Suomen valtamedia: Syyrialla ei oikeutta torjua jihadistien vallankaappausta

Lehdet ja televisio ovat täynnä dramaattista kuvastoa Aleppon raunioista ja hätää kärsivistä lapsista. Valtamedian mukaan Isarelin vihaama syyrialaispresidentti Bashar al-Assad on syyllinen teurastukseen, eikä tällä ole oikeutta taistella vallankaappausta havittelevia ääri-islamisteja vastaan. Miksi Suomen valtamedia vihaa Syyriaa?

Juutalaisen Erkon suvun mediaimperiumiin kuuluva Ilta-Sanomat uutisoi muutama päivä sitten Aleppon tragediasta otsikolla ”Tämä on pahinta sitten toisen maailmansodan”. Kuvissa pienet taaperot itkevät liekkien ja pommitettujen rakennusten saartamina.

Kukaan ei kiistä aleppolaissiviilien kärsimystä. Petollista Ilta-Sanomien ja muiden suomalaismediojen toiminnasta tekee kuitenkin se, ettei yleisöä koskaan muistuteta sodan taustoista. Aivan kuin hallitus itse olisi aloittanut sisällissodan ja Bashar al-Assad tappaisi omaa kansaansa huvin vuoksi.

Ilta-Sanomat ja muut suomalaisjulkaisut aina Yleisradiota myöten kuvittavat nykyään Syyria-uutisensa lähes aina niin sanotun Valkoiset kypärät –järjestön (viralliselta nimeltään Syyrian siviilipuolustus, Syrian Civil Defence) PR-toimiston potreteilla. Näin tehdessään valtamedia tukee järjestelmällisesti ääri-islamististen terroristijärjestöjen toimintaa.

Valkoiset kypärät on paljastettu useaan otteeseen al-Qaidan (nykyään Jabhat Fath as-Sham) yhteistyöjärjestöksi, jonka jäseniä on syyllistynyt terroristisiin murhiin. Valkoiset kypärät toimii Syyriassa ääri-islamistien miehittämillä alueilla jihadistien ystävällisenä julkisivuna ja propagandatoimistona.

Valtamedia ei uutisoi koskaan Valkoisten kypärien al-Qaida-yhteyksistä, koska silloin julkiseen keskusteluun nousisi väkisin myös Israelin ja Yhdysvaltojen johtaman länsiliittouman tuki syyrialaisille terroristeille. Kaikki Amerikan ja Israelin sotilaallinen toimintahan Lähi-idässä oikeutetaan edelleen ”terrorismin vastaisen sodan” tekosyyllä.

Hallituksen vastaista sisällissotaa johtavien ”kapinallisryhmien” ääri-islamistiyhteydet ovat siis edelleen eräänlainen julkinen salaisuus, vaikka Ulkopoliittisen instituutin Toni Alarannan kaltaiset asiantuntijat ovat pyrkineet herättelemään aiheesta keskustelua.

Alarannan kaltaiset järjen äänet hautautuvat Valkoisten kypärien PR-vyörytyksen alle, koska valtamedia ei ole kiinnostunut totuudesta. Totuudenjanon sijaan suurten tiedotusvälineiden toimintaa ohjailevat omistajien, mainostajien ja muiden rahoittajien poliittiset intohimot.

Valkoisten kypärien todelliset kasvot.
Valkoisten kypärien todelliset kasvot.

Onko Syyria muka ”pahinta sitten toisen maailmansodan”?

Ilta-Sanomien artikkeli on täynnä kärjistyksiä ja valheita, joiden nieleminen edellyttää täydellistä sivistyksen ja historiantuntemuksen puutetta.

”Lasten tilanne on Aleppossa kammottavampi kuin missään muualla koko YK:n historian aikana,” lehti kirjoittaa ja syyttää Syyrian hallitusta siitä, että armeija pyrkii tukahduttamaan jihadistien vallankaappaushankkeen siviilien hyvinvoinnin kustannuksella. Aivan kuin siviilien turvallisuuden kannalta olisi parasta luovuttaa Aleppo kokonaan Isisin ja al-Qaidan haltuun.

Kansainvälisten suhteiden professori Stephen Walt julkaisi alkuviikosta valtavirtaisessa Foreign Policy –lehdessä artikkelin ”The Great Myth About U.S. Intervention in Syria”, jossa Syyrian tilannetta verrataan muihin lähihistorian kriiseihin. Walt on tyrmistynyt siitä, että vallankaappausta vaativat sotahaukat kehtaavat Ilta-Sanomien tavoin väittää, että Syyriassa oltaisiin toteuttamassa viime vuosikymmenten verisintä ihmisoikeusloukkausta.

Syyttämällä Assadia toisen maailmansodan jälkeisen ajan törkeimmistä sotarikoksista sionistit pyrkivät oikeuttamaan terroristioperaatiot Syyrian hallitusta vastaan. Aivan samalla tavalla Saddam Husseinia ja Muammar Gaddafia kutsuttiin ”uudeksi Hitleriksi”, kun heidän murhaamistaan alettiin valmistella.

Walt romuttaa valtamedian valheet vertaamalla Syyrian tilannetta kriiseihin, joihin Amerikka, Eurooppa ja Israel eivät ole viitsineet puuttua.

Kun Britannia päästi irti Intiasta 1947, synnytti poliittinen kuohunta yli 10 miljoonan pakolaisen tulvan ja johti yli miljoonan ihmisen kuolemaan muslimien ja hindujen välisissä taisteluissa. Verenvuodatus oli monin verroin raaempaa kuin tämän päivän Syyriassa, mutta koska Amerikalla ei ollut poliittisia intressejä alueella, ei länsi puuttunut väkivaltaisuuksiin.

Samoin kävi 1971, kun Pakistan teurasti noin 300 000 bengalilaista ja pakotti jälleen noin 10 miljoonaa ihmistä pakolaisiksi. Humanitaarinen kriisi oli raastava, mutta länsi ei välittänyt. Neljä vuotta myöhemmin sama kaava toistui taas, kun Pol Potin johtamat punakhmerit kaappasivat vallan Kambodžassa. Koska Amerikkaa ei kiinnostanut satojentuhansien siviilien murhat, joutui Vietnam lopulta lyömään Pol Potin joukot.

james-nachtwey-rwandan-genocide-02

Professori Walt muistuttaa, ettei Yhdysvallat välittänyt siviilien kohtalosta myöskään Etelä-Amerikan veristen vuosikymmenten aikana, kun kovaotteiset hallitukset tapattivat kansaa esimerkiksi Argentiinassa, El Salvadorissa ja Guatemalassa. Myös Ruandan kansanmurha ja Kongon miljoonia henkiä vaatineet taistelut on kuitattu lähinnä haukotuksilla.

Irakin ja Iranin välisessä miljoona ihmishenkeä vaatineessa sodassa Amerikka tuki Irakia avoimesti. Saddamin päätä alettiin vaatia vadille toden teolla vasta, kun Irakista oli tullut Israelin ja dollarivaluutan kannalta liian akuutti uhka. Irakilaissiviilien hengellä ei ollut mitään tekemistä tämän kanssa.

Waltin historiakatsauksen opetus on tyly ja yksinkertainen: Syyria ei ole toisen maailmansodan jälkeen kammottavin inhimillinen katastrofi, vaikka meille niin väitetään.

Valtamedia, Israel ja Yhdysvallat liittolaisineen kuitenkin jatkavat valehteluaan, koska Syyria on heidän näkökulmastaan poliittisesti paljon merkittävämpi kysymys kuin esimerkiksi Kongo, Kambodža tai Ruanda. Lehdistö toimii Syyrian vallankaappausta havittelevien poliitikkojen halpana huorana, joka sanoo maksusta mitä tahansa.

Yleisradio: Syyrian hallituksella ei ole oikeutta tukahduttaa vallankaappaushanketta

Hyväuskoiset ”kunnon kansalaiset” on jälleen höynäytetty hokemaan al-Qaidaa tukevan murhanhimoisen eliitin valheita.

Miksi kirkot eivät soita kellojaan eivätkä kansalaisjärjestöt marssi, kun Amerikan pommikoneet kylvävät kuolemaa Manbij’ssa? Miksei lehdistö lietso itseään pyhän raivon valtaan, kun amerikkalaisjohtajat vaativat lisää terroristi-iskuja Syyriaan?

Miksei Israelia syytetä valtioterrorismista, kun se lisää aseellista yhteistyötä Isisin kanssa ja suunnittelee turvavyöhykettä Syyrian ääri-islamisteille? Miksi Syyrian ”kapinallisia” ei demonisoida, kun nämä perustavat sotilastukikohtia sairaaloihin?

Tai miksi Yhdysvaltojen presidenttikisaa tiiviisti seuraava valtamedia ei Suomessa uutisoinut lainkaan Hillary Clintonin Goldman Sachs –puheesta, jossa hän vaati lentokieltoaluetta Syyriaan silläkin uhalla, että ”suuri määrä siviilejä tulisi kuolemaan”? Vastaus on selvä: eliitin ja median mielestä siviilien hengellä on väliä vain silloin, kun niitä voi käyttää poliittisena keppihevosena. (Lentokieltoaluehankkeen avulla pyritään varmistamaan, että Syyria kokee Libyan kohtalon.)

Kun Wikileaks paljasti, että Yhdysvallat on suunnitellut Syyrian vallankaappausta ja uskonnollisten ristiriitojen lietsomista jo vähintään 10 vuotta, suomalainen lehdistö pysyi vaiti. Tieto olisi nimittäin romuttanut eliitin valheellisen tarinan, jonka mukaan sisällissota on Assadin syytä.

Tarinaa pyritään pitämään hengissä epätoivoisen toiston avulla. Suomen presidentti ja Perskeko-hallitus ”linjasivat” hiljattain, että Assad liittolaisineen kantaa päävastuun siviilien kärsimyksestä. Al-Qaidan, Isisin ja lännen tukemien ”kapinallisten” yhteyksistä ei puhuta eikä pukahdeta.

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kaikkonen kävi tiistaina agitoimassa aiheesta Ylen Politiikkaradiossa. Kaikkonen vahvisti hallituksen linjan ja totesi kummallisesti, että Syyria pyrkii ”leimaamaan” hallituksen vastustajat terroristeiksi. Kaikkonen antoi hyväuskoisten Yle-kuuntelijoiden toisin sanoen ymmärtää, ettei esimerkiksi al-Qaida olekaan terroristijärjestö.

Yle-toimittaja Tapio Pajunen puolestaan puhui ivallisesti Syyrian hallituksen pyrkimyksistä ”vapauttaa” terroristien valtaamat alueet. Pajusen logiikan mukaan ääri-islamistiset terroristit ovat Syyrian todellisia vapauttajia, kun taas Assadin sekulaari ja laillinen hallitus on miehittäjä.

Pajunen jyrisi, että on ”posketon” ajatus, että Assad pyrkii kukistamaan viholliset täydellisesti ja palauttamaan koko Syyrian hallituksen alaisuuteen. Toisin sanoen Yleisradion mielestä Syyrian hallituksella ei ole oikeutta torjua vallankaappausta, koska vallankaappaajilla on Israelin ja Yhdysvaltojen mandaatti.

Pajusen kanta ei sinänsä yllätä, koska Suomi tukee jo nyt hävyttömän avoimesti terroristioperaatioita Syyrian ohella Iranin hallintoa vastaan.

israel

Lännen ja sionistien tavoite on rakentaa ääri-islamistinen tukivyöhyke Itä-Syyriaan

Valtamedian Aleppo-aiheinen propagandaryöppy osui yhteen Amerikan tukeman Mosulin operaation kanssa, mikä ei ole sattumaa. Amerikka hyökkää liittolaisineen Mosulia miehittäviä ääri-islamisteja vastaan nyt kolmesta ilmansuunnasta.

Taistelu Isisiä vastaan ei ole kuitenkaan pyyteetöntä ihmisoikeustyötä, vaan hyökkääjät ovat tarkoituksella jättäneet jihadisteille auki turvallisen pakoreitin, jota pitkin nämä voivat siirtyä Irakista Syyriaan taistelemaan Assadia vastaan. Israelin ja Amerikan liittolaiset pyrkivät toimillaan luomaan Itä-Syyriaan vahvan ääri-islamistivyöhykkeen, joka voisi tehokkaasti yhdistää hallituksenvastaiset voimat.

Syyrian hallitusta tukevan Hizbollah-järjestön johtaja Hassan Nasrallah muistutti kaksi viikkoa sitten, että Mosulin operaatio on loogista jatkumoa niin ikään läntisessä Irakissa sijaitsevassa Fallujassa sovelletulle strategialle. Myös tuolloin Amerikan liittolaiset avasivat Isisin ääri-islamisteille pakoreitin Itä-Syyriaan ennen kuin ne aloittivat Fallujan moukaroinnin.

Noin kuukausi sitten Yhdysvallat hyökkäsi suoraan Syyrian hallituksen joukkoja vastaan ja murhasi vähintään 80 sotilasta. Monet epäilevät, että tämä oli harkittu alkusoitto Isisin hyökkäykselle, joka alkoi lähes välittömästi amerikkalaisoperaation päätyttyä.

Amerikalla ja sionisteilla on siis monia erilaisia strategioita, joilla ne voivat epävirallisesti tukea Isisin toimintaa joutumatta ottamaan silti julkista vastuuta yhteistyöstä terroristien kanssa.

Pulitzer-palkittu (ja Israelin laittoman ydinasehankkeen paljastamiseen osallistunut) toimittaja Seymour Hersh kuvasi jo vuonna 2007 laajassa New Yorkerin artikkelissaan ”The Redirection”, kuinka Amerikka on järjestelmällisesti lisännyt tukeaan al-Qaidan kaltaisille ääri-islamisteille Israelin vihaamissa maissa, kuten Libanonissa, Syyriassa ja Iranissa.

Hershin haastatteleman Yhdysvaltojen kansallisen turvallisuuden neuvoston entisen virkailijan Flynt Leverettin mukaan tavoitteena on esimerkiksi provosoida Israelin vihaamia valtioita tekemään ylilyöntejä, joita Amerikka voisi käyttää tekosyynä omille sotilasoperaatioilleen.

Samalla Yhdysvallat on yrittänyt tehdä Iranista ja Syyriasta kovaa vastustusta saaneen Irakin sodan syntipukkeja.

Human Rights Watchin juutalaisen Kenneth Rothin Isis-propagandaa.
Human Rights Watchin juutalaisen Kenneth Rothin Isis-myönteistä propagandaa.

Valtamedia peittelee sionistien roolia jatkuvalla Venäjä-rummutuksella

Hershin haastatteleman Hassan Nasrallahin mukaan sionistien tärkein tavoite on pilkkoa Libanon ja Syyria mahdollisimman voimattomiksi etnisiä rajoja noudattaviksi pikkuvaltioiksi, jotta Israelin sotilaallinen hegemonia Lähi-idässä olisi mahdollisimman suuri.

Hersh listaa artikkelissa lännen, sionistien ja ääri-islamistien yhteistyön neljä strategista tavoitetta:

 1. Juutalaisvaltio Israelin sotilaallinen ylivalta-asema on turvattava. Länsi, ääri-islamistien johtama Saudi-Arabia ja muut sunnimuslimivaltiot auttavat Israelia Iranin-vastaisissa painostushankkeissa.
 2. Saudit pyrkivät taivuttelemaan sunnijohtoisen Hamas-vastarintajärjestön hyväksymään Israelin olemassaolon ja vahvistamaan yhteistyötä Israelin alistaman Fatah-petturipuolueen kanssa.
 3. Amerikka lisää yhteistyötä sunnimuslimien kanssa, jotta shiiajohtoiset Hizbollah, Iran ja Syyria (niin sanottu Vastarinnan akseli) eivät voimistuisi.
 4. Saudi-Arabia ja Amerikka pyrkivät yhteistuumin toimittamaan rahaa ja muuta tukea ryhmille, jotka tahtovat kaataa Bashar al-Assadin hallituksen. Tämä on tärkeää siksi, että Syyria on Israelin vaarallisimpana vihollisena pidetyn Hizbollahin tärkeä liittolainen.

Hersh kirjoitti artikkelinsa lähes 10 vuotta sitten. Syyrian tapahtumat vahvistavat kaikki hänen ennustuksensa.

Valtamedia tukee sionistien toimintaa sensuroimalla yleisöltä tiedot Israelin ja Amerikan yhteistyöstä ääri-islamistiterroristien kanssa. Kun lehdistö kirjoittaa Syyrian kriisistä, ei Israelin roolia mainita sanallakaan, vaan kansalaisia johdetaan harhaan väittämällä, että kyse on ”Venäjän ja länsimaiden välisestä valtataistelusta”.

Poliittinen eliitti ja valtamedia eivät välitä Aleppon siviiliuhreista. Heidän ainut tavoitteensa on piilottaa Syyrian kriisin todelliset taustat suurelta yleisöltä.

 

Arvi Pihkala

 

Lue myös:

Valtamedia valehtelee Hizbollahin ja Syyrian armeijan toiminnasta Madayassa
Professori: ISIS:n tuhoaminen ei ole lännen tehtävä

17 kommenttia

  1. Mitä sitten? ”Synnittömänä” heitit siis ”ensimmäisen kiven”. Maailman hallitukset eivät välitä paskaakaan kenenkään hengestä, vähiten naisten, lasten ja vanhusten. Absoluuttista ”hyvyyttä” ei ole omassakaan. Kuten Jumalan siunaama Pyhän Maan ”Valitun Kansan” oikeus tappaa ”pakanoita” ja kaikki ne, jotka ovat tuon kansakunnan tiellä yhtään. Heillä on ”siunattu oikeus” tehdä täydellistä veri -jätettä ”vihollisista” ja juutalaisten aseet vielä ”siunataan” tämän teon ”pyhyyden” takaamiseksi.’
   Kaikilla osapuolilla on yhtäläinen oikeus olla ”tuhma”. Ja tämä nimenomaisesti tarkoittaa Syyriaa ja Venäjää, jotka ovat täysin yhtä oikeutettuja sotilaallisiin toimiin kuin Israelin ja Lännen ”pyhimykset”, mukaan lukien ”pieni tyhmä Suomi”, joka ui kuten kalaparvi Virtahevon perässä odottaen ”sattumia” suurten pöydistä. En pidä kovinkaan hienona tai uljaan kalskahtavana olla Israelin narussa oleva pässi, jota viedään kuin litran mittaa tahraamaan syyttömien ja syyllisten veressä kätensä. Suomen puolueettomuuspolitiikasta ja kansallisen hyvän olevan se prioriteetti, jota katsotaan on vain harmaa muisto. Petturihallitus, joka odottaa kielipitkällä ”isojen poikien” sakin lähellä norkoillen pääsemistä edes juoksupojaksi Lännen imperialististen maiden umpityhmään joukkoon, jota se jo onkin EU:n kautta, mutta vielä sotilaallisesti. Ja täten siihen sinkkiarkkujen ”palautusrinkiin” ja jonkinlaisella ”rätillä” peitetyn sotilasmiehen tai -naisen arkun viereen ”tekemään kunniaa” ja patsastelemaan krokotiilinkyynelinieen täysin turhien uhrien, suomalaisten sotilaiden, joiden pitäisi kuolla sankarivainajajina ainoastaan puollustaessaan monokulttuurista isänmaataan eikä ylikansallisten rahapääoman ja korruptiotuneiden poliitikkojen vuoksi, jotka haluavat vain rahaa ja kunniaa syyttömien ”ruohonjuuritasolla” olevien ihmisten ”perseellä”. Ts. nämä umpimädättyneet politiikot varastavat kerkeän matalamielisesti vielä tuon kuolleen sotilaan kunniankin itselleen, vaikka raa’an tykistökeskityksen aikana hän makasi laatuhuoran vieressä Brysselin ”opintomatkansa” aikana.
   Lopuukaneetiksi. Kaikki on maailmassa sallittua, kunhan sen tekee ”oikean” asian puolesta.
   Jumalakin sen tietää.- Mutta Hän sanoo kuitenkin sen viimeisen sanan. Jopa niinkin, että ”totuudenpuhuja” saakin ”yöpaikan”… Helvetistä!

   Plusääni(34)Miinusääni(3)
  2. J.L. vaikutat sionistien kätyriltä. Onko Syyrialla vain oikeus alistua Israelin hankkeiden edessä? Varmaan kannatat oman maammekin alistamista sionistipankkiirien nwo-orjuuteen.
   Make no mistake, Washington (+Israel) will never let go – not by itself, never. Their target is world hegemony – the goal of their self-indulging PNAC – Plan for a New American Century. And to attain this goal, the fall of Syria had been planned long in advance, in the early 1990’s. “Regime Change” is relentlessly being pursued – see Wesley Clark at the Commonwealth Club of California, October 3, 2007 – ‘7 countries have to fall in five years’
   http://www.globalresearch.ca/war-propaganda-syrias-destruction-by-the-lies-of-the-western-media-washington-will-never-let-go-their-target-is-world-hegemony/5549508

   Plusääni(24)Miinusääni(1)
 1. HYVÄ ARVI MAHTAVA ARTIKKELI! ASIAA ALUSTA LOPPUUN!! SUOMEN MAANPETTURI VAPAAMUURAREILLE ON TULLUT ISRAELIN MAILMAN PÄÄ LOOSISTA KÄSKY! JA GOJIMIT TOTTELEE, VITTU KU LAPSELLISTA JA TYHMÄÄ PORUKKAA SAATANAN KAKAROITA NUO MUURARIT SUOSTUU HYVÄKSI KÄYTETTÄVIKSI!!

  Plusääni(21)Miinusääni(2)
 2. Valitettavasti yhteiskunnallisen dynamiikan mukaan nämä silmänsä sionismilta sulkevat ”tyhmät” ovat, tietenkin, älykkäitä. Osa toki on saapastakin tyhmempi, esim. vihreissä on ihmisiä, jotka ”tutkinnostaan” huolimatta ovat aidosti todella tyhmiä. He esim. voivat vaahdota suomalaisten ”ekologisesta jalanjäljestä” ja samalla hysteerisesti kannattaa koko Afrikan liikaväestön muuttoa Suomeen. Talking about dumb…

  Mutta suurin osa näistä silmänsä sulkevista tekee sen, koska se KANNATTAA. Koska se on ainoa ”järkevä” toimintatapa heidän omalta kannaltaan, heidän oman menestyksensä kannalta. Ts. he HUORAAVAT, jotta he saavat itselleen etuja. Samaan aikaan ihminen, joka toimii rehellisesti MENETTÄÄ. Eli jos et huoraa omaa kansaasi ja omaa maatasi, menestyt huonommin kuin huoraava kolleegasi.

  Tämä on juutalainen neuvostoliittolainen malli. Ihmisiä vainotaan poliittisesti ja sosiaalisesti pakottaen heidät toimimaan vastoin omaa käsitystään. Heitä uhataan vankeudella ja rangaistuksilla, jos he eivät huoraa.

  Toisaalta heitä palkitaan ja ylistetään, jos he huoraavat. Jos ihminen pettää maansa ja kansansa, häntä nostetaan, hänestä tehdään juncker. Ei haittaa, päinvastoin, jos olet narkkari, juoppo, seksiaddikti, pedofiili, se peitellään ja marginalisoidaan, koska tällainen ihminen on aivan erityisen sopiva maanpetturiksi: hän pelkää kiinnijäämistä ja toisaalta hän palvoo herraansa, koska hänen herransa palkitsee hänen perverssin käytöksensä.

  Ja samaan aikaan, tietenkin, ihmistä, joka ei tottele, ei huoraa, vainotaan pienimmästäkin erheestä.

  Tämä on juutalainen primus operandi. Tämä on juutalaisuutta. Tämä on juutalainen. Siinä kaikki.

  Tutustukaa Neuvostoliiton syntyvaiheisiin. Ketkä loivat ideologian, ketkä perustivat ensimmäiset ns. ”komissiot ? Ketkä johtivat tappajaorganisaatioita? Ketkä korjasivat rikkaudet, kun Venäjän kristitty kansa oli tapettu? Ketkä ovat nyt oligarkkeja? Kenen taskuihin Venäjän valtavat rikkaudet on siirretty?

  Kuinka on mahdollista, että maailman vaurain valtio vaeltaa vielä nytkin sonnassa ja mudassa? Koska sen sydän tuhottiin, koska sen sielu hävitettiin.

  Nyt ollaan tekemässä TÄSMÄLLEEN samaa kaikille jäljelle jääneille valkoisille kansoille.

  Juuri nyt eletään sitä vaihetta, kun Marx loi ideologian eli juuri nyt luodaan ”rasismi/monikulttuurisuus/natsismi”-vastakohtaideologia ja samaan aikaan synnytetään massamaahanmuutolla se ns. ”luokka”, joka sitten sopivalla hetkellä usutetaan ns. lopulliseen ratkaisuun eli kansanmurhaan, ja voitte olla varmoja: siinä uudessa NKVD 2.0:ssa johtajia ovat senhetkiset ”anettekahanet” ja ”rubenstillerit”.

  Ei mitään uutta, sama porukka, sama metodi, sama joukkomurha edessä.

  Paitsi jos kansa herää, jos toteutuu ”Erwache Deutschland!”.

  Mitään toivoa mistään ”järkevöitymisestä” nykyisen eliitin kautta ei ole, sillä jokainen nykyisen eliitin jäsen toivoo pelastuvansa murhalta, kunhan on nöyrä ja tekee niin kuin tulevaisuuden murhaaja nyt sanoo. Ja he ovat väärässä, sillä vain raaimmat, tyhmimmät, surkeimmat saavat elää.

  Juuri siksi Venäjä mataa: Viisaimmat, inhimillisimmät, parhaimmat murhattiin. Niitä kutsutaan meillä juuri nyt ”kansallismielisiksi” ja ”natseiksi” ja juuri heidät halutaan ensimmäisinä tappaa. Pahin synti on puolustaa omiaan, se on tälle murhaajaeliitille suurin rikos.

  Eli ”Erwache Finnland!” Muuten sinua ei enää kohta ole, on vain mudassa rämpivä, silvottu kansa ja herraluokka ylhäällä nauramassa meidän tuhoamme.

  Plusääni(30)Miinusääni(1)
  1. Erinomainen ja terävänäköinen kirjoitus PeLexiltä jälleen.

   Venäjän lokakuun vallankumous oli juuri kuten Soltshenitzyn sanoi: juutalaisten rasistinen tuhoamisretki valkoisia kristittyjä vastaan.
   Ensin luotiin juutalaisten Talmudin oppien mukaan johtama Neuvostoliitto jossa sitten kaikki muut kävivät oppimassa kommunisminsa, kuten kiinalaiset, vietnamilaiset, kamputsealaiset, kuubalaiset, puhumattakaan Afrikan ja Latinalaisen Amerikan sissiliikkeistä jne.

   Jos USA ja UK olisivat aidosti halunnut taistella kommunismia vastaan, niiden olisi tarvinnut vain antaa Saksalle vapaat kädet vallata Neuvostoliitto ja koko kommunismi olisi loppunut siihen. Mutta ei, koska USA ja UK olivat jo silloin juutalaisten läänityksiä.

   Plusääni(17)Miinusääni(2)
 3. Tätä minä olen koko aja ihmetellyt että miksei kukaan kirjoita tästä. Aina nähdään miten Suomenkin johtajat syyllistävä Al-Assadia joka on maan presidentiksi valittu vaaleilla, useammankin kerran. Ja joka on rauhan mies.

  Sekin kyllä ihmetyttää että mikseivät Syyrian omat joukotpysty kukistamaan tällaista pakoon juoksevaa rosvojoukkoa. Mutta ehkä Amerikan ja NATO:n tuki on liian voimakasta. No, nyt tilannetta tasapainottaa Venäjä joka kyllä putsaa jokaisen kortelin eikä jätä kääntämättä yhtään kiveä.

  Nyt kun NATO-maatmenettävät Syyriankin niin mitenkäs sitten su pannaan? Syyrian öljy on kuitenkin merkittävässä osassa kun Amerikkalaisille ei jää muuta kuin Saudi-öljy.

  Plusääni(15)Miinusääni(1)
 4. http://turjalainen.blogspot.fi/2013/04/alppilan-koulukohun-matapaise-puhkeaa.html?m=1

  HYI SAATANAN SAATANA. LIONS CLUB VAPAAMUURARIT YM MUUT SAIRAAT SAATANAN PALVOJA SIAT PALJASTUU ENENEVISSÄ MÄÄRIN.

  TÄMÄ MAA ON MÄTÄ. EIHÄN HE SAATANAN PALVOJIA OLE.

  KYLLÄ MAA ON MENETETTY. MISSÄ SE HITLER VIIPYY JOKA PUTSAA SAIRAAT PASKAT POIS.

  http://www.nykysuomi.com/index.php/2016/10/26/monikulttuurisia-perheita-muuallakin-kuin-oulussa/

  Oulun tapaus näyttää osoittavan, että julkisuuteen tulleet tapaukset ovat vain jäävuoren huippu, ja julkiset valvontaverkostot rutiininomaisesti sulkevat silmänsä näiltä ongelmilta, ja -kuten Oulussa ja Lions-clubissa- niiden annetaan jatkua vuosikausia. di-gold-1

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 5. Suomen oikeuslaitos haki Ilja Janitskinille 13 vuoden tuomiota Espanjassa – Espanjan oikeus vapautti kaikista syytteistä!
  Tämän lisäksi Suomen oikeuslaitos lienee kuvannut Janitskinia virka-apupyynnössään erittäin vaaralliseksi, sillä Janitskin huumattiin.
  “Viimeinen kysymys oikeudessa oli, että onko mulla täällä perhettä. Sanoin, että koira, marsu ja kani.”
  “Oikeus alkoi nauramaan, ja samalla sekunnilla tuli päätös ehdottomasta vapaudesta”, kertoo Janitskin.

  http://mvlehti.net/2016/10/29/suomen-oikeuslaitos-haki-ilja-janitskinille-13-vuoden-tuomiota-espanjassa-espanjan-oikeus-vapautti-kaikista-syytteista/

  http://mvlehti.net/2016/10/29/mv-lehden-paatoimittaja-ilja-janitskin-on-vapaa/

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
  1. Suomalainen oikeusjärjestelmä epäonnistui ja koki erään viime vuosikymmenien kovimmista kolauksistaan. Janitskin sai vapauttavan tuomion.
   Moni ei ehkä ymmärrä, mutta Janitskin-jahti ja kuva sen tämänhetkisestä tilanteesta leviää kaikkialle maailmaan. Ja aivan eri tavoin kuin suomalainen syyttäjäviranomainen taustajoukkoineen toivoi.
   Suomi tunnetaan jo nyt maailmalla Euroopan sosialistisimpana valtiona, jossa on korkea verotus ja rapautuva talous. Viime vuosina Suomi on lisäksi niittänyt mainetta maailman sosiaalitoimistona toimimisesta.
   Tulevina aikoina ”kunnialistaan” lisättäneen poliittisesti korruptoitunut oikeuslaitos.
   http://mvlehti.net/2016/10/29/porkka-janitskin-kepitti-suomen-oikeuslaitoksen-sata-nolla/
   Moraali syntyy oikean ja väärän erottamiskyvyn tuloksena, häpeän tunne syntyy ihmisellä vain, jos hän kykenee erottamaan oikean väärästä.
   Se on tämän prosessin aikana tullut selväksi, että Suomen oikeuslaitoksen tulisi muuttaa nimensä, sillä oikeuden kanssa sillä ei ole mitään tekemistä.
   http://mvlehti.net/2016/10/29/suomen-oikeuslaitoksen-vaatimukset-ilja-janitskinin-tuomitsemiseksi-vankeuteen-13-vuodeksi-asiakirja/

   Plusääni(9)Miinusääni(0)
 6. TEHKÄÄ NYT HELVETTI TÄSTÄ JUTTU, VOIKO SAIRAAMPAA ENÄÄ OLLA!! KAIVAKAA TÄMÄ UUDESTAAN ESIIN VITTU LASTENSUOJELU LIITTO EI SAATANAN HELVETIN VITTU NÄITÄ SAATANAN PALVOJIA!!

  http://www.nykysuomi.com/index.php/2016/10/26/monikulttuurisia-perheita-muuallakin-kuin-oulussa/

  Oulun insesti-demarin tapaus järkyttää ja inhottaa meitä syvästi, mutta kurkistus julkisuudessakin näkyvien henkilöiden monikulttuuriseen arkipäivään voi olla matka ihmismielen pimeälle puolelle. Monikulttuurisista suhteista tulisi jo koulussa varoittaa lapsia, -sensijaan että niihin kannustetaan.

  Näkyvän monikulttuurivaikuttajan oman perheen tarina:

  ”Monikulttuurinen osaaja, jolla on kokemusta eri kulttuureista.Filosofian maisteri, kulttuurienvälisen viestinnän asiantuntija, kulttuuritulkki ja kielenkääntäjä. Mannerheimin Lastensuojeluliiton Uudenmaan piirin Amoral-hankkeen kouluttaja-konsultti. Lions-järjestössä aktiivinen vaikuttaja ja hyväntekijä. Viiden lapsen yksinhuoltaja, helsinkiläinen nainen.”

  Kokoomus-puolueen aktiivi, Lions-klubin sisäpiiriläinen, ja listassa myös Mannerheimin lastensuojeluliitto. Tarja Halosen jossain Kalliossa kokoontuvan napatanssikerhon ”Hytkyvät Hylkeet” sisäpiirijäsen, ja ”Ihmisoikeusliitossa” töissä. Alppilan koulun röyhkeää oppilasta ojentaneen opettajan virastaanerottamisen taustavaikuttaja?

  Mitäpä keittiönkaapista löytyy:

  ”Kokoomusehdokkaan turkkilaismies raiskannut perheen lapsia 10 vuotta

  Kokoomuksen ehdokas ja monikulttuuri-asiantuntija ja Mannerheimin lastensuojeluliiton kouluttajan turkkilaismies raiskannut perheen lapsia 10 vuoden ajan ja joku kehtaa väittää, että nainen ei ole ollut tietoinen asiasta?

  Helsinkiläisperheen turkkilainen mies on raiskannut perheen lapsia 10 vuoden ajan viikottain ja väkivaltaisesti kertoo MTV3.

  Kokoomusehdokkaanakin olleen perheen äidin on ollut ihan pakko tietää asiasta, koska poliisin mukaan teot ovat olleet viikottaisia ja erittäin raakoja ja väkivaltaisia. Äiti on esiintynyt lukuisia kertoja esim YLE:n ohjemissa monikulttuurisuuden puolestapuhujana ja toiminut tosiaan Mannerheimin lastensuojeluliiton kouluttajana.

  Miehelle luetut syytteet:

  1) Useita pahoinpitelyjä 15.1.2004-26.9.2008

  2) Useita pahoinpitelyjä 15.1.2004-31.8.2007

  3) Useita pahoinpitelyjä 15.1.2004-31.12.2007

  4) Useita pahoinpitelyjä 15.1.2004-26.9.2008

  5) Useita pahoinpitelyjä 15.1.2004-26.9.2008

  6) Useita pahoinpitelyjä 15.1.2004-14.8.2008

  7) Pahoinpitelyjä 1.1.-26.9.2008

  8 ) Törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö 1.1.1998-26.9.2008

  9.1) Väkisinmakaamisia 1.1.-31.12.1998

  9.2) Useita törkeitä raiskauksia 1.1.1999-26.9.2008

  10) Törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö 1.1.1999-26.9.2008

  11) Useita törkeitä raiskauksia 1.1.1999-26.9.2008

  Tämä ei muuten niin kiinnostaisikaan, mutta ihmetellä täytyy, ettei naisen toimintaa ole tutkittu, mutta hei hän onkin maahanmuuttotutkija ja kokoomuksen ehdokas. Miten on mahdollista, ettei perheen äiti havaitse jos lapsia raiskataan ja hakataan viikottain jatkuvasti? No lapset onkin otettu häneltä pois, mutta vapaalla jalalla Suomen yksi kautta aikojen pahimmista pedofiilinaisista kulkee. En ole tietoinen onko lastensuojeluliiton kouluttajavirka otettu häneltä pois, mutta jos hän siellä edelleen toimii niin voi luoja sentään.”

  ”Lähes maksimituomio törkeistä seksirikoksista jää voimaan

  09.09.2009 11:20

  ”Törkeisiin seksirikoksiin syyllistynyt helsinkiläismies tyytyy pitkään vankeustuomioonsa.

  Vähän yli nelikymppinen mies tuomittiin hiljattain 12 vuodeksi vankilaan. Rangaistus lähentelee laissa säädettyä enimmäisrangaistusta, joka on 13 vuotta. Tuomio tuli törkeistä lapsen seksuaalisista riistoista, väkisinmakaamisista, törkeistä raiskauksista ja pahoinpitelyistä.

  Seksuaalirikokset kohdistuivat tuomitun kahteen omaan lapseen, joiden riisto jatkui kymmenen vuotta. Kaikkiaan uhreja oli seitsemän, joista viisi lapsia. Mies määrättiin maksamaan heille yhteensä lähes 300 000 euron korvaukset.

  Helsingin käräjäoikeudesta kerrottiin keskiviikkona, ettei mies ilmaissut tyytymättömyyttä määräaikaan mennessä. Kihlakunnansyyttäjä Harri Ilander on luonnehtinut tapausta törkeimmäksi hänen tiedossaan olevaksi.

  MTV3 ei julkaise tuomitun nimeä uhrien henkilöyden suojelemiseksi.
  (MTV3 – STT)”

  Tässä paljastuu silloiseen presitanttaan asti ulottuva ketju:

  ” Alppilan yläaste ei ole ns. normaali koulu, vaan ”monikulttuurisen samanaikaisopetuksen pilottikoulu”. Entinen rehtori Sari Aarniokoski oli ollut keskeisesti mukana tähän pilottikokeiluun hakemisessa. Kokeilussa ”samanaikaisopetuksessa” on ajatuksena tavallisten oppilaiden ja ”erityistuen tarvitsijoiden” yhtäaikainen opiskelu siten, että luokassa toimii kaksi opettajaa (aineopettaja ja erityisopettaja) ja oppilaita voidaan jakaa myös tavallinen opiskelija ja tuentarvitsija -pareiksi, jolloin myös tavallinen oppilas osallistuu erityistuen tarvitsijan opettamiseen.”

  ”Sari Aarniokosken toimiessa rehtorina Alppilan koululla järjestettiin vuonna 2012 Young European School Conference, johon kuului mm. kansainvälisiä ryhmätöitä ja apulaiskaupunginjohtaja Ritva Viljasen emännöimä vastaanotto. Yhtenä tapahtuman sponsoreista oli Lions Club Helsinki / Hakaniemi ry. Ruokalasta poistetun oppilaan nyttemmin vankilassa istuva isä on LC Helsinki/Ruoholahden jäsen ja 23.11.2008 asti piirin ARS-toimikunnan (Arne Ritari säätiö) puheenjohtaja. Myös pojan äiti kuuluu kyseiseen Lions Clubiin. ”

  http://turjalainen.blogspot.fi/…/alppilan-koulukohun-matapa…

  ”Suomalais-turkkilaisten seka-avioliittojen viestintäproblematiikka”, gradu, tekijä Eeva Suomenaro, sivulta 23:

  ”Miten mies(Turkkilainen) sopeutuu vaimonsa(Suomalainen) maahan ja kulttuuriin, miten kollektiivisen maskuliinisen kulttuurin edustaja ja vieläpä mies sopeutuu yksilölliseen ja feminiiniseen kulttuuriin….)”.
  Lukeeko tuossa nyt epäsuorasti se minkä minä olen aina omasta mielestäni nähnyt suomalaisnaisen, joka kulkee ählämin kanssa, katseesta?”

  https://jyx.jyu.fi/dspace/handle/123456789/9102?show=full

  ”Turkissa on yksityinen ja julkinen kulttuuri. Nämä saattavat poiketa hyvin paljon toisistaan. Yksityinen kulttuuri on sitä, että ihminen käyttäytyy yksityisesti aivan eri tavalla kuin julkisesti. Turkkilaisilla ihmisillä on yksityinen ja julkinen minä”(sivulta 24.)

  Niinpä näkyy olevan myös Kokoomuksessa, Lions-klubissa, MLL:ssä ja ”Ihmisoikeusliitossa”?

  http://murha.info/phpbb2/viewtopic.php?f=5&t=6543&hilit=ihmisoikeusliitossa&start=90

  Oulun tapaus näyttää osoittavan, että julkisuuteen tulleet tapaukset ovat vain jäävuoren huippu, ja julkiset valvontaverkostot rutiininomaisesti sulkevat silmänsä näiltä ongelmilta, ja -kuten Oulussa ja Lions-clubissa- niiden annetaan jatkua vuosikausia. di-gold-1

  Plusääni(8)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat