Paavo Väyrynen hämmensi Ylellä: Amerikka tukee al-Qaidaa!

Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen esiintyi loppuviikosta Ylen Politiikkaradio-ohjelmassa, jossa hän väitteli maailmanpolitiikasta Liisa Jaakonsaaren ja Heidi Hautalan kanssa.

Väyrynen yllätti kaikki studiossa puhumalla suoraan Yhdysvaltojen tuesta ääri-islamistiterroristeille.

Kuten arvata saattoi, tahtoivat Jaakonsaari, Hautala ja Yle-toimittaja Sakari Sirkkanen pitää keskustelun tiukasti Venäjä-olkinukessa, jotta totuus Israelin osuudesta Syyrian kriisissä ja Lähi-idän verisessä kaaoksessa ei tulisi ilmi.

Väyrynen sohaisi kuitenkin äkkiarvaamatta muurahaispesää puhumalla harvinaisen rehellisesti Israelin likaista työtä tekevän Amerikan kaksinaamaisesta tuesta ääri-islamistiterroristeille.

Haastattelun puolessavälissä Sirkkanen kysyi Väyryseltä, tuomitseeko tämä ”Venäjän toimet Syyriassa”. Väyrynen vastasi:

”Kyllä, mutta kaipaisin, että siitäkin tilanteesta esitettäisiin toinen puoli, eli siellä Itä-Aleppossa, joka on noin 10 prosenttia Aleppon kaupungin väkimäärästä, joka siellä nyt on, niin siellähän valtaa pitää al-Nusra, joka on äärimilitaristinen islamilainen liike, jota amerikkalaiset tukevat.

Kun lukee ulkomaisia lehtiä, niin saa tietää tällaisiakin asioita, mutta Suomessahan ei näitä kerrota.”

Väyrysen suorasanaista puheenvuoroa seurasi monen sekunnin epäuskoinen hiljaisuus ja huokailu, vaikka kukaan ei sinänsä kiistänyt Yhdysvaltojen ja islamistien yhteistyötä. Eliitin mielestä asiasta tulisi vaieta kokonaan.

Lopulta Sirkkanen kakisti: ”Noh… mitä… sanotte?”. Jaakonsaari käänsi keskustelun välittömästi toisaalle ja aloitti monologinsa julistaen, että ”no kyllähän Venäjän toimet Syyriassa ovat aivan järkyttäviä”. Al-Nusra sai jäädä sikseen.

Liisa Jaakonsaari.
Liisa Jaakonsaari.

”Venäläistä argumentointia!”

Väyrynen yritti myöhemmin vielä uudelleen herätellä keskustelua lännen kaksinaismoralismista:

”Länsimaat ovat myös toimineet kansainvälisen oikeuden vastaisesti. Kosovon itsenäistymisen yhteydessä, jota kaikki EU-maatkaan eivät ole hyväksyneet, koska katsottiin, että se tapahtui kansainvälisen oikeuden vastaisesti.

Libyan pommitukset olivat kansainvälisen oikeuden vastaisia…

Hautala huusi hätääntyneenä väliin, että ”tämä on Venäjän tapa argumentoida!”. Toimittaja Sirkkanen puolestaan kommentoi viiden vuoden takaisia Libyan-vastaisia sotarikoksia vaatimalla, että ”ei mennä liikaa sinne historiaan”.

Kirjoitimme laajasti tuoreessa artikkelissamme ”Suomen valtamedia: Syyrialla ei oikeutta torjua jihadistien vallankaappausta”, kuinka valtamedia pyrkii häivyttämään Lähi-idän sotarikoksien todelliset taustat esimerkiksi vetoamalla jatkuvasti Venäjä-olkiukkoon.

 

Lue myös: Venäjä: puolesta vai vastaan?

18 kommenttia

 1. Paavo on Paavo vaikka voissa paistais. Mies on hiljaa niin kauan ja hyväksyy toimet kunnes pääsee itse jollain tasolla nistä hyötymään. Ja jos yleinen mielipide alkaa kääntyä asiaa vastaan, Paavo tekee ”pistoja” ja juoksee pois paikalta jottei sitä saada kiinni. Ja kääntyy vaaka kumpaan suuntaan tahansa, niin Paavolla on agenda jo mietittynä.

  Paavo ei ikinä uskaltaisi sanoa tätä samaa asiaa esim. ulkotiloissa jossa kansan kanssa siitä saattaisi kehkeytyä keskustelu. Paavo sanoo aina sanomiset kasvokkain toimittajalle tai toiselle politikolle, jolloin kukaan muu ei pääse tenttaamaan tai jatkamaan keskustelua.

  Paavon ”Kekkos” politiikka on luoda ongelma ja olla sehenkilöjolla on siihen ratkaisu. Tämäkin pelin avaus oli Paavoa parhaimmillaan. Vaalit lähestyy ja EU-MEP:pi joka juuri kestitsi 100:a suomalaista Brysselin matkalla (meidän veronmaksajien rahoilla) kerää sekä kannattajia että tukijoita.

  Paavon perinteistä luonnetta kuvaa se että jonkun etukäteis-laskutushässäkän seurauksena hän ei voinutkaan tarjota lasillista viiniä ruuan kanssa Brysselissä virailleille. Mies saa tuhansia euroja verottomana käteen kuukaudesta toiseen sekä muita kulukorvauksia saman verran. Mutta ei pihiydessään maksanut yhtä lasillista viiniä ruuan kanssa. Melkoinen imagotappio. Ja osoittaa miehen todellisen luonteen. Mitään ei anneta eikä mitään tehdä jos siitä ei ole itselle suoranaista hyötyä.

  Plusääni(8)Miinusääni(35)
  1. Kirjoituksesi on tyypillistä vihapuhetta miestä vastaan, joka on loppujenlopuksi aina ollut oikeassa ja uskaltanut sanoa sen ”väärän mielipiteen” ääneen pitkinmatkaa poliittisena toimijana olonsa aikana. Paavo Väyrynenhän edustaa sitä perinteistä kepua ja ”kekkoslovakian”, joita asevelisosialistit, kokoomus, ym. ”kepu pettää aina” mantran hokijat eli sisälukutaitoiset ja maksimissaan viiden sanan mittaisen ”replan” omaksuvat papukaijat toistelivat kuin esipuperteetti-iässä olevat pojan nulikat ”vittua”.
   Paavo Väyrysen monista ennustuksista ja johtopäätöksistä jotka pitivät prikulleen paikkansa oli mm. se että Suomen idänkauppa tulee romahtamaan 1980-luvun lopulla ja kriisiytyen räjähtämään käsiin. Silloiset valtapolitiikot presidentti Mauno Koivistosta lähtien muassaan saman herran sanelupolitiikan tuloksena runnottu hallitus SDP:n ja Kokoomuksen änkyräministerit yksitoikkoinen pääministeri Harri Holkeri, ulkomaankauppaministeri Ilkka Suominen ja Sdp:n ministeriskaarti Kalevi Sorsan johdolla julisti uutisissa, että Väyrysen puhe on suoranaista ”maanpetturuutta” (vrt. nykyään) ”maalailla piruja seinille”.
   Idänkauppa romahti ja Ilkka Suominen valehteli YLE:n pääuutislähetyksessä kaiken ”olevan kunnossa”. ”Idänkauppa on selvinnyt monista muistakin vaikeuksista ja selviää nytkin.” Hän itse on jälkeenpäin sanonut, että hän puhui ”muunneltua totuutta”. Hän tiesi sen, että homma menee paskaksi. Sangen kunnioitettavaa vai kuinka eli ilmeisesti ´hän oli ”oikeassa” eikä ”laskiämpäri-paavo”.
   Paavo Väyrynen tiesi sen mihin tulee johtamaan ”kovan markan politiikka”, josta Koivisto, Holkeri ja sdp:n ”talousnerot” pitivät kiinni viimeiseen hävittyyn markan rahaan.
   Puhumattakaan se rikollinen ja vastuumattomuudessaan suurin rikollinen teko, eli ”pääomien vapauttaminen” eli rahaliikenteen sääntelyn purkaminen valuuttalainoineen, josta oli tuloksena täydellinen taloudellinen katastrofi, joka tuotti 1990-luvun laman joukkotyöttömyyksineen, pankkien kaatumisineen, yksityisyrittäjien ehdoin tahdoin Koiviston ja kumpp. mahtimääräyksellä viedä tältä ihmisryhmältä henki ja elämä kirjaimellisesti. Suomessa yristysten pakkolahtaaminen Koiviston konklaavin määräyksestä ”pankin voittaessa aina” ilman velkakirjojen esittämistäkään johti kymmeniintuhansiin itsemurhiin, jossa kuiluun ajettu yrittäjä joko tappoi vain itsensä tai pahimmassa tapauksessa elämänpohjan putoamisen aiheuttama masennus ja perinpohjainen kriisi vei koko perheensä mukanaan tuonpuoleiseen.
   Sanomattakin on selvää, että rikollisesti vastuutonta liiketoimintaa harjoittaneet ”kupla-pankit” pelastettiin verorahoilla ja muilla järjestelyillä, jotka hyödyttivät pankkeja rajattomasti siten, etteivät ne itse joutuneet minkäänlaiseen vastuuseen omista hurlumhei -päätöksistään. Pankkien alle levitettiin verinen ”turvaverkko” ja pakkohuutokaupoissa he myivät räikeään alihintaan ihmisten yritystiloja ja koteja sukulaisilleen sekä tuttavilleen, pankinjohtajien vetäen itse välistä.
   Niin… Väyrynen varoitti tästäkin ja ”sanoi” jälleen sen epämiellyttävän asian ääneen siinä lammaslauman määkimisen kakofoniassa jota kaikki toistivat kaiken olevan ”kunnossa” ja ”me tiedämme mitä me teemme”.
   Paavo Väyrynen on kuin ”kvi kengässä” valtapolitiikkojen ja umpityhmän kieron hallituksen kengässä, joka harjoittaa kritiikitöntä ”yhden totuuden” politiikkaa kuten Suomessa aina on ollut, on nyt ja ilmeisesti tulee aina olemaan. Suomalaisessa yhteiskunnassa ei käydä keskustelua politiikan suunnasta ja harjoitettavan ulko- ja sisäpolitiikan vaihtoehdoista jollainen olisi pelkästään isänmaan etu ja osoittaisi älyllisen ajatuksenvaihdon olevan mahdollista, jonka lopputulema johtaisi maan eduksi. Suomessa on olemassa vain ”yksi totuus” ja kaikki toisenlaiset mielipiteet julistetan ”fatwaksi”, kuten islaminuskossa on tapana tehdä ja kuristaa näin vapaus vapaaseen mielipiteeseen ja sananvapauteen sekä oikeuteen toteuttaa itseään yhteiskunnallisesti ja yhteisöllisesti lain, rauhanomaisesti, demokraattisesti ja järjestyksen asettamien ja etenkin ihmisoikeuksien ihanteiden mukaisella tavalla.
   Paavo Väyrynen nosti taas ”kissan pöydälle” ja kukaan toinen ei siihen pysty, eikä edes uskalla johtuen asianomaisen mukavuudenhalusta tai siitä, että on ”tuuliviiri” ja ”ilmapiirin haistelija, joka etsii vain ”tuulta purjeisiinsa” vaikuttimenaan poliittinen karriääri, virka, myötäjuokseminen ja halu kuulua ”enemmistöön” sekä saada siitä mainetta ja kunniaa, jolla pääsee lehtien kanteen, TV:oon, Linnankutsuille ja saa kuulua ”valtapoliittisen eliitin joukkoon tai ainakin pyörimään näiden ”hännän alla” odottaessaan ”nostetta”. Luonnollisesti ”puolestaloukkaantuminen”, ”rasistiksi” haukkuminen, homoskelun komppaaminen sekä ns. ”pakolaisten” rajat auki ja koko afrikallisen ”vastaanottaminen” kuuluu ns. ”pelinhenkeen”.
   Valtiomiehen tunnistaa siitä, että hän (mies) uskaltaa ja ”ui vastavirtaan” eli esittää politiikan suuntaa, joka ei ”nauti” sen hetkistä ”muotivirtauksellista” haihatusta, jonka kesto reaalinen kesto ja hyöty, puhumattakaan sen viisaudesta koko kansakunnan ja maan pitkäntähtäimen etujen mukaista, johon valtiossa harjoitettavan politiikan täytyy aina nojata ja pohjautua kuin suomalaiseen vanhaan peruskallioon, jolloin sellaisella kestävällä pohjalla kuin se on ollut ennen, oltava nyt ja tulevaisuudessa.
   Liisa Jaakonsaari sosiaalidemokraattinen eli insestipuolueen turhake ja kananaivoinen kotkottaja, jonka suusta ei ole koko hänen ns. ”poliittisen uransa” aikana tullut ainuttakaan viisasta ja järkevää ajatusta.
   Jakkukalkkuna, joka vasta on Suomen veronmaksajjien kuppaaja ja tyhjäpäinen idiootti, joka tekee EU:n ”tyhjäpäähautomossa” vain suolikaasuja sekä vahingoittaa isänmaamme etuja. Otti ”avustajakseen” nuoren kananpään eli Sonkasen Brysseliin. Siinäpä todellinen ”joukkue”.
   Saman voi sanoa Heidi Hautalasta (vihr.) eli se puolue, joka on tehnyt vain vahinkoa ja taloudellisia menetyksiä jotka liikkuvat miljardiluokassa (Satu Hassi). Mamutuspuolue, homopuoluen, elämiinsekaantujapuolue, jihadisti-puolue… etc. ect.
   Teetti ”kotikorjauksen rikollisesti kietäen veroja istuen samanaikaiset valtion elimessä, jonka oli tark. torjua ns. ”harmaatataloutta”. …. hyvin meni.

   Plusääni(39)Miinusääni(0)
   1. Vai vielä vihapuhetta… Ei se ole sitä. Se on faktaa. Tekstisi vaikuttaa siltä että olet -80 luvulla syntyneitä. Sillä jos olisit syntynty aikaisemmina ja seurannut politiikkaa Paavon osalta -70, -80 ja -90 luvulla niin tietäisit miten se kusetti kaikkia puolueita ja kaikkia politikkoja. EU-MEP:in ensimmäisen paikankin se sai hyvittelynä sille että poistuisi Suomesta eikä asettuisi vaaleissa ehdolle. Mutta mitä teki Paavo? Pumpsahti paikalle kuin pullonkorkki ja julisti että kansa haluaa hänet ehdolle vaaleihin, vaikkei kEPU enää halunnutkaan.

    Kyllä Paavon tempauksista vielä julkaistaan monta kirjaa. Kirjoitettu niitä on jo, mutta ne ovat yhä julkaisematta. Kas kun Paavo elää.

    Kuka muuten muistaa kun Paavo Kiinan vierailullaan ratsasti sillä muistomerkki-hevosella? Paavo vietiin katsomaan muistoerkkiä ja mitä teki Paavo? Häpäisi muistomerkin nousemalla sen päälle ”ratsastamaan”. Sen jälkeen kivihevosen ympärille rakennettiinkin sellaiset aidat etteivät muut länsimaiset moukat pääse nousemaan sen selkään.

    En minä sitä tarkoittanut vaikka minä niin olen sanonut.

    Plusääni(3)Miinusääni(21)
    1. Tää YYA-Suomen aikainen homehtunut muumio häpäisi taannoin myös Suomea, julkisesti vastaanottamalla uusilta tovereiltaan ja yhteistyökumppaneiltaan, KGB-diktaattori Vladimir Putinia tukevalta länsivastaiselta Venäjän kansalliselta vapautusliikkeeltä (NOD), toisen maailmansodan voiton symbolina tunnetun Pyhän Yrjön oranssimustan nauhan.

     Plusääni(4)Miinusääni(12)
 2. Lustraatio käyntiin, näistä kokokansan Paavon kaltaisista selkärangattomista Kremliä kumartelevista suomettuneista YYA-Suomen ajan muinaisjäänteistä olisi hyvä päästä pikkuhiljaa eroon.

  Plusääni(3)Miinusääni(41)
 3. Hyvä Paavo, jatka vaan tuolla tiellä niin kannatus nousee. Nyt tarvitaan niitä jotka uskaltavat astua globalistien varpaille.

  Plusääni(41)Miinusääni(2)
 4. Voisitte uskovaiset lopettaa tuollaisen hölynpölyn jauhamisen ja pitää pölyt mahassanne.

  Uskokaa vaan kaikkea paskaa mitä ”mediassa” kirjoitetaan. Totuuden puhumisesta haluatte tehdä valhetta.

  Kaikki valta on ihmisella omasta itsestään, eikä siihen kuviteltuja jumalia tarvita.
  Jokainen tekee oman tahtonsa mukaisesti, hyvää tai vähemmän hyvää. Kaikki on kuitenkin edistystä.

  Jumala ideanakin on naurettavan tyhmä… ei mielikuvitukseen ja keksittyihin höpöhöpöihin turvautuminen paranna asioita tippaakaan.

  Usko on pelkkää mielikuvitusta ja uskonto on huijausta. Sen kun myöntää itselleen on vapaa tekemään hyvää tai huonompaa, riippuen omista kyvyistä ja taidoista. Pahuus on ihmisen keksintöä.

  Yhteiskunta ja valtion on luotu orjuuttamaan kansat pienen yhteisön vallan alle, ei sen kummempaa.
  Jos haluat todellista muutosta, lakkaa äänestämästä ja antamasta valtaa elämästäsi pienen sisäpiirin haltuun! Hoida ensiksi oma elämäsi kuntoon, ennenkun alat vaahdota muiden asioista.

  Oppi ja ymmärrys tulee vain esimerkista, omasta tai toisten. Ei sitä kouluista tai ”pyhistä” kirjoista opita.

  Isänmaata ei ole koskaan ollutkaan, se on vaan yksi kusetus muiden joukossa.

  Todellisuudessa, olemassa on vain erilaisia ihmisiä. Turha siitä alkaa piruja maalailemaan seinille.

  Yliluonnollisia asioita EI ole olemassa,
  Ääliöt!

  Kasvakaa aikuisiksi, lapset…

  Plusääni(0)Miinusääni(5)
  1. Mutta miksi Marko ilman muuta haluaa ”yhtenäisen EU:n”? Eikö kansakuntien EU voisi juuri olla vahva, jos kansakunnat saisvat päättää asioista? Merkelin eli banksterien EU:ssa eliitti on kyllä yhtenäinne, mutta väärällä tavalla. Kansakunnat murhataan siinä missä Putinkin osan mielellään murhaisi.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat