Poliisin erikoisyksikkö tunkeutui holokaustirevisionistin asuntoon Ranskassa

Reilu viikko sitten kaksi poliisia tunkeutui Ranskan Vichyssä holokaustia kriittisesti tutkivan professori Robert Faurissonin (85) kotiin keskellä yötä. Viranomaiset ja väkivaltaiset juutalaisjärjestöt ovat ahdistelleet Faurissonia jo vuosikymmeniä, sillä tämä on kyseenalaistanut kaasukammioiden käytön toisessa maailmansodassa.

Poliisit etsivät professorin kotoa tietokonetta ja asiakirjoja, mutteivät löytäneet niitä. Poliisit toimivat juutalaisen lobbausjärjetö LICRA:n käskystä. LICRA oli vaatinut, että syyttäjä puuttuisi Robert Faurissonin epäviralliseen blogiin, jossa on muun muassa kirjoituksia Struthofin keskitysleirin väitetyistä kaasumurhista (1, 2). LICRA:sta on kirjoitettu Magneettimediassa aiemmin ranskalaiskoomikko Dieudonnéta käsittelevässä artikkelissa:

Kukaan ei voi kiistää tosiasiaa, että LICRA on mafian kaltainen sensuurijärjestö. LICRA on suorastaan synonyymi sanoille ’mafia’ ja ’sensuuri’! Dieudonné ei ole ainut, jota järjestö on ahdistellut. Pahamaineinen sionistinen painostusjärjestö hyökkäsi kahdentoista palestiinalaisia tukevan solidaarisuusaktivistin sananvapauden kimppuun 2011, kun nämä vaativat israelilaisten tuotteiden boikotointia. LICRA tulee taatusti jatkossakin hiljentämään ihmisiä ’valitun kansan’ edun nimissä.

Faurissonia epäillään juutalaisvastaisista ajatusrikoksista, joten Ranskan lain mukaan poliisien olisi pitänyt suorittaa kotietsintä aikavälillä 06:00–21:00. Pelotevaikutuksen lisäämiseksi viranomaiset kuitenkin lähettivät vanhuksen kotiin väkivaltayksikön, jolla on erityislupa iskeä ”epäiltyjen” kotiin yöllä. Tämä on jo toinen kerta, kun poliisit tekevät öisen kotietsinnän Faurissonin luo. Yhteensä hänen luo on tehty viisi kotietsintää. Viimeisimmän operaation yhteydessä poliisipäällikkö kertoi Faurissonille, että lisää kotikäyntejä on luvassa. Ranskan viranomaiset tulevat jatkamaan kunnes juutalaiset ovat tyytyväisiä. Kotietsinnät ovat olleet erityisen raskaita Faurissonin 82-vuotiaalle vaimolle, joka kärsii sydänsairaudesta. Myös Faurisson kärsi sydänkohtauksen hiljattain. Erään kotietsinnän yhteydessä poliisi pidätti myös pariskunnan lapsenlapsen, kuulustelivat tätä ja vaativat nähdä tämän tietokoneen.

Kotietsintöjen takana oleva juutalaisjärjestö LICRA perustettiin 1927 äärivasemmistolaisen murhaaja Sholom Schwartzbardin tueksi. Schwartzbard oli monien muiden Euroopan äärivasemmistolaisten tavoin juutalainen. Hän murhasi Pariisissa maanpaossa olleen ukrainalaisen valtiomiehen Symon Petliuran, jota hän piti ”antisemitistinä”. Juutalaiset järjestivät murhan jälkeen massiivisen kampanjan Schwartzbardin puolesta ja väittivät murhaajaa viattomaksi antisemitismin uhriksi. Kampanjan pohjalle rakentui LICRA, joka on nykyään Ranskan juutalaisten tehokkain ase kansalaisten sananvapautta vastaan. LICRA:n synty muistuttaa paljon Amerikan juutalaisten Anti-Defamation Leaguen alkuaikoja. Anti-Defamation League syntyi puolustamaan juutalaista tehtaanjohtaja Leo Frankia, joka raiskasi ja murhasi valkoisen alaisensa Mary Phaganin.

Historioitsija Robert Faurisson oli juutalaisten kanssa eri mieltä toisesta maailmansodasta – ja joutui maksamaan kalliisti.
Historioitsija Robert Faurisson oli juutalaisten kanssa eri mieltä toisesta maailmansodasta – ja joutui maksamaan kalliisti.

Juutalaiset ovat pahoinpidelleet Faurissonin yhteensä kymmenen kertaa tämän tekemän historiantutkimuksen vuoksi. Ranskassa juutalainen terroristijärjestö Jewish Defense League on tänä vuonna syyllistynyt useisiin hyökkäyksiin esimerkiksi Palestiina-aktivisteja vastaan. Jewish Defense Leaguen jäseniä on tuomittu tänä vuonna myös pommi-iskun yrityksestä. Ranskan viranomaiset eivät ole kuitenkaan uskaltaneet kieltää juutalaisten terroristijärjestöä. Sen sijaan poliisi lähettää väkivaltayksikkönsä öisin 85-vuotiaan vanhuksen luo, jonka ainut ”rikos” on se, että hänen historialliset artikkelinsa ärsyttävät juutalaisia. ”Holokaustin” virallisen version kyseenalaistaminen on Ranskan lain mukaan rangaistava teko, ja Faurisson on jo aiemmin saanut tuomioita kirjoituksistaan ja mielipiteistään. Faurissonin mukaan Adolf Hitler ei esimerkiksi koskaan määrännyt minkään ihmisryhmän joukkotuhontaa.

 

Lue myös: Holokausti on huijaus

2 kommenttia

  1. Poliisi siis pelkää juutalaisia niin paljon Ranskassa että hyökkää 85-vuotiaan tutkijan kotiin yöllä sen sijaan että lopettaisi näiden juutalaisten terrorijärjestöjen toiminnan.

    Miten on muualla Euroopassa? Pelkääkö poliisi juutalaisten valtaa yhtä paljon muissa EU maissa?

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat