Pankkiirit pyrkivät pilaamaan Brexitin – Britanniasta finanssijättien Villi länsi?

Brexit oli varmasti vuoden 2016 parhaita uutisia. Britannian ja EU:n välirikon tuoreimmat käänteet kuitenkin osoittavat, että voimakkaat lobbausryhmät tekevät kaikkensa, jotta Brexit kääntyisi kansainvälisten koronkiskureiden voitoksi.

Kuten kirjoitimme jo viime kesäkuussa, suurimpia Brexit-uhkakuvia on se, että pankkiirit pyrkivät käyttämään epävarmuuden tilaa hyväkseen kiristäessään brittipoliitikkoja:

”Suurin uhka onkin tällä hetkellä pankkisääntelyn purkamistalkoot. Seuraavan kahden vuoden aikana pankit tulevat toistuvasti uhkailemaan brittihallitusta, että ne aikovat siirtyä ulkomaille heti, kun virallinen eroprosessi käynnistyy.

Hallitus tekee kaikkensa estääkseen pankkien paon, jotta työttömyys- ja vero-ongelmat eivät kärjistyisi. Poliitikot tulevat toisin sanoen alistumaan lobbareiden painostuksessa. […] Tämä johtaisi pankkien vaikutusvallan nopeaan paisumiseen.

Vaikka juutalainen lakifirma Mischon de Reya pyrkiikin pysäyttämään Brexit-hankkeen, ovat koronkiskojat ja Israelin hallitus tehneet jo pitkäkantoiset vaihtoehtoissuunnitelmat sen varalle, että Britannia todellakin häipyy Euroopan unionista.

Kriittinen talousjulkaisu Wolf Street uutisoi, että pankkiirien suunnitelmat Brexitin varalle ovat vielä hurjempia kuin aiemmin uskallettiin odottaa: maasta tahdotaan tehdä uusi Villi länsi, johon finanssieliitti voi paeta paitsi veroja myös lakeja, viranomaisia ja läpinäkyvyyttä edellyttävää yrityskulttuuria.

Wolf Streetin mukaan Britannian valtiovarainministeri Phillip Hammond on ehdottanut, että maa voisi paikata Brexitin aiheuttamia mahdollisia taloudellisia tappioita tekemällä maasta entistä ”houkuttelevamman” suuryritysten kannalta.

Kun kansa äänesti Brexitin puolesta, äänesti se Britannian itsenäisyyden puolesta. Nyt maan poliittinen eliitti tekee kuitenkin töitä hartiavoimin, jotta EU-tyrannia korvattaisiin mahdollisimman ankaralla pankkityrannialla.

Lontoon pankkikeskus eli City on ollut jo vuosisatojen ajan oma erityinen saarekkeensa, jossa vallitsee eri säännöt kuin muualla pääkaupungissa ja yleisesti Britanniassa. Lontoon City on Britannian oma pieni veroparatiisi, jonne kansainväliset rikollispankkiirit ovat paenneet ”rahvasta” varten säädettyjä lakeja.

Näihin päiviin asti City on ollut kuin pieni rinnakkaistodellisuus, mutta nyt eliitti on esittänyt briteille tarjouksen, josta ei ole lupa kieltäytyä: joko Britannia pysyy EU:ssa tai pankkiirien ylivaltaa pönkittävä Cityn lainsäädäntö on ulotettava kattamaan koko Britannia!

eu

Britanniasta eliitin mafiavaltio – EU:sta massiivinen verounioni

Britanniasta tahdotaan toisin sanoen tehdä mafiavaltio, jossa lain kirjain ei edes muodollisesti sido enää suurten pankkien ja muiden monikansallisten jättien toimintaa. Cityn ”erityispiirteisiin” kuuluu myös se, että suuryrityksiä pidetään oikeushenkilöinä, jotka saavat äänestää siinä missä kansalaisetkin.

Velkarahan palvonta on edennyt Cityssä pisteeseen, jossa finanssiyhtiöitä pidetään ihmisten veroisina poliittisina toimijoina.

Tekemällä megayhtiöistä äänioikeutettuja oikeushenkilöitä eliitti pyrkii varmistamaan, että kansalla on entistä vähemmän demokraattisia aseita koronkiskureita vastaan. Jo nyt yli 70 prosenttia Cityn kuntavaalien ”äänestäjistä” on yhtiöitä. Äänten määrä riippuu ”tietysti” yhtiön koosta.

Britannia saattaa siis astua ojasta allikkoon, ellei Brexitiä seuraa järjestäytynyt taistelu pankkien ylivaltaa vastaan.

Wolf Street muistuttaa, että samalla kun pankkiirit yrittävät tehdä Britanniasta uuden Villin lännen, Euroopan komissiota johtava korruptiokuningas Jean-Claude Juncker yrittää tehdä EU:sta yhtenäisen veroalueen.

Junckerin verointoilu on erityisen ironista siksi, että ollessaan Luxemburgin pääministeri hän teki kaikkensa, jotta Luxemburg pysyisi Euroopan johtavana veroparatiisina. Todennäköisesti Juncker palkittiin komissioviralla juuri siksi, että hän auttoi megayhtiöitä veropetoksissa.

Nyt Junckerin johtama EU tahtoo imeä eurooppalaisyritykset kuiviin yhtenäisellä veropolitiikalla. Junckeria rahoittaville jättipankeille ja muille monikansallisille yhtiöille on kuitenkin tulevaisuudessakin tarjolla roimasti veronkiertopalveluita. Toisin sanoen verokarhun kynsiin joutuvat vain paikallisesti toimivat pienet ja keskisuuret yritykset.

Mikäli eliitti saa tahtonsa läpi, voi tulevaisuudessa siintää siis uusi Eurooppa, jossa komissio imee veren EU-maiden paikallisyrityksistä. Eliitin kanssa verkostoituneet megayhtiöt sen sijaan muuttavat Britanniaan, jossa suuryhtiöiden poliittinen ylivalta, syytesuoja ja verovapaus on kirjattu lainsäädäntöön. Korruptio saavuttaa lakipisteensä.

 

Lue myös:

Englannin keskuspankin vaiettu historia 1, 2
Suomen juutalaislehti myötäilee Magneettimedian Brexit-analyysiä
Brexit aiheuttaa hajaannusta pankkivallan vastustajissa

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat