Nelson Mandelan pojanpoika raiskasi alaikäisen vessassa

Valtamedian rakastaman eteläafrikkalaisen kommunistiterroristi Nelson Mandelan 24-vuotias pojanpoika raiskasi 15-vuotiaan tytön ravintolan vessassa elokuussa. Mbuso Mandela odottaa nyt oikeuden päätöstä.

Mandelan uhri oli ollut eteläafrikkalaisessa ravintolassa ystäviensä kanssa. Kun uhri oli mennyt vessaan, oli Mandela tarttunut häneen kiinni, retuuttanut käymälään ja raiskannut hänet.

Mustan korruption vuoksi Mbuso Mandela on elänyt yltäkylläisyydessä.
Mustan korruption vuoksi Mbuso Mandela on elänyt yltäkylläisyydessä.

Tämän jälkeen Nelson Mandelan ex-vaimo ja Mbuso Mandelan isoäiti Winnie Mandela turvautui tunnettuun eteläafrikkalaiseen oljenkorteen: korruptioon. Kulttuurimarxistien palvoma Winnie Mandela lähetti poliisiksi naamioituneen henkivartijansa Mbuson raiskaaman tytön kotiin pelotellakseen uhria.

Poliisiksi naamioitunut henkivartija yritti painostaa uhrin isää, jotta Mandelaa ei vangittaisi. Kiristysyritys kuitenkin epäonnistui. Lopulta Winnie jäi kiinni huijauksesta. Winnie lupasi pitää aiheesta lehdistötilaisuuden, mutta myöhemmin selvisi, että hän valehteli.

Uhrit ovat raivoissaan siitä, että Mandelan suku käyttää yhteiskunnallista asemaansa hyväkseen suojellakseen raiskaajaa ja häiritäkseen poliisitutkintaa.

Winnie ja Nelson Mandela erosivat 1990-luvulla uskottomuuden vuoksi. 1991 Winnie sai tuomion kidnappauksesta, joka liittyi 14-vuotiaan pojan poliittiseen murhaan. Korruption vuoksi Mandela sai rikoksesta lopulta vain sakkoja. Mandela tuli tunnetuksi siitä, että hän kannusti murhaamaan poliittisia vihollisia polttamalla nämä elävältä.

Video: Varoitus video sisältää väkivaltaista materiaalia poliittisista murhista.

Nelson Mandelan toinen lapsenlapsi, Mandla Mandela, sai aiemmin tänä vuonna tuomion hyökättyään satunnaisen motoristin kimppuun.

On symbolista, että Mandelan perheen rikosvyyhdissä yhdistyvät sekä korruptio että raiskaus. Sen jälkeen kun mustien kommunistien ANC-terroristijärjestö lakkautti apartheidin, on Etelä-Afrikasta tullut maailman raiskauskeskus ja korruptio on tuhonnut sen yhteiskuntarakenteen.

ANC onnistui lakkauttamaan apartheidin valtaosin juutalaistaustaisten liikemiesten avulla. Nämä rahoittivat ANC:n terroristioperaatioita ja järjestivät kansainvälisiä boikotteja valkoista apartheid-hallitusta vastaan. Vastineeksi avusta ANC yksityisti Etelä-Afrikan valtionomaisuudet päästyään valtaan. Monet mustat olivat hämmästyneitä ANC:n äärikapitalistisesta politiikasta, sillä virallisesti puolue on kommunistinen.

Suomessa Mandelan näkyvin tukija on ollut presidentti Martti Ahtisaari, josta Magneettimedia kirjoitti eilen. Liberaaleille tyypilliseen tapaan Ahtisaari syyttää Etelä-Afrikan alennustilasta edelleen valkoisia, vaikka maan taloudellisen hyvinvoinnin rippeet lepäävät kokonaan valkoisten johtamien yritysten harteilla.

 

Lue myös:

Tarvitsemme valkoisia valtioita
Etelä-Afrikassa murhattu alkuvuonna ainakin 86 valkoista
Järkyttävää materiaalia: mustien ”sorkkarautajengit” terrorisoivat valkoisia Etelä-Afrikassa
Etelä-Afrikka tarjoaa maailman huonoimman tieteellisen ja matemaattisen koulutuksen
Etelä-Afrikka syrjii valkoisia työelämässä – tappavin seurauksin
Äärisuvaitsevainen: mustien raiskaama nainen kertoo rakkaudestaan Afrikkaan

6 kommenttia

 1. Toistan Ahtisaaresta aikaisemmin antamani kommentin:

  ”Martti Ahtisaaren väitetyt lahjukset”, http://jukkadavidsson.fi/2015/09/martti-ahtisaaren-vaitetyt-lahjukset/
  Davidssonkin vaikuttaa otaksuvan, että Ahtisaari todella otti vastaan suuret lahjusrahat Albanian mafialta, ellei toisin todisteta.

  Ahtisaarihan kävi kolmessa Bilderberg-kokouksessa saamassa ohjeistusta – niissä piireissä lahjukset, kuten myös uhkailut,kiristykset ja palkkamurhat ovat ”business as usual”.

  Plusääni(17)Miinusääni(2)
 2. Mitä vittua ne valkoiset ylipäänsä tekivät/tekevät Afrikassa? Jos se ei ole imperialismia, niin ei mikään. Etelä-Afrikka pelkäsi tietoa niin paljon että televisio oli kokonaan kielletty ja lehdistön sensuuri Kiinan luokkaa.

  Rasistit pitäisi kaikki lähettää vaikka Marsiin, jossa voisivat sisäsiittoisina lopuksi häipyä historian hämärään, joka onkin ainoa oikea suunta näille älykääpiöille!!

  raimo Kivioja

  Plusääni(0)Miinusääni(11)
 3. Kommunisti valehtelee taas. Kun buurit menivät Etelä-Afrikkaan, siellä ei asunut ketään. Tilaa oli käytännössä muuallakin. Tietenkin buurisodast lähtien Rothschildit ovt hallinneet Rhodesiassa ja Etelä-Afrikassa.

  Vaihtoehto ei ollut se, mikä tapahtui. Eli että kommunistimurhaajat ottivat vallan juutalisten avulla. Siis juutaliskommunismi ja kansanmurha ym.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat