Nobel-palkinto jälleen terrorismia tukevalle juutalaiselle

Menachem Beginin ja Henry Kissingerin ajoista lähtien Nobel-komitea on hämmästyttänyt yleisöä palkitsemalla terrorismimyönteisiä juutalaisia. Nyt nimekkääseen joukkoon liittyy myös muusikko Bob Dylan.

Suomessakin valtamedia Yleisradiosta Helsingin Sanomiin on juhlistanut Dylanin palkintoa. HS:n mukaan ”Dylan ansaitsi Nobelinsa”.

Kummallista kyllä, lehti puhuu harhaanjohtavasti Dylanin ”kristillisyydestä”, muttei mainitse lainkaan tämän siteistä radikaaleihin, rasistisiin ja väkivaltaisiin juutalaisliikkeisiin.

Dylanin alkuperäinen nimi on Robert Allen Zimmerman. Hän on 1970-luvulta lähtien jatkuvasti flirttaillut poliittista väkivaltaa kannattavien juutalaisjärjestöjen kanssa, mutta ”poliittisen korrektiuden” vuoksi valtamedia on yleensä vaiennut asiasta.

Dylanin politiikan taustalla kytee vanha ja Magneettimedian lukijoille tuttu kaksinaismoralismi: hän on vuosikymmenten ajan valittanut ”valkoisesta rasismista” länsimaissa, mutta samalla tehnyt yhteistyötä rotupuhdasta Israelia vaativien juutalaisryhmien kanssa.

1971 Dylan matkusti Israeliin, jossa hän ystävystyi juutalaisen terroristijohtajan, Meir Kahanen, kanssa.

Kahanen johtama Jewish Defence League –terroristijärjestö ehti tappaa, tuhota ja pahoinpidellä kohteitaan yli 30 vuotta, ennen kuin Yhdysvaltojen keskusrikospoliisi FBI viimein luokitteli sen virallisesti terroristijärjestöksi.

Dylan ei ole koskaan pyytänyt anteeksi yhteistyötään Meir Kahanen kanssa tai tehnyt julkista irtiottoa Jewish Defence Leagueen, jolle hänen on huhuttu lahjoittaneen jopa rahaa.

Nobel-komitean kaksinaismoralismi tulee ilmi pienen ajatuskokeen avulla: Jos Dylan olisikin valkoinen eurooppalainen, joka olisi tehnyt yhteistyötä rotusotaa ajavan ”uusnatsijärjestön” kanssa, olisiko hänellä ollut toivoakaan saada Nobel-palkinto? Miksi juutalaisia kohdellaan eri tavalla kuin eurooppalaisia?

Bob Dylan.
Bob Dylan.

Tukea rasistijärjestölle sekä Israelin sotarikoksille

Jewish Defence Leaguen ohella Dylan on tehnyt jo kauan yhteistyötä upporikkaan Chabad Lubavitch –juutalaislahkon kanssa. Jewish Week –lehti (26.4.1996) on kirjoittanut Chabad-lahkon perustajan Shneur Zalmanin äärimmäisen rasistisista kannanotoista:

”Mitä gojimeihin tulee […] Zalmanin asenne oli: ’Ei-juutalaisten sielut ovat täysin erilaista ja alempaa tyyppiä. He ovat täysin pahoja, ilman sitten minkäänlaisia sovittavia ominaisuuksia.’ […]

Jos jokainen yksinkertainen solukin juutalaisessa kehossa on jumalallista perintöä, on osa Jumalaa, silloin jokainen dna:n säie on osa Jumalaa. Näin ollen juutalaisessa dna:ssa on jotain erityistä.

Dylan on myös tukenut Israelin hallitusta vuosikymmenten ajan ja puolustellut juutalaisvaltiota, kun se on syyllistynyt verisiin sotarikoksiin ei-juutalaisia siviilejä vastaan.

Juutalainen mutta sionismikriittinen Mondoweiss-julkaisu esimerkiksi muistuttaa, että kun Israel tappoi 1980-luvun alussa lähes 20 000 libanonilaissiviiliä miehitysoperaation yhteydessä, Dylan kirjoitti Neighborhood Bully –nimisen kappaleen Israelin puolustuspuheeksi.

Laulussa Dylan syyttää Lähi-idän ei-juutalaisia Israelin tekemistä sotarikoksista. Hyökkääjä on viaton – uhri on syyllinen.

Neighborhood Bullysta on tullut äärijuutalaisten tunnuslaulu, joka raikaa edelleen esimerkiksi laittomissa siirtokunnissa.

Valtamedia saattaa kutsua Dylania ”kristilliseksi ihmisoikeustaistelijaksi”, mutta valtamedia onkin valemedia.

 

Lue myös: Juutalainen terroristijärjestö tahdotaan kieltää Ranskassa

11 kommenttia

 1. Tämä palkinto jos mikä aiheuttaa ihmettelyä. Eikös tämän vuoden kirjallisuuden palkinto pitäisi antaa vuoden kirjailijalle? Eikä jollekulle joka on tehnty laulun sanoituksia joskus 30 vuotta sitten?

  Eikös joka vuoden Nobel pitäisi jakaa sen vuoden parhaat ansiot saaneelle?

  Plusääni(17)Miinusääni(0)
 2. ”Bob Dylan”. Miksei Antti Hulkkonen”? … Siis taas tämä juutalaisten nimi-kikkailu. Varmaankin kun juutalislapsi oppii sanomaan ensimmäisen sanan: Oli se sitten mikä sanan tahansa. Mutta taatusti sekin valetta.

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
   1. Sinä olet ”Jouni Rosenberg” ja minä olen juha. No, miksi Jumala ajoi nämä kunnon kansalaiset omasta maastaan kiertolaisiksi ympäri maailmaa? Tuskin kyse oli silkasta turismistä.
    Näen juutalaiset ihmisinä, enkä palvottavina ”jumalolentoina”, joita meidän pakanakansojen tulee palvoa ja itkeä itsemme uneen joka p:leen ilta.
    Ikävä kyllä kaikkia ei voi kusettaa tai edes Jumalan viha, joka luvataan niiden niskaan, jotka juutalaisia uskaltaa arvostella. Ihmetystä kyllä mielessäni herättää se, että mistä syystä heitä on sitten täytynyt rangaista tuon tuostakin Jumalan Vihalla, joka ei ole koskaan ihan ”köykäistä tavaraa”. Lisäksi juutalaiset ovat erityisen rasistisia. Antiseminismiä? No, jos Israelilaisten Rabbien puheet ”ampuvat omaan jalkaan”, se on sitten niin. Erityisen häiritsevää on Yhdysvalloissa – vasallivaltio, kuvernementti – ja Euroopassa olevien juutalisten vassareiden hilluminen monikulttuurisuus vaatimuksineen, jossa on päätarkoitus on valkoisten kristittyjen yhteiskunnat saattaa epäjärjestyksen tilaan syyttämällä valkoisia ”rasismista” ja tekemällä se jo rikolliseksi teoksi ja syntitaakaksi, jota ei voi edes muuan Jeesus – tämä ”huoran penikkia” , kuten Pyhällä maalla Häntä tituleerataan – sovittaa ”ristiriipunnallaan”. Ei ihan tyhmä mies. Hän tiesi, että mille ”paikkakunnalle” kannattaa mennä ”olemaan asioista erimieltä” – olkoonkin Jumalan Poika kuinka hyvänsä. Nämä juutalasiet, jotka ”harhailevat”, lue: tekevät bisnestä – muiden kansojen joukossa, voisivat palata Luvattuun maahansa, kun nyt viimein sen saivat ”monien vaiheiden” jälkeen. Israelissa ns. ”monikulttuurisuus -kasvatus on kouluissa kielletty, koska se ”ei palvele” Israelin valtion asiaa. Eikä muuten palvele Euroopankaan asiaa. Joten summa summarum, nämä monikulttuurisuus ihmiset voisivat palata Israeliin ja ”tikuta viikatteensa” ja upottaa se neitseelliseen maahan ja luoda kyseisestä valtiosta ”kansojen sulatusuunin”, jossa on kaikkia mahdollisia uskontoja vapaasti harjoitettavissa mitä vain maailmasta löytyy. Eikäpä edes Metsänjumala Tapio olisi Jerusalemissa tuntematon käsite.
    On selvääkin selvempää, että kaikilla kansoilla, kansakunnilla ja mailla on oma ”maineensa” ja kansanluonteensa, josta naapurikansat laskevat leikkiä, joskus hyväntahtoisesti, joskus vähemmän. Esim. Ruotsissa kerrotaan norjalaisvitsejä ja Norjassa ruotsalaisvitsejä. Unohtamatta Suomen ”erityispiirteitä”, jotka eivät ole kovinkaan mairittelevia. Venäjä on oma lukunsa meidän ja heidän keskuudessaan. Venäjällä meidät tunnetaan varsin hyvin Tsuhnina eli yksinkertaisina, hyväuskoisina ja helposti petettävinä tolloina. Jopa edesmenneestä USA:sta tiedetään heidän leveä englantinsa ja itsevarma äänekäs käytös. Virossa me olemme ”poroja”.
    Eivätkö siis juutalaiset ole onnistuneet jättämään itsestään mitään merkittävää. Jos ei, sitten savolaiset ”hakkaavat” teikäläiset 6-0. Merkille pantavaa juutalaisten kohdalla on se, mikä ei koske muita maailman kansakuntia. Ja HE kestävät sen! Nimittäin, jos juutalaisista ”heittää herjaa” tai edes vitsailee. Silloin repeää ”Temppelin esirippu, maa järähtelee ja taivas mustuu ettei aurinkoa näy” – A N T I S E M I N I S M I Ä ! ! !
    Olisin koko maailman puolesta toivonut täydestä sydämestäni, että juutalaiset olivat ymmärtäneet kunniottaa Jumalan kanssa tekemäänsä Pyhää sopimusta, jota säilytetään Liitonarkissa… ja täten saaneet olla ja elää siinä Luvatussa Maassa, jonka Jumala lupasi juutalaiselle kansalle. …kaiketi Abrahamille. -En ole juutalainen.
    ”Uusi Testamentti” on se Raamatun osa joka kuuluu Kristitylle eli meille pakanoille.
    Tiedän ja ymmärrän sen mitä sionistikristityt eivät ole milloinkaan tajunneet, eivätkä tule ymmärtämäänkään. Nimiittäin me kristityt olemme ”pohjasakkaa, joita pitää käyttää hyväksi niin kauan kuin mahdollista. Mutta tätä ei saa kertoa heille.#
    Kristityillä ei ole mitään tekemistä juutalaisuuden kanssa. Kristinusko on pelkkä ”mikki hiiri -uskonto”, jonka tunnustajat voisivat käydä pyhillä reissuillaan aivan yhtä hyvin Disneylandissa. Kristinuskoon kuuluu anteeksianto, silloin kun se on asiallisesti mielekästä, ”Rakasta lähimmäsitä kuin itseäsi”. Jokainen maailman ihminen on yhtä arvokas ja se lähimmäinen jonka voi hyväksyä ja rakastaa sellaisena kun hän on.
    Kristinusko ja kristitty ei lähde siitä, että Hän itse on muiden yläpuolella, parempaa rotua, hänellä on oikeus tappaa ”pakana” joutumatta minkäänlaiseen rikosoikeudelliseen vastuuseen, kristitylllä sotilaalla on oikeus raiskata naisia, jotka eivät edusta samaa uskontoa ja etnisyyttä mitä hän itse on. Hän on muiden yläpuolella ja hänellä on oikeus orjuuttaa ja sortaa ”alempiarvoisia” pakanoita. Kristitty ei ole oikeutta ajatella, että muut kansat eli pakanat ovat vain ”eläimiä, mutta heidät on luotu ihmiseksi vain ja ainoastaan siksi, että heitä voi käyttää orjana. Orjana käyttämistä parempi ”käyttötarkoitus” on tälläisen tappaminen ja nauraa päälle, kenties vielä pirskeetkin. Oikeutta tappaa lapsia ja vanhuksia, koska ovat ”meidän” tiellä. Sanoa pakananaista ”liskoksi”. Oikeus ottaa korkoa veloista pakanoilta ja keinotella, mutta kristittyjen keskinäisissä velkasuhteissa korkoa ei peritä. Kristityllä olisi ”oikeus” syyllistää muita kansakuntia joka jumalan asiasta, mihin vain oma sairas mielikuvitus riittää. Murhata vieraiden kansakuntien päämiehiä ja hallituksen jäseniiä ja saada siitä Nobelin Palkinto. Kristityllä olisi oikeus hankkia ydinase luvatta vastoin kansanvälistä ydinsulkusopimusta ja valehdella, ettei sellaista omista. Joka ei tosin ole synti eikä mikään kun pakanalle saa heittää skeidaa mielinmäärin. Vaatia joka ikisisen kansakunnan päämiestä tai naista käymään Golgatalla, paikalla, jossa uskontokuntamme perustaja kärsi Ristinkuoleman murhaajiensa käsissä, eikä tullut edes kalliksi 30 hopearaa, jolka saatiin vielä takaisinkin omaan kirstuun. JESSS!!!
    …ja Stubido kipapää tuuletukset päälle, niin ja tietystiu shelfie.
    Kaikilla kansakunnilla on maineensa

    Plusääni(3)Miinusääni(1)
    1. Jumala on valinnut Israelin kansakseen, mutta juutalaiset ovat toivoneet Jumalan valitsevan jonku toisen kansan.

     Tuhansiia vuosia juutalaiset ovat vaeltaneet miljardien kyynelten tietä, heitä on vainottu ja he ovat paenneet teurastajia maasta toiseen, he ovat metsästyksen kohteena tänäänkin.

     Jumala on luvannut palauttaa kansansa omaan maahansa, tämä tapahtui 14.05.1948, kun Israel itsenäistyi ja juutalaisilla on vain yksi valtio maailmassa jossa heitä ei vainota ja teurasteta.

     Talmud on yksi syy, miksi juutalaiset ovat vainon kohteena ja Jumala on sallinut juutalaisille vainot ja Holokaustin. Jumala ei ole hyljänny kansaansa, mutta rankaisematta Talmudista he eivät ole jääneet.

     Talmud, etc. on puoli sokeus, peite Israelille, niin etteivät he ole nähneet ja eikä hyväksyneet Yeshüa Messiasta.

     Tulee aika, jolloin Israel on totaalisesti yksin, USA ja muut hylkäävät Israelin. Juutalaisten on paettava koko maailmasta Israeliin henkensä edestä teurastajiaan.

     Tiedät varmaankin messiaaniset juutalaiset, tulevaisuudessa Israel kansana ottavat vastaan Yeshúa Massiah’in ja koko Israel pelastuu Shoah’lta.

     Juutalaiset hylkäävät Talmudin ja muut, kun Shoah uhkaa Israelia. Juutalaiset kääntyvät Jumalan puoleen kokonaisena kansana ja Jumalan puhdistaa Israelista Talmudin ja muusta saastaisuudesta ja synnistä.

     Jos olet kiinnostunut maailmasta ja sen tulevaisuudesta, voit tutustua Tanakhiin.

     Sinulla on oma itsetuhoinen osa historiassa, kun viljelet juutalaisvihaa tihkuvaa myrkyllistä propagandaa mediaan, jota lukee tuhannet ja tuhannet ihmiset.

     Jos Jumala ei ole säästänyt omaa kansaansa, kuinka sinä luulet voivasi välttää Jumalan vihaa, kun se aikanaan kohtaa maailmaa?

     Pelastus on juutalaisesta, Jeesuksesta Kristuksesta joka on 100% juutalainen ja ihminen sekä 100% Jumala.

     Jokainen ihminen on syntiä tehnyt ja on Jumalan kirkkautta vailla ja on tuomittu Helvetin tuleen, siellä ei tuli sammu eikä madot kuole.

     Synnin palkka on Kuolema, Jumala on Rakkaus, mutta Hän vihaa syntiä ja jokainen ihminen on tuomittu sellaisenaan Kuolemaan.

     Jumala itse tuli ihmiseksi, Israeliin n.2000 vuotta sitten juutalaiseen puusepän perheeseen. Hänen nimeksi tuli Jeesus, Hän tuli maailmaan pelastaakseen maailman. Hän ei tullyt maailmaan tuomitsemaan, vaan armahtamaan, niin että jokainen joka uskoo Jeesukseen Kristukseen saa kaikki synnit anteeksi ja syntyy uudesti Jumalan lapseksi, Taivaan maan kansalaiseksi.

     Huomaa, Jumalan Armo on jokaiselle, joka ottaa sen vastaan, ei niille jotka hylkäävät Jumalan Armon.
     Tunnusta siis kaikki syntisi ja hylkää ne, niin sinä uudestisynnyt Taivaan maan kansalaiseksi ja tunnusta uskosi Jeesukseen Kristukseen ihmisten edessä niin sinä pelastut.

     Sinulla on osa Ensimmäisessä ylösnousemuksessa, eikä Toisella Kuolemalla ole valtaa sinuun. Sinä et ole Viimeisellä Tuomiolla vastaamassa synneistäsi, koska ne ovat pyyhitty pois Jeesuksen Kristuksen Pyhällä Verellä sillä hetkellä kun vastasit Jumalan kutsuun.

     Mutta jos torjut Jumalan Armon, joka on Jeesuksessa Kristuksessa, sinun on astuttava Viimeisellä Tuomiolla esiin Jumalan valkoisen Tuomioistuimen eteen vastaamaan synneistäsi ja olet Toisen Kuoleman oma synteinesi. Kaikki syntisi luetellaan häpeäksesi ja katumukseksesi. Se on korkein Tuomioistuin, tuomiostasi et voi valittaa mihinkään, siinä Tuomioistuimessa ei ole asianajajia.

     Ajaton paikkasi on olla herrasi Perkeleen kaverina siinä Tulijärvessä, sellaista tuskaa, kauhua, katumusta et ole voinut koskaan aiemmin kokea ja tuntea. Kaikki syntisi ovat ruumiissasi matoina jäytämässä, hengität klooria, rikkiairosoleja, fluoria, happea ei siellä ole.

     Sellaista janoa et koskaan ole voinut kuvitella olevan olemassa, vettä ei siinä kuumuudessa ole. Ihosi varisee mustina hiiltyneinä hilseinä punahehkuiselle kamaralle. Sinun on vaellettava loputonta rinkiä yksin epäinhimillisessä tuskassasi, kauhussasi. Olet unohtanut sen Nimen jossa olisit pelastunut kohtaloltasi, mutta jonka hylkäsit.

     Mihin menet, jos tietäisit ensi yönä saavasi aivo-infarktin nukkuessasi ja kuolevasi. Kuolema on sinetti, joka sinetöi kohtalosi, kaikki on ohi, peruuttamattomasti ohi, et voi ottaa sekuntiakaan takaisin elämääsi. Se on lopullinen, ajassa on tehtävä päätös olinpaikastasi ajattomuudessa.

     Plusääni(0)Miinusääni(12)
     1. Oho.
      Olipa siinä taas yksi ”anti-antisemitistinen” purkaus, anti-antisemitistiltä.

      Intian Keralasta tulleista dravidialaisita polveutuneista elamilaisista polveutuneet israelilais-juutalaiset ovat itse valinneet itsensä epäjumalansa Shivan Valituksi Kansaksi.
      Myös Ishmaelin elamilaisen siemenen arabien Jumala (Allah) on Shiva.
      Abrahamin täytyi tulla Elamin Urista (2004 – 1000 eaa.); jos Abraham olisi tullut Kaldean Urista (1000 – 550 eaa.), silloin Exodusta (1334 – 1261) ei olisi voinut tapahtua tai Israelin Kuningaskuntaa (1050 – 930 eaa.) ei olisi voinut olla olemassa.
      1207 eaa. Faarao Merneptah hävitti Iisakin pojan Jaakob Israelin elamilaisen siemenen sukupuuttoon, ja 1207 – 1050 kanaanilaisten israelilaisjalkavaimot jälleensynnyttivät Israelin kanaanilaiseksi.
      Antisemitismisyytökset ovat huijausta, koska israelilaiset eivät elamilaisina ja kanaanilaisina olleet seemiläisiä. He vain omaksuivat seemiläisen paikalliskielen Levanttiin muutettuaan.

      Ei ole jumalia joista yksi olisi voinut valita jonkin kansan ”omakseen”, koska muinoin jumala oli ihminen, joka koulutettiin jumalaksi personoimaan ihmisenä sitä asiaa jonka suojelujumalaksi hänet koulutettiin. Esimerkiksi kuninkaat olivat sekä ihmiskuninkaita että eläviä jumalia, prinssit ihmisiä ja sodanjumalia jne.

      Loputon mongerrus ”armon” hyväksymisestä on kuin juutalaismafiosojen ”tarjous josta et voi kieltäytyä”.
      Vaan ateistina minä voin.
      Helvetti on pelkkää juutalaisten pelottelua ja mustamaalausta:
      Hel=Aurinko, Vete=Tieto:
      Helvetti on siis ”Auringonkultin tieto”.

      Ja sitten se kyyninen fakta: juutalaisten Jahve-Jehova-YHVH eli se ”ainoa oikea” epäjumala oli muinoin ja on edelleen kanaanilaisten Molok Baal, siis se saatanallinen hirviö jolle polttouhrattiin (ja salaliittofaktailijoiden mukaan sionistieliitti uhraa edelleen) lapsia.

      Jeesus oli Pelastaja siksi, että Ehsmunin kultti antoi pako-suojapaikan lapsille, jotka muuten olisi poltettu.
      Ai niin eiväthän nuo lapset olleetkaan lapsia vaan karitsoita, koska goyimithan ovat lampaina elukoita joilta puuttuvat kaikki vain juutalaisille kuuluvat ihmisoikeudet.
      Ja sitten te kristityt hyväksytte asemanne juutalaisten epäjumalan lampaina ja anelette ”armoa” juutalaisten epäjumalalta joka ei koskaan ole ollut kristittyjen jumala… Voi Jösses! Eikö teitä kristittyjä yhtään hävetä?

      Plusääni(1)Miinusääni(1)
 3. Jos Dylan ei olisi saanut Nobel-palkintoa, sivuuttaminen olisi ajan hengen mukaan voitu lukea antisemitismiksi ja juutalaisten ihmisarvoa loukkaavaksi teoksi.

  Vai mitä Niinistö,Soini ja Stubb?

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
 4. Saattaa tietysti olla noinkin, mutta yleisesti lahjakkuus ja juutalaisuus eivät mahdu samaan pakettiin, joista Dylania pidän enempi lahjakkaana kuin juutalaisena. Dylan kääntyi Kristinuskoon joskus 70 -luvun loppupuolella ja heti 80 -luvun alkupuolella julkaisi Ristihenkisen albumin Slow Train Coming.

  Dylan oli myös täysin juutalaismedian pimennossa aina viime vuosiin saakka. Onko sitten kääntynyt takaisin juutalaisuuteen vaiko voimat ehtyneet. Nyt sai kuitenkin Nobelin palkinnon, muttei ole tainnut sanallakaan kommentoida koko asiaa.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 5. Tämäkin palkinto osoittaa jälleen kerran, että Nobelin palkinnoista on tullut viime vuosina jokseenkin pelkkä vitsi. Ensin palkittiin täysin ansioton Barack Obama Nobelin rauhanpalkinnolla ja nyt kirjallisesti täysin ansioton Dylan aka Zimmermann Nobelin kirjallisuuspalkinnolla. Ja Saatanan synagoona valejuutalaiset taputtavat karvaisia käsiään. Maailma muuttuu päivä päivältä yhä typerämmäksi paikaksi.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 6. Hyi. En enää koskaan kuuntele Bob Dylanin musiikkia.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat