Brexit: sionistit toivovat orjuutetusta Saksasta Euroopan johtajaa?

Eliitin keskustelu Brexitin uhista ja mahdollisuuksista jatkuu. Israelissa näkemykset ovat polarisoituneet sadistisimpien siirtokuntafanaatikoiden ja pragmaattisempien sionistien välillä.

Kuten eilen uutisoimme, EU:ta pidetään yleisesti sionismille hyödyllisenä maailmanpoliittisena rakenteena, joka on ollut elintärkeä juutalaisvaltion taloudellisen hyvinvoinnin kannalta. Osa kiihkosionisteista on kuitenkin valmis hankkiutumaan siitä eroon siksi, että monet EU-maat ovat muodollisesti vastustaneet laitonta siirtokuntapolitiikkaa.

Erohakemuksen jättänyt, porsaaseen nuoruudessaan sekaantunut juutalainen pääministeri David Cameron totesi vain muutamia päiviä ennen Brexit-äänestystä, että Israelin kannalta olisi edullisinta, että Britannia pysyisi EU:ssa.

Juutalaisen Jewish Care –järjestön tapahtumassa puhuneen Cameronin mukaan juuri Britannia on aina puolustanut Israelia, kun juutalaisvaltio on joutunut muiden EU-maiden hampaisiin sotarikostensa vuoksi. Tämä ei ole toki ihme, sillä Englannin kaksi rikkainta lobbausjärjestöä ovat molemmat juutalaisia: Conservative Friends of Israel ja Labour Friends of Israel.

Lopulta Cameron joutui kuitenkin pettymään; kansa tahtoi ulos EU:sta. Israelille tämä merkitsi uskollisen orjan menettämistä EU:ssa, joka on juutalaisvaltion teollisuuden tärkein vientialue.

Ääriliikkeille siirtokunnat ovat kynnyskysymys

Osa aggressiivisimmista sionisteista ei ole pannut Brexitiä pahakseen. EU:n heikkeneminen on otettu iloiten vastaan muun muassa siksi, että Eurooppa on edistynyt Iranin kanssa käydyissä ydinneuvotteluissa ja vaatinut lisää sääntelyä laittomissa siirtokunnissa valmistettujen tuotteiden markkinointiin.

Sionistit rakentavat palestiinalaisalueille kansainvälisten lakien vastaisia siirtokuntia, joissa rotuerottelu ja rasistinen väkivalta ei-juutalaisia vastaan on arkea. Israelin maailmanpoliittisen ylivallan vuoksi länsimaat eivät ole suostuneet pysäyttämään rikollishanketta. Sen sijaan sionistista terrorismia on ”vastustettu” hampaattomilla julkilausumilla ja Israelin kannalta merkityksettömillä kansainvälisillä lakialoitteilla.

Monet sionistit ovat kuitenkin raivoissaan jo siitä, että EU on ylipäätään tehnyt symbolisia aloitteita juutalaissiirtokuntia vastaan. EU:n uusien lakien mukaan laittomissa siirtokunnissa valmistetut tuotteet täytyy tästä lähtien merkitä näkyvästi, jotta niiden rikollinen alkuperä tulee kuluttajille selväksi (mikäli kuluttajat edes tietävät, mitä siirtokunnat ovat).

Toisin sanoen EU antaa juutalaisten yhtiöiden myydä rikollisesti tuotettuja hyödykkeitä Euroopassa, kunhan tuotteiden yhteyteen on selvästi merkitty niiden siirtokunta-alkuperä. Retorinen kysymys: miksei EU kiellä siirtokuntatuotteiden myymistä tai edes takavarikoi israelilaisyhtiöiltä rikoksella tuotettua taloudellista hyötyä?

Englannissa muun muassa äärisionistinen Regavim-juutalaisjärjestö liittyi Brexit-kampanjaan juuri siksi, että EU on asettanut mitättömiä kapuloita siirtokuntateollisuuden rattaisiin.

israeli-rambo

Israelin EU-kritiikki: pelkkää populismia?

Juutalaisen veteraanitoimittaja Akiva Eldarin mukaan myöskään Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu ei ole menettänyt yöuniaan Brexitin vuoksi.

Äärioikeistolainen Netanjahu on ollut niin vihainen siirtokuntakiistan vuoksi, että EU:n antama tuki Israelille pitkällä aikavälillä on päässyt pääministeriltä melkein unohtumaan.

Eldar kirjoittaa omassa analyysissään hämmästyttävän suorasanaisesti: ”Israelin mielestä kansainvälinen politiikka on nollasummapeliä: mitä heikompia ei-juutalaiset ovat, sitä parempi juutalaisten kannalta. Mitä huonommin Brysselissä menee, sitä rentoutuneempi on ilmapiiri Jerusalemissa.”

Iranin ja siirtokuntaboikotin lisäksi Netanjahu on ollut raivoissaan Euroopan vaatimista uusista rauhanneuvotteluista, joiden tavoitteena on ollut taata edes murto-osa palestiinalaisten ihmisoikeuksista. Brexit-kaaoksen myötä kansainvälinen huomio on nyt suunnattu pois rauhanneuvotteluista, jotka käydään Ranskassa.

Eldarin mielestä sionistien EU-vastaisuus on kuitenkin lopulta lyhytkatseista uhittelua ja populismia. EU on Israelille kultakaivos. Joulukuussa 2013 EU aloitti uuden hankkeen, jonka tavoitteena on taata Israelille etuoikeutettu yhteistyösopimus.

Järjestely takaisi Israelille parhaan mahdollisen kohtelun, jonka unionin ulkopuolinen maa voi EU:lta saada: juutalaisvaltio saisi ”ennennäkemätöntä” taloudellista, diplomaattista ja sotilaallista apua Euroopan veronmaksajilta. Israelin kannalta sopimus olisi miljardien dollareiden arvoinen.

Saksa olisi Britanniaakin parempi orja

Kuten olemme uutisoineet, sionismilla on kahdet kasvot – verenhimoinen Likud-puolueelle uskollinen oikeisto sekä ”maltillinen” keskustavasemmisto (1, 2, 3).

Ei-juutalaisten kannalta ero on kuitenkin lähinnä kosmeettinen, sillä myös ”maltillisten” mielestä juutalaisilla on oikeus miehittää 1948 lähtien valloitettuja palestiinalaisalueita ja hallita Lähi-itää.

Usein keskustavasemmisto on ollut jopa oikeistoa vaarallisempi älykkäämmän viestinnän ja käytännönläheisyyden vuoksi.

Brexitistä on näillä näkymin enemmän hyötyä juuri Netanjahun verenhimoisen linjan kannalta.

Israelilaisen analyytikko Sharon Pardon mukaan Britannia on korvattavissa, joten Brexit ei välttämättä edes vaikuta Israelin asemaan. Pardon mukaan esimerkiksi Saksa ja Tšekki ovat perinteisesti palvelleet juutalaisvaltiota jopa Britanniaa uskollisemmin:

”Saksalla on nyt hyvä tilaisuus ottaa johtava asema [Euroopan ulkosuhdehallinnossa], kun Britannia aikoo lähteä. Koska Saksalla on erittäin hyvät suhteet Israeliin, olisi tällä merkittäviä seurauksia.”

Kuten muun muassa asianajaja Sylvia Stolz on usein todennut, ei Saksa ole teknisesti edes oikea valtio, vaan maan hallitus edustaa edelleen vierasta miehittäjävaltaa. Se on täydellinen poliittinen sätkynukke.

Saksan hallitus lähettää jatkuvasti veronmaksajien rahaa Israelille ilmaiseksi. Voi siis olla, että Britannian korvaa EU:ssa Israelin kannalta entistä uskollisempi orja.

Tunnelmia Berliinin keskustasta.
Tunnelmia Berliinin keskustasta.

Eikö kukaan ajattele pankkiireja ja maahanmuuttajia?

Israelin kohtalon lisäksi juutalaiset mielipidevaikuttajat ja tiedotusvälineet ovat olleet erityisen kiinnostuneita siitä, miten Brexit vaikuttaa pankkibisnekseen ja maahanmuuttoon.

Juutalaisen Arthur Ochs Sulzbergerin johtama valemedia New York Times julkaisi maanantaina juutalaisen Andrew Ross Sorkin artikkelin, jossa tuskasteltiin sitä, että Brexitiä äänestävät britit eivät ilmeisesti välitä lainkaan pankkiirien tunteista.

Sorkin kyynelehtii tekstissään etenkin italialaisten pankkien kohtaloa, sillä nämä ovat menettäneet Brexit-kansanäänestyksen jälkeen 20 prosenttia arvostaan. Sorkinin mukaan Italiassa poloiset pankit ovat erityisen ”haavoittuvaisia” siksi, että ne ovat myöntäneet satojenmiljardien eurojen arvosta riskilainoja.

…Ja nyt itsenäisyyttä vaativat britit tahtovat ulos Euroopasta vaarantaen pankkiirien korkotulot, osingot ja bonukset!? Eikö gojimilla ole lainkaan häpyä!?

Sorkinin mukaan EU:n hajoaminen voisi Italian kannalta johtaa ”pahimmillaan” liiravaluutan paluuseen, mikä tulisi merkitsemään ”suuria ongelmia sijoittajille ja pankeille ympäri maailman”. NY Times ja Sorkin eivät edes esitä olevansa kiinnostuneita yritysten, valtioiden, julkisen hyvinvoinnin tai palkansaajien asioista; EU:ta on tuettava, koska kansainväliset sijoittajat ja pankit käskevät!

The Guardianiin kirjoittanut juutalainen toimittaja Nick Cohen on puolestaan erityisen huolissaan Brexitin yhteydestä ”rasismiin”:

”Englannin ilmapiiri löyhkää ällöttävämmältä kuin vuosikymmeniin. Aivan kuin viemärivesi tulvisi kaduilla. EU-eroa vaativa kampanja on värvännyt riveihinsä Englannin surkeimman aineksen, jonka raivo kanavoidaan idioottimaiseksi ja ahdaskatseiseksi mölyksi.

[Eroa kannattavia] on helppo pilkata. Vielä tärkeämpää on kuitenkin taistella heitä vastaan.”

Cohenin mukaan Brexitin taustalla on ”vainoharhainen populismi” sekä se, että ”rasismia” eli valkoisten kansallismielisyyttä ei ole kyetty vielä kokonaan sensuroimaan Internetissä.

Sen sijaan sionistiselle rasismille Cohen ilmaisee artikkelinsa sivulauseessa tukensa, kuinkas muutenkaan.

 

Lue myös:

Mitä eliitin reaktiot kertovat Brexitistä?
Britannian eroprosessi EU:sta ja sen vaikutukset?

17 kommenttia

 1. Olisi mukava tietää, että koska Saksa pääsee irti Israelin kahleista. Meneekö siihen 10, 100 vai 1000 vuotta? Yleinen mielipide Euroopassa tulisi saada kääntymään ja silmät ihmisiltä avautumaan Israelin suhteen. Muuten, arvatkaapa mikä on maailman rumin kieli korvin kuultuna. Oikein, se on heprea.

  Plusääni(27)Miinusääni(2)
  1. Saksalaisten esi-isät olivat assyyrialaisia. Assyyrialaiset tuhosivat kanaanilaisten perustaman Israelin Kuningaskunnan ja karkottivat Israelin 10 heimoa ympäri maailman (Keralaan, Elamiin, Kolkhikseen, Anatoliaan, Iberiaan, Germaniaan, Galliaan, Albioniin, Eireen jne.) 740 – 711. Tätä myyttisiä ”israelilaisia” kohdannutta nöyryytystä juutalaiset eivät tule koskaan unohtamaan saati antamaan anteeksi — jo Talmud kieltää anteeksiannon goyimeita kohtaan.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Jos joskus pääsee, niin ainakin koko kansa on silloin eri värinen kuin nyt. Puhuu kai jotain primitiivistä englantia.

  Mutta tuskin uudet massatkaan pääsevät orjuudesta. Sehän on kkoko ajan vaikeampa amuutenkin. Orjuutta vartenhan kansat tuhotaan. Murhanhimon lisäksi.

  Plusääni(11)Miinusääni(2)
 3. Nyt täytyy ymmärtää, että juutalaiset ovat kautta historian luoneet ne valtavat omaisuutensa orjuudella. Velkaorjuudella, maaorjuudella ja ihan oikeillakin orjilla.

  Mutta enimmäkseen tällä velkaorjuudella, joka nyt kukoistaa paremmin kuin koskaan Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa. Euroopan valtiot ovat korviaan myöden veloissa, miksi????? Pohjois-Amerikan tavallinen väestö on korviaan myöden veloissa.
  Ja tämä velkaantuminen vain kasvaa ja kasvaa.
  Sille ei oikeastaan ole mitään järjellistä syytä. Se velka vain kasvaa kasvamistaan.

  Tätä on koronkiskonta. Siistiä, väkivallatonta, huomaamatonta, velalliselle hävettävää, niin ettei kukaan tuo sitä julki, tai tehty niin monimutkaiseksi, että oikeastaan ekonomistitkaan eivät sitä pysty aukottomasti selittämään.
  Ja kukaan ei tiedä, minne ne rahat katoavat?!? Johonkin menevät miljardit, mutta minne ja kenelle.
  Yhtään ainoaa ihmistä ei löydy, kenen pankkitilille ne menevät.
  On jotain ihme säätiöitä, ja pankkien haarakonttoreita, ja toimistoja, joita ei fyysisesti ole edes olemassa missään.

  Ketään ei voi lähteä hirttämään, ei tappamaan, koska kaikki on niin nimetöntä. Ikään kuin siellä ei olisi ihmisiä taustalla ollenkaan. On vain yhtiöitä ja niille toimivia yhtiöitä ja pankkien tukemia yhtiöitä ja säätiöitä ja satoja ja tuhansia portaita, maita, koko maapallon ympäri.

  Hitler sanoi niin oikein jo sata vuotta sitten. Että tänään he ovat Brysselissä, huomenna Pariisissa, (New Yorkissa, Madridissa, Ateenassa)… koko maailmassa, he eivät ole missään ja he ovat kaikkialla.

  Hitler näki jo silloin, ehkä ainoana maailmassa, mikä tämä kokonaiskuva on. Ja siksi Hitler on edelleen näiden suurin vihollinen. Koska se joka ymmärtää mistä Hitler puhui, minkä hän toi esille, niin voi todella olla vaarallinen tälle kansainväliselle ryöstöporukalle.
  Jolla ei ole omaa maata, eikä kansallisuutta, ja nyt kun on(vuodesta 1948), niin eivät siellä halua rauhassa elää, koska siellä ei ole tarpeeksi ihmisiä ryöstettäväksi.

  Plusääni(29)Miinusääni(2)
  1. Klassinen kuvaus juutalaisesta kaksinaismoralismista.

   Horowitz painostaa kysyjää ensin tuomitsemaan Hamasin ja Hezbollahin. Eli professori on kuin inkvisiittori podiumillaan jo ennakolta, pelkästään ulkonäön perusteella, tuomitsemassa kysyjän ”terroristiksi”. Totaalisen tyypillistä, arkipäivän sionismia. Dialogi on juutalaisen monologia, kaikki muut ovat terroristeja.

   Myöhemmin samainen Horowitz oli, tietenkin, kunniavieraana jossakin TV-haastattelussa, jossa, kuten Pavlovin koira, uutistenlukija herutti suupielestään, kammoksunnan kuolaa, kun ”tämä kauhea tyttö oli sitä mieltä”. Horowitz perusteli Israelin hyvyyttä mm. sillä, että ”Israelin olivat perustaneet ihmiset, joita oli vainottu” unohtaen samalla, että koko Israelin synty oli yhtä suurta terrorismin juhlaa, mutta HUOM! Hyvän terrorismin juhlaa. Vain vasemmistolla ja sionisteilla terrorismi on Hyvää. Lisäksi Horowitz, tietenkin, unohti mainita, että Israel synnytti satojentuhansien maastaan ajettujen palestiinalaisten kansan, joka, tietenkin, haluaa taistella menetetyn maansa puolesta. Mutta, se onkin Pahaa taistelua.

   Näin helppoa se on, kun Hyvä ja Paha on professorin hallussa ja siitä ei saa olla eri mieltä.

   Horowitz on kuin kuka tahansa suomalainen poliitikko, media-alan ihminen tai Sosiaalisen Oikeudenmukaisuuden Soturi: Oikeassa, koska hän on oikeassa. Perusteluja ei tarvita, koska on jo oikeassa.

   Tyhmä kansa vain ei tajua.

   Plusääni(7)Miinusääni(2)
 4. Horisontissa näkyy jo aseellinen taistelu eliitin ja kansan välillä. Eliitin puolelle asettuvat myös ns. ”pakolaiset”. Heidät, pakolaiset, on itse asiassa tuotu tänne nimenomaan taistelemaan kansaa vastaan. Tämä on vanha sionistinen metodi: ”war by deception” eli ”sota pettämällä/huijaamalla” ja samalla valkoisiin maihin on luotu vihakulttuuri ja kansat jaetaan keskenään taisteleviin ryhmiin.

  Sionistit ovat onnistuneet tässä Lähi-Idässä, siitä on tullut sionistien saavuttua iankaikkinen sotiva helvetti loputtomine kiistoineen. Tätä halutaan meillekin: maahanmuuttajalähiöitä, lisääntyvää rikollisuutta, aseet pois kansalta, aseet rikollisille (maahanmuuttajille), sosiaalista ”taistelua”, loputtomia kiistoja.

  Näin onkin jo käynyt, ensimmäinen taistelu on totaalisesti hävitty, kansamme on pilkottu pieniin kiisteleviin ryhmiin ja eliitti hallitsee mediaa ja taloutta suvereenisti. Tämä on fakta.

  Mutta lopullinen, kuolemaan asti käytävä, julma taistelu on edessä. Sitä ennen alueet eriytyvät täysin. Tulee alueita (Ruotsissa on jo), joihin vähänkin asioita ymmärtävä valkoinen ihminen ei mene. Ja toisaalta, kun väkivalta ja turvattomuus lisääntyy, vähitellen syntyy alueita, joihin mustilla/arabeilla ei ole todellakaan asiaa. Mallia voidaan ottaa Pohjois-Irlannista. Jokainen tiesi paikkansa, jos ei tiennyt, kuoli.

  Tämä helvetillinen tulevaisuus on kammottava rikos kansojamme kohtaan ja siitä on tuomittava vastuulliset henkilöt aikanaan ankariin rangaistuksiin kansantuomioistuimissa. Kaikki puheet ja teot otetaan esille ja niistä tullaan tuomitsemaan, ankarasti.

  Lapsemme ja lastenlapsemme joutuvat taistelemaan oman maansa puolesta uudelleen, äärimmäisen ahdistettuina, niin fyysisesti, sosiaalisesti kuin taloudellisesti. Ihmisiä, jotka ovat tämän maan rakentaneet, tullaan vainoamaan kuin eläimiä, heitä tullaan Neuvostoliiton tyyliin hakemaan kodeistaan hakattaviksi ja ”kuulusteltaviksi” vain koska he rohkenivat olla eri mieltä. Ihmisiä katoaa, heitä surmataan mielivaltaisesti erilaisissa ”turvallisuusoperaatioissa”.

  Mutta silti valkoinen kansa voittaa, sillä nyt informaatio kulkee ja ihmisiä ei voida viedä kodeistaan NKVD-tyyppisiin lopettamislaitoksiin ilman, että siitä ei tiedetä. Siitä tullaan tietämään ja kohta jokainen viranomainen lähtee ihmisiä kiusaamaan tietäen, että siellä on vastassa epätoivoinen isä, äiti ja lapset, perhe, joka ei antaudu. Siellä mitataan ja punnitaan veri.

  Ja sen jälkeen maanpetturit saavat sen, mikä aina on ollut maanpettureiden palkka.

  Plusääni(13)Miinusääni(3)
  1. Oi kauheaa, hirveä on tulevaisuutemme. Jospa muuttaisit vaikka Islantiin? Ota vaikka nuo 25 vertaistasi mukaan, siis nuo tällä foorumilla Aatua kannattavat. Me muut jäämme tänne pahaan Suomeen asumaan ja samalla tullaan tutuiksi muualta maailmaa muuttaneiden kanssa. Mukavaa porukkaa muuten keskimäärin.

   Plusääni(0)Miinusääni(18)
   1. Tulevaisuus on hirveä, jos nykymeno jatkuu. Se on selvä.

    Kaikki eivät kuitenkaan ole teuraaksi ajettavia lampaita ja yksisilmäisiä tolloja, jotka mitään ajattelematta uskovat kaiken ylhäältä kaadetun sonnan. Olen varma, että mm. islantilaiset eivät ole totaalisia tolloja.

    Voit brassailla suvaitsevaisuudellasi, mutta vain niin kauan kuin meidänkaltaisiamme on Suomessa. Kun jäät vähemmistöön mustien keskellä, huudat vielä parkuen meitä, mutta silloin onkin myöhäistä. Silloin valosi sammuvat, tuuli puhaltaa ylitsesi. Ja kaikella kunnioituksella, maailma ei siinä mitään häviä… 🙂

    Me emme vihaa mustia, me vain emme halua muuttua Afrikaksi. Afrikka olkoon siellä, missä se on aina ollut: Afrikassa.

    Me haluamme säilyttää sen, minkä olemme rakentaneet. Emme halua uskontosotia maahamme, väkivaltaista muslimiterrorismia, raiskaavia neekerijoukkoita, kolmannen maailman elintasoa syöpäläisineen. Ei, se ei meitä kiinnosta, vaikka se juuri on sitä diversiteettiä, mitä meille globaali eliitti haluaa levittää.

    Ja samaan aikaan globaali eliitti rakastaa ultranationalistista Israelia. Israel saa varjella ”demografiaansa, rakentaa muureja ja aitoja, pommittaa lapsia ja naisia, suojella omaa ”turvallisuuttaan”.

    Ei käy, jos juutalainen vaatii minua suvaitsemaan niin juutalainen vaatii sitten omaa kansaansa suvaitsemaan. Juutalainen on nyt niin hyvä, vassokuu.

    Plusääni(11)Miinusääni(1)
    1. PeLex, Tervehdin Sinua suurella kunnioituksella!
     Ateistina jopa rukoilen etteivät visiosi koskaan toteutuisi, mutten voi muuta kuin päätäni pyöritellen todeta kuinka visiosi ovat jo toteutumassa.
     Se on juuri niin kuin Veikko Vennamo sanoi aikoinaan: ”Kansa tietää”. Siis kansan syvät rivit. Eli me. Tieteellisesti tutkittu tosiasia on, että suuren määrän keskiarvoarvio osuu aina lähemmäksi totuutta kuin parhaimmankaan asiantuntijan valistuinein mielipide. Siksi kansa tietää.
     Kansanedustajat eivät ymmärrä vahvistusvääristymän ja lukuisten muiden formaalisten ajatusvääristymiensä vuoksi vaikka olisivat kuinka hyviä asiantuntijoita, ja vaikka tietäisivätkin,
     niin ryhmäkurilla kansanedustajat ajetaan ruotuun toteuttamaan politiikkaa, jonka linjat pieni sionistinen klikki on vetänyt lähimmässä vapaamuurariilooshissa.
     Tuo köysi, minä solmin, vedetään yhdessä.

     Plusääni(3)Miinusääni(1)
     1. Terve vaan sinnekin !

      Totta se on, pahalta näyttää nyt tässä, Estonian kapteenin sanoin. Mutta ”mayday mayday” ei nyt auta, sillä kukaan ei tule auttamaan, kansan on taas kerran itse noustava.

      Toisaalta, jos muistellaan Neuvostoliittoa 1980-luvulla niin kuka olisi uskonut, jos joku olisi sanonut 1980-luvun alussa, että kommarit itse hajottavat unelmansa? Ei kukaan, imperiumi eli vahvassa voiman tunnossa.

      Niin nytkin. Kaikki näkevät, että kaikkialla EU:n alueella asiat menevät päin seiniä, koko ajan on kriisi siellä, toinen täällä, missään ei ole asiat paremmin, vaan koko ajan huonommin. Työllisyys heikkenee, eläkkeet on syöty, turvattomuus lisääntyy, slummeja syntyy, naiset ja lapset eivät uskalla kulkea illalla ulkona, sanalla sanoen, maailma on koko ajan surkeampi.

      Mutta eliitti juhlii ja nauttii eduistaan, ja koko ajan saarnaa kansalle, kuinka ”kansa ei ymmärrä”. Täsmälleen kuten Neuvostoliitossa. Media on puhdasta propagandaa, kuten Neuvostoliitossa. Globaalieliitti (lue: sionistit) luovat uhkakuvia, jotta kansan huomio kiinnittyisi niihin, taas täsmälleen kuten Neuvostoliitossa.

      Sama sionistiluuseriporukka on taas kerran kusessa luomustensa kanssa ja taas kerran valkoiset kansat ovat heräämässä siihen, että parasiitit riistävät heitä.

      Köysiä todellakin käytetään vielä, eliitti nukkuu jo huonosti ja kohta todella, todella huonosti, säpsähdellen ja kuunnellen.

      Iltatuulen viesti… Tulet palavat jo horisontissa ja iltatuulen mukana kumisee vainolaisesta varoittava rumpu, vaativasti, kutsuen kansoja nousemaan, vaatimaan oikeutta.

      Se on kaikille esi-isille tuttu viesti, se on meidän geeneissämme, me kuulemme sen jo, se värisyttää meidän selkärankaamme ja muistuttaa meistä siitä, kuinka oikean ihmisen on puolustettava hyvyyttä ja taisteltava pahaa vastaan.

      Iltatuulen viesti…

      Plusääni(2)Miinusääni(3)
     2. Säli vain, että kommunismi romautettiin hallitusti. Tietenkin kansa liikehti, kun annettiin siimaa ja laitettiin vielä omia miehiä tekemään kumousta. Kuitenkin siis joka kommarimaassa kaikki valta ja omaisuus päätyi edelleen muutamalle juutalaisille, kuten oli ollut kommunismin aikanakin. Ja muut juutalaiset olivat muuten etuoikeutettuja. Useat tietenkin olivat jo muuttaneet pois erityisluvalla aiemmin.

      Kansa ei myöskään aina vaistoa tai tiedä asioita. Vennamo oli pankkimafian kätyri

      Plusääni(6)Miinusääni(0)
 5. Helkkari, Repe, mistään ei tule mitään, jos kaikessa aina ollaan pessimistejä. Itse asiassa, jos ollaan oikein tiukasti asiassa niin pessimismi on jonkin asteen petturuutta. 🙂

  Tämä asia on näin:

  Vallankumoukseen mennään voittamaan. Ei ole mitään muuta mahdollisuutta, sillä jos ei voiteta, niin hävitään. Ja sitähän ei tiedä ennen kuin häviää.

  Eli pessimismi on häviämistä. Totta kai liika optimismikin on haitaksi, mutta kuinka kauan odotetaan? Niin kauan, että maassa on muslimienemmistö, NATO, homo presidenttinä, valkoisia teurastetaan jne. ?

  Meillä kansallismielisillä ei kirjaimellisesti ole enää muuta kuin kahleet hävittävinä. Jos joku pelkää siksi, että ”on oikeastaan kaikki hyvin” niin hänhän on silloin vastapuolella eli alistunut nykytilaan.

  Jos taas pelon perusteena on vihollisen aikaisemmat voitot niin taas ollaan umpikujassa. Eli ollaan alistuttu, koska ”vihollinen on kaikkivoipa”.

  Niin traagillista ja suorastaan säälittävää se onkin, niin vallankumous on ainoa sana, joka kuvaa sitä, mitä on tehtävä. Se, miten se tehdään, on täysin avoinna, mutta mikään vähempi ei riitä. Mitään muuta tietä ei kertakaikkiaan ole.

  Vihollista voidaan kuvata, inhota, määritellä, tuhansin tavoin, mutta se ei auta. Me kaikki tiedämme jo, mistä on kysymys. Meidät halutaan, kirjaimellisesti, tappaa sukupuuttoon. Joka selvällä tappamisella, tai mieluimmin hitaasti, sekoittamalla geenimme mustiin/hiekkamustiin. Lopputulos on, niin tai näin, että meitä ei enää ole, on vain geneettisesti surkea massa surkeita ihmisiä, joita on helppo hallita. Herrakansa on jo valmiina muuriensa ja aitojensa takana, ydinaseilla ja Hellfire-ohjuksilla varustautuneena, kaikki maailman raha massissaan. Me tiedämme sen jo, onko mitään uutta?

  Eli, summa summarum, heillä ei ole mitään mahdollisuuksia, heidän olisi parasta antautua sovinnolla ja luovuttaa, muuten minä suutun ja puhallan sen perkeleen talon kumoon. 🙂

  Plusääni(4)Miinusääni(2)
 6. Jaa, olen tavallaan molempien kanssa samaa mieltä. Kommunismin romahduksesta voi katsoa, minkä taustaiset poliitikot olivat asialla ja ketkä hyötyivät. Brexitkin itsessään ei ole mikään ratkaisu, vaan tarvitaan lisää.

  Mutta retoriikassa meillä on vaarana juuri tuo liika varoittelu ja pessimismi. Brexitin voi myös nähdä positiivisesti indikaattorina uinuvasta nationalismista, joka tarvitsee vielä lisää punaisia pillereitä. Juutalaisilla on paljon valtaa, mutta he myös tekevät virheitä ja saavat välillä nenilleen. Historia on kuitenkin täynnä esimerkkejä tästäkin.

  Eläköön Voitto!

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
 7. Tuon ”iltatuulen viestin” kaltaisia kommentteja lukiessa tulee alitajuisesti mieleen eräs taannoin internetissä ollut teksti Ranskan vallankumouksesta, jossa kerrottiin organisoidusta kansankiihottamisesta tämän ”vallankumouksen” aikana ja sitä ennen:

  Timo Soini: EU:n rangaistava maita, jotka eivät ota tarpeeksi pakolaisia!


  Ranskassa 1700-luvulla pankkiirien kätyrien ja vapaamuurarieliitin avulla saatiin aikaan kansan ”kapina” luonnollista eliittiänsä vastaan ja sen avulla vain verinen kaaos ja kaiken hyvän tuho. Uudistusmielisen kuninkaan vallan alla hyvinvoinut talonpoikaisjoukko tuhosi siis kapinaan yllytettynä ja petoksien avulla luonnolliset (kansallismieliset) johtajansa ja vain huononsi olojaan, joten käytännössä kuliseissa toimivan pankkieliitin vallasta tuli täydellinen.

  Nämä pankkiirien masinoimat hihhuloijat lahtasivat siis kätevästi kaaoksen lomassa vihollisensa eli Ranskan kansallismielisen monarkian ja aiheuttivat sen hallinnon kaatumisen ja karvaaksi lopuksi sama kansa harhaan johdettuna siinä kaaoksessa lahtasi OMAN kansallismielisen eliittinsä (ja ne jotka pankkieliitti katsoi olevan vaaraksi itselleen) antoi vallan nykyiselle pankkieliitille. Koko juttu oli siis huijausta ja petosta kansaa vastaan ja toimii nykyäänkin esimerkkinä ja toivottavasti varoituksena. Kansan ryhtymisestä kapinaan varoitti jo Martti Luther aikanaan. Eikä yhtään turhaan.

  Sodat ja vallankumoukset ovat rahanlainaajien mafian junailemia.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat