Ihmisoikeustuomioistuin: juutalaisilla erityisasema sananvapauskysymyksessä

Nyt vietetään sananvapausviikkoa. Irvokkaan asiasta tekee se, että Euroopan ihmisoikeustuomioistuin (EIT) ilmoitti viime viikolla, että eri etnisiin ryhmiin pätevät eri lakitulkinnat sananvapauskysymyksissä.

Asia nousi pinnalle, kun EIT käsitteli turkkilaispoliitikko Doğu Perinçekin saamaa kiihotustuomiota. Perinçek oltiin tuomittu Sveitsissä vankeuteen, koska hän oli kiistänyt armenialaisten kansanmurhan. Hänen lausuntoja käsiteltiin siis samanlaisessa kontekstissa kuin holokaustirevisionistien argumentteja.

EIT päätti kuitenkin, että juutalaisten ja armenialaisten historiaa ei saa verrata toisiinsa, sillä juutalaisilla on tuomioistuimen mukaan erityisasema. Niinpä EIT ilmoitti, että vaikka holokaustirevisionistien vangitseminen on oikein, oli Perinçekille annettu tuomio epäoikeudenmukainen.

Uutistoimisto AFP kirjoitti:

”Tuomioistuin teki selvän pesäeron [Armenian kansanmurhan ja] holokaustin kiistämisen välillä. Holokaustin erityinen historia merkitsee sitä, että tapahtuman epäily on aina tulkittava kiihottamiseksi kansanryhmää vastaan.

EIT:n tuomarit olivat aiemmin todenneet, että historialliset holokaustifaktat, ’kuten todisteet kaasukammioiden olemassaolosta’, on ’selkeästi vahvistettu kansainvälisessä oikeudessa’.”

EIT tietysti valehteli murhakaasukammioiden olemassaolon ”todisteista”, sillä sellaisia ei ole. Tästä syystä kaasukammioita tutkineet kemistit ja insinöörit eivät saa edes puolustaa näkemyksiään oikeuden edessä tai tieteellisissä julkaisuissa vaan heidät lukitaan vankilaan ennen kuin keskustelu ehtii edes alkaa (1, 2, 3).

EIT myös valehteli väittäessään, että holokaustirevisionismi on automaattisesti rasismia. Väitteestä tekee naurettavan jo se, että eräät varhaisimmista holokaustikiistäjistä olivat vasemmistolainen Paul Rassinier ja juutalainen Josef G. Burg, joita kukaan ei voi väittää ”rasisteiksi”.

Dachaun vankeja.
Dachaun hyvinvoivia vankeja.

 

Etuoikeuksia myös Yhdysvalloissa

Myös Yhdysvalloissa juutalaisilla on monien mielestä erityinen asema yhteiskunnan silmissä. Jopa valtavirtainen amerikanjuutalainen Forward-julkaisu on pannut tämän merkille. Forwardin 2014 julkaiseman artikkelin mukaan Amerikan Kotimaan turvallisuuden virasto suuntaa 94 % rahalahjoituksistaan nimenomaan juutalaisille järjestöille.

Kotimaan turvallisuuden virasto lahjoitti Yhdysvalloissa viime vuonna yhteensä 13 miljoonaa dollaria erilaisten kansalaisjärjestöjen toimintaan. Juutalaiset saivat 12 miljoonaa dollaria, vaikka heitä on vain noin 2 % Amerikan väestöstä!

The Jewish Federations of North America –painostusjärjestön johtaja William Daroff totesi, että juutalaisten saama rahasumma on täysin kohtuullinen, sillä antisemitismi nostaa rumaa päätään kaikkialla maailmassa. Daroffin mukaan oli erityisen tärkeä rahoittaa juutalaista toimintaa 2014, koska kritiikki Israelia kohtaan oli kasvanut Gazan kansanmurhan vuoksi.

Närää Yhdysvalloissa herätti myös potilaitaan raiskanneen juutalaistaustaisen lääkäri Jeffrey Abramsin hiljattain saama tuomio. Sarjaraiskaaja oli käyttänyt hyväkseen muun muassa lapsia ja tajuttomia potilaita. Hänen epäiltiin saavan jopa 20–25 vuoden ehdottoman tuomion. Lopulta tuomio kutistui vuoden kotiarestiin ja viiden vuoden ehdonalaiseen.

Media ja oikeusoppineet ”eivät ymmärrä”, mistä naurettavan pieni rangaistus voi johtua. Ne, jotka ovat yrittäneet tarjota selitystä kummalliselle tuomiolle, on leimattu antisemitisteiksi.

Daroff.
Daroff.

 

Myös Saksassa lait kiristyvät

Tiettyjä etnisiä ryhmiä suosivat ajatusrikoslait kiristyvät pakolaiskriisin vuoksi nyt joka puolella Eurooppaa. Suomessa ”kiihottaminen kansanryhmää vastaan” on jo luokiteltu järjestäytyneen rikollisuuden muodoksi.

Juutalaisten lisäksi myös Lähi-idästä ja Afrikasta Eurooppaan tulevia pakolaisia pyritään suojelemaan kritiikiltä laajennetulla oikeusturvalla.

Saksassa runnottiin syksyllä läpi uusi laki, joka mahdollistaa kovemmat tuomiot (valkoisille) ”viharikoksiin” syyllistyneille kansalaisille. Kuten eilen kirjoitimme, on termi ”viharikos” amerikanjuutalaisten lobbausjärjestöjen luomus, jota sovelletaan käytännössä ainoastaan silloin, kun syytetty on valkoinen ja uhri ei-valkoinen.

Saksan lakiuudistus antaa viranomaisille myös lisää valtuuksia rikkoa ”rasistisista” teoista ja ajatusrikoksista epäiltyjen kansalaisten yksityisyydensuojaa. Hallituksen mukaan Saksan suojelupoliisilla ei ole aiemmin ollut tarpeeksi työkaluja vakoilla kansallismielisten ihmisten elämää.

 

Lue myös: Ranskalaismiehelle ehdoton vankeustuomio holokaustin tutkimisesta

5 kommenttia

  1. Huomaa MV-lehden olevan juutalaishuijjaus. Uskomatonta roskaa. ISIS ei juuri juutalaiskohteisiin hyökkää. Tämä ei ole hyökkäys, vaan holokaustivalehtelua. Siis juutalaispropagandaa. Juutalaiset uutisen mukaan peloissaan. Ja katin kontit. Juutalaiset ovat tuon uutisen takana ja sen osaston, joka on ISIS-kohuosaston takana. Tosiasiassahan on kaksi ISIS-järjestöä. Juutalaishuijjaus ja eri maiden vastarintamiehet. Juutalaisiahan ei ole toistaiseksi siis muuta kuin näin mukamas uhkailtu. Siihen se jääkin, paitsi että Länsi alkaa jahtaamaan nationalisteja kovemmalla kädellä ja säätää lakeja tms.

   Tuossahan Intifada oli osa juutalaisia uhkaavaa holokaustia…

   MV-lehti on itäjuutalaisten kusetus ja persukakkaa

   Plusääni(12)Miinusääni(1)
   1. MV-lehti on toki kertonut paljon ajankohtaisista asioista, mm. mamutuksesta. Itseäni on kuitenkin häirinnyt kommentoinnissa facebook-tilin pakko. Monesti olisi tehnyt mieli kommentoida johonkin ajankohtaiseen juttuun, mutten omista facebook-tiliä. Eikös facebook ole juutalainen juttu, jolla huomionkipeät yksilöt saadaan kertomaan itsestään kaiken koko maailmalle…?

    Plusääni(9)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat