Rokotekriittinen VAXXED-dokumentti vedettiin pois elokuvafestivaaleilta

Odotettu ja ajatuksia herättävä VAXXED – From Cover-Up to Catastrophe vedettiin äkillisesti pois Robert De Niron Tribeca elokuvafestivaalien ohjelmaluettelosta rokotepainostajien kampanjoinnin myötä.

Dokumentin esittelyfilmi ja Facebook-sivu.

Robert de Niro on yksi Tribecan elokuvafestivaalien järjestäjistä. Hänen lapsensa on autistinen, ja aiemmin hän kannatti dokumentin tekijöiden sananvapautta herättääkseen keskustelua aiheesta. Rokotetotalitaristit ja median tiedetrollit vaativat täydellistä kuuliaisuutta väärälle näkemykselle, jonka mukaan rokotteet ovat “turvallisia ja tehokkaita”. Heillä ei ole minkäänlaista suvaitsevaisuutta rokotteista käytävää älykästä keskustelua kohtaan. He vaativat sokeaa alistumista viralliselle totuudelle, eivätkä he ole valmiita keskustelemaan todistetusta yhteydestä rokotteiden ja autismin välillä. Mikä tyrmistyttävämpää, he ovat turvautuneet äärimmäisiin keinoihin ettei kukaan näkisi kyseistä elokuvaa, sillä se saattaisi olla haitallista rokoteteollisuudelle.

Jotta De Niro vetäisi elokuvan pois, rokotetotalitaristin painostivat häntä ja kertoivat dokumentin olevan niin vaarallinen, ettei kenenkään tulisi nähdä sitä. Rokotteiden turvallisuudesta ei kiistellä, he vaativat. Vain toisen puolen näkemykset esitetään, ja se toinen puoli on 100 % rokotemyönteisten puoli, joka väittää ettei mitään kiistaa ole olemassakaan, vaikka kenenkään ei sallita nähdä toisen puolen argumentteja.

Rokoteteollisuus pyrkii vaientamaan dokumentin sanoman ja eväämään ihmisiltä tiedon toisesta näkemyksestä rokotekysymyksessä.

Rokotetotalitaristit pelottelevat Robert De Niron hiljaiseksi

Alkuun De Niro puolusti dokumentin esittämistä ja totesi lehdistölle:

”Gracella ja minulla on autistinen lapsi, ja uskomme että on kriittisen tärkeää että kaikista autismin aiheuttajista keskustellaan avoimesti ja että niitä tutkitaan. Kuluneen 15 vuoden aikana Tribeca elokuvafestivaalien perustamisesta, en ole pyytänyt yhtäkään elokuvaa esitettävän tai osallistunut ohjelman laadintaan. Aihe on kuitenkin tärkeä henkilökohtaisesti minulle ja perheelleni ja haluan että siitä keskustellaan, minkä vuoksi tulemme näyttämään VAXXED:in. En henkilökohtaisesti allekirjoita elokuvan sanomaa enkä vastusta rokotuksia; tarjoan vain mahdollisuuden keskustella aiheesta.

Pian De Niro huomasi ettei edes rokotemyönteiseksi julistautuminen riitä rokotetotalitaristeille. Jo pelkkä alustan tarjoaminen tulenaralle dokumentille on lähestulkoon rikos korruptoituneen ja vilpillisen rokoteteollisuuden ja sen ylimielisten kiihkoilijoiden silmissä.

Kun De Niroa painostettiin enemmän, hän perääntyi. Hän veti dokumentin pois festivaalien ohjelmistosta rokotetotalitaristien vaatiman sensuroinnin mukaisesti. Dokumentille omistettu sivu tyhjennettiin ja De Niro kirjoitti lausunnon joka miellytti rokotekiihkoilijoiden vaatimuksia.

”Elokuvan esittämisen tarkoituksena oli tarjota mahdollisuus keskustella aiheesta joka koskettaa henkilökohtaisesti minua ja perhettäni. Kuitenkin kävimme sen läpi parin viimeisen päivän aikana Tribeca elokuvafestivaalien ryhmän ja tiedeyhteisön edustajien kanssa, emmekä usko että sen esittäminen edistää keskustelua aiheesta siten kuten ajattelin.

Tapahtuma ei pyri välttämään eikä epäröi käsitellä kiistanalaisia aiheita. Kuitenkin, tietyt asiat tässä dokumentissa antavat aihetta olla esittämättä sitä osana tapahtumaa. Olemme päättäneet poistaa sen ohjelmastamme.

Toisin sanoen rokotepelottelu vaiensi De Niron, ja häntä uhattiin kuten ketä tahansa joka uskaltaa kertoa totuuden rokotteista.

Surullista kyllä, edes Robert De Niro ei halunnut uhrata poliittista pääomaa kamppaillakseen rokotetotalitaristeja vastaan, jotka murhaavat ja vammauttavat lukemattomia lapsia ympäri planeettaa joka vuosi. Toivomme tietenkin, että De Niro ymmärtää kuinka häntä käytetään sensuurin ja sorron työkaluna, ja että hänen tulee vastustaa sensuuria ja esittää dokumentti jotta koko maailma näkee mistä on kyse. Uskon että Robert De Niro on myötätuntoinen persoona, ja hän kannattaa keskustelua rokotteiden turvallisuudesta. Nyt hän todistaa kuinka äärimmäisen uhkaava ja julma rokotemafia voi olla, jos he haluavat vaientaa jonkun.

Sensurointi osoittaa dokumentin vaarallisuuden rokoteteollisuudelle

Rokotetotalitaristien ja valtavirtatiedemiesten mukaan kaikki dokumentissa esiintyvät henkilöt ovat joko puoskareita, huijareita tai kylähulluja, jotka puhuvat pehmeitä ja sellaista jossa ei ole mitään järkeä. Jos asia on näin, miksi dokumentti on niin vaarallinen esitettäväksi? Jos haastateltavat ovat selkeitä huijareita ja kylähulluja, eikö ihmisten olisi hyvä nähdä dokumentti ja olla aiempaa vakuuttuneempia tästä?

Todellisuus on tietenkin toinen. VAXXES on uskottava, arvovaltainen ja äärimmäisen hyvin dokumentoitu. Juuri sen vuoksi rokoteteollisuus pitää sitä vaarallisena. VAXXED on informatiivinen ja vakuuttava. Siinä käsitellään CDC:n rokotteisiin liittyvän todistusaineiston väärentämistä ja peittelyä, jonka tri William Thompson paljasti.

VAXXED paljastaa vuosikymmeniä kestäneen tulosten vääristelyn ja peittelyn, joka muuttaa käsitystämme rokotteiden turvallisuudesta. Juuri tämän vuoksi ihmisten ei haluta näkevän dokumenttia: totuus on myrkkyä teollisuudelle, joka perustuu valheille.

Kuten GMO-teollisuuskin, rokoteteollisuus pysyy pystyssä vain intensiivisen ja hyvinrahoitetun sensurointi-, sorto-, pelottelu-, ja loanheittokampanjan vuoksi. Jos yksikään tunnetuista henkilöistä – kuten Jim Carrey, Rob Schneider, jne. – rohkenee esittää terveen kriittisiä kysymyksiä rokotteista, heitä mustamaalataan ja heidän mahdollisuutensa saada rooleja tulevista elokuvista vaikeutuu.

Samaan aikaan vaietaan järjestelmällisesti rokotteiden koostumuksesta. Havaitsin ICP-MS-tekniikan avulla omissa laboratoriotutkimuksissani että flunssarokotteet sisältävät yli 50 000 ppb myrkyllistä elohopeaa, joka on yhdistetty neurologisiin vaurioihin. Vaikka määrä on 25 000 kertaa suurempi kuin EPA:n suosittelema elohopean määrä juomavedessä, sitä ruiskutetaan lasten kehoon säännöllisesti rokotteiden muodossa. Ajatus siitä, että myrkyllisen raskasmetallin injektointi lapsen kehoon on täysin vaaratonta, on sulaa hulluutta.

Tästä huolimatta tämä hulluus on leimallista rokoteteollisuudelle. Perustumatta mihinkään muuhun kuin väärennöksiin ja pelotteluun, rokoteteollisuus myrkyttää järjestelmällisesti lapsiamme lisäämällä rokotteisiin elohopeaa, formaldehydia, alumiinia, skvaleenia, natriumglutamaattia, polysorbaatti 80:a ja muita myrkyllisiä ainesosia. CDC myöntää tämän avoimesti.

Rokoteteollisuus nojaa häirintään ja haluaa vaientaa poikkipuoliset todisteet rokotteiden turvallisuudesta

Täsmälleen samaan tapaan kuin biotekniikkateollisuus on yhdistelmä vilpillistä tiedettä ja aggressiivista “tiedekiusaamista” ja pelottelua – lue biotekniikkateollisuuden ykkösloanheittäjä ja ammattipanettelija Jon Entinestä täältä – rokoteteollisuus väärentää ja kiusaa viittaamalla kintaalla tieteelliselle totuudelle.

Google News ja Yahoo News –uutisryhmissä yksikään aihe ei päädy niin nopeasti mustalle listalle kuin rokotteet. Mikä tahansa uutissivusto tuokaan esille tri William Thompsonin paljastaman CDC:n tutkimustulosten vääristelyn joutuu välittömästi mustamaalauksen kohteeksi. New York Times, Washington Post ja USA Today eivät käsittele rokotteita ellei tarkoituksena ole toistaa aivottomasti rokoteteollisuuden mantraa, jonka mukaan rokotteiden käyttö ei sisällä riskejä ja toimii lähes täydellisesti. Verkon roskatiedesivustot kuten Forbes.com eivät julkaise muuta kuin kemikaalimyönteistä tuubaa torjunta-aineista, rokotteista, GMO-tuotteista ja mistä tahansa muista myrkyistä.

Isossa-Britanniassa media on ryhtynyt uutisoimaan rokotevaurioista, joista Yhdysvaltain media usein vaikenee.

Samaan aikaan Yhdysvaltain hallitus on maksanut lähes 3 miljardia dollaria rokotteista vahingoittuneiden lasten perheille, ja Yhdistyneiden kuningaskuntien hallitus päätti vastikään myöntää toiset 90 miljoonaa lapsille jotka saivat aivovaurioita sikainfluenssarokotteesta. Toisaalta, erään meksikolaiskylän lapsista 75 % päätyi sairaalaan (tai kuoli) rokotteen ottamisen jälkeen. Valtamedia on tyystin sivuuttanut koko tarinan, esittäen ettei mitään ole tapahtunut.

Rokotteiden valmistajat, FDA ja CDC myöntävät suoraan, että rokotteet vahingoittavat lapsia eikä turvallisuudesta ole takeita

Jopa silloin kun rokotteiden pakkausselosteissa lukee selvästi, että flunssarokotetta ei ole testattu liikkuvaa influenssakantaa vastaan, tai että HPV-rokotteet voivat aiheuttaa tajunnan menetyksen, tai että rokotteilla on yhteys kohtauksiin tai autismiin, lääketeollisuuden rahoittama valtamedia toistaa valheita väittäen etteivät rokotteet vahingoita lapsia. Jos haluat ällistyä, katso kuvat influenssarokotteen pakkausselosteesta, jossa myönnetään suoraan ettei rokotteen toimivuudesta ole lainkaan tieteellisiä todisteita!

Pakkausseloste: influenssavirusrokotteen tehoa ei ole osoitettu
Pakkausseloste: influenssavirusrokotteen tehoa ei ole osoitettu

Toinen kuva osoittaa kuinka rokotteiden valmistajat myöntävät ettei rokotteiden hyödyistä ole mitään takeita, mutta kaikesta huolimatta kukaan Washingon Postin tai New York Timesin toimittajista ei kykene lukemaan ja raportoimaan näistä:

8.4 Turvallisuutta tai tehoa ei ole osoitettu. 11 Rokote sisältää elohopeayhdiste tiomersaalia. 13.1 Flulaval-rokotetta ei ole testattu karsinogeenisyyden tai mutageenisyyden varalta eikä tiedetä aiheuttaako se hedelmättömyyttä.
8.4 Turvallisuutta tai tehoa ei ole osoitettu.
11 Rokote sisältää elohopeayhdiste tiomersaalia.
13.1 Flulaval-rokotetta ei ole testattu karsinogeenisyyden tai mutageenisyyden varalta eikä tiedetä aiheuttaako se hedelmättömyyttä.

Asiakirjat FDA:n omilla verkkosivuilla myöntävät rokotteiden ja autismin välisen yhteyden

Jopa FDA:n omat asiakirjat myöntävät rokotteiden ja autismin välisen yhteyden sekä yhteyden kohtausten, enkefaliitin ja muiden vakavien hermostollisten häiriöiden välillä.

FDA:n verkkosivuilla on Tripedia-rokotteen seloste, jossa myönnetään suoraan mahdolliset haittavaikutukset:

Hyväksynnän jälkeen Tripedia-rokotteen käytön yhteydessä on ilmoitettu haittavaikutuksia, kuten idiopaattinen trombosytopenia, kätkytkuolema, äkillinen yliherkkyysreaktio, selluliitti, autismi, kohtaus / suuri kouristuksellinen epileptinen kohtaus, enkefaliitti, hypotonia, neuropatia, uneliaisuutta ja hengityskatkoksia. Haittavaikutukset lisättiin listalle niiden vakavuuden tai esiintymistiheyden vuoksi.

Samaan tapaan CDC myöntää omilla kotisivuillaan että rokotteisiin lisätään tarkoituksella elohopeaa, mononatriumglutamaattia, alumiinia ja muita myrkyllisiä ainesosia jotka aiheuttavat keskushermoston vaurioita.

Toisin sanoen sekä FDA että CDC myöntävät suoraan, että rokotteet ovat vaarallisia, mutta jostain syystä dokumentti joka käsittelee samaa asiaa on niin vaarallinen että se pitää sensuroida.

Oikean tieteen näkemys rokotteista on siis uhka valtaapitäville. Tuleeko mieleen mikään muu aikakausi, jolloin oikea tiede olisi ollut uhka valtaa pitävälle papistolle? Ehkäpä Galileon aikakausi?

Vielä yksi hyvä syy välttää valtamediaa: vain vaihtoehtomedia kertoo totuuden rokotteista

Kuten kuka tahansa täysjärkinen on varmasti huomannut, vain itsenäiset journalistit kuten Sharyl Attkisson kertovat totuuden rokotteista. Kannattaa lukea Attkissonin artikkeli ja kirjeenvaihto.

Tietoa rokotteista löydät myös sivuilta HeathImpactNews.com sekä Vactruth.com ja Vaccines.news.

GoodGopher.com – ainoa hakukone jonka kautta saat oikeaa tietoa rokotteista

GoodGopher.com on ainoa hakukone, jonka kautta saat totuudenmukaista tietoa rokotteista. Reaaliaikaista tietoa tiomersaalista löydät Thiomerosal.news.

Joka toinen hakukone – erityisesti Google – vaientaa järjestelmällisesti rokotteista totuuden kertovia verkkosivuja siinä toivossa, ettei kukaan löydä todellista tieteellistä tietoa joka tuo esille asianmukaisen kysymyksen rokotteiden turvallisuudesta. Käytä GoodGopher.com –hakukonetta jos haluat tietää asioiden todellisen laidan lähes mistä tahansa aiheesta.

Totuus rokotteista? Seuraa rahaa!

Kuviota on selvennetty alla olevassa kuvassa:

Rokoteteollisuus havainnollistettuna
Rokoteteollisuus havainnollistettuna

Tupakkateollisuuden ja rokoteteollisuuden vertailua:

Rokoteteollisuus käyttää samoja argumentteja joilla tupakkateollisuus puolusti tupakkatuotteita
Rokoteteollisuus käyttää samoja argumentteja joilla tupakkateollisuus puolusti tupakkatuotteita
Rokotelogiikkaa: 1. Rokoteteollisuus valmistaa rokotteita joiden toimivuudesta ei ole takeita. 2. Lapset rokotetaan ja väitetään että he ovat vastustuskykyisiä. 3. Koska rokotteet eivät toimi, syntyy epidemia. 4. Media syyttää rokottamattomia lapsia. 5. Kaikki rokotetaan. 6. Epidemia kuluttaa itsensä loppuun luontaisesti. Media väittää sen olleen rokotteiden ansiota ja osoituksena rokotteiden toimivuudesta. Sama toistuu joka vuosi.
Rokotelogiikkaa:
1. Rokoteteollisuus valmistaa rokotteita joiden toimivuudesta ei ole takeita. 2. Lapset rokotetaan ja väitetään että he ovat vastustuskykyisiä. 3. Koska rokotteet eivät toimi, syntyy epidemia. 4. Media syyttää rokottamattomia lapsia. 5. Kaikki rokotetaan. 6. Epidemia kuluttaa itsensä loppuun luontaisesti. Media väittää sen olleen rokotteiden ansiota ja osoituksena rokotteiden toimivuudesta. Sama toistuu joka vuosi.

Tarkennus: SIDS (Sudden infant death syndrome) vaihdettu suomenkieliseen termiin kätkytkuolema. 5.4.2016

Lähde: NaturalNews.com

Lue myös:

Rokotedokumentin esitys kiellettiin – kuka painosti Robert de Niroa?
Hallituksen rokoteasiantuntijat myöntävät MPR-rokotuksen aiheuttaneen autismia
Apinatkin saavat rokotteista autismin kaltaisia oireita
Autismin syynä elohopea ja rokotukset

14 kommenttia

 1. Kaikki jäljet johtavat talmudisteihin!! On se kumma kun hiljennytään!!

  Plusääni(8)Miinusääni(2)
 2. Googlettamalla onneksi selviää mitkä rokotteet on Kosheria.

  Plusääni(7)Miinusääni(2)
 3. Mitä tästä voi ajatella ? Maailma on umpikiero ja me ei huomata sitä.

  Magneettimedialle toivomus, voisitteko syventyä tähän GcMAF-proteiiniin ja suomentaa jonkun asiaa käsittelvän videon esim. Dr. Henning Saupen höpinöitä tuosta gcmaf asiasta ? Asia kuullostaa todella mielenkiintoiselta.

  Plusääni(14)Miinusääni(2)
 4. Toisen rokottamiselle ei ole mitään muuta loogista perustetta,
  kuin suojella rokottamattomia.

  Plusääni(2)Miinusääni(7)
 5. Artikkelissa kerrotaan Tripedia-rokotteen haittavaikutuksista ja yhtenä haittavaikutuksena mainitaan SIDS. Tämä ei varmasti sano monellekaan suomalaiselle mitään. SIDS tarkoittaa kätkytkuolemaa ja tätä voisi käyttää myös artikkelissa.

  Plusääni(7)Miinusääni(2)
 6. Tietysti kannattaa ottaa kaikki rokotteet kun halutaan antaa mielenvikaisten rokotetutkijoiden mellastaa valheellisine tietoineen rokotteiden turvallisuudesta. Onko se sitten kiva kun tulee joku lopunelämää leimaava häiriö esim. muistin heikkeneminen tai joku muu mikä aiheutuu elohopean käytöstä rokotteissa. Ennenvanhaan jos lämpömittari särkyi ja elohopea pääsi ” juoksemaan” esim. lattialle se kerättiin pois niin ettei siihen saanut koskea paljain käsin. No rokote elohopea lienee hiukan toisenlaisen koostumuksen omaava aine mutta kyllä sen vaarat ovat ainakin yhtä suuret ellei suuremmat ja varsinkin im:sti annosteltuna. Mutta vaurion oireethan ei välttämättä ilmene heti vaan jonkun ajan kuluttua ja jopa kymmenien vuosien kuluttua ja silloin onkin jo myöhäistä perua niitä vaurioita. Ajatelkaapa ihan oikeasti miten paljon lapset saavat elohopeaa jo pienenä elimistöönsä ja sitten aikuisena vielä lisää influenssarokotteissa ym rokotteissa, jotka ovat ihan pelkkää rahastusta ja ihmisten immuniteetin tuhoamista, turhia lisäsairauksia aiheuttavia jne.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat