Orlando ja ”Feinstein-laki”: aseet pois kansalta!

Orlandon ammuskelu, jossa kuoli 49 ja haavoittui 53 henkilöä, on paljastanut eliitin ja heidän hallitseman valtamedian todellisen agendan.

Virallisen tarinan mukaan ampuja oli Omar Mateen, muslimi. Ampuja saapui homoklubille ja avasi tulen paikalle olleita kohti. Ketä syytettiin tästä tapahtumasta? Ei tietenkään tekijää vaan aseita.

Kuten lukijamme ovat varmasti huomanneet, joka kerta, kun yksittäinen ihminen syyllistyy Yhdysvalloissa ampuma-aserikokseen, antaa valtamedia tapaukselle valtavasti uutisarvoa. Tapausta käytetään aina myös tekosyynä kansalaisten aseistariisunnalle.

Tälläkin kertaa Yhdysvalloissa ja kaikkialla lännessä valtamedia ja korruptoituneet politiikot ovat alkaneet puskea aseita kieltävää agendaa.

Valtamedian vihaaman Donald Trumpin mielestä ammuskelu oltaisiin voitu ennaltaehkäistä muslimien maahantulokiellolla. Lehdistö syytti presidenttiehdokasta tietysti välittömästi poliittisten irtopisteiden kalastelijaksi.

Kun sen sijaan Barack Obama käytti tapausta omana keppihevosenaan ja vaati tiukempia aselakeja, hän ei lehdistön mukaan syyllistynyt kuitenkaan populismiin ja tragedian hyväksikäyttöön.

Muuten media onkin vouhottanut yleisesti, että aseet ovat syypää verityöhön. Tietenkään valtamedia ei voi olla huomioimatta ampujan omia motiiveja. Omar Mateenin islamismista on kirjoitettu kuitenkin huomattavasti vähemmän kuin ”homofobiasta” ja ”aseista”.

Valtamedia on toitottanut yhä uudelleen Mateenin ex-tyttöystävän lausuntoja, joiden mukaan hän oli henkisesti epävakaa. Näin tapaus yritetään irrottaa kokonaan maahanmuuttokeskustelun kontekstista.

Valtamedian agenda on tuttu jo edellisistä tragedioista: ”Kaikki ongelmat on ratkaistavissa, kunhan aseiden saatavuutta vaikeutetaan ja vapaan maahanmuuton annetaan jatkua.”

4984

Mutta miksi eliitti haluaisi aseet pois ihmisiltä?

Nyt Yhdysvaltain senaatissa yritetään ajaa lakiuudistusta, jotka kutsutaan – uskokaa tai älkää – Feinstein-laiksi!

Feinstein-lailla halutaan rajoittaa aseiden saatavuutta radikaalisti ”terrorismin” tekosyyllä. Kyseisen lakimuutoksen takana on pahamaineinen juutalaispoliitikko Dianne Feinstein, joka on jo aiemmin halunnut kieltää tehokkaat sotilasaseet. Feinstein myös tuki lakimuutosta, jolla haluttiin kieltää teknisten laitteiden murtamattomat salaukset. Vanha juutalaispoliitikko on suoraan kuin Orwellin teoksesta 1984.

Myös senaatissa pyritään runnomaan läpi lakiuudistusta, joka kieltäisi ”viharikoksista” tuomittuja ostamasta aseita. Kuten tiedämme, länsimaissa ”viharikos” on kiertoilmaus valkoiselle kansallismielisyydelle.

Voimme esimerkiksi tutkia Yhdysvalloissa tapahtuneita poliisiin liitettyjä ampumatapauksia. Niistä nostetaan ylös ainoastaan ne, joissa poliisi on ollut valkoinen ja uhri musta. Jos poliisi onkin musta ja uhri valkoinen, ei media haluakkaan ”sattumalta” pitää tapahtunutta esillä.

Valkoisia syytetään rasismista ja ”viharikoksista” lähes yksinoikeudella, joten voimmekin todeta, että kyseinen aseiden saatavuutta hankaloittava lakialoite on suunnattu valkoisia vastaan.

Kyseisillä laeilla yritetään tehdä aseiden hankinta mahdollisimman hankalaksi niille, jotka tietävät, että paras tapa suojautua tyrannimaiselta hallinnolta on aseistautua. Tämä tiedostava kansanosa koostuu usemmiten valkoisista, ja nämä henkilöt tulevat päätymään nopeasti liittovaltion ”terrorismiseurantalistalle”.

Cohen-laista Feinstein-laiksi

turnerinHomobaariammuskelua käytetään vain tekosyynä politiikalle, jolla kansalaisien itsepuolustuksen viimeisetkin edellytykset pyritään murskaamaan.

Oregonissa tapahtunut luonnonsuojelualueen tilojen valtaaminen osoitti, että kansalaiset uskaltavat vielä uhmata korruptoitunutta valtiota.

Eliitin ei tarvitse hiljentää kaikkea vastarintaa vaan tuhota fyysisen itsepuolustuksen edellytykset. Eliitti vakuuttaa, että heitä vastustavillakin on tietyin edellytyksin oikeus mielipiteeseen.

Pelkät puheet eivät uhkaa eliittiä taistelukentällä, jota he hallitsevat korruption, massamedian ja rahan avulla. Aseellinen vastarinta on todellinen uhka eliitille, ja aseiden yksityisomistuksen kieltäminen on viimeinen naula vapauden arkkuun.

Aika, jossa elämme, alkaa muistuttaa William Piercen Turnerin päiväkirjojen ensimmäisiä sivuja. Kirjan alussa valtio on kieltänyt aseiden omistuksen Yhdysvaltojen kansalaisilta niin sanotulla Cohen-lailla. Piercen ennustus oli hämmästyttävän tarkka – Cohen-lain sijaan samaa asiaa ajaa nyt Feinstein-laki!

Ymmärrän eliittiämme täysin. Jos itse olisin rahan perässä juokseva, valehteleva ja kansaa hyväksikäyttävä politiikko, ottaisin minäkin uhreiltani aseet pois. Sillä kun kansa saa tietää, kuinka korruptoitunut ja sairas finanssieliitin hallitsema länsi on, uskon, että kansa ei tule enää vaikuttamaan pelkästään äänestämällä.

 

Juhani Keränen

 

Lue myös:

Juutalaisille vaaditaan erivapautta kantaa aseita Euroopassa
Ted Nugent suututti juutalaiset
Ted Nugent pakotettiin liittymään juutalaiseen järjestöön ja pyytämään anteeksi

12 kommenttia

 1. Dianne Feinstein näyttää ilahduttavasti ihan siltä, mitä hän on. Valtaapitävän eliitin vastenmielisimmän etnisen ryhmän naispuolinen ihminen. Karmean ja epäinhimillisen näköinen demoni, oikea noita-akkojen noita-akka.

  Nimikin on hieno. Feinstein. Se kuulostaa ihan siltä, mitä se on. Ihan sitä itseään, tosin rumassa paketissa.

  Siitä tuleekin mieleen tämä toinen noita-akka Yhdysvaltain hallinnosta. Victoria Nuland. Siinä vasta hieno demoni, oikea rotunsa narttu parhaasta päästä.

  Tämän nartun isän nimi on Nudelman. Ei kelpaa rotuvaliolle tyttärelle. Miehen nimi on Kagan. Mutta ei kelpaa tämäkään tälle rotuvaliolle.

  Ehei, Victoria Nudelman aka Kagan halusi itselleen VALKOISEN nimen eli NULAND. Hän häpeää isänsä nimeä, hän ilmeisesti häpeää (syystäkin) miehensä nimeä. Hän haluaa ”puhtaan” valkoisen nimen, hän ei halua tunnustaa rotunsa väriä. Miksiköhän ? Mitä hän häpeää? Nudelman on nimi, josta tunnistaa heti ihmisen eli Victoria ei halua isänsä nimeä, koska siitä selviää hänen taustansa. Hän siis häpeää isänsä nimeä.

  Häpeä, Victoria!

  Plusääni(24)Miinusääni(1)
 2. Kaikki aseet pitää kieltää ja kommunistit valtaan. Heti tulee maailman rauha

  Plusääni(2)Miinusääni(23)
 3. Eikös Hitlerin natsi hallinto poistanut heti valtaan päästyään kansalaisilta aseen kanto oikeuden?

  Plusääni(1)Miinusääni(18)
  1. No ei todellakaan poistanut. Juutalaisemielisen juutalaiseliitin lakeijain pyörittämän Weimarin tasavallan säätämät aseenkantorajoitukset purettiin. Juutalaisetkin saivat kantaa aseita, mutta tätä alettiin rajoittamaan vasta 1938. Saksalaisilta vei aseet Eisenhowerin juutalaishallinto.

   Alex Jones on juutalaisasialla oleva valehtelija.

   Plusääni(23)Miinusääni(1)
 4. Aseita saa aina kun vain viitsii sellaista metsästää. Mutta tavallisen väen voi olla hankala sellaisia hankkia jos aseenkantolupia tiukennetaan rajusti. Jos joku haluaa homoja tai muita vihollisiksi katsomiaan ihmisryhmiä ammuskella, niin se käy helpoimmin silloin kuin kansalaisilla ei niitä aseita ole. Tämä homo klubi valikoitui paikaksi koska siellä on aseet kielletty. Joten kukaan ei ala ampumaan takaisin. Jos missä muussa tahansa paikassa floridassa olisi tulen avannut niin todennäköisyys olisi ollut hyvin suuri, että joku ampuu pian takaisin ja siten suunnitelmat suuresta massamurhasta olisivat valuneet kankkulan kaivoon. Oikeastaan tälläisten massamurhatapahtumien pitäisi avata ihmisten silmät ja varustautua asein jos on pienikin vaara, että joku sekopää voi tilaisuuteen tulla ammuskelemaan.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 5. KAIKKI kansan fyysiset aseet ovat turhia ja haitallisia leikkipyssyjä ja pelkkää ilmaa, jos Jumala on kansaa vastaan ja haluaa rangaista kansaa tai tuhota sen erilaisten vihollisten avulla. Jumala on säätänyt aseet (”miekan”) yksin esivallalle (Suomessa siis kansan valitsemalle esivallalle) pahojen rankaisemiseksi:

  ”Jokainen olkoon alamainen sille esivallalle, jonka vallan alla hän on. Sillä ei ole esivaltaa muutoin kuin Jumalalta; ne, jotka ovat, ovat Jumalan asettamat. Sen tähden, joka asettuu esivaltaa vastaan, se nousee Jumalan säätämystä vastaan; mutta jotka nousevat vastaan, tuottavat itsellensä tuomion. Sillä hallitusmiehet eivät ole niiden pelkona, jotka tekevät hyvää, vaan niiden, jotka tekevät pahaa. Jos siis tahdot olla esivaltaa pelkäämättä, niin tee sitä, mikä hyvää on, ja sinä saat siltä kiitoksen; sillä se on Jumalan palvelija, sinulle hyväksi. Mutta jos pahaa teet, niin pelkää; sillä se ei miekkaa turhaan kanna, koska se on Jumalan palvelija, kostaja sen rankaisemiseksi, joka pahaa tekee” (Room. 13:1-4).

  Kansakunnan taisteluaseet kuuluvat siis esivallalle. Esivalta säätää, missä määrin kansalla (joka lähes kokonaisuudessaan on aina jumalatonta, siis valheellista, arvaamatonta ja väkivaltaista – heitä kurissa pitämäänhän Jumala esivallan on asettanut) on rauhan aikana oikeus kantaa taisteluaseita. Pääsääntö varmasti on, että aseet on pidettävä jumalattomalta kansalta piilossa.

  Koska kaiken takana on Jumala, ainoa toimiva ase kansan käsissä on parannuksenteko (= katumus + usko), joka vie Jumalan yhteyteen ja Jumalan varjelukseen ja suosioon. Mitään muuta toimivaa asetta kansalla ei ole:

  ”Pukekaa yllenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne kestää perkeleen kavalat juonet. Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaan, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa. Sen tähden ottakaa päällenne Jumalan koko sota-asu, voidaksenne pahana päivänä tehdä vastarintaa ja kaikki suoritettuanne pysyä pystyssä. Seisokaa siis kupeet totuuteen vyötettyinä, ja olkoon pukunanne vanhurskauden haarniska, ja kenkinä jaloissanne alttius rauhan evankeliumille. Kaikessa ottakaa uskon kilpi, jolla voitte sammuttaa kaikki pahan palavat nuolet, ja ottakaa vastaan pelastuksen kypäri ja Hengen miekka, joka on Jumalan sana. Ja tehkää tämä kaikella rukouksella ja anomisella, rukoillen joka aika Hengessä” (Ef. 6:11-18);

  ”Joonalle tuli toistamiseen tämä Herran sana: ’Nouse ja mene Niiniveen, siihen suureen kaupunkiin, ja saarnaa sille se saarna, minkä minä sinulle puhun’. Niin Joona nousi ja meni Niiniveen Herran sanan mukaan. Ja Niinive oli suuri kaupunki Jumalan edessä: kolme päivänmatkaa. Ja Joona käveli kaupungissa aluksi yhden päivänmatkan ja saarnasi sanoen: ’Vielä neljäkymmentä päivää, ja Niinive hävitetään’. Niin Niiniven miehet uskoivat Jumalaan, kuuluttivat paaston ja pukeutuivat säkkeihin, niin suuret kuin pienet. Ja kun tieto tästä tuli Niiniven kuninkaalle, nousi hän valtaistuimeltaan, riisui yltään vaippansa, verhoutui säkkiin ja istui tuhkaan. Ja hän huudatti Niinivessä: ’Kuninkaan ja hänen ylimystensä määräys kuuluu: Älkööt ihmiset älköötkä eläimet – raavaat ja lampaat – maistako mitään, käykö laitumella tai vettä juoko. Verhoutukoot ihmiset ja eläimet säkkeihin, huutakoot väkevästi Jumalaa ja kääntykööt itsekukin pois pahalta tieltänsä sekä väkivallasta, mikä heidän käsiänsä tahraa. Ehkäpä Jumala jälleen katuu ja kääntyy vihansa hehkusta, niin ettemme huku.’ Kun Jumala näki heidän tekonsa, että he kääntyivät pois pahalta tieltänsä, niin Jumala katui sitä pahaa, minkä hän oli sanonut tekevänsä heille, eikä tehnyt sitä” (Joona 3. luku).

  Vihollisen miekka ei voi erottaa Jumalan rakkaudesta ja suosiosta jumalaapelkääväistä kansaa:

  ”Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat, ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme” (Room. 8:35-39);

  ”Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka voi olla meitä vastaan?” (Room. 8:31).

  Aseenne ja haikailunne niiden perään on täysin turhaa, jos Jumala on teitä vastaan.

  Plusääni(3)Miinusääni(8)
 6. Raamatussa sanotaan jos sinulla on paita mutta ei miekkaa myy paita yltäsi ja osta niillä rahoilla itsellesi miekka.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
  1. Jeesus tarkoittaa ko. raamatunkohdassa (Luuk. 22:35-38) Hengen miekkaa eli Jumalan sanaa kuvaannollisella tavalla: ”ja ottakaa vastaan pelastuksen kypäri ja Hengen miekka, joka on Jumalan sana” (Ef. 6:17).

   Siteeran tässä toisaalla aiemmin kirjoittamaani:

   http://keskustelu.mvlehti.net/index.php?topic=20374.msg116631#msg116631

   Myös viidennen raamatunkohdan (Luuk. 22:36) esitän kontekstissaan (jakeet 35-38): ”Ja hän sanoi heille: ’Kun minä lähetin teidät ilman rahakukkaroa ja laukkua ja kenkiä, puuttuiko teiltä mitään?’ He vastasivat: ’Ei mitään’. Niin hän sanoi heille: ’Mutta nyt, jolla on kukkaro, ottakoon sen mukaansa; niin myös laukun. Ja jolla ei ole, myyköön vaippansa ja ostakoon miekan. Sillä minä sanon teille, että minussa pitää käymän toteen tämän, mikä kirjoitettu on: ’Ja hänet luettiin pahantekijäin joukkoon’. Sillä se, mikä minusta on sanottu, on täyttynyt.’ Niin he sanoivat: ’Herra, katso, tässä on kaksi miekkaa’. Mutta hän vastasi heille: ’Riittää'” (Luuk. 22:35-38).

   Tässä Jeesus puhuu kuvaannollisesti, mutta opetuslapset eivät käsittäneet Jeesuksen tarkoitusta vaan luulivat hänen tarkoittavan fyysistä taistelua ja toivat esiin kaksi fyysistä miekkaakin. Tähän Jeesus vastaan vain ”riittää”, ja tämä kuulostaa väsyneeltä ja tuskastuneelta huomautukselta, kun hänen tarkoituksiaan ei vieläkään ymmärretty. Lopussa, kuolemaansa kohti astuessaan (jakeet 47 eteenpäin), hän saa myös väärinymmärrystä kylläkseen.

   Herran ollessa maan päällä hän oli huolehtinut opetuslapsistaan (ei tarvinnut varata kukkaroa, laukkua tai kenkiä mukaan). Herran nyt pian poistuttua maan päältä heidän olisi tultava toimeen omillaan ja pärjättävä omin keinoin evankeliumin vihollisia vastaan. Tämän Jeesus kertoo kuvaannollisella kielellä (”kukkaro”, ”laukku” ja ”miekka” mukaan). Jeesus ei tarkoittanut fyysisiä aseita, kuten hänen sanansa Pietarille osoittavat: ”Silloin Jeesus sanoi hänelle: ’Pistä miekkasi tuppeen; sillä kaikki, jotka miekkaan tarttuvat, ne miekkaan hukkuvat’” (Matt. 26:52; ks. myös Joh. 18:11). ”Miekalla” Jeesus tarkoitti hengen miekkaa, Jumalan sanaa, Ef. 6:17; Hebr. 4:12. Fyysisestä toimeentulosta opetuslasten tuli pitää huolta siten, että he pysyvät Jumalan valtakunnassa ja hänen vanhurskaudessaan, Matt. 6:25-34, ja puolustuksesta niin, että he – mitä heihin itseensä tulee, eivät tee pahalle vastarintaa, Matt. 5:39-41. Mitäänhän ei tapahdu sattumalta, ja kun opetuslapsilla on Jumalan vanhurskaus sydämissä, heillä on kaikki, Room. 8:38-39; 1. Kor. 3:21-23.

   Plusääni(2)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat