Lukijan video: Suuri maahanmuuttovastainen marssi Saksassa

Magneettimedian lukija oli paikalla, kun Saksassa järjestettiin suuri pakolaisinvaasion vastainen Pegida-mielenosoitus 13.6.

Magneettimedia on kirjoittanut Pegida-mielenosoituksista viime vuonna (1, 2):

”Pegida” on lyhennys ja tarkoittaa ”isänmaallisia eurooppalaisia lännen islamisaatiota vastaan”. Saksassa liike sai alkunsa, kun uutisointi maahanmuuttajien väkivaltaisista rikoksista sekä uusien vastaanottokeskusten perustamisesta kiihtyi. Pegida-mielenosoitukset ovat kasvaneet nopeasti ja parhaimmillaan niissä on ollut kerralla lähes 20 000 osallistujaa. Valtamedian mielipidekyselyiden mukaan jo joka kahdeksas saksalainen on valmis osallistumaan Pegida-marsseille.

Vaikka Saksan Pegida on hyvin maltillinen eikä sillä ole yksityiskohtaista poliittista ohjelmaa, ovat valtamedia ja juutalaisyhteisö säikähtäneet sitä. Saksan juutalaisen keskusneuvoston johtaja Josef Schusterin mukaan Pegida on ilmiönä erittäin vaarallinen. Tämä on mielenkiintoista etenkin siksi, ettei Pegida ole kritisoinut juutalaisia sanallakaan vaan on keskittynyt ääri-islamiin, kuten ISIS-järjestöön.

Schusterin kommentti muistuttaa Länsirannalla asuvan johtavan rabbi Baruch Efratin lausuntoja. Juutalaisjohtajan mukaan ”Euroopan islamisaatio on hyvä asia”, sillä eurooppalaisen identiteetin tuho on sopiva rangaistus vuosisatoja jatkuneesta ”antisemitismistä”. Efratin mukaan on kuitenkin tärkeä varmistaa, ettei Euroopan islamisaatiosta koidu ongelmia ”Israelin kansalle” eli juutalaisille.

 

Lue myös: Terrorismin ja pakolaistulvan todelliset syylliset

14 kommenttia

 1. Pegida on järjestänyt lähes kahden vuoden ajan joka maanantai-ilta islamisaation vastaisia marsseja Dresdenissä. Mielenosoitus järjestetään vuorotellen eri puolella kaupunkia. Tulevana maanantaina se on päärautatieaseman edessä. Puheiden välissä marssitaan ympäri kaupungin keskustan. Dresdenin ”pegidalaiset” kertovat 80% kaupungin poliiseista tukevan tai sympatisoivan heidän toimintaansa. Osallistujia on ollut yleensä tuhansista kymmeniin tuhansiin. Maanantai 13.6.2016 oli sateinen päivä, jolloin paikalle saavuttiin sateenvarjon kanssa. Sade lakkasi kuitenkin ensimmäisen puheen jälkeen juuri ennen mielenosoitusmarssia.

  Suuri ero Suomeen, jossa poliisikouluun pääsee vain hyväksymällä monikulttuurisen ajattelutavan.

  Pegida järjestää mielenosoituksia monissa Saksan kaupungeissa, mutta Pegidan synnyinkaupungissa Dresdenissä se on viikottainen tapahtuma aina maanantaisin klo 18:30. Suositelen kulttuurimatkaa Dresdeniin pitkäksi viikonlopuksi, jolloin kotimatka alkaa tiistai-aamuna.

  Plusääni(15)Miinusääni(1)
  1. Tuohan se vasta olisi ihanan kosheria. Kun jo heti logossa pudotetaan mm. hakaristi rostiin. Sinne vain nyt kaikki sitten huitomaan ilmaa ja jahtaamaan kummituksia.

   ”Mutta tähän päivään asti Herra ei vielä ole antanut teille sydäntä ymmärtääksenne ja silmiä nähdäksenne ja korvia kuullaksenne. ” – 5 Mooseksen kirja 29:4

   Huom. Sydäntä !

   Lukijan video: Suuri maahanmuuttovastainen marssi Saksassa

   Plusääni(5)Miinusääni(0)
 2. Eilen uutisoitiin, kuinka hienosti muualla toimitaan, kun 90-vuotiaita ss-miehiä rangaistaan julmuuksista. Siis ilman ironiaa. Suomen toimettomuutta rikollisten suhteen paheksuttiin näin. Tällainen uutisointi on tiehntynyt tai onhan sitä koko ajan ollut. Hiljattain pisti silmään jonkun Ruotsin demokraatin ulostus nationalismista ja maailmansodasta. Vain hälyttävää on, että rinnalla on ollut revisionistisia avauksia, lähinnä videoiden muodossa. Miksi sivusto istuu kahdella tuolilla? Yrittääkö se vakuuttaaa ja koota kaikkia toisinajattelijoita? Valeopposition merkki.

  Verkkomedian manttelinperijältä on alkanut tuntua muutenkin. Juha Molari on ilmeisesti yksi toimittajista. Jutuissa paheksutaan putinistisen maanpuolustajan monotamista jostain sotaharjoituksista. Maamme-laulun puolustus Finlandiaa vastaan oli ihan ok kantana, mutta perustelut olivat jotain aivan älytöntä. Tuntui siltä, että juttua ei ollut tehnyt edes suomalainen. Niin kummallinen se oli. Putinismi ja Venäjän valkopesu tulee vastaan nykyisin joka paikassa siellä.

  Erityisesti teki pahaa Norjan suurimman pojan Quislingin häpäisy. Putinin vertaaminen Churchilliin nauratti. Onko Putin siis juoppo hintti, joka on Rothschildin koira, pukeutuu säännöllisesti naisten vaatteisiin ja muutenkin psykopaatti megarikollinen? Ei kai ainakana kaikkea tuota. Sivustolla on ylistetty Churchillia tämän tästä. Wiik ja Kuru ohjelmineen saa laajalti huomiota. Siis sionististen mamukriitikkojen ja Alt Rightin tukeminen haiseee pitkälle.

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
  1. Jokunen aika sitten MV-lehti myös kehotti kaikkia kirjoittamaan oikeilla nimillä eikä nettinimillä. ”Sinä et ole kasvoton nettipersoona vaan oikea ihminen mielipiteinesi”, kehoitti MV-lehti. Epäilys heräsi jo hiukan silloin.

   Plusääni(7)Miinusääni(0)
   1. MV lehti taas vauhdissa, tällä kertaa kyse Orlandon tapahtumista. Ilja näyttää olevan hyvin innokas kertomaan lukijoille että Orlandossa muslimi tappoi kaikki. Kuitenkin tuosta Orlandosta on vuotanut jo viikossa hirveän paljon kummallisia yksityiskohtia nettiin esim haavottuneita kannetaan takaisin pulse clubiin päin, kuolinsyyntutkijasta annetaan ristiritaisia tietoja, sairaalassa pyydetään allekirjoittamaan vaitiolo kirje, ym.

    Eli kun Orlando voi hyvin mahdollisesti olla false flag, niin mv mielummin haluaa antaa nimemomaan lukijoille kuvan että muslimi jihadisti kaiken takana. En sinänsä näe mitään ihmeelistä siinä että muslimit tekisi sellaista, mutta tässä tapauksessa ei ole kaikki kohdallaan minun mielestäni.

    Mikä voi motivoida MV:tä osoittamaan sormella pelkästään muslimi jihadistia ? En keksi muuta vastausta kuin sen että kyse todella oli false flagistä, ja silloin aina poikkeuksestta valheelliset mediat pyrkivät viemään syyllisyyden pois tekijöistä vierittäen syyllisyyden ainoastaan jollekin yhdelle esim paikalla olevalle muslimille, joka on voinut olla patsy, osa usa:n turvallisuus viranomaisten harjoitusta , joka sitten olikin todellisempi kuin piti olla.

    Mv alkanut blokkaamaan tor selaimen viime päivinä, käyttää CloudFlare palvelua ja Ilja kai hätääntynyt nyt jostain alkaen antamaan ”I’m Under Attack” luokitusta tor exit nodeille ? Ilmeisesti foorumin puolella joku asia osunut liian lähelle totuutta ? Sekin jo sinänsä kertoo jotain jos alt mediana esiintyvä ei halua sallia anonyymia kommentointia, vaikka onhan siellä modet, ilmeisesti eivät halua toistaa samaa mitä tapahtui verkkomediassa jossa väärät kommentit deletoitiin samantien.

    CloudFlare jenkkifirma, joten saattaa olla kaapelit vedetty NSA PRISM kautta, povered by usrael .

    Plusääni(6)Miinusääni(0)
 3. Pohjolassa on yksi aito, kansallissosialistinen vastarintaliike.

  Nordfront.se on ainoa todellinen oppositio orwellmaiselle kauhuyhteiskunnalle, jossa toisinajattelijoita vaietaan ja valkoiset kansat murhataan.

  Valinta on Sinun.

  Jos haluat lastesi elävän orjina ennen heidän lopullista tuhoaan ”monikultturismin” kynsissä, valitset opposition. Jos et usko minua niin kysy juutalaiselta, miksi Israel sulkee rajansa? Yksinkertainen kysymys. Ei pitäisi olla vaikeata kysyä ja vielä helpompaa on vastata.

  Miksi, juutalainen?

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
  1. Korjaan: ”valitset nykyisen (((eliitin))) ajaman (((diversiteetin)))”.

   Kysymys juutalaiselle on, tietenkin, se sama:

   Miksi juutalainen sulkee omat rajansa, mutta vaatii hysteerisesti meitä avaamaan rajamme?

   Juutalainen on hyvä ja vastaa.

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
  2. Teidän jumalattomien omaa syytä ovat orwellmainen kauhuyhteiskunta, vainot, murhat ja orjuus.

   Hylkäätte Kaikkivaltiaan Isän, jonka yhteyteen tie on Jeesus Kristus. Ette tee parannusta, että Jumalan viha poistuisi.

   Olette siis valeoppositio ja vain edistätte kaiken tuhoutumista. Ette edes vetoa esivaltaan, että se – Jumalan palvelijana, Room. 13:1-4 – ryhtyisi voimallisemmin rankaisemaan pahantekijöitä ja vihollisia, tehtävää, jonka Jumala yksin sille (ei teille) on antanut.

   Miksi, jumalaton? Miksi jumattomuudellanne vedätte Jumalan vihan kansan ylle?

   Plusääni(5)Miinusääni(5)
   1. Jumalan vihan alle joutuminen ja sen kohtaaminen ylittää hirveydessä kaikki pelkokertoimet.

    Kun ihminen joutuu elämästään henkilökohtaisesti tuomiolle hän kohtaa Jumalan pyhyyden, ei siis inhimillisyyttä ja armoa enää siinä vaiheessa. Kykeneekö kukaan ajattelemaan tilanteen kauheutta?

    ”Te käärmeet, te kyykäärmeitten sikiöt, kuinka te pääsisitte helvetin tuomiota pakoon?” -Matt 23:33

    Ihminen on Jumalan kuva, synnin tähden rikkoontunut, mutta silti syvimmässään olemuksessa siitä TIETOINEN, jopa kieltäessään sen. Tästä johtuvat masennukset ja ahdistukset. Se on omatunto. Oikeaa parannusta eli katumusta eivät ole omat omatekoiset ajatuksesi vaan se, että omatuntosi toden teolla alkaa sinua huolettaa ja sydämesi pelkää Jumalan vihaa ja tuomiota, ei ainoastaan törkeiden julkisyntien vaan myös noiden lujien sisäisten solmujen tähden: näet ja tunnet sydämessäsi olevan pelkkää epäuskoa, Jumalan halveksimista, tottelemattomuutta ja, kuten Paavali sanoo, “vihaa Jumalaa vastaan” ja kaikenlaisia pahoja himoja, joilla olet tuottanut itsellesi Jumalan vihan ja ansainnut tulla hänen kasvojensa edestä iankaikkiseen tuleen heitetyksi.

    “Joka elämäänsä rakastaa, kadottaa sen; mutta joka vihaa elämäänsä tässä maailmassa, hän on säilyttävä sen iankaikkiseen elämään” (Joh. 12:25).

    Oikea parannus ei siis pysähdy tähän tahi tuohon yksityiseen tekoon, jonka sinä julkisesti olet tehnyt kymmentä käskyä vastaan – silloinhan voi sellainen väärä luulo saada sijaa, että sinussa sittenkin on jotakin hyvää, ja sellainen onkin ulkokultaisten luuloteltu parannus, he kun luokittelevat tekojansa – vaan se ulottuu koko sinun persoonaasi ja koko sinun elämääsi ja olemukseesi, jopa koko sinun luontoosi näyttäen sinulle, että olet tuomittu helvettiin. Sellainen katumus ei lähde omasta inhimillisestä kyvystä tahi ajatuksesta; Jumalan sanan täytyy se ihmisessä vaikuttaa: se sattuu sydämeen, ja sydän alkaa kauhistua ja vapista, tietämättä, mihin paeta.

    Synti on siis Jumalan lain rikkomus, lain, joka on kirjoitettu sekä Raamattuun (käskyt) että jokaisen ihmisen sydämeen (omaantuntoon).

    Ihminen ei voi palautua Jumalan kuvaksi kuin synnin sovittamisen kautta. Syntiä emme saa anteeksi pyytämällä – vaan synti saadaan anteeksi sijaisuhrin kuoleman kautta, ottamalla vastaan se lunastusteko jossa Jeesus tuomitaan kuolemaan minun syntieni tähden. SYNTI ei ole tekoja, vaan se ON KAPINALLINEN ja Jumalaa kieltävä koko IHMISLUONTO. Omien tekojemme muutos ei riitä. Meidän itsemme tulee muuttua – ja vain Jumala voi ja haluaa tehdä sen. IHMISEN SYDÄN ON IHMISEN OMAN ITSENSÄ AIKAANSAAMAN MUUTOKSEN KOSKEMATTOMISSA. VAIN JUMALA VOI/HALUAA LUODA MEIHIN UUDEN SYDÄMEN. Miksi? Koska Jumala on rakkaus, ja siksi – koska Jumala on luonut ihmisen.

    Ihminen on avuton ja voimaton syntisyytensä edessä; hän ei voi sille mitään eikä hän voi sitä poistaa. Hän ei myöskään kykene hyvittämään yhtäkään syntiään eikä maksamaan lunnaita sielustaan. Siksi Kristus (Jumala itse) ristinkuolemallaan ja ylösnousemuksellaan lunasti meidät sijaissovittajanamme. Vain usko tähän juridiseen vapautukseen puhdistaa ja parantaa sielun. Mitään muuta parannusta ei ole. Muuten ihminen, jokainen ihminen, tuhoutuu.

    “Maailmassa teillä on ahdistus; mutta olkaa turvallisella mielellä: minä olen voittanut maailman” (Joh. 16:33).

    ”Kristitty on eniten toisenlainen kuin maailma eikä ensinkään käyttäydy maailman tavoin. Maailma ei voi saada kyllikseen elämästä, kristitty sen sijaan ei voi kyllin pian saada eroa tästä elämästä. Mitä maailma etsii, sitä kristitty pakenee ja mitä maailma pakenee, sitä kristitty etsii.” -M.Luther

    “Älkää rakastako maailmaa älkääkä sitä, mikä maailmassa on. Jos joku maailmaa rakastaa, niin Isän rakkaus ei ole hänessä. Sillä kaikki, mikä maailmassa on, lihan himo, silmäin pyyntö ja elämän korskeus, se ei ole Isästä, vaan maailmasta. Ja maailma katoaa ja sen himo; mutta joka tekee Jumalan tahdon, se pysyy iankaikkisesti” (1. Joh. 2:15-17).

    Plusääni(3)Miinusääni(4)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat