Perussuomalaiset luovuttivat oikeusministerin paikan Kokoomuksen velkaorjuuttajalle

Perussuomalaisten homopropagandaa lobbaava ja maahanmuuttovastaisuuden järjestäytyneeksi rikkollisuudeksi luokittellut Jari Lindström luopuu oikeusministerin salkusta. Tehtävää jatkaa suomalaisten velkaorjuutta kannattava Kokoomuksen varapuheenjohtaja Antti Häkkänen.

Perussuomalaisten Jari Lindström tulee jättämään oikeusministerin salkun ja tilalle puolue ottaa turhanpäiväisen kulttuuriministerin paikan.

Varsin hämmentäväksi valinnan tekevät se, että perussuomalaisilla ei ole omaa kulttuuriohjelmaa ja se, että tuleva kulttuuriministeri Sampo Terho on kommentoinut historiallisia kansallismielisiä järjestöjä Isänmaallista kansanliikettä ja Lapuan liikettä suomalaisuuden ”harharetkiksi”. Tämä kertoneekin enemmän kuin tarpeeksi tulevan kulttuuriministerin pätevyydestä.

Velkaorjuuttaja Kokoomuksen riveistä

Oikeusministerin salkku siirtyy Kokoomuksen Antti Häkkäselle. Häkkänen on toiminut aiemmin Jyrki Kataisen erityisavustajana ja nykyisistä Häkkäsen kommenteista voikin päätellä, että Katainen on opettanut pojan talon tavoille.

Häkkänen on julkisesti vaatinut opiskelijoilta leikkaamista. Mikäli yhteiskunta takaa opiskelijoiden toimeentulon, yksityisiltä pankeilta menee ohi hyvä tilaisuus tehdä suomalaisnuorista velkaorjia. Häkkänen onkin todennut, että hän haluaa lisätä kansakunnan ”lainapainoisuutta”.

Häkkäsen puolustuksesi onkin sanottava, että hän on todennäköisesti rehellisin Kokoomuspoliitikko mitä maasta löytyy – häikäilemätön pankkilobbari viimeiseen asti!

 

Lue myös: Kokoomus ja keskusta kieltäneet valtuutettuja puhumasta maahanmuutosta

6 kommenttia

 1. Kuka vielä äänestää persuja? Toivottavasti tavantallaajan opiskelijajälkeläiset äänestävät kykypuoluetta. Hahhahhaa,hauskaa vappua

  Plusääni(16)Miinusääni(1)
 2. Kokoomuksessa sitten riittää näitä vähämielisen näköisiä poliitikkoja. Ei tule ensi yönä uni silmään.
  Mitä tulee tähän persujen Jari Lindströmiin, oli hänkin jokseensin vähäpätöisen oloinen mies, joka uhkui pätemättömyyttään virkaansa joka hetki.
  On joskus puhuttu ns. ”Herra onnesta”, jota on Suomen kohtalon vuosina tuntunut riittävän kansan onneksi. Nyt voidaan sanoa, että meille vittuillaan päivästä toiseen ja armottomasti.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
  1. ”Vähämielisen näköisiä poliitikkoja”. Aivan. Kyllä se kasvojen ilme ja kehon kieli yhdistettynä pukuun ja puheisiin paljastaa henkilön oikeistolaisuuden (kokoomuslaisuuden). Kokoomus on nyt mahtinsa huipulla. Tuon pitemälle he eivät mitenkään voi päästä jo aivan ”demokratiasta” ja toisinajattelijoista johtuen.

   Plusääni(2)Miinusääni(1)
   1. Kyllä Kokoomus voi päästä pidemmälle, sillä puolueen todellinen johtaja on itse Saatana ja Raamatussa kerrotaan, että koko maailma on Pahan vallassa ja Saatanan omistuksessa. Globalistit ovat vasta nyt pääsemässä vauhtiin eikä kansallissosialistinen vastareaktio tai muutkaan järkeä ja ihmisyyttä puolustavat liikkeet enää ehdi sen vyörytykseen vastaamaan. Aivopestyjen psykopaattien ja niiden komennossa olevien orjamaisten pelkurien määrä on liian suuri, jotta pelastava käänne voisi enää tapahtua.

    Vastarinta on kuitenkin aina tärkeää ja sen pyörteissä on hyvä tilaisuus osoittaa olevansa Kunnian ja Uskollisuuden Ihminen.

    Plusääni(1)Miinusääni(1)
    1. Kuitenkin tätä nykyisin maanpetturien johtamaksi eturivin suomentuhoajaksi luisunutta puoluetta äänestää edelleen ilmeisesti huomattava joukko hyödyllisiä idiootteja kuvitellen sen olevan edelleen ’koti-, uskonto- ja isänmaa’-puolue jota se joskus menneisyydessä olikin.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat