Ruotsi: ”turvapaikanhakijat” vastuussa lähes kaikista ahdistelutapauksista

Paavo Tajukangas julkaisi verkkosivuillaan Ruotsissa asuvan maahanmuuttajataustaisen ekonomistin Tino Sanandajin kirjoituksen, joka kertoo karua kieltä maan tilanteesta.

”Raiskaukset, joista ei tehdä koskaan rikosilmoitusta, uudet tulijanuorukaiset, jotka eivät välitä tyttöjen kielloista ja koulu, joka on nykyään seksuaalisen ahdistelun areena.”

Edellämainittu on yhteenveto poliisin kansallisesta seksuaalisia ahdisteluja koskevasta raportista, joka julkaistiin hiljattain.

Poliisin mukaan tytöt kertovat, että ongelma on todella iso juuri maahan tulleiden nuorukaisten keskuudessa. Kouluista kerrotaan, että juuri maahan tulleet pojat piirittävät joukolla tytön tai pakottavat tyttöjä kulkemaan iho iholla. Eli tyttöjä pakotetaan lähikontaktiin, joka luonnollisesti tuntuu epämiellyttävältä.

Poliisin raportista: ”Epäillyt rikokset tehdään isojen ryhmien toimesta julkisilla paikoilla, etupäässä ulkomaalaistaustaisten toimesta. Seksuaaliset ahdistelut, joiden ilmoitetaan tapahtuvan uimahalleissa, tapahtuvat lähes aina turvapaikanhakijapoikien toimesta.”

Valtamedian kampanjassa seksuaalisia ahdisteluja vastaan ei ole koskaan siteerattu poliisin raporttia ”Seksuaalisten ahdistelujen tilanne nykyään”, jonka mukaan seksuaalisia ahdistelurikoksia tehdään lähinnä maahanmuuttajien toimesta.

Sen sijaan valtamedia kirjoittelee löysiä anekdootteja, joilla teeskennellään, että seksuaalinen ahdistelu olisi jotenkin yleisesti hyväksytty trendi yhteiskunnassamme.

33353sweden_large

Esimerkiksi Aftonbladet kirjoittaa: ”On todella kurjaa, että tällainen käytös tulee yhä yleisemmäksi ja pojat eivät opi, että sellainen on väärin. Pojat pitää opettaa jo pieninä käyttäytymään, muuten he toimivat kuten paskiaiset.”

Aftonbaldet siis hyökkää miehiä vastaan syyllistämällä kaikkia miehiä, mutta se ei kerro sanallakaan siitä, ketkä tekevät seksuaalisia ahdisteluja:

”Maaliskuussa tapahtui joukkoraiskaus laivalla, jossa neljä nuorukaista sai syytteen. Tapahtumassa on kyse kasvatuksesta, ja että kunnioitetaan toisia ihmisiä. Meidän pitää nyt näyttää, että poikien iskutekniikka ei todellakaan toimi. Tuollainen on pelottavaa”

Ruotsalaisia siis läksytetään teorioilla, joiden mukaan naisten ympärileikaus ja pikkutyttöjen seksualisointi olisi muka jotenkin ruotsalainen ongelma:

”Kyseessä on sukupuolien vallasta ja tarkoitus on saada pikkutytöt ikäänkuin järjestykseen. Ruotsissa pitäisi nyt ottaa vakavasti tämä ongelma ja kasvattaa pojista miehiä, jotka eivät halveksi naisia eivätkä vahingoita heitä.”

Vasemisto ei tykkää siitä todellisuudesta, jonka he ovat luoneet ja hallusinoivat nyt esille uutta todellisuutta, joka tuntuu turvallisemmalta.

 

Lue myös:

Valtamedia valehtelee häpeilemättä Ruotsin ”rasistisista” surmista
Ruotsin maahanmuuttovirasto tarjoaa tunkeutujille tarkkuusammuntakoulutusta
Myös Ruotsissa ”turvapaikanhakijoita” paritetaan valkoisten koulutyttöjen kanssa
Poliisi valehtelee myös Ruotsissa suojellakseen maahanmuuttajia
Ruotsalaiset ovat jo vähemmistö Malmössä

1 kommentti

  1. Kuten tässä allaolevassa videossa voitte huomata, aivan tavalliset kansalaiset Dresdenissä ovat lähteneet kaduille marssimaan jokaisena maanantai-iltana jo lähes kahden vuoden ajan osoittaakseen vastustavansa Saksan ja oman kaupunkinsa islamisoitumista tunasien ja taas tuhansien muslimipakolaisten vastaanottamisella.

    Plusääni(7)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat