Kielentutkija Ylellä: ”valtiovallan” saatava maahanmuuttokriittiset mediat ”kuriin”

Yleisradiolla säännöllisesti esiintyvä kielentutkija Vesa Heikkinen vaatii, että epämiellyttäviä maahanmuuttoaiheisia totuuksia paljastavat verkkosivut on vaiennettava.

Heikkinen kutsuu vihatotuuksia paljastavia verkkosivuja ”vastamedioiksi”. Yleisradio lanseerasi termin marraskuussa. Ylen mukaan vastamedioita ovat esimerkiksi Magneettimedia ja MV-lehti, koska ne eivät suostu valtamedian tavoin sensuroimaan uutisia esimerkiksi monikulttuurisuuden varjopuolista ja vallanpitäjien korruptiosta.

Ylen ja Heikkisen mukaan ”vastamediat” syyllistyvät maahanmuuttouutisoinnissaan valehteluun, vaikka todellisuudessa julkaisumme ovat paljastaneet valtamedian valheita ja salassa tehtyä sensuuripolitiikkaa (1, 2, 3). Heikkinen vuodattaa:

”Olen huolissani siitä, pystyvätkö ihmiset hahmottamaan, mikä viesti on luotettava ja asiallinen. Meillä on ns. lehtiä netissä, joilla ei ole mitään tekemistä journalismin kanssa.

On surullinen asia, että meillä on pantu valtavasti voimavaroja siihen, että turvapaikanhakija-asia saadaan ns. haltuun. Kuinka paljon meillä on edes yritetty suitsia vihapuhetta, rasistista kielenkäyttöä, uhkailua ja pelottelua? Siihen toivoisi lisää myös valtiovallan toimia.

keskipohjanmaa 1
Valtamedia on kampanjoinut tänä vuonna ankarasti poliittisesti riippumatonta kansalaisjournalismia vastaan.

Perskeko-hallitus on haalinut Suomeen enemmän laittomia siirtolaisia kuin yksikään edeltäjänsä. Tämäkään ei ole tarpeeksi Heikkiselle ja Ylelle:

”Kielentutkija Vesa Heikkinen sanoo tutkineensa hallituksen tuoreen 80-kohtaisen turvapaikkapoliittisen toimenpideohjelman.

Ohjelmassa turvapaikanhakeminen on Suomelle ja hallitukselle ongelma, vaikka hätä on turvapaikanhakijoilla. Ohjelma käsittelee kärjistäen vain sitä, miten turvapaikanhakijat saadaan käännytettyä.”

Valtamedia on kriisissä, koska se valehtelee

Heikkinen ei halua myöntää että perinteiset ”journalistit” ovat itse luoneet tilanteen, jossa poliitikkojen valehteluun kyllästyneet kansalaiset joutuvat kaivamaan tietonsa uusista lähteistä. Mikäli poliittinen korrektius ei olisi valtamedialle totuutta korkeampi arvo, ei esimerkiksi Magneettimedialle ja MV-lehdelle olisi lainkaan tarvetta.

Viimeisin esimerkki median sensuurista saatiin, kun esimerkiksi Helsingin Sanomat kieltäytyi uutisoimasta Suomen suurimman ammattiliiton valtuuston jäsenen murhapuheista. Palvelualojen ammattiliiton (PAM) äärivasemmistolainen valtuustojäsen Niko Ravattinen totesi hiljattain MoonTV:n haastattelussa, että poliittinen väkivalta – jopa tappava – on oikeutettua esimerkiksi ”rasisteja” vastaan.

Niko Ravattinen.
Niko Ravattinen.

Valtamedia ei ole vaatinut PAM:ia vastuuseen valtuuston jäsenen julistuksesta, sillä uutisoinnin pelätään lisäävän ”rasismia”. Erityisen vaarallisen Ravattisen kommenteista tekee se, että hän on itse julkisesti ilmoittanut pyrkivänsä ”radikalisoimaan” liittoaan.

Monikulttuurisuuden nimissä suoritettu väkivalta on valtamedian suojeluksessa, joten ”vastamediojen” suosio tulee todennäköisesti vain kasvamaan 2016.

 

Lue myös: Vasemmistoaatteen valta suomalaismediassa

1 kommentti

  1. Ovatpas. Heidän tuotteitaan ovat juuri tällaiset kommarityypit. Lisäksi YLE on heidän hyppysissään ja muu media ja poliitikot, pankit jne. Kommunismi ja NL ja Mao ja muut. Kaikki vain ja ainoastaan 100 % kv. juutalaisuutta.

    Plusääni(6)Miinusääni(3)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat