitä Israelin nimissä. Nyt Trumpin lupaukset ovat osoittautuneet valheiksi.

trump-putinisrael-750x400

Itä ja länsi Israelin rautasaappaan alla

Vaikka Clinton ei voittanut vaaleja, Goldman Sachs voitti. Trumpin Valkoisessa talossa on nyt ennätysmäärä Goldman-taustaisia juutalaisia lobbaajia vaikutusvaltaisissa asemissa.

Kuten olemme aiemmin uutisoineet, esimerkiksi Goldman-juutalainen Gary Cohn on puhdistanut Valkoista taloa tehokkaasti Trumpin vaalilupauksille uskollisista nationalisteista. Haaretzin mukaan juutalaiset ovat panneetkin tämän kiitollisena merkille. Israelilaislehti kirjoitti, että ”Amerikan juutalaisjärjestöt ylistivät” Trumpin päätöstä potkia maahanmuuttovastainen Steve Bannon ulos Kansallisen turvallisuuden neuvostosta.

Sionistit ovat tietysti leimanneet kaikki Amerikan hyökkäystä kritisoivat ihmiset ”Putin-trolleiksi”, mikä on erittäin kummallista. Syyriaan sijoitetut venäläisjoukot eivät tehneet nimittäin elettäkään torjuakseen ilmaiskua. Asiasta uutisoi esimerkiksi Verkkouutiset:

Miksei Venäjän Syyrian ilmapuolustus tehnyt mitään?

”Eturivin Venäjä-asiantuntija, tutkija Mark Galeotti huomauttaa, etteivät Venäjän huippuluokan ilmapuolustusjärjestelmät Syyriassa päästäneet pihaustakaan, kun Yhdysvallat ampui perjantaina aamuyöllä ohjuksia Syyrian hallinnon tukikohtaan.”

”On kuitenkin huomionarvoista, ettei sen paljon puhuttuja ilmapuolustusjärjestelmiä – joita olisi voitu käyttää Tomahawkeja, mutta ei tosin kaikkia 50 ohjusta vastaan – edes aktivoitu, hän jatkaa.”

Venäjän toimettomuus ei yllätä niitä, jotka ovat seuranneet Putinin ja Netanjahun suhteita. Heidän siteensä ovat muuttuneet kuukausi toisensa jälkeen lämpimämmiksi. Kuten olemme uutisoineet, israelilaisten sotilaslähteiden mukaan ”Putin rakastaa juutalaisia”.

Amerikan ilmaiskut tuominnut Hizbollah-johtaja Hassan Nasrallah totesi vain muutamia viikkoja ennen hyökkäystä, että Netanjahu on mennyt käytännössä naimisiin Putinin kanssa. Koska Isisistä on tullut hyödytön, yrittää Israel käyttää nyt Venäjää aseenaan Syyriaa ja Hizbollahia vastaan.

Venäjä on toki tukenut Syyrian hallitusta konfliktin aikana. Kyse ei ole kuitenkaan yhteisestä taistelusta sionismia vastaan, vaan Venäjä on auttanut Assadia turvatakseen oman laivastotukikohtansa ja geopoliittisen asemansa Lähi-idässä.

Assad raivostui, kun Venäjä ehdotti hiljattain, että Syyria voitaisiin pilkkoa Israelin fantasioimaan malliin pieniksi heimovaltioiksi, jotka eivät muodostaisi enää sotilaallista uhkaa juutalaisvaltion ylivallalle Lähi-idässä. Venäjän toimettomuus Trumpin hyökkäyksen aikana onkin vain loogista jatkumoa kauan kestäneelle kehitykselle.

Sekä Trump että Venäjä ovat myös todenneet, että Jerusalemista tulisi viimein tehdä Israelin pääkaupunki. Ehdotus on raivostuttanut Palestiinan alkuperäisasukkaat, joiden mukaan pääkaupungin siirtäminen Jerusalemiin kruunaisi alueen laittoman juutalaismiehityksen.

100 vuotta sionistista verenvuodatusta on liikaa. Ikävä kyllä, painajaiselle ei toistaiseksi näy loppua, koska Israel on alistanut niin lännen kuin idän suurvallat.

 

Arvi Pihkala

 

Lue myös:

Suomen valtamedia: Syyrialla ei oikeutta torjua jihadistien vallankaappausta
Wikileaks: Yhdysvallat suunnitellut vallankaappausta Syyriaan jo 10 vuotta
Tuhansia amerikkalaisia sotilashyökkäyksiä sensuroitu Syyriassa, Irakissa ja Afganistanissa
Syyrian presidentti: ”Totuus löytyy vaihtoehtomedioista!”
Israel raivoissaan Isisin tappioista Syyriassa – sionistit pommittivat Damaskosta!
Juutalaistoimittaja raivoissaan Syyrian hallituksen menestyksestä Aleppossa
Israel suunnittelee ”turva-aluetta” Syyrian terroristeille
Clintonia tukeva ex-CIA-johtaja: Haluan murhata Syyrian presidentin ystävät!
Yhdysvaltojen rahoittama ”ihmisoikeusjärjestö” syyllistynyt kidutukseen ja murhiin Syyriassa?
Amnestykin heräsi: Yhdysvallat murhaa siviileitä Syyriassa!
Valtamedia valehtelee Hizbollahin ja Syyrian armeijan toiminnasta Madayassa

15 kommenttia

 1. Kuka tai mikä paremminkin voisi pelatstaa maailman vielä?

  Alienit, jos heitä on? Ja jos he olisi oikeasti hyviä!

  Toinen vaihtoehto enää Kiina, mutta sen maan kulttuurin tuntien mitään pelastusta ei ole luvassa ja lienee ziolobbaus sielläkin voimissaan.

  Kolmas vaihtoehto, että pari miljardia maailmankansalaista herää yhtä aikaa ja jyrää mulkut mereen on utopiaa…

  Plusääni(34)Miinusääni(0)
 2. Kansallismielisyyden nousu voi enää pelastaa. Globaalin banksterieliitin paikalliset maanpetturilakeijat tietävät tämän pyrkien estämään pienimmänkin kansallismielisyyden nousun. Oikeasti itsenäinen kansallisvaltio on myrkkyä noille loiseläjille. Irti eusta, eurosta ja ennen kaikkea oma raha ja rahajärjestelmä käyttöön.

  Plusääni(48)Miinusääni(0)
  1. Ja noita globaalin banksterieliitin paikallisia MAANPETTURILAKEIJOITA on meilläkin pilvin pimein sekä ylimmillä että alemmillakin vallan portailla. Eikä valtaosalla kansaa ole siitä hajuakaan, koska valta-VALE-media on näiden vallankahvassa olevien rikollisten suloinen sylikoira sen sijaan että sen kuuluisi olla niiden hämärätoimia paljastava räkyttävä rakkikoira.

   Plusääni(27)Miinusääni(0)
 3. Kaiken epätoivon takana nousee juuri nyt kansallismielisyys, isänmaallisuus ja taistelutahto. Sen näkee kaikkialla. Ja kuulee. Ihmiset heräävät. Riittävän suuri kriittinen massa syntyy kuin syntyykin.

  Noin kolmen viikon päästä Falunissa, Ruotsissa, näytetään voimaa.

  Mitä kansa haluaa tämän kulttuurimarxistisen sonnan keskellä, jossa valkoisia kansoja teurastetaan?

  Se haluaa nähdä voimaa. Se haluaa nähdä ja tuntea miesten ja naisten toimivan heidän puolestaan. Kansa on hereillä ja kaipaa ihmisiä, jotka nousevat ylös puolustamaan ahdistettua kansaa.

  Kansa näkee jo, kuinka vihamielinen eliitti ei ole kiinnostunut kuin omasta toimeentulostaan. Katsokaa tuota pulleaa ”terrorismitutkijaa” marxistiYLE:n kanavilla. Hänelle maksetaan siitä, että hän puolustaa nykyjärjestelmää ja hänhän oikein hehkuu intoa, kun HÄNTÄ, onnetonta nollaa, oikein haastatellaan ”asiantuntijana”.

  Me maksamme näille sontakasoille siitä, että he tuhoavat maamme, että he tuovat terrorismin, kauhun ja veren kaduillemme. Meidän lapsemme kaatuvat synkille kaduille ja kulttuurimarxisti tanssii heidän haudoillaan, tlilipussi verestä pulleana. Hän nauraa ja juhlii, kun kansaamme kaatuu ja sitä raiskataan.

  Mutta kansa muistaa, kansa näkee kaiken. Kaduilla on jo silmät – ja korvat. Nämä irvokkaat demonit mediataloissaan sionisti-isäntineen ovat silmiemme edessä.

  Isännän ruoska lyö tahtia, kun kulttuurimarxisti imee kansan verta, pulleana nautinnosta.

  Mutta vainovalkeat palavat jo kansan sydämissä ja, kuten ennenkin, Suomen miehen, ja Suomen naisen, on noustava ikiaikaisen vihollisen edessä.

  Me annamme näille kulttuurimarxisteille ja heidän globaali-isännilleen maata: Jokaiselle 1×2 metriä.

  Plusääni(24)Miinusääni(0)
 4. Ei Trump voi niin tyhmä olla, että uskoi al-Assadin olleen kemiallisen iskun takana. Toisaalta monilla globalisteilla on suuri tarve uskoa al-Assadista pelkästään pahaa. Siksi noinkin tökerö False Flag on mennyt tutkimatta läpi. Onhan tuo pelottavaa, että maailman mahtavat joko valehtelevat päin naama tai ovat tyhmiä kuin aasit.
  Trumpin uskottavuus nationalistina on kokenut ison kolauksen, mitä muutokset hallintotiimissä ovatkin enteilleet. Ainoa pieni hyvä puoli tässä iskussa oli, että sillä osoitettiin Kiinalle kaapin paikka ja annettiin sen ymmärtää, että sen on nyt syytä laittaa rakkikoiransa eli Pohjois-Korea kuriin tai voimankäyttö alkaa hyvin pian.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 5. Hyvä artikkeli taas Magneettimedialta.

  Samaan aikaan kirjoittaa Iltalehti:

  ”Suomessa viranomaiset voivat puuttua terrorismirikokseen jo sen valmisteluvaiheessa.
  Suomessa ja muissa Euroopan maissa poliisilla on rajalliset resurssit seurata riskiryhmiä ja -henkilöitä.”

  Eikö suurin riskiryhmä Suomessa ole juuri pääministeri Sipilän hallitus joka päästi rajan yli kymmeniä tuhansia potentiaalisia terroristeja ja joiden joukossa livahti maahan ilmeisesti myös useita murhamiehiä.

  Tämä riskiryhmä on kaikilla hyvin tiedossa.

  Vittuillakseen Sipilä myöhemmin totesi että matut olisi hyvin voitu käännyttää Suomen rajalta pois.
  (tätä ennen hän petollisesti oli luovuttamassa oman kotinsa maahantunkeutujien käyttöön!)

  Plusääni(23)Miinusääni(0)
 6. Pian Vastarintaliikettä syytetään terroriteon valmistelusta.

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
 7. Assadin hallinto on ollut, ja on edelleen, Syyrian kristittyjen ym. vähemmistöjen paras turva islamia ja jenkki-imperialismia vastaan.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 8. Assadin hallinto on ollut ja on yhä nytkin Syyrian kristityille ja muillekin maan vähemmistöryhmille paras turva islamia ja läntistä imperialismia vastaan!

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
  1. Hyvin sanottu Hänninen . Assad on todellakin paljon enemmän kuin mitä Lännen mediat ja poliitikot ovat kertoneet, ja he ovat käyneet systemaattista demonisointi sotaa Assadia vastaan valheilla jo hyvin pitkään.

   Syyrian tilanteesta kiinnostuneille, hiukan historiaa:

   CIA;n operoima coup d’état Syyriassa alkoi jo kun Donald trump oli 2 vuotias .

   http://www.washingtonsblog.com/2017/04/trumps-bombing-syria-simply.html

   Ikävä kyllä , näyttää siltä että olemme menossa kohti ydinsotaa, viimeaikaiset tapahtumat Syyriassa, ja nyt Koreassa……plus raamatun ennustamat tapahtumat , plus esim mitä Sheikh Imran Hosein sanoo:

   https://www.youtube.com/watch?v=vspBdGIIbe8

   Damaskos, kuten Syyria yleisesti on alue jossa myös kristinusko jo 2000 vuotta sitten ollut osa Jumalan tehtävää , asia joka ehkä on monille pimennossa. Itse pidän Damaksosta pyhänä kaupunkina . Kuinka monelle nimi Syyria merkitsee nykyään vain pelkkää Islam & ISIS ??

   http://www.arabicbible.com/for-christians/1827-the-significance-of-syria-in-the-bible-history-and-civilizations.html

   Näen Assadin Pyhän Syyrian ja Damaskoksen suojelina, ja en yllättyisi jos itse Jeesus ilmestyisi juuri Damaskokseen.

   Sheikh Imran Hosein muuten mainitse että hän tapasi The Saker aka Andrei Raevsky https://thesaker.is/ , Venäjän sukuinen Kristitty ja tämä tapaaminen itseasissa sai Raevskyn
   käsittääkseni paljastamaan identtiteetinsä Mailmalle. http://thesaker.is/sakers-open-letter-to-the-saker-community/

   Huomikoikaa ihmiset , myös tosi uskovaiset Kristin ja Islam puolella voivat olla samaa mieltä , olla sovussa, Joka on eittämättä aika hirveä asia Mailman eliitille, joka on koko ajan kaikkialla juuri operoinut vihaa ,väkivaltaa ,eripuraa kaikkia sen hallitsimia kanavia käyttäen näiden uskontokuntien välille.

   Damaskos on pyhä kaupunki, niin pitäisi jokaisen Kristityn tuntea, ja jos jokin uhkaa Damaskosta, se uhmaa Jumalaa.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 9. https://www.youtube.com/watch?v=Yk-7Z82Jm-c

  Sauli Niinistö , Suomen presidentti on Assadia vastaan, Syyrian presidenttiä joka suojelee myös Syyrian Kristittyjä ISIS terrori järjestöä vastaan.

  Miksi suomen ns ” kristityt” eivät tee mitään kun Suomen hallitus ja Presidentti tukevat voimia jotka Tukevat suoraan ISIS terrorijärjestöä ? Vastaus on helppo, koska he eivät ole oikeita Kristittyjä. Kukaan Kristitty ei hyväksyisi Lännen terrori kampanjaa ja jatkuvia valheita Syyriaa vastaan.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 10. Syyrian katolinen piispa kertoo mielipiteitään

  Mikä on ollut Suomen poliitikkojen tuki Syyrian Kristityille ??????

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Omerta velvoittaa ministereitä ja kansanedustajia olemaan hiljaa esim. kannabiksen dekriminalisaatiosta.

   Siionin vanhempien pöytäkirjoissakin mainitaan yhteiskunnan,yhteisöllisyyden ,moraalin tuhoamisesta
   alkoholilla kun samaan aikaan israelissa eniten maailmassa lääkekannabis potilaita.

   Plusääni(3)Miinusääni(1)
 11. Kyllapa on antisemiittinen ja valheellisia salaliittoteorioita taynna oleva lehti. Israel on ainut demokratia Lahi-idassa, jossa seka arabit etta juutalaiset elavat yhdessa. Israelin maa on perustettu, koska niin on profetoitu jo tuhansia vuosia sitten Raamatussa. Jumala on rakkauden Jumala, mutta saatana on valheen isa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat