Poliisi yrittää kieltää maahanmuuttokriittisen mielenosoituksen Helsingissä

Helsingissä aiotaan sunnuntaina järjestää mielenosoitus suomalaisvastaisen väkivallan uhrien tueksi. Järjestäjien mukaan poliisi tahtoo kuitenkin kieltää tapahtuman.

Mielenosoituksen on määrä alkaa Itäkeskuksesta, minkä jälkeen osallistujat järjestävät soihtukulkueen Puotilan kappelille, jossa poliisi epäilee maahanmuuttajataustaisen Al-Montathar Mahdi Basita Al-Mehsenin surmanneen suomalaisen vanhuksen.

Vain hieman ennen järkyttävää veritekoa Puotilan kappelimurhaaja oli esiintynyt äärivasemmistolaisella musiikkivideolla yhdessä vasemmistoliiton entisen puoluejohtajan, Paavo Arhinmäen, kanssa.

Valtamedia ja poliisi yrittivät pimittää uutisen Puotilan murhaajan taustoista, minkä vuoksi mielenosoitukselle on ollut kova tilaus. Järjestäjien mukaan Helsingin poliisi yrittää kuitenkin nyt pilata tapahtuman kieltämällä Itäkeskus-mielenosoituksen.

Suomalaisilla on oikeus ilmaisun ja kokoontumisen vapauteen, mikä ei tunnu poliisijohtoa ilahduttavan. Miksi Helsingin poliisi tahtoo profiloitua kulttuurimarxismin ja pakkomonikulttuurisuuden katunyrkiksi?

Kuvakaappaus äärivasemmistolaiselta musiikkivideolta.
Kuvakaappaus äärivasemmistolaiselta musiikkivideolta.

Jatkoa poliisin mielivallalle

Poliisin asenne maahanmuuttoa ja toisaalta maahanmuuttokritiikkiä kohtaan on herättänyt kuluneiden viikkojen aikana paljon kummastusta.

Poliisihallitus on esimerkiksi uhannut pyrkivänsä lakkauttamaan ”rasistiseksi” väitetyn Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen, vaikka järjestö ei ole historiansa aikana syyllistynyt kertaakaan ”rasistiseen” rikokseen.

Lisäksi poliisi on pyrkinyt lakkauttamaan maahanmuuttokriittisen MV-lehden, jota ilman esimerkiksi tieto Puotilan murhasta olisi tuskin tullut julki. Ilja Janitskinin vangitsemisvaatimuksessa vedotaan esimerkiksi siihen, että MV-lehden keskustelufoorumilla ei ole sensuroitu juutalaiskriittisiä kirjoituksia.

Poliisi on aloittanut myös esitutkinnan, koska Yleisradion työntekijän epäillään levittäneen tietoa Jessikka Arosta, jonka huumetuomiotaustan valtamedia on pyrkinyt sensuroimaan kansalta.

Aivan kuin tämä ei olisi tarpeeksi, Suomen poliittinen poliisi Supo vaatii taas lisää oikeuksia kansalaisten vakoiluun. Supo tahtoo saada valtuudet esimerkiksi viestisalaisuuksien murtamiseen sekä ihmisten urkintaan ilman tarkkaan yksilöityä rikosepäilyä.

Suojelupoliisin päällikkö Antti Pelttari perusteli vakoiluoikeusvaatimuksiaan Ylen A-Studiossa väittämällä, että kansalaisten vakoilu houkuttelee lisää ”ulkomaisia investointeja” Suomeen.

 

Lue myös:

Poliisi ja valtamedia esittävät: väkivaltaa suvaitsevaisuuden nimissä
Poliisi: Alamme painostaa myös lainkuuliaisia maahanmuuttokriitikoita!
Kaikki ”rasistisen” julisteen ennustukset toteutuivat – Helsingin poliisi hämillään
Poliisipäällikkö: maahanmuuttoaiheinen sensuuri käytössä koko maassa

6 kommenttia

 1. Ylen A-Studiossa väittämällä, että kansalaisten vakoilu houkuttelee lisää ”ulkomaisia investointeja” Suomeen.
  Ahaa. Tämäkin asia on: ”Hei me tienataan tällä” -kalustoa. Jo on helvetin vatipää. Ei muuta voi sanoa.
  Mitäpä jos valtion valopäiset viranomaiset keksivät, että nyt käytetään Giljotiinia kanta-asukkaisiin, ”koska se on välttämätöntä ja se HOUKUTTELEE uusia TOIMIJOITA Suomeen.” Siis, PYÖVELEITÄ!!! JEEEEEEE!!!

  Helsingin eli perimmäisen helvetin poliisivoimat johtajanaan tämä suomenruotsalainen rasmus-rakastaja tekee tottakai kaikkensa, etteivät ”väärinajattelijat” saa ääntään kuuluviin. Kyseinen läpimätä instanssi keskittyy seurausten, eikä syiden torjumiseen ja kiinniottamiseen. Eli nämä jo suomalaisia vanhuksiakin rituaalimurhaavat muslimiterroristit. Paskalakit viisveisaavat suomalaisten terveydestä, turvallisuudesta ja hengestä. Tarttis vähä aatella, että jatkuuko tämä meno maailman tappiin asti. Vaiko kenties tuulen suunta kääntyy pohjoisen puolelle. Saksalaiset WWII Venäjän retkellään ymmärtäneet varautua kylmään talveen ja huonostihan siinä kävi. Ei siellä kesävarusteilla hyvä seurannut. Suomen Poliisi saisi edes häpäisemästä perinteistä uniformuaan, jota sentään on menneinä vuosikymmeninä kantaneet selkärankaiseet tosimiehet, jotka ovat ymmärtäneet tehtävänsä Suomen kansalaisten palvelijoina ja ystävällismielisenä kyläpoliisina, jonka toimintaa ei johdattunut pikkusieluinen kamreeri -henki, vaan terve suomalainen järki ja ymmärrys tämän maan hyvästä ja siitä, että ne, joita hän ”paimentaa” on arvokkainta mitä tämä maa päällään kantaa ja jonka menestyksen nämä ihmiset työllään ja säntillisyydellään tulevat varmistamaan hamaan loppuun saakka. Poliisi ostakoon Mutti Merkelin varastosta Stasi-poliisin vanhan paskavetimet tai Pohjois-Korean Armeijan uniformut, unohtamatta lyijykyniä ja lehtiötä joihin kommunisti poliisi voi piirrellä sirppejä ja vasaroita ja Islamin puolikuita ja tähtiä. Haistakaa paska. Luopiot!!!

  Plusääni(13)Miinusääni(1)
 2. WOi De Wit*u, mitä paskaa jaksatte näillä keksityillä jutuillanne suoltaa. Äärivasemmistolainen musiikkivideo?! Salli mun nauraa. Missähän kaikkialla esiintyi Jimi Karttusen murhaaja, sieltä toisesta leiristä? On se hienoa, kun esitetään vain toinen näkökulma asiasta ja sitten väitetään sitä todeksi. Haistakaa pitkä paska idiootit!!

  Plusääni(1)Miinusääni(20)
 3. Ei ole oikeutta kieltää mielenosoitusta. Poliisi voi puuttua mielenosoituksen sijaintiin ja ajankohtaan esim. turvallisuussyistä, mutta mielenosoitusta ei voi kieltää.

  Vielä yleinen tärkeä muistutus. Mielenosoitukselle ei koskaan haeta lupaa. Mielenosoituksen järjestäjän on tehtävä ilmoitus mielenosoituksesta vähintään 6 tuntia ennen tilaisuuden alkamista. Tosin ilman ilmoitustakin mielenosoituksen tai vastaavan tapahtuman saa järjestää. On paljon tapahtumia, joita ei millään tavalla ilmoiteta poliisille. Jos se on pienimuotoinen muutaman ihmisen tapahtuma, onko se edes kokoontumislain mukainen tapahtuma. Se on tulkinnanvaraista.

  Oleellista on että mielenosoitus toteutuu eikä sitä saa häiritä. Mielenosoituksen mahdolliseen häirintään on puututtava niin voimakkaasti että häirintä loppuu.

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 4. Valkoisilla heteroilla ei kokoontumis-, sananvapautta.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat