Helsingin Sanomat suojelee väkivaltaskandaalissa rypevää äärivasemmistolaista

Tänään uutisoitiin, että Palvelualojen ammattiliitto PAM:n valtuuston jäsen Niko Ravattinen vaatii poliittista väkivaltaa ja jopa henkirikoksia ”rasisteja” vastaan. Valtamedia on päättänyt sensuroida uutisen.

Aiheesta kirjoitti ensimmäisenä Kansallinen Vastarinta. Ravattinen esiintyi hiljattain MoonTV:n haastattelussa, jossa sivuttiin muun muassa vasemmiston väkivaltaa isänmaallista 612-soihtukulkuetta vastaan (1, 2).

Ravattinen oli vihainen siitä, että kulkue ylipäätään saatiin järjestettyä, vaikka vasemmisto oli etukäteen uhannut estää tapahtuman väkivaltaisesti. 612-kulkueessa oli kuitenkin satoja ihmisiä enemmän kuin vasemmiston vastamielenosoituksessa, joten häiriö rajoittui muutamien kivien ja palavien soihtujen heittelyyn.

MoonTV:llä esiintyneen Ravattisen mukaan ”natsismin” vastustaminen on niin pyhä hanke, että sen nimissä on sallittua jopa murhata ihmisiä:

”En nää sitä ongelmana [että ammutaan kansallismielisiä mielenosoituksessa]. Oikeusturvan kannalta on vähän hankala puhua tästä aiheesta enempää. […] En vastusta poliittista väkivaltaa, en missään nimessä. Se on ihan paikallaan strategian tietyssä vaiheessa, kun sitä on kuitenkin joskus pakko käyttää, kun tilanne kärjistyy tarpeeks pitkälle […] väkivaltaa on aina ollut pakko jossain vaiheessa käyttää, ja valitettavasti joku tulee aina kuolemaan jossain.”

Väkivaltaiset lausunnot ovat levinneet tänään tehokkaasti sosiaalisessa mediassa, ja PAM on joutunut vastaamaan jäsentensä vihaiseen palautteeseen: Kuinka voi olla mahdollista, että liiton johtoon kuuluu ihminen, joka hyväksyy poliittiset murhat?

Kohusta huolimatta valtamedia on päättänyt alkaa suojella Ravattista, koska monikulttuurisuuden nimissä suoritettu väkivalta on toimittajien mielestä moraalisesti oikeutettua. Perussuomalaispoliitikkoja ahkerasti vainoava Helsingin Sanomien toimittaja Paavo Teittinen esimerkiksi blokkasi Magneettimedian Twitterissä, kun pyysimme häneltä mielipidettä Ravattisen väkivaltakohuun:

Valtamedia puolustaa monikulttuurisuuden nimissä toimivia rikollisia

Heti itsenäisyyspäivän jälkeen tiedotusvälineet alkoivat puolustella vasemmistohäiriköitä ja jopa syytellä rauhanomaisesti käyttäytyneitä isänmaallisia ”provosoivan” kulkueen järjestämisestä.

Helsingin Sanomien kulttuurimarxistitoimittaja Saska Saarikosken mukaan 612-kulkue oli ”kansalliskiihkoilijoiden” asettama ”ansa” rasisminvastustajille. Samassa yhteydessä Saarikoski julisti, että maahanmuuttokriitikot ”haaveilevat raiskauksista”. Hän ei myöskään maininnut sanallakaan, että äärivasemmisto todellakin käytti fyysistä väkivaltaa 612-kulkuetta vastaan.

Suojelemalla väkivaltapropagandaa levittäviä äärivasemmistolaisia Helsingin Sanomat ja muut valtamediat käytännössä oikeuttavat isänmaallisiin suomalaisiin kohdistetut iskut.

itsenaisuuspaiva 612

Ay-liike on ollut vastaavien kohujen keskellä ennenkin

Ainakaan toistaiseksi PAM ei ole irtisanonut Ravattista tehtävistään, vaikka tämä on liitolle jo toinen väkivaltakohu muutaman kuukauden sisään. Liittoaktiivi Niina Koivuniemi, sai syksyllä halpaa julkisuutta uhkailemalla työntekijöitä, jotka suunnittelevat jättävänsä lakkoilun väliin: ”Jos joku rikkuritoimintaa yrittää, niin siellähän voi saada vaikka köniinsä.”

Marraskuussa valtamedia vaikeni kuoliaaksi myös kolmannen ay-liikkeeseen ja äärivasemmistoon liittyvän väkivaltakohun. Vasemmistonuorten foorumin tietovuoto paljasti, että Julkisten ja hyvinvointialojen liitossa työskentelevä Dan Koivulaakso oli suunnitellut ja propagoinut ”brutaalia” ja ”taktista” väkivaltaa poliittisia toisinajattelijoita vastaan. Yksikään valtamedia ei uutisoinut Koivulaakson räikeän väkivaltaisista kirjoituksista.

Voit ottaa yhteyttä PAM-liittoon ja kysyä heidän kantaansa Niko Ravattisen lausuntoihin.

Puhelin: 020 774 002
Sähköposti: pam[at]pam.fi

 

Lue myös:

Valtamedia: pakolaisten ja vasemmiston väkivalta ON parempaa
Poliisi ja valtamedia esittävät: väkivaltaa suvaitsevaisuuden nimissä
Vasemmisto hakkasi vammaisen ja poliiseja – valtamedian mukaan vain maahanmuuttokriittiset ”meuhkaavat”
Äärivasemmisto pahoinpiteli miehen joukolla – Suomen media ja poliisi painoivat villaisella
Journalistiliitto yllyttää vakoilemaan maahanmuuttovastaisia suomalaisia!

9 kommenttia

 1. Bilderberg-Erkon Brysselin Pravda on vihollisen pääpropagandatorvi Suomessa ajaen talmudisti-juutalais-pankkigangsterien Uuden Maailmanjärjestyksen hirmuvalta-agendaa. Yhtenä välivaiheena on EU-diktatuurin täydellistäminen; sen parlamentiltahan jo alunperin PUUTTUU demokratialle olennainen LAKIALOITE-OIKEUS eli se on tosiasiallisesti VALEPARLAMENTTI – mutta tätähän rikollisten vallapitäjien läpimädäksi sylikoiraksi korruptoitu valtamedia erehdyksessäkään ei kerro.

  Plusääni(17)Miinusääni(2)
 2. Ravattinen on sairas hintti ja rikollinen väkivaltafanaatikko. Vasemmistoliike anarkisteineen on jo aivan sairaalla pohjalla. Miten nämä hinttarinatsit voivat uhkailla normaaleja ihmisia ihan miten vaan?

  Plusääni(12)Miinusääni(9)
  1. Vai laitettaisiinko kuitenkin hinttaribolshevikki? Tuo ”hinttarinatsi” tuo mieleen enempi erään Finlandin Tompan, joka teki sen minkä haluaa, loi kansainvälisen hinttikulttuurin, jonka kaikki ihmiset tietää ympäri Maapallon. Hinttaribolshevikit kuten Rothschild ja Finlayson perseraiskasivat Tompan sitten maestron kuoleman jälkeen.

   Plusääni(19)Miinusääni(3)
 3. ”Laura Huhtasaari ja humaaniulvojien ajojahti

  No nyt se sitten tapahtui! Suvakit lopulta löysivät jotain vikaa kansaamme selkärankaisesti edustavasta Laura Huhtasaaresta, joka kansanedustajille epätavalliseen tapaan välittää Suomen kansasta ja suomalaisten kansallisista eduista.

  Laura oli mennyt epähuomiossa painamaan tykkäystä blogilinkille nasukirjassa, jonka päälle oli raapustettu jotain SPR- ja VOK-vastaista, mitä Laura ei ollut huomannut.

  Laura siis tarkoitti * tietenkin * tykätä blogista, eikä huomannut, että sen yläpuolelle liitetty kommentti oli parlamentaarisesti sopimaton.

  Ajojahti on nyt silti käynnissä: humaanisuuspäissään yli 100 miljoonaa ihmistä murhanneiden marxilaisten humaaniulvojien hyeenakuoro on tohkeissaan! Laura painoi väärää nappia!! Lynkataan se!!! Lynkataan se, koska me ollaan humaaneja!!!
  Me rakastetaan niin paljon, että Laura on lynkattava – rakkaus, lynkkaus ja kommunismi!!!

  Tämä humaaniulvojien kuoro on yhtä humaani kuin sen humaani-idolit, joiden murhaamien yli 100 miljoonan äidin, lapsen ja vahuksen verinen sade peitti maan taivaankannesta manalaan asti, kun humanistit edellisen kerran todella ponnistivat humanismipäissään eteenpäin!…”,

  http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/12/laura-huhtasaari-ja-humaaniulvojien-ajojahti

  Plusääni(11)Miinusääni(3)
 4. Tämä jos jokin osoittaa sen todeksi, että siirtolaisuus ei ole vapaaehtoinen ratkaisu, vaan pakollista. Ne joita ei ole saatu aivopestyä lehdillä, pakotetaan alistumaan siirtolaisten maan valloitukselle.

  Plusääni(20)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat