Supo: rikosuutisointi ei saa antaa ”sytykkeitä” rasisteille!

Suojelupoliisin turvallisuusyksikön päällikkö Kari Harju myönsi MTV3:n Huomenta Suomi –ohjelmassa, että viranomaiset sensuroivat maahanmuuttajarikollisuuden uutisointia poliittisin motiivein.

Kari Harju totesi jo 2013 kansallismielisten tekemässä yllätyshaastattelussa pitävänsä ”monikulttuurisuutta hyvänä asiana”. Huomenta Suomi –ohjelmassa hän keskusteli muun muassa kansalaisten laillisista katupartioista.

Keskustelun sävy selvisi jo ensisekunneilla, kun MTV3:n juontaja pohti ääneen, pitäisikö suomalaisten olla pakolaiskriisin keskelläkin enemmän huolissaan ”äärioikeistosta” ja ”rasisteista” kuin rikollisista maahantunkeutujista. Toimittaja ihmetteli, miten Suomen yhdistysrekisteriin pääsee ryhmiä, joiden jäsenillä on tunnetusti vääräoppisia maahanmuuttopoliittisia mielipiteitä.

Supon Harju kertoi olevansa huolissaan katupartioista, joiden jäsenet ovat esittäneet ”rasistisia” (siis maahanmuuttokriittisiä) mielipiteitä.

MTV3:n mielestä Harjun näkemykset eivät kuitenkaan olleet tarpeeksi radikaaleja. Harjua haastatellut toimittaja kummasteli, eivätkö poliisit voisi vaikuttaa siihen, keillä on oikeus perustaa katupartioita turvaamaan naapurustonsa rauhaa.

lahtipoliisi1

Eliitin sensuroimista uutisista kirjoittaminen on ”valehtelua”

Harju myönsi, että virkavalta sensuroi uutisia tunkeutujien tekemistä rikoksista, jotta tieto ei antaisi ”sytykkeitä” isänmaalliselle kansalaistoiminnalle.

Etelä-Suomen Sanomat selvitti jo viime syksynä, että Suomen poliisi teki siirtolaiskriisin puhjettua valtakunnallisen linjauksen siitä, että virkavallan tehtävä on pimittää tietoa ”turvapaikanhakijoiden” rikoksista.

Harju ja keskusteluun myös osallistunut kulttuurimarxistinen historioitsija Oula Silvennoinen käyttivät innokkaasti suomalaisten päätoimittajien lanseeraamaa propagandatermiä ”valemedia”. ”Valemedioja” ovat ne itsenäiset tiedotusvälineet, jotka uutisoivat virkavallan ja valtamedian sensuroimista uutisista – kuten maahanmuuttajarikollisuudesta.

Kuten odotettua oli (1, 2, 3), Silvennoinen vihjasi myös, että maahanmuuttovastaisten asenteiden takana ei välttämättä ole maahanmuuttajien oma käytös vaan Venäjän infosota.

 

Lue myös:

Poliisia kielletty tiedottamasta maahanmuuttajarikollisuudesta – ”ruokkisi rasismia”!
Toimittaja tunnustaa: media sensuroi maahanmuuttajarikollisuutta ja lobbaa homokulttuuria järjestelmällisesti

1 kommentti

  1. Samassa ohjelmassa käytettiin termiä ”äärioikeisto” maahanmuuttokriitisten demonisoinniksi.

    Eikö Suomessa ole oikeistohallitus joten on kummallista miten sitten termiä
    ”äärioikeisto” voidaan käyttää kriittisten äänien hiljentämiseen jos oikeistopolitiikka on hallituksen linja?

    Eikö ”äärioikeisto” tässä tapauksessa tarkoita sipilää äänestäneitä?

    Plusääni(14)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat