Rasisminvastainen viikko: Yleisradio aloitti suomalaisten syyllistämisen

21.–27.3. Punainen Risti ja Suomen eliitti viettävät ”rasisminvastaista viikkoa”. Yleisradion mukaan rasismia vastustetaan parhaiten levittämällä perättömiä huhuja suomalaisista sekä demonisoimalla isänmaallisuutta.

Yleisradio aloitti viikon mittaisen kampanjan jo sunnuntaina artikkelillaan ”Hyvä paha kansallisuusaate”, jossa isänmaalliset suomalaiset esitettiin pimeässä nurkassa kyhjöttävinä kommandopipopäisinä terroristeina.

”Nykyään nationalismilla viitataan usein änkyrämäiseen ja rasistiseen kansallismielisyyteen,” Yle kirjoitti. Artikkelin kuvituksena oli muun muassa polttopullo. Sen sijaan siirtolaisten suomalaisiin kohdistama rasistinen väkivalta loisti teksissä poissaolollaan.

Yleisradio väitti jopa, että ”nationalismi” oli 1900-luvun maailmansotien syttymisen syy. Todellisuudessa sotien sytyttäjiä olivat pankkiirit, jotka vastustivat eurooppalaisvaltioiden pyrkimyksiä taloudelliseen omavaraisuuteen.

Yleisradio vihjaa, että todellisia terroristeja ovat maahanmuuton vastustajat.
Yleisradio vihjaa, että todellisia terroristeja ovat maahanmuuton vastustajat.

Maahanmuuttajien tarinoiden todenperäisyyttä ei tahdota selvittää

Päivän röyhkeintä antia oli kuitenkin Ylen artikkeli ”Rasismi on arkipäivää 11-vuotiaan Valtterin elämässä”. Ylen haastattelema Etelä-Afrikasta adoptoitu musta väitti silmät kirkkaana, etteivät helsinkiläiset bussit halua ottaa häntä kyytiin hänen rotunsa vuoksi.

Väite on erityisen naurettava siksi, että pääkaupunkiseudun bussikuskeista puolet on itsekin maahanmuuttajataustaisia! Kylmät faktat eivät estäneet Yleä valehtelemasta suomalaisille veronmaksajille:

”Helsingissä bussit eivät aina ota pysäkillä odottavaa poikaa kyytiin, vaan ajavat ohi, vaikka 11-vuotias on yrittänyt linja-autolle viittilöidä.

– On ajettu ohi ja ilkkuakseen vilkutettu bussista. Tätä on tapahtunut vain silloin, kun olen ollut yksin pysäkillä. Ei silloin, jos pysäkillä on paljon muita ihmisiä, Valtteri totesi.”

Valtamedia syyttää itsenäisiä kansalaismedioja usein valheellisten uhkakuvien lietsomisesta. Todellisuudessa kuitenkin juuri valtamedia syyllistyy tähän antamalla palstatilaa maahanmuuttajille, joiden absurdien tarinoiden todenperäisyyttä ei edes yritetä vahvistaa.

Yleisradio ei ole toki ainut media, joka keskittyy tällä viikolla suomalaisvastaisten valheiden levittämiseen. MTV3 syytti epäsuorasti tänään maahanmuuttajarikollisuudesta avoimesti tiedottavia sivustoja ”valehtelusta”.

Uuden Suomen vastaava päätoimittaja Markku Huusko julkaisi lisäksi pönäkän ”Nollatoleranssi rasismille” –artikkelin, jossa hän mainosti suomalaisvastaista Punainen Risti –painostusjärjestöä.

Valtamedian valheisiin tyytymättömät voivat haastaa tällä viikolla eliitin propagandan sosiaalisessa mediassa Punaisen Ristin hashtagilla #milloinviimeksi. Myös Magneettimedia on tänään herätellyt keskustelua muun muassa SPR:n suomalaisvastaisesta toiminnasta.

 

Lue myös: Rasisminvastainen viikko: lapset ja mediakritiikittömät aivopesun uhreina

14 kommenttia

 1. Totuus on ongelma nykyiselle vallitsevalle suuntaukselle. Kertomalla osatotuuksia ollaa kuitenkin selkeästi valheen puolella.

  On erittäin naivia ja jopa vaarallista ohittaa kansalaisten tahto maahanmuutto asiassa. Valtamedioissa keksitään/ määritellään tarinoita rasismista/ ääriajattelusta kun maahanmuuttoa voi vastustaa ihan kuttuurisista ja erityisesti taloudellista syistä, joista ei toki valtamedioissa ,”totuusmedioissa” keskustella mitään tai sekin suhteellistetaan , että näillä ei kuulema ole mitään tekemistä toistensa kanssa.

  Mielikuvilla leikitellään monella eri tasoilla ja ihmisten /ihmisryhmien leimaaminen on helppoa ,kun esim. YLE:nsuuri organisaatio antaa tällaiseen hyvän mahdollisuuden. Mutta juuri tuosta leimaamisesta voi helposti päätellä , että jotain on pahasti vialla , kun itse varsinaisesta asiasta ei keskustella mitään.

  Kun katselen omaa yhteisöäni mistä löytyy ihmisiä monenlaisita elämäntilanteista , niin eipä tullut aikaisemmin ajatelleeksi kuinka paljon heistä löytyy rasisteja ja natseja,jotka aiemmin olivat aivan tavallisia suomen kansalaisia, isiä äitejä, nuoria,eläkeläisiä jne. Tämä laittaa tosissaan miettimään tuota valtamedioiden leimaamisen ja totuuden vääristelyn oikeutusta.

  Tähän voisi laittaa terveisiä vielä naapurin perheeltä ,joka aiemmin oli tavallinen suomalainen perhe ,mutta nykyisin kunnon rasistinen natsiperhe isovanhemmat mukaanlukien. Erittäin kummallista?

  Plusääni(15)Miinusääni(1)
  1. Ei ole häpeä olla natsi, kun tiedämme totuuden antisionistisesta natsi-Saksan talouspolitiikasta ja sen aikaansaamasta erinomaisesta kehityksestä, kunnes juutalaisten johtama Neuvostoliitto ja USA tuhosivat Saksan ja käänsivät kehityksen pyörän kulkemaan taaksepäin kohti kaiken rappiota.

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
 2. Kuvaava artikkeli viime syksyltä Ylen suomalaisvihamielisestä aivopesusta, jota johtvat
  maanpetturi-poliitikkojen tehtäviinsä valitsemat BILDERBERGIT, päätoimittaja Jääskeläinen ja toimitusjohtaja Kivinen: ”YLEN PROPAGANDAKOMPPANIA TUKEE FANAATTISESTI SIIRTOLAISOFFENSIIVIA”, http://ylewatch.blogspot.fi/2015/09/ylen-propagandakomppania-tukee.html

  Bilderberg-agendaan kuuluu mm. kansallisvaltioiden hävittäminen (talmudisti-juutalais-pankkigangsterien) Uuden Maailmanjärjestyksen tieltä.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 3. ”On ajettu ohi ja ilkkuakseen vilkutettu bussista. Tätä on tapahtunut vain silloin, kun olen ollut yksin pysäkillä. Ei silloin, jos pysäkillä on paljon muita ihmisiä”, Valtteri totesi.

  -> Valtteri itse todistaa, että todistajat hänen väitteensä totuudellisuudelle puuttuvat.
  -> Kukaan puolueeton ei voi todistaa, puhuuko Valtteri totta vai ei
  -> Väitettä ei pystytä verifioimaan tai falsifioimaan
  -> Kyseessä on uskon asia
  -> Uskonasiasta ei voida tehdä loogista argumenttiä samoin kuin On-väitteistä ei voida tehdä Pitäisi-aksioomia (ja päinvastoin)(Humen giljotiini)
  -> Valtterin tapaus jättää minut kylmäksi

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 4. Vähän tilastoja USA:sta (tekijänä, kyllä, itse Rubinstein, uskokaa tai älkää). Lähde: ”The Color of Crime”, 2016.

  – vuonna 2013 musta (neekeri) murhasi KUUSI KERTAA todennäköisemmin kuin ei-musta ja murhasi KAKSITOISTA kertaa todennäköisemmin ei-mustan verrattuna siihen, että olisi itse murhattu ei-mustan taholta
  – vuonna 2013 tutkittiin 660.000 eri rotujen välistä (interracial) väkivaltarikosta mustien (neekereiden) ja valkoisten välillä: 85 % tapauksissa tekijä musta, ts. musta hyökkäsi valkoisen kimppuun 27 x useammin kuin valkoinen; latino kahdeksan kertaa useammin
  – vuonna 2014 musta pidätettiin murhasta 31 x todennäköisemmin kuin valkoinen ja latino 8.5 x
  – jos New York olisi Valkoinen Kaupunki niin murhat vähenisivät 91 %, ryöstöt 81 % ja ampumarikokset 97 %

  Jos joku kysyy minulta, miksi en halua maahani neekereitä, vastaus on yllä. Se on kivenkovaa dataa, joka antaa minulle oikeuden, kiistattoman oikeuden, puhua oman kansani, Valkoisen Kansan puolesta, barbaarista neekerikulttuuria vastaan.

  Esim. somalien rahtaaminen tähän maahan on rikollista omaa kansaamme kohtaan. Me kirjaimellisesti tuomme väkivaltaa (ja typeryyttä alhaisen älykkyysosamäärän muodossa), kun avaamme rajamme mustille.

  Ihan turha selittää, että rotuja ei ole. Rotu ja väri näkyy siinä veressä, jonka Valkoinen Kansa vuotaa. Ja niissä joukkoraiskauksissa, johon lapsemme, äitimme ja siskomme alistetaan.

  En halua mustille pahaa, mutt he eivät kuulu tänne. Haluan oman kansani saavan elää turvassa ja rauhassa. En halua Rinkebyn kaltaisia somalihelvettejä, johon edes filmiryhmä ei voi mennä ilman poliisikaaderia.

  Idiootit, jotka tätä haluavat, kuuluvat lyhtypylvääseen roikkumaan.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 5. Ja sitten vielä niille, jotka sönköttävät, että ”rotuja ei ole” ja että ”olemme kaikki Afrikasta”.

  No hyvä.

  Olemme sitten samalla logiikalla kaikki myös merestä, alun perin. Kidukset vain puuttuvat ja ovat jonnekin hävinneet matkalla, mikäs siinä.

  Mutta kun tässä on sellainen ongelma, että kun rahaa ja avustuksia jaetaan niin voi voi, BlackLives Matter. Eli kun tarvitaan tukea, apua ja vierihoitoa ja paljon, paljon rahaa olemattomasta niin kyllä on mustia, voi voi niitä vasta onkin.

  Mutta annas olla kun vaaditaan jotakin niin rotu hävisi sen sileän tien ja siitä puhuminenkin on rasismia.

  Eli minä vaadin mustia elämään niin kuin valkoiset ja tappamaan niin vähän kuin valkoiset niin kauan kuin musta ratsastaa rodullaan. Jos taataan se, että musta ei saa rahaa, apua ja huomiota siksi, että musta on musta niin harkitsen asiaa, etenkin jos musta lakkaa valkoisten tappamisen – ja raiskaamisen. Kategorisesti ja heti.

  Tai, toisaalta, musta mielellään saa toteuttaa sitten unelmaansa mustassa maassa mustien kanssa mustaa tulevaisuutta rakentaen. Ilman valkoisten apua. Ihan BlackFutureInBlackCountry ja silleen.

  Riittää jo viattomien valkoisten teurastus, raiskaus ja syyttely.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
  1. Koska niitä, jotka tietävät, että ”rotuja ei ole”, kutsutaan täällä suomalaiseen umpi-idioottitapaan sönköttäjiksi, niin julkaisen alla kolmessa osassa 5.11.2015 kirjoittamani kirjoituksen ”Ei ole rotuja – ’rasismi’ on väärä termi”.

   Alkuun totean, että ihmisrotuja ei todellakaan ole, siitä on Raamatun ja tieteen todistus. Kaikki ihmiset ovat lähtöisin n. 6000 vuotta sitten eläneistä ensimmäisistä ihmisistä, Adamista ja Eevasta, jotka Jumala loi. Alla osa 1 käsittelee Raamatun todistusta, osat 2 ja 3 luonnon ja tieteen todistusta.

   Ei ole rotuja – ”rasismi” on väärä termi, osa 1/3

   Sanakirjojen mukaan sana ”rasismi” (ransk. racisme, engl. racism) tarkoittaa ”rotuerottelua”, ”rotuvihaa”, ”rotusyrjintää”. Kuitenkaan ihmisrotuja ei ole olemassa, joten sana ”rasismi” ja siitä johdetut ilmaukset ovat vääriä. Rodun sijaan tulisi puhua kansanryhmästä. Oikein olisi puhua kansanryhmään kohdistuvasta erottelusta, vihasta ja syrjinnästä. Ihmisiin ja ihmisryhmiin kohdistuvaa erottelua, vihaa ja syrjintää toki on, mutta se ei ole ”rasismia”. Sitäkin suuremmalla syyllä on syytä luopua sanan ”rasismi” käytöstä, koska se luo mieliin illuusion ”rotujen” olemassaolosta ja luo niin alustan erottelun, vihan tai syrjinnän kohdistamiselle ihmisiä kohtaan tällä perusteella. Sana ”rasismi” ja siitä johdetut ilmaukset itsessään ovat omiaan luomaan erottelua, vihaa ja syrjintää (lieneekö tarkoitus, en tiedä).

   Se, ettei ihmisrotuja ole olemassa, on helposti osoitettavissa Raamatun ja muutaman luonnollisen seikan avulla, lähinnä genetiikan avulla. Apuna kirjoituksessani olen käyttänyt Ken Hamin ja A. Charles Waren kirjaa ”One Race One Blood”, 2011.

   A. Raamatun todistus

   Raamattu ei tunne käsitettä ”rotu”. Sitä ei ole Vanhassa eikä Uudessa testamentissa. ”Rotu” on siis epäraamatullinen termi.

   Jumala loi ihmisen luomisviikon kuudentena päivänä n. 6000 vuotta sitten (ihminen ei siis ole kehittynyt eläimistä, kuten kehitysoppi väittää):

   ”Ja Jumala sanoi: ’Tehkäämme (Jumala on yksi olemus, jossa on kolme persoonaa: Isä, Poika ja Pyhä Henki; siksi monikko) ihminen kuvaksemme, kaltaiseksemme; ja vallitkoot he meren kalat ja taivaan linnut ja karjaeläimet ja koko maan ja kaikki matelijat, jotka maassa matelevat’. Ja Jumala loi ihmisen omaksi kuvaksensa, Jumalan kuvaksi hän hänet loi; mieheksi ja naiseksi hän loi heidät. – – Silloin Herra Jumala teki maan tomusta ihmisen ja puhalsi hänen sieraimiinsa elämän hengen, ja niin ihmisestä tuli elävä sielu. – – Ja Herra Jumala sanoi: ’Ei ole ihmisen hyvä olla yksinänsä, minä teen hänelle avun, joka on hänelle sopiva.’ – – Niin Herra Jumala vaivutti ihmisen raskaaseen uneen, ja kun hän nukkui, otti hän yhden hänen kylkiluistaan ja täytti sen paikan lihalla. Ja Herra Jumala rakensi vaimon siitä kylkiluusta, jonka hän oli ottanut miehestä, ja toi hänet miehen luo” (1. Moos. 1:26, 27; 2:7, 18, 21, 22);

   ”Ensimmäisestä ihmisestä, Aadamista, tuli elävä sielu” (1. Kor. 15:45);

   Jeesus: ”Ettekö ole lukeneet, että Luoja jo alussa ’loi heidät mieheksi ja naiseksi’” (Matt. 19:4).

   Yllä jakeen 1. Moos. 2:7 ”elävä sielu” (hepr. nefesh chajjaa) tarkoittaa Geseniuksen saksankielisen ja Liljeqvistin suomenkielisen VT:n sanakirjan mukaan varsinaisesti ”elävä olento” (”ihmisestä tuli elävä olento”). Samoin jakeen 1. Kor. 15:45 ”elävä sielu” (kr. psycheen zoosan; siteerataan jaetta 1. Moos. 2:7 kreikaksi) tarkoittaa varsinaisesti ”elävä olento” (näin Walter Bauerin saksankielinen ja Gyllenbergin suomenkielinen UT:n sanakirja). Aadamilla ei siis ollut esivanhempia (kuten jotkut ovat väittäneet) eikä Aadam ole polveutunut eläimistä (kuten kehitysoppi väittää).

   Jumala käski Aadamia ja Eevaa lisääntymään:

   ”Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää ja täyttäkää maa” (1. Moos. 1:28);

   ”Hänestä (Eevasta) tuli kaiken elävän äiti” (1. Moos. 3:20);

   ”Ja hän on tehnyt koko ihmissuvun yhdestä ainoasta asumaan kaikkea maanpiiriä ja on säätänyt heille määrätyt ajat ja heidän asumisensa rajat” (Ap. t. 17:26; useassa raamatunkäännöksessä, mm. Bibliassa: ”…tehnyt koko ihmissuvun yhdestä verestä [kreik. haimatos] asumaan…).

   Olemme siis kaikki Aadamin ja Eevan jälkeläisiä – sukulaisia, samaa perhettä, ikää perheellä 6000 vuotta. On vain yksi ”rotu”, ihmisrotu eli Aadamin rotu. Siihen kuuluu koko ihmiskunta.

   Kuten Raamattu kertoo, Aadam ja Eeva lankesivat syntiin (saivat sitten syntiensä anteeksiantamuksen uskossa alkuevankeliumiin, 1. Moos. 3:15). Syntiinlankeemus tahrasi koko ihmiskunnan, ja lopulta ihmiset olivat niin syntisiä ja pahoja, että Jumala hukutti koko silloisen ihmiskunnan vedenpaisumuksessa, Nooan väkeä lukuun ottamatta. Niinpä Raamattu toteaa:

   ”Ja Jumala siunasi Nooan ja hänen poikansa ja sanoi heille: ’Olkaa hedelmälliset ja lisääntykää ja täyttäkää maa.’ – – Heistä (so. Nooan kolmesta pojasta) kaikki maan asukkaat polveutuvat” (1. Moos. 9:1, 19).

   Ja vedenpaisumus tapahtui vain noin 4400 vuotta sitten. Olemme kaikki samaa verilinjaa.

   Myös se, että Aadamin syntiinlankeemus toi perisynnin koko ihmiskuntaan, osoittaa kaikkien ihmisten olevan Aadamin jälkeläisiä. Perisynti leviää syntymän kautta jokaiseen ihmiseen, ja se on sitä, että Jumala lukee Aadamin synnin syyllisyyden kaikille ihmisille syyksi (perisyyllisyys) ja että tämän syyksi lukemisen johdosta syntyvä periturmelus siirtyy luonnollisen polveutumisen välityksellä langenneilta vanhemmilta jälkeläisiin. Aadamin synnin vuoksi kaikkien osaksi tulee kuolema ja kadotus:

   ”yhden ihmisen kautta synti tuli maailmaan, ja synnin kautta kuolema – – yhden lankeemuksesta monet ovat kuolleet – – tuomio tuli yhdestä ihmisestä kadotukseksi – – yhden ihmisen lankeemuksen tähden kuolema on hallinnut yhden kautta – – yhden ihmisen lankeemus on koitunut kaikille ihmisille kadotukseksi – – yhden ihmisen tottelemattomuuden kautta monet ovat joutuneet syntisiksi” (Room. 5:12, 15-19);

   ”kaikki ovat syntiä tehneet ja ovat Jumalan kirkkautta vailla” (Room. 3:23).

   Se, että me kaikki kuolemme ja olemme luonnostamme kadotustuomion ansainneita, osoittaa, että olemme ”Aadamin rotua”, yhtä ainoaa ihmisrotua.

   Niinpä sekin, että kaikki tarvitsemme pelastumista perkeleen, synnin, kuoleman ja helvetin vallasta, osoittaa meidät syntiinlangenneen Aadamin sukulaisiksi:

   ”yhden ihmisen (= Jeesuksen Kristuksen) vanhurskauden teko koituu kaikille ihmisille elämän vanhurskauttamiseksi – – yhden kuuliaisuuden kautta monet tulevat vanhurskaiksi” (Room. 5:18-19);

   ”joka (so. Jumala) tahtoo, että kaikki ihmiset pelastuisivat” (1. Tim. 2:4) – – ”Sillä Jumala on sulkenut kaikki tottelemattomuuteen, että hän kaikkia armahtaisi” (Room. 11:32) – – ”hän (Herra) ei tahdo, että kukaan hukkuu, vaan että kaikki tulevat parannukseen” (2. Piet. 3:9);

   ”Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa” (2. Kor. 5:19);

   ”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä” (Joh. 3:16);

   ”Ei ole tässä juutalaista eikä kreikkalaista, ei ole orjaa eikä vapaata, ei ole miestä eikä naista; sillä kaikki te olette yhtä Kristuksessa Jeesuksessa” (Gal. 3:28) – – ”Sanoohan Raamattu: ’Ei yksikään, joka häneen uskoo, joudu häpeään’. Tässä ei ole erotusta juutalaisen eikä kreikkalaisen välillä; sillä yksi ja sama on kaikkien Herra, rikas antaja kaikille, jotka häntä avuksi huutavat” (Room. 10:11-12) – – ”Ja tässä ei ole kreikkalaista eikä juutalaista, ei ympärileikkausta eikä ympärileikkaamattomuutta, ei barbaaria, ei skyyttalaista, ei orjaa, ei vapaata, vaan kaikki ja kaikissa on Kristus” (Kol. 3:11);

   ”sinä (Karitsa, Jeesus Kristus) olet tullut teurastetuksi ja olet verelläsi ostanut Jumalalle ihmiset kaikista sukukunnista ja kielistä ja kansoista ja kansanheimoista” (Ilm. 5:9) – – ”Tämän jälkeen minä näin, ja katso, oli suuri joukko, jota ei kukaan voinut lukea, kaikista kansanheimoista ja sukukunnista ja kansoista ja kielistä, ja ne seisoivat valtaistuimen edessä ja Karitsan edessä” (Ilm. 7:9).

   Plusääni(2)Miinusääni(0)
   1. ”Mitä rasismi on ? ja onko rotuja vai ei?”

    Jos sydän on Jeesuksessa – miksi edes pohtia moisia ? Nuo taitavat olla vain ihmisten mielipiteitä ja täysin tästä maailmasta. Filosofiaa?

    Joudunko kadotukseen ? On elämän ainoa oikea kysymys.

    Minä ainakin joudun henkiseen helvettiin jo tässä elämässä, jos antaudun maailmalle ja sen vaatimuksille.

    Sillä, Pelastus (tai parannuskeino) on käytettävissä jo tässä elämässä ja nyt ja heti :

    ”Maailmassa teillä on ahdistus; mutta olkaa turvallisella mielellä: minä (Jeesus) olen voittanut maailman.” (Joh. 16:33)

    Siellä on sydän.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Ei ole rotuja – ”rasismi” on väärä termi, osa 2/3

   B. Luonnon todistus

   Luomistyön jälkeen Jumala totesi, että kaikki, mitä hän oli tehnyt, oli ”sangen hyvää” (1.Moos. 1:31). Jumalan Aadamille ja Eevalle luoma geneettinen koodi oli täydellinen, vailla vikoja ja puutteita. Aadam ja Eeva elivät paratiisissa. Ympäristö ja ilmasto olivat täydellisiä ja toimivat täydellisesti ja vakaasti.

   Syntiinlankeemus kuitenkin toi synnin ja kuoleman maailmaan. Aadam ja Eeva lisääntyivät, ja heidän jälkeläisensä levisivät ympäri maailmaa. Noin 1600 vuotta luomisen jälkeen ihmisten synti oli kasvanut niin suureksi, että Jumala tuhosi koko silloisen ihmiskunnan vedenpaisumuksessa, Nooan väkeä lukuun ottamatta. Vedenpaisumus muutti ympäristön kokonaan. Vakaa ilmasto meni sekaisin ja muuttui.

   Koska synti ja kuolema alkoivat heikentää ihmiselimistöä (sairaudet ovat ”pikkukuolemia”), myös geenistöön alkoi tulla mutaatioita (vaurioita). Lisäksi vedenpaisumuksen jälkeen ilmasto-olojen muututtua maahan kohdistuva säteily aiheutti lisää mutaatioita. Mutaatiot siirtyvät seuraaviin sukupolviin. Mitä pidemmälle aika kului, sitä enemmän mutaatioita kertyi ihmiskunnan geenistöön.

   Tämä mutaatioasia selittää sen, miksi Aadamin ja Eevan ja lähimpien heistä polveutuneiden sukupolvien aikaan lähisukulaisten väliset avioliitot olivat normaaleja ja vaarattomia mutta eivät myöhemmin (Jumala kielsi ne myöhemmin, 3. Moos. 18.-20. luvut). Kun ihmisten geenistössä on paljon mutaatioita, silloin on olemassa huomattava vaara, että lähisukulaisilla on monia samoja vaurioita geenistöissään. Silloin lähisukulaisten avioliitoista voi koitua paljon ongelmia (esim. sairauksia ja epämuodostumia). Mitä kaukaisempaa sukua ihmiset ovat toisilleen, sitä vähemmän heillä on samoja mutaatioita ja sitä helpommin toisen puolison terve geeni peittää toisen puolison mutaatiogeenin. Aadamin ja Eevan aikaan mutaatioiden aiheuttamaa vaaraa ei ollut. Myöhemmin, kun vaara alkoi kasvaa huomattavaksi, Jumala kielsi lähisukulaisten avioliitot.

   Jos siis mutaatio on geenistön vaurioitumista, silloin se voi vain vähentää ja vääristää geenistön informaatiomäärää ja vaihtelupotentiaalia. Alussa mainittu Hamin ja Waren kirja (s. 83) siteeraan biofyysikko Lee Spetneriä: ”Kaikki mutaatiot, joita on tutkittu molekyylitasolla, ovat osoittautuneet sellaisiksi, että ne vähentävät geneettistä informaatioita, eivät lisää sitä – – ei ole havaittu yhtäkään mutaatiota, joka lisäisi informaatiota genomiin.”

   Mutaatiot eivät koskaan lisää geenistön informaatiota. Ei ole olemassa mitään luonnollista mekanismia, joka voisi lisätä informaatiota ihmisen geenistöön. Toinen tekijä, joka voi vaikuttaa geenistöjen kokoonpanoon (ei itse geeneihin), on luonnollinen valinta (esim. vaaleaihoiset pohjoiseen, mustaihoiset päiväntasaajan seuduille). Kuitenkin sekin vain vie pois informaatiota (esim. runsasmelaniinisiä soluja määrittävä geenistö häviää vähitellen pohjoisilla vaaleaihoisten alueilla). Yleensä tuo informaatio koskee pinnallisia seikkoja, sellaisia kuin koko, väri tai ruumiinosien suhteet. Mutaatiot ja luonnollinen valinta voivat vain vähentää geenistön informaatiota. Informaation lisääntyminen ei ole mahdollista.

   Kuitenkin kehitysoppi eli evoluutio-oppi perustuu ajatukseen, että ihminen on kehittynyt yhdestä molekyylistä välivaiheiden (esim. apina) kautta ihmiseksi monien miljoonien vuosien kuluessa. Tämä vaatisi jatkuvasti uuden informaation ilmaantumista geenistöön. Onhan selvää, että jonkin organismin muuttuminen edellyttää geenistön muuttumista. Eläimet eivät siis voi muuttua toisiksi eläimiksi tai ihmiseksi. Lisko ei mitenkään voi muuttua linnuksi, koska liskolla ei ole esimerkiksi höyhengeenistöä. Tämä kumoaa kokonaan Darwinin kehitysopin. Lajit eivät voi muuttua toisiksi lajeiksi. Se on täysin mahdotonta.

   Kuten luomiskertomuksesta Raamatun alussa käy ilmi, Jumala loi kaikki kasvit ja eläimen ”kunkin lajinsa mukaan.” Kaikki lajit luotiin jo luomisessa, eikä uusia eläin- tai kasvilajeja ole mahdollista enää syntyä. Kunkin lajin sisällä tietenkin voi em. luonnollisen valinnan tuloksena syntyä erilaisia alalajeja, mutta ne eivät, kuten sanottu, johdu uudesta geneettisestä informaatiosta vaan olemassa olevan informaation kaventumisesta paikallisesti. Eikä tällä ole mitään tekemistä minkään ”kehitysopin” kanssa.

   Jossakin ympäristössä esimerkiksi keltaiset linnut menestyvät ja muun väriset linnut eivät menesty, ja silloin keltaiset linnut lisääntyvät hyvin ja muut huonosti. Seuraus on, että ko. ympäristöön jää vain keltaisia lintuja. Muiden kadotessa populaatiosta katoaa myös niiden värigeenistö. Geenistön informaatio vähenee. Toisessa ympäristössä taas punainen värimuoto menestyy hyvin ja syrjäyttää muut. Jossakin ympäristössä sininen värimuoto pärjää. Ulkonaisesti näyttää olevan suuri moninaisuus (yhdessä paikassa keltaisia, toisessa punaisia, kolmannessa sinisiä jne.), mutta kunkin populaation geenistössä on tapahtunut informaation vähentymistä (ne eivät enää pysty tuottamaan alkuperäisen parin värimoninaisuutta). Kuitenkin kehitysopin kannattajat käyttävät noiden monien värimuotojen löytymistä kehitysopin todisteena, kääntäen asia päälaelleen!

   Kehitysoppi sanoo, että miljoonien vuosien kuluessa lajit muuttuivat kokonaan toisiksi lajeiksi, mutta mutaatiot ja luonnollinen valinta eivät voi tuottaa tuollaiseen muuttumiseen tarvittavaa uutta informaatiota. Kehitysoppi on puhdasta harhanäkyä, mieletöntä selittelyä. Kehitysoppi edellyttää myös väitettä, että elämä ja geenien koodijärjestelmä ja informaatio syntyivät itsestään kuolleesta aineesta, mikä on mielettömyyden huippu.

   Mitä tekemistä kehitysopilla sitten on rotujen kanssa? Paljonkin. Kaikki. Ennen Darwinia ja hänen kehitysoppiaan ”rodulla” tarkoitettiin sellaisia löyhiä yhteisöjä kuin ”irlantilainen rotu”, ”suomalainen rotu” jne. Darwin sen sijaan ajatteli ihmisen kehittyneen apinasta ja asetti apinan ja ihmisen väliin jatkumon, jossa oli erilaisia rotuja, toiset lähempänä apinaa, toiset jo pitemmälle ihmisyydessä kehittyneitä (kriteerinä lähinnä ulkomuoto). Riippuen siitä, kuinka lähellä tai kaukana apinasta rotu oli, Darwin puhui (etenkin kirjassaan ”The Descent of Man”, ”Ihmisen syntyperä”) alemmasta rodusta, ylemmästä rodusta, primitiivisestä rodusta, kehittyneestä rodusta jne.

   Tämä on nykyisen rasismin synty. Darwinin kehitysoppi edellyttää rotuja apinan ja ihmisen välimaastoon, ja lähes kaikki uskovat sen. Miksi uskovat sen? Koska se antaa laillisen ja tieteellisen verukkeen suunnata viha ja syrjintä eri ihmisryhmiä vastaan. Rasismi on siis perkeleestä sikiävää vihaa, joka käyttää oikeutuksenaan (verukkeenaan) Darwinin epätieteellistä kehitysoppia. Viha sai uuden kanavan. Kun päättäjämme puhuvat rasisminvastaisuudesta, he ymppäävät kansan mieliin erilaiset rodut (joita ei todellisuudessa ole olemassa) ja lietsovat siten rasismia. Darwin on mies, joka valheellisella tieteellään antoi ihmiskunnan syvälle vihalle kanavan. Kehitysoppi on rasistista filosofiaa, sanoo Hamin ja Waren kirja (s. 91). Samalla sivulla on Steven J. Gouldin lausunto:

   ”Biologiset argumentit rasismin hyväksi olivat ehkä yleisiä ennen vuotta 1859, mutta ne lisääntyivät suunnattomasti kehitysopin hyväksymisen jälkeen.”

   Syy siihen, että kehitysoppi pysyy voimissaan (ehkä loputtomiin), on se, että ihmiskunta on täynnä vihaa (perkelettä, murhaa) toisiaan vastaan (huom. ihmisten syntejä tietenkin tulee vihata ja niistä tulee nuhdella, mutta ihmisiä ei tule vihata). Ei ole rotuja. Viha kuitenkin vaatii, että niitä kuvitellaan olevan, vaikka lain voimin.

   On huomattava, että koska mutaatiot ja luonnollinen valinta eivät lisää geenistön informaation määrää, ei ole olemassa muita korkeammalle kehittynyttä ”ihmisrotua”. Tämä totuus pudottaa monet viha- ja ylemmyysintoilijat maahan. Loogisesti ei ole myöskään alemmalla kehitystasolla olevia ”rotuja.” Ihmiskunta on yksi ainoa biologinen rotu.

   Myös kehitysopin kannattajien yleinen väite, että Raamatun luomisopin kannattajat uskovat, että Jumala loi kaikki elävät olennot täsmälleen siinä muodossa, jossa me tänään näemme niiden olevan, on väärä.

   Luomisoppiin ja Raamattuun uskovat eivät usko, että Jumala loi eläimet juuri siinä muodossa kuin ne nykyisin ovat. Luomiskertomus ilmoittaa, kuten todettu, että Jumala loi eläimet ”kunkin lajinsa mukaan.” Kunkin lajin sisään Jumala loi geneettisen kyvyn tuottaa suuren vaihtelevuuden.

   Kehitysopin kannattajat myös nostavat esiin esimerkkejä eläinten vaihtelevuudesta ja väittävät niitä todisteiksi kehitysopista, vaikka vaihtelevuus on rakennettu sisään eläinten geenistöön (myös luonnollinen valinta tapahtuu jo olemassa olevan geenistön puitteissa) ja vaikka kehitysoppi vaatisi uuden informaation ilmestymistä geenistöön, mikä on mahdottomuus.

   Ihmisellä on reilut 20 000 geeniä. Jokainen perii kummaltakin vanhemmaltaan version jokaisesta geenistä, joten ne esiintyvät pareina. Geenien informaation lisäksi periytyy siis valtava määrä informaation variaatioita.

   Kehitysoppi ja sen pohjalta rakennettu rotuoppi ovat kerta kaikkiaan tieteellistä pohjaa vailla olevia yhteiskunnallisia vihaoppeja, vihapuhetta kukkeimmillaan. Nyt kun genetiikka on osoittanut, ettei rotuja edes teoreettisesti voi olla olemassa, kehitysopista ja rotuopista on syytä luopua. Onkin esitetty seuraavanlaisia kommentteja (lähde: Ken Ham: ”The New Answers Book 1 – Over 25 Questions on Creation/Evolution and the Bible”, 2013, s. 222):

   Ken Ham mainitsee, että eräässä aikakauslehden Journal on Counseling and Development artikkelissa tutkijat ovat esittäneet, että ”termi ’rotu’ on pohjimmiltaan niin vailla merkitystä, että se pitäisi hylätä” (artikkeli on: S. C. Cameron, S. M. Wycoff: ”The destructive nature of the term race: growing beyond a false paradigm”, Journal on Counseling and Development 76:277-285, 1998).

   ”Rotu on yhteiskunnallinen ajatusrakennelma, joka on peräisin pääasiassa joitakin tunnetun historian tapahtumia koskevista käsityksistä, eikä sillä ole perustanaan mitään biologista todellisuutta” (R. L. Hotz: ”Race has no basis in biology, researchers say”, Cincinnati Enquirer, s. A3, 20.2.1997);

   ”He (ihmisen genomin kartoittajat) olivat koonneet kasaan luonnoksen ihmisen genomin koko järjestyksestä, ja tutkijat olivat yksimielisesti ilmoittaneet, että on olemassa vain yksi rotu – ihmisrotu” (N. Angier: ”Do races differ? Not really, DNA shows”, New York Times web, 22.8.2000).

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
  3. Ei ole rotuja – ”rasismi” on väärä termi, osa 3/3

   Koska ihmisten ihonvärin ja silmien muodon suuri erilaisuus on kuitenkin juurruttanut rotuopin lujasti ihmisten mieliin, on syytä tuoda esiin tuon erilaisuuden geneettinen tausta.

   Periaatteessa ihmisillä on aivan samanlainen iho, ja kaikilla on aivan sama väripigmentti (melaniini), toisilla sitä vain on enemmän (tumma iho) ja toisilla vähemmän (vaalea iho). Melaniinia on kahta muotoa: eumelaniini (ruskea – musta) ja feomelaniini (punainen – keltainen). Melaniini on päätekijä, joka määrittää ihon värin (muita ovat mm. eräät muut pigmentit, lähellä ihon pintaa kulkevat verisuonet ja ihon rasvakerroksen määrä).

   Melaniinia tuottavat ihon orvaskeden pohjakerroksessa olevat melanosyytti-nimiset solut. Melanosyyttejä on kaikilla ihmisillä suurin piirtein sama määrä. Melanosyytit kokoavat melaniinin melanosomeihin, jotka siirtävät melaniinin samoin orvaskeden pohjakerroksessa oleviin jakautumiskykyisiin kantasoluihin. Kantasoluissa melaniinin tehtävänä on suojella solutumaa auringonvalon UV-säteilyltä. Vaaleaihoisilla suuri osa melaniinista häviää, kun kantasolut jakautuvat ja syntyneet solut vaeltavat orvaskedessä ylöspäin muodostaakseen lopulta ihon kuolleen kerroksen, marraskeden eli sarveiskerroksen. Jos ihossa on liian vähän melaniinia ja iho altistuu auringonvalolle, seurauksena on ihon palaminen ja suurentunut syöpäriski. Jos ihossa on liian paljon melaniinia ja iho saa liian vähän auringonvaloa, seurauksena on D-vitamiinin puute.

   Ihmisellä ei ole geneettisesti määrättyä melaniinin määrää vaan geneettisesti määrätty potentiaali tuottaa melaniinia tietty määrä. Määrä lisääntyy auringonpaisteessa, jolloin iho ruskettuu. Jotkut ruskettuvat herkemmin, jotkut vähemmän herkästi.

   Ihmisellä on 4-6 geeniä (niillä erilaisia alleeleja), jotka säätelevät tuotettavan melaniinin määrää ja tyyppiä. Tämän vuoksi on olemassa monenlaisia ihonvärejä. Selvyyden vuoksi seuraavassa selvityksessä oletetaan vain kaksi geeniä; toista merkitään a-kirjaimella, toista b-kirjaimella. Iso A ja iso B tarkoittavat geenejä, jotka koodaavat suurta melaniinin määrää, ja pikku a ja pikku b tarkoittavat geenejä, jotka koodaavat pientä melaniinin määrää.

   Ihminen saa geenit kummaltakin vanhemmaltaan; ne esiintyvät siis pareina. Jos isän ja äidin sukusoluissa on geenit A ja B, lapsi on AABB, jolloin hänellä on musta iho. Jos isän ja äidin sukusoluissa on geenit a ja b, lapsi on aabb, jolloin hänellä on hyvin vaalea iho. Jos isällä on AB (musta iho) ja äidillä ab (vaalea iho), lapsi on AaBb (keskiruskea iho; lasta kutsutaan mulatiksi). Jos kaksi muotoa AaBb olevaa risteytyy, lapsilla voi olla mikä tahansa ihonväri mustan ja vaalean välillä (tämä siis tapahtuu yhdessä sukupolvessa).

   Aadamista ja Eevasta ja Nooan perheestä voidaan siis sanoa, että he eivät voineet olla muotoa aabb eli ”valkoisia”, sillä silloin kaikki heidän jälkeläisensä olisivat olleet ”valkoisia”. He eivät voineet olla myöskään muotoa AABB eli ”mustia”, sillä silloin kaikki heidän jälkeläisensä olisivat olleet mustia. Heidän on täytynyt olla muotoa AaBb, jolloin jälkeläiset saattoivat yhdessä sukupolvessa olla valkoisia, mustia tai ruskeita.

   On myös ihmisryhmiä, jotka ovat pysyvästi keskiruskeita. Heillä on geenistö aaBB, jolloin jälkeläisetkin voivat olla vain aaBB. Heillä voi olla myös geenistö AAbb, jolloin jälkeläisetkin voivat olla vain AAbb. Jos sitten nämä ryhmät risteytyvät niin että isä on aaBB ja äiti AAbb, silloin jälkeläiset voivat jälleen olla mitä väriä tahansa mustan ja vaalean väliltä yhdessä sukupolvessa.

   Yllä kuvattu koskee kaikkia ihmisen ominaisuuksia. Silmien muoto esimerkiksi on kaikilla periaatteessa samanlainen. Aasialainen ovaali silmä on ”poikkeava” vain siitä syystä, että aasialaisten geenistö koodaa enemmän rasvakudosta silmien ympärille. Kaikilla ihmisillä on rasvakudosta silmien ympärillä, mutta joillakin sitä on enemmän, joillakin vähemmän.

   Kun ihonväriä ja silmien muotoa säätelevä genetiikka ymmärretään, ymmärretään myös heti, ettei kyse ole mistään ”rotueroista”.

   Lisäksi nuo ”rotueroiksi” katsotut ominaisuudet (ihon väri, silmien muoto jne.) ovat vain pikkuvariaatioita ihmisten välillä. On havaittu, että jos otetaan mitkä tahansa kaksi ihmistä maailmasta, geneettiset erot heidän välillään ovat luokkaa 0,2% (vaikka olisivat samasta ihmisryhmästä). Nuo ”rotueroiksi” katsotut ominaisuudet muodostavat vain 6% tuosta geneettisestä peruserosta, vastaten ihmisten välisten geneettisten erojen luokkaa 0,012%. Manhattanin North General Hospitalin pääjohtaja ja presidentti Harold Page Freeman on sanonut:

   ”Jos kysyt, mikä prosenttimäärä geeneistäsi heijastuu ulkonäössäsi, jonka perusteella me puhumme rodusta, niin vastaus näyttää olevan luokkaa 0,01%.” (lähde yllä jo mainittu New York Times webin Angier-artikkeli).

   Faktat ovat selvät. Otan siteerauksen Hamin ja Waren kirjasta (s. 107):

   ”Faktat ovat selvät:

   ”1. Olemme tulleet yhdestä miehestä. ”Ensimmäisestä ihmisestä, Aadamista…” (1. Kor. 15:45). Tiedämme Jumalan sanasta, että kaikki ihmiset polveutuvat yhdestä miehestä, Aadamista. Y-kromosomi sisältää DNA:ta, joka siirtyy suoraan isältä pojalle. Ennustaisimme, että Y-kromosomin DNA on samanlainen kaikissa nykyisin elävissä miehissä. Y-kromosomin tieteellinen tutkimus näyttää tukevan sitä.

   ”2. Olemme tulleet yhdestä naisesta. ”Eeva – – oli kaiken elävän äiti” (1. Moos. 3:20). Tiedämme Jumalan sanasta, että kaikki ihmiset polveutuvat yhdestä naisesta, Eevasta. Mitokondriaalinen DNA siirtyy suoraan äidiltä lapselle. Ennustaisimme, että mitokondriaalinen DNA on samanlainen kaikissa nykyisin elävissä ihmisissä. Mitokondriaalisen DNA:n tieteellinen tutkimus näyttää tukevan sitä.

   ”3. Olemme täysiä ihmisiä hedelmöityksestä lähtien. Kaikki geneettinen informaatio yksilön luomiseksi on läsnä hedelmöityksessä, joten heti alusta alkaen hedelmöittynyt munasolu on täysi ihminen. Ei ole olemassa biologista perustaa vetää mitään muuta rajaa, jolloin meistä ”tulisi” ihmisiä. Jokainen ihminen on täysin ihminen, hedelmöityksestä elämän loppuun.

   ”4. On vain yksi ihmisrotu. Kaikki me polveudumme ensimmäisistä kahdesta ihmisestä. Koska meillä on yhteinen syntyperä, emme ole erilaisia biologisia rotuja.”

   Sitä tosiseikkaa, että Raamattu tunnustaa orjuuden ja säätelee sitä (1. Moos. 21:9-10; 9:24-27; 2. Moos. 20:10, 17; Ef. 6:5-8; Filemon 12), ei voi käyttää rotuopin tueksi. Missään kohdassa Raamattu ei lyö orjiin rotuleimaa.

   Hamin ja Waren kirja kuvailee myös sitä, mitä tapahtui ihmiskunnassa vedenpaisumuksen jälkeen. Ihmiskunta oli yhä yksi laaja ihmisryhmä, joten geenistö säilytti vaihtelevuutensa ja syvyytensä (luonnollinen valinta ei ollut kaventanut sitä). Oli yksi kieli ja yksi kulttuuri. Sitten kuitenkin ihmiskunta alkoi kapinoida Jumalan käskyä vastaan lisääntyä ja täyttää maa (1. Moos. 9:1). Ihmiskunta alkoi rakentaa itselleen kaupunkia ja Baabelin tornia ja tehdä itselleen nimen, etteivät he hajaantuisi yli kaiken maan (1. Moos. 11:1-9). Jumala kuitenkin sekoitti heidän kielensä ja hajotti heidät yli kaiken maan.

   Kun ihmiset hajaantuivat eri puolille maailmaa, geenistö jakautui. Koska eri ihmisryhmillä oli eri kielet, he eivät voineet enää yhdessä nousta Jumalaa vastaan (kuten nykyisessä globalisaatiossa tapahtuu). Eri ryhmät joutuivat erilaisiin ilmastoihin ja ympäristöihin. Luonnollinen valinta alkoi toimia. Pohjoisille alueille siirtyneet ryhmät alkoivat olla vaaleaihoisia, koska tummaihoiset (paljon melaniinia estämässä sen vähäisenkin auringonvalon UV-säteilyä, joka oli) eivät kyenneet tuottamaan riittävästi D-vitamiinia ja sairastuivat helposti eivätkä lisääntyneet paljon. Tummaa ihoa koodaavat geenit alkoivat hävitä pohjoisista ryhmistä. Jos jollakin pohjoiseen menneellä ryhmällä oli hyvin vähän vaaleaa ihoa koodaavia geenejä, se saattoi kuolla sukupuuttoon. Päiväntasaajalla tapahtui ihonvärin suhteen päinvastoin. Ympäristön paine vaikuttaa geenien tasapainoon niin, että eri olosuhteissa olevilla ihmisillä on kyseisiin olosuhteisiin sopivia ominaisuuksia (ihonväri vain yksi esimerkki).

   Jonkinlaisia poikkeuksiakin on, mutta niille löytyy geneettisiä tai muita selityksiä. Hyvin monet geneettiset ja ympäristöön liittyvät tekijät vaikuttavat luonnolliseen valintaan. Eskimoilla esimerkiksi on ruskea iho (ei vaalea), vaikka he elävät oloissa, joissa on vähän auringonvaloa. Luultavasti heidän geneettinen tyyppinsä on sellainen kuin Aabb, joka ei salli heidän kehittää vaaleampaa ihoa. Eskimoiden muut ominaisuudet kuitenkin tekevät heistä hyvin sopivia niihin olosuhteisiin, joissa he elävät. Ja kalasta he saavat D-vitamiinia.

   Tuo luonnollinen valinta, jonka tuloksena syntyy ihmisryhmiä, joilla on erilaisia ominaisuuksia, ei ole ”kehitystä” (todistetta kehitysopista), sillä uutta informaatiota ei synny. Sitä päinvastoin karsiutuu pois (esimerkiksi pohjoisessa ihonvärin AB-geenit). Luonnollinen valinta tapahtuu olemassa olevan geenistön puitteissa. Koska geenikombinaatioita voi syntyä lyhyessä ajassa (yhdessä sukupolvessa), erilaisia ihmisryhmiä saattoi syntyä nopeasti eri puolille maailmaa. Näitä ryhmiä ei voi sanoa ”roduiksi”. Erilaisia kulttuureita maailmassa on, mutta geenistö on ihmiskunnassa kaikkialla lähes identtinen (vain mutaatiot ja luonnollinen valinta ovat muokanneet sitä).

   Lopuksi on hyvä kiinnittää huomiota 4.11.2015 julkaistuun uutiseen, jossa kerrotaan poliitikkojen lupautuneen vastustamaan kaikenlaista rasismia;

   http://yle.fi/uutiset/poliitikot_lupautuvat_vastustamaan_kaikenlaista_rasismia/8430575

   Uutinen on seuraava:

   ”Poliitikot lupautuvat vastustamaan kaikenlaista rasismia

   ”Eduskuntapuolueet ovat yhdessä rintamassa sitoutuneet vastustamaan kaikkea rasismia. Puolueet ovat allekirjoittaneet uudestaan eurooppalaisten puolueiden rasismin vastaisen sitoumuksen. Eduskuntapuolueet ovat yhteisrintamassa laittaneet nimensä eurooppalaisten puolueiden rasismin vastaiseen peruskirjaan. Puolueet ovat uusineet sitoumuksen neljän vuoden takaa. Sitoumuksen mukaan puolueet lupaavat vastustaa rasismia eri tavoilla Suomessa. He lupaavat torjua ja puuttua kaikenlaiseen rasistiseen toimintaan. Sitoumuksen mukaan heidän pitää pidättäytyä yhteistyöstä puolueiden kanssa, jotka lietsovat rotuvihaa ja ennakkoluuloja. Ihmisoikeudet ovat peruskirjan mukaan kaikilla samat, eikä niitä saa loukata.”

   Koska kuitenkaan rotuja ei ole, ei voi olla rotuvihaakaan, rasismia. Koska maan johto kaikesta huolimatta ymppää kansan mieliin rasismin käsitettä antaen ymmärtää, että rotuja on, se lietsoo rasismia, luo sille syntypohjaa.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
   1. Niimpä. Minäkin olen hyvin epäileväinen nykytieteen vain teoria-linjoilla olevien osioiden suhteen. Esim. Lajien välimuotojen (transfossiilit) luurankoja pitäisi löytyä normaalisti runsaasti ja näiden löytöjen pitäisi olla ollut arkipäivää vähintään asian tutkijoitten parissa aina ja jatkua nykyisinkin. Silti, aina kun sellainen transfossiili löytyy, se onkin sensaatio ja iso uutinen, mutta se transfossiili osoittautuukin jälkeenpäin tarkasteltuna usein väärennökseksi. Mikä pettymys.

    Juutalainen (eli Jeesuksen sijaisovituksen kieltävä ja maailman valtiasta perkelettä palvova ) ajattelutapa on ”tieteen” -nimissä kyseenalaistaa kaikki kongretia ja korvata totuus valheella. Jopa materian olemassa olon he kyseenalaistavat.

    Keskiajalla he yrittivät alkemiaksi kutsutun hömpän avulla muuntaa alkuaineita toiseksi, ja tehdä esim. kultaa keinotekoisesti. Tämä käytäntö ei ole muuttunut mihinkään, sillä 1900 -luvun muoti-ilmiö on ollut tehtailla uusia alkuaineita mm. neutroni emission aiheuttaman atomin ytimen fission (fissio voi olla esim. uraani metallin atomin ytimen halkeaminen) avulla. Siinä sopivalla nopeudella, uraaniatomin ytimeen osuva neutroni voi aiheuttaa uraaniatomin ytimen halkeamisen. Silti, jopa sadan vuoden jälkeen tämän teorian keksimisestä tämän teorian osoittaminen todeksi on hyvin haasteellista.

    Uraanista ja raskaista alkuaineista (joiden olemassaoloa on hyvin vaikea vieläkään todentaa ilman atomireaktoria) syntyy kuulemma hetkeksi vaikka mitä uusia alkuaineita (silti tämä juutalainen nimeltä Marie Curie ”löysi” jopa kaksi uutta alkuainetta, ilman ydinreaktoria, ja yli sata vuotta sitten.

    Esim. huippuvaarallista plutoniumia ja muita uraania raskaampia alkuaineita kuulemma syntyy vain ydinreaktioissa. Näitä sitten käytetään uusin teorioihin ja ihmisten pelotteluun. Vanha kunnon alkemia hömppä voi siis hyvin. Nyt se on vain uusissa kulisseissa.

    Säteilyn vaarallisuus on psy-op. Säteily on minun fysiikan oppikirjani mukaan energiaa, ja säteily ei tartu (Chernobyl ja Fukushima on kusetusta). Suurin osa ympäristöstä saamastamme säteilystä on gamma säteilyä, joka muistuttaa sähkömagneettista säteilyä. Toki tämä voi pitkäaikaisina voimakkaina annoksina aiheuttaa soluvaurioita tms.

    Mutta, juutalainen väittää, että Säteily on aineen ominaisuus ?!?

    Silti harva pystyy osoittamaan todeksi esim. Marie Curien alkuaine -ja säteily innovaatioita, vaikka niistä on yli sata vuotta. Sähkön ja ehkä gammasäteilyn olemassaolon sen sijaan pystyy osoittamaan todeksi koulupoikakin. Mutta kohta satavuotta vanhojen keksintöjen : neutronin ja protonin olemassaoloa ei, tai edes atomin olemassaoloa oikein kukaan ei pysty osoittamaan todeksi. Okei, jos pystyy niin :

    Näyttäkää minulle se elektronimikroskoopilla se kuulemma jo 70-luvulla otettu todellinen kuva atomista, josta pystyy toteamaan sen osat (neutronit, protonit ja ympärillä kiertävät elektronit ja laskemaan niiden lukumäärän) ? En halua nähdä mitään tietokoneella generoituja malleja vaan oikean kuvan.

    Mistä tiedämme mitä aineen sisällä oikeasti on, jos kaikki asiat atomifysiikassa perustuvat vain jonkun unessa näkemiin teorioihin/väittämiin. Ja Huom. kohta yli sata-vuotta sitten keksittyihin. Ei kongretiaa vieläkään ei. Sähköä saatiin kuulemma jo 1970-luvulla plutonium paristolla satelliitteihin, mutta esim. sairaalan hätävaloihin ei vieläkään. Siispä todennettavissa olevaa käytännön sovellusta tästäkään atomiteoriaan perustuvasta mainiosta keksinnöstä nimeltä ydinparisto ei ole.
    https://fi.wikipedia.org/wiki/Ydinparisto

    Plusääni(1)Miinusääni(0)
  4. Osa 4.

   Maailmassa riehuu siis perkele (joka ilmenee ihmisessä ”omana itsenä”, ”omana” ymmärryksenä, ”omana”voimana, ”omana” TAHTONA jne. – se mikä on ”omaa”, ei ole Jumalan; se on siis perkeleestä), eivät mitkään ”rodut”. Toki rotuajattelu on perkeleestä, koska se auttaa nimeämään vihollisia ja hyökkäämään päälle sinne tänne. Suomalaiset, juutalaiset, muslimit ja muu luonnollinen (= Kristuksessa pelastumaton) ihmiskunta ovat aivan samaa perkelettä, jotka siis kaikessa toiminnassaan vain tuhoavat toisiaan, itseään, ihmiskuntaa ja koko maailmaa mitä moninaisimmin tavoin. Myös hyvän teeskentely – esim. ihmistekoihin perustuvien uskontojen muodossa – on sisimmiltään tappamista, pettämistä, ansaan viemistä. Vain oikeat kristityt ovat vapautetut perkeleen vallasta, Vapauttajana Jeesus Kristus. Tämä maailma tuhoutuu pian, ja kristityillä on edessään ikuinen autuus Jumalan yhteydessä uudessa maassa ja uusissa taivaissa, 2. Piet. 3:10-13. Perkeleenjoukkiot viruvat ikuisuutensa helvetissä, kuten heidän sisimmässään jo asuu helvetti (perkele, kyykäärme, makaa kerällä sydämessä ja säätelee sieltä kaiken ihmisessä, uhrissaan). Maailman elämä on yhtä myrkkykäärmeen luikerrusta. Sitä on jokaisen Kristuksessa pelastumattoman elämä. Sitä on koko Suomi. Siksi Jumala on jättänyt Suomen ja koko tämän julkean heittiökansan vaille suojelustaan, tuhoutumaan, muitten revittäväksi. Ja aivan pian on Jeesuksen Kristuksen paluu ja viimeinen tuomio.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat